Brandovi 1
Cijena
kn kn

Kallos odjeća, obuća i modni dodaci

 • Katalog
 • Lista
Brand: Kallos 140 proizvoda
 • Kallos KJMN regenerator bez ispiranja za suhu i oštećenu kosu 250 ml
  Kallos KJMN, 250 ml, Regeneratori bez ispiranja za žene, Regenerator bez ispiranja Kallos KJMN predstavlja jednostavan i brz način regeneriranja vaše kose uz mnogo drugih pogodnosti.Svojstva:hrani i regenerirakosa je sjajna i mekana na dodirolakšava češljanje i uređivanjeNačin upotrebe:Na vlažnu, ručnikom osušenu kosu, naprskajte odgovarajuću količinu preparata i rukama utrljajte. Nemojte ispirati.
 • Kallos Botaniq Superfruits obnavljajući sprej s biljnim ekstraktom 150 ml
  Kallos Botaniq Superfruits, 150 ml, Sprejevi za kosu za žene, Svojstva:kosa je krasno sjajna i vitalnapruža hidrataciju i hranjive tvaridjeluje na neposlušnu kosuNačin upotrebe:Nanesite na kosu osušenu ručnikom. Nemojte ispirati.
 • Kallos Prestige pjena za kosu ekstra jako učvršćivanje 300 ml
  Kallos Prestige, 300 ml, Sprej za kosu za žene, Preparat za učvršćivanje Kallos Prestige vašoj frizuri pružit će željeni oblik i volumen.Svojstva:dugotrajni učinak na koji se možete oslonitifiksira frizuruNačin upotrebe:Prije uporabe dobro protresite.
 • Kallos LAB 35 hranjivo ulje za kosu 50 ml
  Kallos LAB 35, 50 ml, Klasična ulja za kosu za žene, Svojstva:dovodi u red neukrotivu kosusprječava ispucale krajevedodaje baršunastu mekoću
 • Kallos Blues Lac lak za kosu jako učvršćivanje 750 ml
  Kallos Blues Lac, 750 ml, Lakovi za kosu za žene, Lak za kosu Kallos Blues Lac fiksirat će vašu frizuru na dulje vrijeme, te će tako osigurati maksimalnu kontrolu nad vašom kosom.Svojstva:temeljito fiksira sve tipove kose i frizuraekstra jaka fiksacijajednostavna i brza aplikacijaNačin upotrebe:Naprskajte na suhu kosu s udaljenosti od 30 cm. Prije uporabe dobro protresite.
 • Kallos LAB 35 sprej za završno uređenje kose 300 ml
  Kallos LAB 35, 300 ml, Ostali styling za žene, Lak za kosu Kallos LAB 35 fiksirat će vašu frizuru na dulje vrijeme, te će tako osigurati maksimalnu kontrolu nad vašom kosom.Svojstva:temeljito fiksira sve tipove kose i frizurapruža kosi vitalnost i sjajjaka fiksacijakosa odmah dobija na volumenučuva elastičnost i ne sputava kosuNačin upotrebe:Prije uporabe dobro protresite. Naprskajte na suhu kosu s udaljenosti od 30 cm. Za dosezanje maksimalnog volumena naprskajte izravno na korijen.
 • Kallos KJMN sprej za toplinsko oblikovanje kose 200 ml
  Kallos KJMN, 200 ml, Sprejevi za kosu za žene, Njega bez ispiranja Kallos KJMN pruža vašoj kosi nakon pranja sve što joj je potrebno.Svojstva:pruža hidrataciju i hranjive tvarikvalitativno poboljšava strukturu kosekosa je krasno sjajna i vitalnadodaje baršunastu mekoćuNačin upotrebe:Nanesite na kosu osušenu ručnikom. Nemojte ispirati.
 • Kallos KJMN lak za kosu ekstra jako učvršćivanje 750 ml
  Kallos KJMN, 750 ml, Lakovi za kosu za žene, Lak za kosu Kallos KJMN fiksirat će vašu frizuru na dulje vrijeme, te će tako osigurati maksimalnu kontrolu nad vašom kosom.Svojstva:ekstra jaka fiksacijadugotrajni učinakpruža kosi vitalnost i sjajštiti od UV zračenjane ostavlja u kosi ostatke i lako se češljaNačin upotrebe:Naprskajte na suhu kosu s udaljenosti od 30 cm.
 • Kallos KJMN sjajilo za suhu i oštećenu kosu 400 ml
  Kallos KJMN, 400 ml, Lakovi za kosu za žene, Lak za kosu Kallos KJMN fiksirat će vašu frizuru na dulje vrijeme, te će tako osigurati maksimalnu kontrolu nad vašom kosom.Svojstva:njeguje kosučuva elastičnost i ne sputava kosupreparat je nježan prema kosipruža kosi vitalnost i sjajjaka fiksacijakosa odmah dobija na volumenuNačin upotrebe:Prije uporabe dobro protresite. Naprskajte na suhu kosu s udaljenosti od 30 cm. Za dosezanje maksimalnog volumena naprskajte izravno na korijen.
