Brandovi 1
Cijena
kn kn

Kanebo odjeća, obuća i modni dodaci

 • Katalog
 • Lista
Brand: Kanebo 26 proizvoda
 • Kanebo Skincare serum za zaglađivanje 100 ml
  Kanebo Skincare, 100 ml, Serumi za lice za žene, Serum za lice Kanebo Skincare predstavlja proizvod s visokim sadržajem aktivnih tvari. Zahvaljujući tome vašoj koži pruža najluksuzniju njegu.Svojstva:pomaže u uklanjanju znakova starenja koževraća koži svježinu i mladenačku ljepotu
 • Kanebo Skincare krema za čišćenje 120 ml
  Kanebo Skincare, 120 ml, Čišćenje lica za žene, Proizvod za uklanjanje šminke Kanebo Skincare potpuno uklanja s lica šminku i svu nečistoću, a kožu ostavlja mekanom i čistom.Svojstva:učinkovito oslobađa kožu šminkekožu ostavlja potpuno čistomkoža je na dodir nježna i mekanaNačin upotrebe:Nanesite svako jutro i/ili navečer na vlažno lice i napravite pjenu. Potom isperite.
 • Kanebo Skincare pomlađujući serum za područje oko očiju 15 ml
  Kanebo Skincare, 15 ml, Serumi za područje oko očiju za žene, Serum za oči Kanebo Skincare intenzivno hrani kožu oko očiju i daje joj mladenački izgled.Svojstva:dubinski hidratizira i regenerira kožuučinkovito zaglađuje linije i fine boredaje koži svjež i odmoran izgledNačin upotrebe:Nanesite na čisto područje oko očiju i nježno utapkajte vrhovima prstiju. Potom nastavite s njegovanjem uz neki od svojih omiljenih preparat za kožu. Koristite svakodnevno.
 • Kanebo Skincare učvršćujuća noćna krema 40 ml
  Kanebo Skincare, 40 ml, Kreme za lice za žene, Krema za lice Kanebo Skincare svakoga će dana vašem licu pružiti upravo takvu njegu kakvu zaslužuje.Svojstva:regeneracija i vitalizacijadjeluje protiv nepravilnosti na kožiintenzivno hidratiziraštiti kožu od štetnih vanjskih utjecajaostavlja kožu svilenkasto mekanom na dodirpomlađuje kožu i daje joj energijuNačin upotrebe:Nanesite na čisto lice i umasirajte kružnim pokretima. Nanesite na lice, vrat i dekolte. Koristite redovito svaku večer.
 • Kanebo Skincare hidratantni serum 40 ml
  Kanebo Skincare, 40 ml, Serumi za lice za žene, Serum za lice Kanebo Skincare predstavlja proizvod s visokim sadržajem aktivnih tvari. Zahvaljujući tome vašoj koži pruža najluksuzniju njegu.Svojstva:učinkovito hidratizira i hranivraća koži svježinu i mladenačku ljepotudermatološki testiranoNačin upotrebe:Manju količinu seruma nježno utapkajte vrhovima prstiju na čistu kožu. Nanesite na lice, vrat i dekolte.
 • Kanebo Skincare voda za čišćenje lica 180 ml
  Kanebo Skincare, 180 ml, Vodica za lice za žene, Proizvod za uklanjanje šminke Kanebo Skincare potpuno uklanja s lica šminku i svu nečistoću, a kožu ostavlja mekanom i čistom.Svojstva:kožu ostavlja potpuno čistomsprječava isušivanje kože licaima osvježavajuće i umirujuće učinkeNačin upotrebe:Prije uporabe dobro protresite. Nanesite na blazinicu i nježnim pokretima uklonite s kože make-up i nečistoće.
 • Kanebo Skincare energetska dnevna krema SPF 30 40 ml
  Kanebo Skincare, 40 ml, Kreme za lice za žene, Krema za lice Kanebo Skincare svakoga će dana vašem licu pružiti upravo takvu njegu kakvu zaslužuje.Svojstva:štiti kožu od štetnih vanjskih utjecajaregeneracija i vitalizacijadaje koži svježinu i sjajpomlađuje kožu i daje joj energijuNačin upotrebe:Nanesite na čisto lice i umasirajte kružnim pokretima. Nanesite na lice, vrat i dekolte. Koristite redovito svakog jutra.
 • Kanebo Skincare hidratantna krema za čišćenje 120 ml
  Kanebo Skincare, 120 ml, Čišćenje lica za žene, Preparat za čišćenje kože Kanebo Skincare je pravi izbor za svakodnevnu njegu.Svojstva:nježno i temeljito umiva cijelo licedubinski hidratiziraugodno osvježavaNačin upotrebe:Nanesite svako jutro i/ili navečer na vlažno lice i napravite pjenu. Potom isperite.