 • Kallos LAB 35 regenerator u spreju bez ispiranja za mokri efekt 300 ml
  Kallos LAB 35, 300 ml, Slani sprejevi za kosu za žene, Sprej za plažu Kallos LAB 35 osigurat će ležerni morski izgled vaše kose.Svojstva:osigurava blještav sjajjača i regenerira kosuSastojci:bez sulfata
 • Kallos LAB 35 zaštitni serum za ispucale vrhove kose 50 ml
  Kallos LAB 35, 50 ml, Serumi za kosu za žene, Njega bez ispiranja Kallos LAB 35 pruža vašoj kosi nakon pranja sve što joj je potrebno.Svojstva:pruža hidrataciju i hranjive tvarikvalitativno poboljšava strukturu kosesprječava ispucale krajeveima regenerativni učinakNačin upotrebe:Nanesite na kosu osušenu ručnikom. Nemojte ispirati.
 • Kallos KJMN serum za vrhove kose 30 ml
  Kallos KJMN, 30 ml, Serumi za kosu za žene, Njega bez ispiranja Kallos KJMN pruža vašoj kosi nakon pranja sve što joj je potrebno.Svojstva:pruža hidrataciju i hranjive tvariima regenerativni učinakNačin upotrebe:Očešljajte.
 • Kallos LAB 35 regenerirajuće mlijeko za suhu i oštećenu kosu 300 ml
  Kallos LAB 35, 300 ml, Sprejevi za kosu za žene, Njega bez ispiranja Kallos LAB 35 pruža vašoj kosi nakon pranja sve što joj je potrebno.Svojstva:pruža hidrataciju i hranjive tvarikvalitativno poboljšava strukturu kosekosa je krasno sjajna i vitalnadodaje baršunastu mekoćuNačin upotrebe:Nanesite na kosu osušenu ručnikom. Nemojte ispirati.
 • Kallos KJMN njega bez ispiranja 14 u 1 s keratinom 200 ml
  Kallos KJMN, 200 ml, Sprejevi za kosu za žene, Njega bez ispiranja Kallos KJMN pruža vašoj kosi nakon pranja sve što joj je potrebno.Svojstva:pruža hidrataciju i hranjive tvarikosa je krasno sjajna i vitalnapovećava gustoću i jačinu koseNačin upotrebe:Nanesite na kosu osušenu ručnikom. Nemojte ispirati.
 • Kallos Hair Pro-Tox regenerator bez ispiranja za tanku, iscrpljenu kosu 200 ml
  Kallos Hair Pro-Tox, 200 ml, Regeneratori bez ispiranja za žene, Regenerator bez ispiranja Kallos Hair Pro-Tox predstavlja jednostavan i brz način regeneriranja vaše kose uz mnogo drugih pogodnosti.Svojstva:hrani i regeneriradubinski obnavlja kosukosa je sjajna i mekana na dodirNačin upotrebe:Na vlažnu, ručnikom osušenu kosu, naprskajte odgovarajuću količinu preparata i rukama utrljajte. Nemojte ispirati.
 • Kallos LAB 35 dvofazni regenerator u spreju 500 ml
  Kallos LAB 35, 500 ml, Regeneratori bez ispiranja za žene, Njega bez ispiranja Kallos LAB 35 pruža vašoj kosi nakon pranja sve što joj je potrebno.Svojstva:kvalitativno poboljšava strukturu kosedovodi u red neukrotivu kosupruža hidrataciju i hranjive tvarikosa je krasno sjajna i vitalnaima regenerativni učinaksprječava ispucale krajeveNačin upotrebe:Nanesite na kosu osušenu ručnikom. Nemojte ispirati. Očešljajte. Oblikujte kosu na uobičajen način.
 • Kallos KJMN zaštitni sprej za toplinsko oblikovanje kose 200 ml
  Kallos KJMN, 200 ml, Zaštita kose od topline za žene, Preparat za toplinsko oblikovanje kose Kallos KJMN osigurava kosi učinkovitu zaštitu od uništavanja pod utjecajem toplote.Svojstva:predstavlja učinkovitu zaštitu prilikom toplinskog uređivanja kosepruža hidrataciju i sjajuglađuje dlaku koseNačin upotrebe:Našpricajte odgovarajuću količinu na kosu prije feniranja, uvijanja ili glačanja.
 • Kallos Prestige lak za kosu 750 ml
  Kallos Prestige, 750 ml, Lakovi za kosu za žene, Lak za kosu Kallos Prestige fiksirat će vašu frizuru na dulje vrijeme, te će tako osigurati maksimalnu kontrolu nad vašom kosom.Svojstva:jaka fiksacijakosa odmah dobija na volumenuštiti od UV zračenjačuva elastičnost i ne sputava kosuNačin upotrebe:Prije uporabe dobro protresite. Naprskajte na suhu kosu s udaljenosti od 30 cm. Za dosezanje maksimalnog volumena naprskajte izravno na korijen.
 • Kallos KJMN guma za modeling za kosu 100 ml
  Kallos KJMN, 100 ml, Gume za kosu za žene, Proizvod za styling Kallos KJMN istaknut će vašu frizuru i održavati je postojanom duže vrijeme.Svojstva:olakšava stylingpruža zdravi sjaj
 • Kallos KJMN lak za kosu s keratinom 750 ml
  Kallos KJMN, 750 ml, Lakovi za kosu za žene, Lak za kosu Kallos KJMN fiksirat će vašu frizuru na dulje vrijeme, te će tako osigurati maksimalnu kontrolu nad vašom kosom.Svojstva:njeguje kosupruža kosi vitalnost i sjajne lijepi kosu i frizuri pruža prirodan izgledNačin upotrebe:Naprskajte na suhu kosu s udaljenosti od 30 cm.
 • Kallos KJMN pjena za kosu za volumen 300 ml
  Kallos KJMN, 300 ml, Sprej za kosu za žene, Preparat za učvršćivanje Kallos KJMN vašoj frizuri pružit će željeni oblik i volumen.Svojstva:pruža volumen od korijenafiksira frizurune lijepi kosu i ne sputava jeNačin upotrebe:Nanesite na suhu kosu. Uredite na željeni način.
 • Kallos KJMN hranjivo ulje za kosu 50 ml
  Kallos KJMN, 50 ml, Klasična ulja za kosu za žene, Pružite svojoj kosi luksuznu njegu. Suho ulje Kallos KJMN daje kosi glatkoćuSvojstva:daje kosi snagu i elastičnostintenzivno regenerira i štiti kosudaje kosi baršunastu glatkoćudubinski njeguje kosudaje kosi sjajNačin upotrebe:Nanesite na vlažnu kosu Ne ispirite. Oblikujte kosu na uobičajen način.
 • Kallos LAB 35 posvjetljujuća magla u spreju 150 ml
  Kallos LAB 35, 150 ml, Sprejevi za kosu za žene, Njega bez ispiranja Kallos LAB 35 pruža vašoj kosi nakon pranja sve što joj je potrebno.Svojstva:kosa je krasno sjajna i vitalnadovodi u red neukrotivu kosudodaje baršunastu mekoćupruža hidrataciju i hranjive tvariNačin upotrebe:Očešljajte. Oblikujte kosu na uobičajen način.
 • Kallos LAB 35 sprej za stiliziranje za kovrčavu kosu 150 ml
  Kallos LAB 35, 150 ml, Ostali styling za žene, Preparat za učvršćivanje Kallos LAB 35 vašoj frizuri pružit će željeni oblik i volumen.Svojstva:pruža volumen od korijenafiksira frizuruNačin upotrebe:Prije uporabe dobro protresite.
 • Kallos KJMN vosak za oblikovanje za sjajnu i mekanu kosu 100 ml
  Kallos KJMN, 100 ml, Styling uniseks, Vosak za kosu Kallos KJMN savršeno drži frizuru i lako se primjenjuje. Uz to iznenađuje svojim dugim trajanjem.Svojstva:lako se kreira željena frizuraprirodno fiksirapruža zdravi sjajSastojci:ugodno mirišeNačin upotrebe:Zagrijte proizvod u dlanovima i nanesite ga na suhu kosu. Potom frizuru oblikujte pomoću prstiju.
 • Kallos KJMN glina za stiliziranje kose 100 ml
  Kallos KJMN, 100 ml, Paste za kosu uniseks, Vosak za kosu Kallos KJMN savršeno drži frizuru i lako se primjenjuje. Uz to iznenađuje svojim dugim trajanjem.Svojstva:prirodno fiksiralako se kreira željena frizuranaglašava prirodni sjaj koseNačin upotrebe:Zagrijte proizvod u dlanovima i nanesite ga na suhu kosu. Potom frizuru oblikujte pomoću prstiju.
 • Kallos KJMN pasta za modeliranje kose 100 ml
  Kallos KJMN, 100 ml, Paste za kosu uniseks, Vosak za kosu Kallos KJMN savršeno drži frizuru i lako se primjenjuje. Uz to iznenađuje svojim dugim trajanjem.Svojstva:lako se kreira željena frizuraprirodno fiksiraelegantno izglađujeNačin upotrebe:Zagrijte proizvod u dlanovima i nanesite ga na suhu kosu. Potom frizuru oblikujte pomoću prstiju.
 • Kallos KJMN ampule za oštećenu kosu s keratinem, kolagenem a kyselinou hyaluronovou 10x10 ml
  Kallos KJMN, 10x10 ml, Serumi za kosu uniseks, Njega bez ispiranja Kallos KJMN pruža vašoj kosi nakon pranja sve što joj je potrebno.Svojstva:pruža hidrataciju i hranjive tvarikvalitativno poboljšava strukturu kosepovećava gustoću i jačinu koseNačin upotrebe:Ostavite da djeluje neko vrijeme i zatim temeljito isperite.
 • Kallos KJMN hidratantni gel za tuširanje 1000 ml
  Kallos KJMN, 1000 ml, Gelovi za tuširanje za žene, Gel za tuširanje Kallos KJMN nezamjenjiv je dio vaše svakodnevne higijene. Blago i nježno pere kožu cijeloga tijela i daje mu potrebnu hidrataciju.Svojstva:pere kožu i uklanja nečistoćeNačin upotrebe:Nanesite pri tuširanju ili kupanju. Nanesite na kožu cijeloga tijela i potom isperite toplom vodom.