 • Kanebo Skincare posvjetljujući serum s hidratantnim učinkom 60 ml
  Kanebo Skincare, 60 ml, Serumi za lice za žene, Serum za lice Kanebo Skincare predstavlja proizvod s visokim sadržajem aktivnih tvari. Zahvaljujući tome vašoj koži pruža najluksuzniju njegu.Svojstva:učinkovito hidratizira i hranipruža koži punoćupomaže u uklanjanju znakova starenja kožeNačin upotrebe:Manju količinu seruma nježno utapkajte vrhovima prstiju na čistu kožu. Nanesite na lice, vrat i dekolte. Potom nastavite sa svojom omiljenom njegom za dan/noć.
 • Kanebo Skincare uljni serum s hidratantnim učinkom 50 ml
  Kanebo Skincare, 50 ml, Serumi za lice za žene, Serum za lice Kanebo Skincare predstavlja proizvod s visokim sadržajem aktivnih tvari. Zahvaljujući tome vašoj koži pruža najluksuzniju njegu.Svojstva:pruža koži punoćuučinkovito hidratizira i hranivraća koži svježinu i mladenačku ljepotuNačin upotrebe:Prije uporabe dobro protresite. Manju količinu seruma nježno utapkajte vrhovima prstiju na čistu kožu. Nanesite na lice, vrat i dekolte. Potom nastavite sa svojom omiljenom njegom za dan/noć.
 • Kanebo Skincare osvježavajuća dnevna krema SPF 15 40 ml
  Kanebo Skincare, 40 ml, Kreme za lice za žene, Krema za lice Kanebo Skincare svakoga će dana vašem licu pružiti upravo takvu njegu kakvu zaslužuje.Svojstva:brzo upijaintenzivno hidratiziradaje koži svježinu i sjajštiti kožu od štetnih vanjskih utjecajadermatološki testiranoNačin upotrebe:Nanesite na čisto lice i umasirajte kružnim pokretima. Nanesite na lice, vrat i dekolte. Koristite redovito svakog jutra.
 • Kanebo Skincare hidratantna magla za lice 50 ml
  Kanebo Skincare, 50 ml, Magle za lice za žene, Osvježavajući sprej za kožu Kanebo Skincare probudit će vašu kožu bilo kada tijekom dana i pružit će joj trenutačno olakšanje.Svojstva:pomaže u sprječavanju dehidracije kožeima opuštajuće djelovanjeproduljuje trajanje make-upaNačin upotrebe:Naprskajte na lice manju količinu preparata. Koristite tijekom dana po potrebi. Pogodno i pri aplikaciji make-upa.
 • Kanebo Skincare posvjetljujući serum za lice 50 ml
  Kanebo Skincare, 50 ml, Serumi za lice za žene, Serum za lice Kanebo Skincare predstavlja proizvod s visokim sadržajem aktivnih tvari. Zahvaljujući tome vašoj koži pruža najluksuzniju njegu.Svojstva:vraća koži svježinu i mladenačku ljepotuučinkovito hidratizira i hraniNačin upotrebe:Manju količinu seruma nježno utapkajte vrhovima prstiju na čistu kožu. Nanesite na lice, vrat i dekolte. Potom nastavite sa svojom omiljenom njegom za dan/noć.
 • Kanebo Skincare specijalna krema SPF 50 60 ml
  Kanebo Skincare, 60 ml, Kreme za lice za žene, Krema za lice Kanebo Skincare svakoga će dana vašem licu pružiti upravo takvu njegu kakvu zaslužuje.Svojstva:intenzivno hidratizirabrzo upijaštiti kožu od štetnih vanjskih utjecajaštiti kožu od slobodnih radikalaNačin upotrebe:Nanesite na čisto lice i umasirajte kružnim pokretima. Nanesite na lice, vrat i dekolte. Koristite redovito svakog jutra.
 • Kanebo Skincare ulje za čišćenje i skidanje make-upa 180 ml
  Kanebo Skincare, 180 ml, Čišćenje lica za žene, Proizvod za uklanjanje šminke Kanebo Skincare potpuno uklanja s lica šminku i svu nečistoću, a kožu ostavlja mekanom i čistom.Svojstva:učinkovito oslobađa kožu šminkekožu ostavlja potpuno čistomhrani kožuima osvježavajuće i umirujuće učinkeSastojci:nježnog je mirisaNačin upotrebe:Nanesite svako jutro i/ili navečer na vlažno lice i napravite pjenu. Potom isperite.
 • Kanebo Skincare serum za lice s „lifting“ učinkom 30 ml
  Kanebo Skincare, 30 ml, Serumi za lice za žene, Serum za lice Kanebo Skincare predstavlja proizvod s visokim sadržajem aktivnih tvari. Zahvaljujući tome vašoj koži pruža najluksuzniju njegu.Svojstva:pomaže u zaglađivanju bora i finih linijapruža koži punoćuučvršćuje konture licavraća koži svježinu i mladenačku ljepotuNačin upotrebe:Manju količinu seruma nježno utapkajte vrhovima prstiju na čistu kožu. Nanesite na lice, vrat i dekolte. Potom nastavite sa svojom omiljenom njegom za dan/noć.