 • Kallos KJMN maska za učvršćivanje s mangovim uljem 275 ml
  Kallos KJMN, 275 ml, Maske za kosu za žene, Maska za kosu Kallos KJMN predstavlja nezamjenjiv korak u ritualu njegovanja kose. Odvojite vrijeme za regeneraciju, a ona će vam uzvratiti svojom vitalnošću i ljepotom.Svojstva:intenzivno hidratiziraregenerira kosu cijelom duljinomkosa je mekana na dodirjača dlaku kosevraća kosi prirodan i zdrav izgledNačin upotrebe:Nanesite na vlažnu kosu opranu šamponom.
 • Kallos KJMN aktivacijska emulzija 6% 20 vol. za profesionalnu uporabu 100 ml
  Kallos KJMN, 100 ml, Hidrogen za kosu za žene, Aktivacijska emulzija Kallos KJMN nezamjenjiv je preparat za trajne i polutrajne boje za kosu.Svojstva:djeluje kao oksidirajuće sredstvo u bojanju koseNačin upotrebe:Samo za profesionalnu upotrebu.
 • Kallos Gogo energetski gel za tuširanje za tijelo i kosu 200 ml
  Kallos Gogo, 200 ml, Gel i šampon za tuširanje 2 u 1 za muškarce, Gel za tuširanje i šampon 2 u 1 Kallos Gogo brzo i učinkovito pere kako kožu cijeloga tijela, tako i kosu.Svojstva:njeguje kosu i kožuomekšava kožuostavlja kožu ugodno svježomintenzivno hidratiziraNačin upotrebe:Nanesite na vlažnu kosu i kožu cijeloga tijela, blago napravite pjenu, masirajte i potom temeljito isperite.
 • Kallos Vanilla maska za suhu kosu 1000 ml
  Kallos Vanilla, 1000 ml, Maske za kosu za žene, Maska za kosu Kallos Vanilla predstavlja nezamjenjiv korak u ritualu njegovanja kose. Odvojite vrijeme za regeneraciju, a ona će vam uzvratiti svojom vitalnošću i ljepotom.Svojstva:vraća kosi prirodan i zdrav izgledjača dlaku koseintenzivno hidratizirakosa je mekana na dodirolakšava češljanje i sprječava oštećenje koseNačin upotrebe:Nanesite na vlažnu kosu opranu šamponom. Ostavite da djeluje po uputama na pakiranju, te nakon toga temeljito isperite.
 • Kallos Jasmine regenerator za suhu i oštećenu kosu 1000 ml
  Kallos Jasmine, 1000 ml, Regeneratori bez ispiranja za žene, Regenerator Kallos Jasmine osigurava vašoj kosi lako češljanje i potrebne hranjive supstance bez kojih nema lijepe i zdrave kose.Svojstva:olakšava češljanje i uređivanjesprječava lomljenje koseosigurava kosi briljantni sjajNačin upotrebe:Nanesite na kosu opranu šamponom. Ostavite da djeluje par trenutaka, a potom temeljito isperite.
 • Kallos Jasmine šampon za suhu i oštećenu kosu 1000 ml
  Kallos Jasmine, 1000 ml, Šamponi za žene, Šampon Kallos Jasmine učinkovito čisti vlasište, temeljito pere kosu i vraća joj prirodnu ljepotu.Svojstva:pere kosu i čisti vlasišteregenerira i hrani kosuintenzivno hidratizirajača dlaku koseostavlja kosu mekanompruža sjaj i volumenNačin upotrebe:Nanesite odgovarajuću količinu šampona na mokru kosu. Nježnim pokretima napravite pjenu i temeljito isperite. U slučaju potrebe, postupak ponovite. Za optimalan rezultat, nastavite koristiti preparate za njegu kose iz iste kolekcije.
 • Kallos Gogo regenerirajuća maska za suhu i oštećenu kosu 200 ml
  Kallos Gogo, 200 ml, Maske za kosu za žene, Maska za kosu Kallos Gogo predstavlja nezamjenjiv korak u ritualu njegovanja kose. Odvojite vrijeme za regeneraciju, a ona će vam uzvratiti svojom vitalnošću i ljepotom.Svojstva:regenerira kosu cijelom duljinomdjeluje u dubinu dlakejača dlaku kosekosa je mekana na dodirpruža kosi briljantni sjajNačin upotrebe:Ostavite da djeluje po uputama na pakiranju, te nakon toga temeljito isperite.
 • Kallos Gogo obnavljajući šampon za suhu i lomljivu kosu 200 ml
  Kallos Gogo, 200 ml, Šamponi za žene, Šampon Kallos Gogo učinkovito čisti vlasište, temeljito pere kosu i vraća joj prirodnu ljepotu.Svojstva:pere kosu i čisti vlasišteregenerira i hrani kosuintenzivno hidratiziraostavlja kosu mekanomNačin upotrebe:Nanesite odgovarajuću količinu šampona na mokru kosu. Nježnim pokretima napravite pjenu i temeljito isperite.
 • Kallos KJMN hidratantna maska za oštećenu kosu 1000 ml
  Kallos KJMN, 1000 ml, Maske za kosu za žene, Maska za kosu Kallos KJMN predstavlja nezamjenjiv korak u ritualu njegovanja kose. Odvojite vrijeme za regeneraciju, a ona će vam uzvratiti svojom vitalnošću i ljepotom.Svojstva:intenzivno hidratizirapruža kosi briljantni sjajNačin upotrebe:Ostavite da djeluje po uputama na pakiranju, te nakon toga temeljito isperite.
 • Kallos Spa krema za ruke 50 ml
  Kallos Spa, 50 ml, Kreme za ruke za žene, Krema Kallos Spa savršeno hidratizira kožu vaših ruku i osigurava im potrebne hranjive sastojke.Svojstva:hidratizira i hrani kožuostavlja kožu nježnom i glatkomštiti od štetnog djelovanja vanjskog okruženjaNačin upotrebe:Nanesite kremu za ruke po potrebi i masirajte dok se krema ne upije.
 • Kallos KJMN hranjiva maska za oslabljenu kosu 275 ml
  Kallos KJMN, 275 ml, Maske za kosu za žene, Maska za kosu Kallos KJMN predstavlja nezamjenjiv korak u ritualu njegovanja kose. Odvojite vrijeme za regeneraciju, a ona će vam uzvratiti svojom vitalnošću i ljepotom.Svojstva:intenzivno hidratiziraregenerira kosu cijelom duljinomolakšava češljanje i sprječava oštećenje koseNačin upotrebe:Nanesite na vlažnu kosu opranu šamponom. Ostavite da djeluje po uputama na pakiranju, te nakon toga temeljito isperite.
 • Kallos Jasmine maska za suhu i oštećenu kosu 1000 ml
  Kallos Jasmine, 1000 ml, Maske za kosu za žene, Maska za kosu Kallos Jasmine predstavlja nezamjenjiv korak u ritualu njegovanja kose. Odvojite vrijeme za regeneraciju, a ona će vam uzvratiti svojom vitalnošću i ljepotom.Svojstva:intenzivno hidratiziraregenerira kosu cijelom duljinomkosa je mekana na dodirobnavlja strukturu kosejača dlaku koseNačin upotrebe:Nanesite na vlažnu kosu opranu šamponom. Ostavite da djeluje po uputama na pakiranju, te nakon toga temeljito isperite.
 • Kallos Serical maska za oštećenu, kemijski tretiranu kosu 1000 ml
  Kallos Serical, 1000 ml, Maske za kosu za žene, Maska za kosu Kallos Serical predstavlja nezamjenjiv korak u ritualu njegovanja kose. Odvojite vrijeme za regeneraciju, a ona će vam uzvratiti svojom vitalnošću i ljepotom.Svojstva:intenzivno hidratiziraregenerira kosu cijelom duljinomobnavlja strukturu kosevraća kosi prirodan i zdrav izgledpoboljšava elastičnost dlakeNačin upotrebe:Nanesite na vlažnu kosu opranu šamponom. Ostavite da djeluje po uputama na pakiranju, te nakon toga temeljito isperite.
 • Kallos Placenta maska za suhu i oštećenu kosu 800 ml
  Kallos Placenta, 800 ml, Maske za kosu za žene, Maska za kosu Kallos Placenta predstavlja nezamjenjiv korak u ritualu njegovanja kose. Odvojite vrijeme za regeneraciju, a ona će vam uzvratiti svojom vitalnošću i ljepotom.Svojstva:jača dlaku kosekosa je mekana na dodirolakšava češljanje i sprječava oštećenje koseintenzivno hidratiziraNačin upotrebe:Nanesite na vlažnu kosu opranu šamponom. Ostavite da djeluje po uputama na pakiranju, te nakon toga temeljito isperite.
 • Kallos Vanilla šampon za suhu kosu 1000 ml
  Kallos Vanilla, 1000 ml, Šamponi za žene, Šampon Kallos Vanilla učinkovito čisti vlasište, temeljito pere kosu i vraća joj prirodnu ljepotu.Svojstva:pere kosu i čisti vlasišteregenerira i hrani kosuintenzivno hidratiziraostavlja kosu mekanomjača dlaku koseNačin upotrebe:Nanesite odgovarajuću količinu šampona na mokru kosu. Nježnim pokretima napravite pjenu i temeljito isperite. U slučaju potrebe, postupak ponovite. Za optimalan rezultat, nastavite koristiti preparate za njegu kose iz iste kolekcije.
 • Kallos KJMN šampon za učvršćivanje protiv peruti 1000 ml
  Kallos KJMN, 1000 ml, Šamponi za žene, Šampon Kallos KJMN učinkovito čisti vlasište, temeljito pere kosu i vraća joj prirodnu ljepotu.Svojstva:kosu oslobađa prhutiregenerira i hrani kosupruža sjaj i volumenjača dlaku koseNačin upotrebe:Nanesite odgovarajuću količinu šampona na mokru kosu. Nježnim pokretima napravite pjenu i temeljito isperite.
 • Kallos KJMN krema za kosu za sjaj 50 ml
  Kallos KJMN, 50 ml, Ostali styling za žene, Proizvod za styling Kallos KJMN istaknut će vašu frizuru i održavati je postojanom duže vrijeme.Svojstva:pruža zdravi sjajNačin upotrebe:Nanesite malu količinu preparata u dlan i nanesite na kosu.