 • Kanebo Skincare nježni puder za čišćenje 32 cap
  Kanebo Skincare, 32 cap, Čišćenje lica za žene, Preparat za čišćenje kože Kanebo Skincare je pravi izbor za svakodnevnu njegu.Svojstva:nježno i temeljito umiva cijelo liceregulira proizvodnju sebumasprječava isušivanje kože licaugodno osvježavaNačin upotrebe:Nanesite svako jutro i/ili navečer na vlažno lice i napravite pjenu. Potom isperite.
 • Kanebo Skincare osvježavajući gel za lice sa učinkom hlađenja 40 ml
  Kanebo Skincare, 40 ml, Kreme za lice za žene, Preparat Kanebo Skincare će vašoj koži pružiti pravu njegu.Svojstva:intenzivno hidratizirapomlađuje kožu i daje joj energijudaje koži svježinu i sjajNačin upotrebe:Nanesite na čisto lice i umasirajte kružnim pokretima. Nanesite na lice, vrat i dekolte. Koristite svako jutro i/ili navečer.
 • Kanebo Skincare učvršćujuća krema za lice 40 ml
  Kanebo Skincare, 40 ml, Kreme za lice za žene, Krema za lice Kanebo Skincare svakoga će dana vašem licu pružiti upravo takvu njegu kakvu zaslužuje.Svojstva:smanjuje bore i sprječava njihovo stvaranjevraća koži čvrstoću i ostavlja je zategnutomvraća koži mladenački izgledSastojci:bez alkoholaNačin upotrebe:Nanesite na čisto lice i umasirajte kružnim pokretima. Nanesite na lice, vrat i dekolte. Koristite svako jutro i/ili navečer.
 • Kanebo Skincare hidratantna i hranjiva emulzija 100 ml
  Kanebo Skincare, 100 ml, Kreme za lice za žene, Krema za lice Kanebo Skincare svakoga će dana vašem licu pružiti upravo takvu njegu kakvu zaslužuje.Svojstva:intenzivno hidratiziradubinski hranidermatološki testiranoNačin upotrebe:Nanesite na čisto lice i umasirajte kružnim pokretima. Nanesite na lice, vrat i dekolte. Koristite svako jutro i/ili navečer.
 • Kanebo Skincare emulzija protiv bora s hidratantnim učinkom 100 ml
  Kanebo Skincare, 100 ml, Kreme za lice za žene, Preparat Kanebo Skincare će vašoj koži pružiti pravu njegu.Svojstva:vraća koži čvrstoću i ostavlja je zategnutomregeneracija i vitalizacijaintenzivno hidratizirasmanjuje bore i sprječava njihovo stvaranjevraća koži mladenački izgleddermatološki testiranoNačin upotrebe:Nanesite na čisto lice i umasirajte kružnim pokretima. Nanesite na lice, vrat i dekolte. Koristite svako jutro i/ili navečer.
 • Kanebo Skincare hidratantna voda za lice 180 ml
  Kanebo Skincare, 180 ml, Vodica za lice za žene
 • Kanebo Skincare blaga hidratantna emulzija 100 ml
  Kanebo Skincare, 100 ml, Kreme za lice za žene, Krema za lice Kanebo Skincare svakoga će dana vašem licu pružiti upravo takvu njegu kakvu zaslužuje.Svojstva:intenzivno hidratiziradubinski hranibrzo upijadermatološki testiranoNačin upotrebe:Nanesite na čisto lice i vrat i umasirajte kružnim nježnim pokretima. Koristite svako jutro i/ili navečer.
 • Kanebo Skincare osvježavajuća voda za lice s hidratantnim učinkom 180 ml
  Kanebo Skincare, 180 ml, Vodica za lice za žene, Voda za lice Kanebo Skincare je obavezan korak u rutini uklanjanja šminke s lica. Oslobodit će kožu od nečistoća i nježno ju tonizirati.Svojstva:daje koži hidrataciju i svježinu
 • Kanebo Skincare krema za masažu lica 100 ml
  Kanebo Skincare, 100 ml, Kreme za lice za žene, Preparat Kanebo Skincare će vašoj koži pružiti pravu njegu.Svojstva:pomlađuje kožu i daje joj energijuregeneracija i vitalizacijaNačin upotrebe:Nanesite na čisto lice i umasirajte kružnim pokretima.
 • Kanebo Skincare učvršćujuća voda za zaglađivanje lica 180 ml
  Kanebo Skincare, 180 ml, Vodica za lice za žene, Voda za lice Kanebo Skincare je obavezan korak u rutini uklanjanja šminke s lica. Oslobodit će kožu od nečistoća i nježno ju tonizirati.Svojstva:vraća koži njezinu prirodnu ravnotežudaje koži hidrataciju i svježinu

Posljednje pregledano

Vrh