 • Kallos KJMN maska za suhu i osjetljivu kosu 1000 ml
  Kallos KJMN, 1000 ml, Maske za kosu za žene, Maska za kosu Kallos KJMN predstavlja nezamjenjiv korak u ritualu njegovanja kose. Odvojite vrijeme za regeneraciju, a ona će vam uzvratiti svojom vitalnošću i ljepotom.Svojstva:intenzivno hidratizirapruža kosi briljantni sjajpoboljšava elastičnost dlakeNačin upotrebe:Ostavite da djeluje po uputama na pakiranju, te nakon toga temeljito isperite.
 • Kallos KJMN hranjivi gel za tuširanje 1000 ml
  Kallos KJMN, 1000 ml, Gelovi za tuširanje za žene, Gel za tuširanje Kallos KJMN nezamjenjiv je dio vaše svakodnevne higijene. Blago i nježno pere kožu cijeloga tijela i daje mu potrebnu hidrataciju.Svojstva:pere kožu i uklanja nečistoćeomekšava i poboljšava gipkost kožeNačin upotrebe:Nanesite pri tuširanju ili kupanju. Nanesite na kožu cijeloga tijela i potom isperite toplom vodom.
 • Kallos Serical restrukturirajuća krema za kosu s keratinom 1000 ml
  Kallos Serical, 1000 ml, Maske za kosu za žene, Maska za kosu Kallos Serical predstavlja nezamjenjiv korak u ritualu njegovanja kose. Odvojite vrijeme za regeneraciju, a ona će vam uzvratiti svojom vitalnošću i ljepotom.Svojstva:regenerira kosu cijelom duljinomvraća kosi prirodan i zdrav izgledobnavlja strukturu kosekosa je mekana na dodirpruža kosi briljantni sjajNačin upotrebe:Nanesite na vlažnu kosu opranu šamponom.
 • Kallos KJMN regenerirajući šampon s omega-6 kompleksom i uljem makadamije 1000 ml
  Kallos KJMN, 1000 ml, Šamponi za žene, Šampon Kallos KJMN učinkovito čisti vlasište, temeljito pere kosu i vraća joj prirodnu ljepotu.Svojstva:regenerira i hrani kosupruža sjaj i volumenjača dlaku koseNačin upotrebe:Nanesite odgovarajuću količinu šampona na mokru kosu. Nježnim pokretima napravite pjenu i temeljito isperite.
 • Kallos KJMN hidratantna maska s aloe verom 1000 ml
  Kallos KJMN, 1000 ml, Maske za kosu za žene, Maska za kosu Kallos KJMN predstavlja nezamjenjiv korak u ritualu njegovanja kose. Odvojite vrijeme za regeneraciju, a ona će vam uzvratiti svojom vitalnošću i ljepotom.Svojstva:intenzivno hidratiziraregenerira kosu cijelom duljinomolakšava češljanje i sprječava oštećenje kosepruža kosi briljantni sjajkosa je mekana na dodirNačin upotrebe:Nanesite na vlažnu kosu opranu šamponom. Ostavite da djeluje po uputama na pakiranju, te nakon toga temeljito isperite.
 • Kallos KJMN aktivacijska emulzija 3% 10 vol. za profesionalnu uporabu 1000 ml
  Kallos KJMN, 1000 ml, Hidrogen za kosu za žene, Aktivacijska emulzija Kallos KJMN nezamjenjiv je preparat za trajne i polutrajne boje za kosu.Svojstva:djeluje kao oksidirajuće sredstvo u bojanju koseNačin upotrebe:Samo za profesionalnu upotrebu.
 • Kallos Oxi kremasti peroksid 3% za profesionalnu uporabu 60 ml
  Kallos Oxi, 60 ml, Hidrogen za kosu za žene, Aktivacijska emulzija Kallos Oxi nezamjenjiv je preparat za trajne i polutrajne boje za kosu.Svojstva:djeluje kao oksidirajuće sredstvo u bojanju koseNačin upotrebe:Slijedite priložene upute. Pomiješajte u odgovarajućem omjeru s bojom za kosu. Samo za profesionalnu upotrebu.
 • Kallos Spa sprej za piling tijela 200 ml
  Kallos Spa, 200 ml, Pilinzi za tuširanje za žene, Piling za tuširanje Kallos Spa nježno i učinkovito oslobađa vašu kožu već umrlih stanica, te je ostavlja krasno glatkom.Svojstva:intenzivno hidratizirauklanja mrtve stanice kože
 • Kallos Latte maska za oštećenu, kemijski tretiranu kosu 800 ml
  Kallos Latte, 800 ml, Maske za kosu za žene, Maska za kosu Kallos Latte predstavlja nezamjenjiv korak u ritualu njegovanja kose. Odvojite vrijeme za regeneraciju, a ona će vam uzvratiti svojom vitalnošću i ljepotom.Svojstva:kosa je mekana na dodirpruža kosi briljantni sjajregenerira kosu cijelom duljinomobnavlja strukturu koseNačin upotrebe:Nanesite na vlažnu kosu opranu šamponom. Ostavite da djeluje po uputama na pakiranju, te nakon toga temeljito isperite.
 • Kallos KJMN šampon za obojenu i osjetljivu kosu 1000 ml
  Kallos KJMN, 1000 ml, Šamponi za žene, Šampon Kallos KJMN učinkovito čisti vlasište, temeljito pere kosu i vraća joj prirodnu ljepotu.Svojstva:produljuje boju kosepruža sjaj i volumenregenerira i hrani kosujača dlaku koseintenzivno hidratiziraostavlja kosu mekanomNačin upotrebe:Nanesite odgovarajuću količinu šampona na mokru kosu. Nježnim pokretima napravite pjenu i temeljito isperite.
 • Kallos Gogo hidratantno mlijeko za tijelo 200 ml
  Kallos Gogo, 200 ml, Mlijeko za tijelo za žene, Mlijeko za tijelo Kallos Gogo vašoj će koži osigurat potrebnu hidrataciju i dat će joj baršunastu glatkoću.Svojstva:intenzivno hrani i njegujeostavlja kožu baršunasto nježnom na dodirkoži vraća elastičnostNačin upotrebe:Nanesite na čistu kožu ruku i blago umasirajte dok se potpuno ne upije.
 • Kallos KJMN šampon s keratinom 1000 ml
  Kallos KJMN, 1000 ml, Šamponi za žene, Šampon Kallos KJMN učinkovito čisti vlasište, temeljito pere kosu i vraća joj prirodnu ljepotu.Svojstva:regenerira i hrani kosujača dlaku kosezamirisat će kosu blagim mirisompruža sjaj i volumenostavlja kosu mekanomNačin upotrebe:Nanesite odgovarajuću količinu šampona na mokru kosu. Nježnim pokretima napravite pjenu i temeljito isperite.
 • Kallos KJMN šampon za volumen 1000 ml
  Kallos KJMN, 1000 ml, Šamponi za žene, Šampon Kallos KJMN učinkovito čisti vlasište, temeljito pere kosu i vraća joj prirodnu ljepotu.Svojstva:regenerira i hrani kosujača dlaku kosepruža sjaj i volumenNačin upotrebe:Nanesite odgovarajuću količinu šampona na mokru kosu. Nježnim pokretima napravite pjenu i temeljito isperite. U slučaju potrebe, postupak ponovite.
 • Kallos KJMN hidratantna maska s ekstraktom algi i maslinovim uljem 1000 ml
  Kallos KJMN, 1000 ml, Maske za kosu za žene, Maska za kosu Kallos KJMN predstavlja nezamjenjiv korak u ritualu njegovanja kose. Odvojite vrijeme za regeneraciju, a ona će vam uzvratiti svojom vitalnošću i ljepotom.Svojstva:intenzivno hidratiziraregenerira kosu cijelom duljinomvraća kosi prirodan i zdrav izgledpruža kosi briljantni sjajNačin upotrebe:Ostavite da djeluje po uputama na pakiranju, te nakon toga temeljito isperite.
 • Kallos KJMN šampon za učvršćivanje s multivitamin kompleskom 1000 ml
  Kallos KJMN, 1000 ml, Šamponi za žene, Šampon Kallos KJMN učinkovito čisti vlasište, temeljito pere kosu i vraća joj prirodnu ljepotu.Svojstva:pere kosu i čisti vlasišteregenerira i hrani kosuintenzivno hidratizirajača dlaku koseostavlja kosu mekanomNačin upotrebe:Nanesite odgovarajuću količinu šampona na mokru kosu. Nježnim pokretima napravite pjenu i temeljito isperite.
 • Kallos Argan maska za obojenu kosu 275 ml
  Kallos Argan, 275 ml, Maske za kosu za žene, Maska za kosu Kallos Argan predstavlja nezamjenjiv korak u ritualu njegovanja kose. Odvojite vrijeme za regeneraciju, a ona će vam uzvratiti svojom vitalnošću i ljepotom.Svojstva:regenerira kosu cijelom duljinompruža kosi briljantni sjajproduljuje vijek trajanja bojejača dlaku kosekosa je mekana na dodirNačin upotrebe:Nanesite na vlažnu kosu opranu šamponom. Ostavite da djeluje po uputama na pakiranju, te nakon toga temeljito isperite.
 • Kallos KJMN hidratantni šampon s ekstraktom algi i maslinovim uljem 1000 ml
  Kallos KJMN, 1000 ml, Šamponi za žene, Šampon Kallos KJMN učinkovito čisti vlasište, temeljito pere kosu i vraća joj prirodnu ljepotu.Svojstva:regenerira i hrani kosuintenzivno hidratizirapruža sjaj i volumenNačin upotrebe:Nanesite odgovarajuću količinu šampona na mokru kosu. Nježnim pokretima napravite pjenu i temeljito isperite.
 • Kallos KJMN revitalizacijska maska za suhu, oštećenu i kemijski tretiranu kosu 1000 ml
  Kallos KJMN, 1000 ml, Maske za kosu za žene, Maska za kosu Kallos KJMN predstavlja nezamjenjiv korak u ritualu njegovanja kose. Odvojite vrijeme za regeneraciju, a ona će vam uzvratiti svojom vitalnošću i ljepotom.Svojstva:regenerira kosu cijelom duljinomdjeluje u dubinu dlakevraća kosi prirodan i zdrav izgledkosa je mekana na dodirpruža kosi briljantni sjajNačin upotrebe:Nanesite na vlažnu kosu opranu šamponom. Ostavite da djeluje po uputama na pakiranju, te nakon toga temeljito isperite.
 • Kallos Sense revitalizirajući gel za čišćenje za sve tipove kože 100 ml
  Kallos Sense, 100 ml, Čišćenje lica za žene, Preparat za čišćenje kože Kallos Sense je pravi izbor za svakodnevnu njegu.Svojstva:djeluje regenerativnonježno i temeljito umiva cijelo licedubinski hidratiziraugodno osvježavaNačin upotrebe:Nanesite svako jutro i/ili navečer na vlažno lice i napravite pjenu. Potom isperite.
 • Kallos KJMN obnavljajući šampon za suhu, oštećenu i kemijski tretiranu kosu 1000 ml
  Kallos KJMN, 1000 ml, Šamponi za žene, Šampon Kallos KJMN učinkovito čisti vlasište, temeljito pere kosu i vraća joj prirodnu ljepotu.Svojstva:jača dlaku kosepere kosu i čisti vlasišteregenerira i hrani kosuNačin upotrebe:Nanesite odgovarajuću količinu šampona na mokru kosu. Nježnim pokretima napravite pjenu i temeljito isperite.
 • Kallos LAB 35 maska za kosu za volumen i sjaj 500 ml
  Kallos LAB 35, 500 ml, Maske za kosu za žene, Maska za kosu Kallos LAB 35 predstavlja nezamjenjiv korak u ritualu njegovanja kose. Odvojite vrijeme za regeneraciju, a ona će vam uzvratiti svojom vitalnošću i ljepotom.Svojstva:intenzivno hidratiziraregenerira kosu cijelom duljinompruža kosi briljantni sjajkosa je mekana na dodirobnavlja strukturu koseNačin upotrebe:Nanesite na vlažnu kosu opranu šamponom. Ostavite da djeluje po uputama na pakiranju, te nakon toga temeljito isperite.
 • Kallos KJMN energetska maska za kosu 1000 ml
  Kallos KJMN, 1000 ml, Maske za kosu za žene, Maska za kosu Kallos KJMN predstavlja nezamjenjiv korak u ritualu njegovanja kose. Odvojite vrijeme za regeneraciju, a ona će vam uzvratiti svojom vitalnošću i ljepotom.Svojstva:intenzivno hidratiziraregenerira kosu cijelom duljinomjača dlaku koseobnavlja strukturu kosedjeluje u dubinu dlakeNačin upotrebe:Nanesite na vlažnu kosu opranu šamponom.
 • Kallos KJMN aktivacijska emulzija 9% 30 vol. za profesionalnu uporabu 100 ml
  Kallos KJMN, 100 ml, Hidrogen za kosu za žene, Aktivacijska emulzija Kallos KJMN nezamjenjiv je preparat za trajne i polutrajne boje za kosu.Svojstva:djeluje kao oksidirajuće sredstvo u bojanju koseNačin upotrebe:Samo za profesionalnu upotrebu.
 • Kallos KJMN maska za tanku, slabu i lomljivu kosu 1000 ml
  Kallos KJMN, 1000 ml, Maske za kosu za žene, Maska za kosu Kallos KJMN predstavlja nezamjenjiv korak u ritualu njegovanja kose. Odvojite vrijeme za regeneraciju, a ona će vam uzvratiti svojom vitalnošću i ljepotom.Svojstva:regenerira kosu cijelom duljinomvraća kosi prirodan i zdrav izgledpoboljšava elastičnost dlakeNačin upotrebe:Ostavite da djeluje po uputama na pakiranju, te nakon toga temeljito isperite.
 • Kallos Spa gel za tuširanje s hidratantnim učinkom 1000 ml
  Kallos Spa, 1000 ml, Gelovi za tuširanje za žene, Gel za tuširanje Kallos Spa nezamjenjiv je dio vaše svakodnevne higijene. Blago i nježno pere kožu cijeloga tijela i daje mu potrebnu hidrataciju.Svojstva:intenzivno hidratizirahrani i njeguje kožudermatološki testiranoNačin upotrebe:Nanesite pri tuširanju ili kupanju. Nanesite na kožu cijeloga tijela i potom isperite toplom vodom.
 • Kallos Glow trajna boja za kosu nijansa 843 Coral Red
  Kallos Glow, , Trajne boje za kosu za žene, Boja za kosu Kallos Glow vašoj će kosi pružiti intenzivnu nijansu boje i blještavi sjaj.Svojstva:boja ostaje dugo lijepa i jakapokriva sijedeima dugotrajni efektbrza i jednostavna primjena u udobnosti domakosa je zdrava i mekana na dodirNačin upotrebe:Koristiti upute u pakiranju.
 • Kallos Egg hranjivi šampon za suhu i normalnu kosu 1000 ml
  Kallos Egg, 1000 ml, Šamponi za žene, Šampon Kallos Egg učinkovito čisti vlasište, temeljito pere kosu i vraća joj prirodnu ljepotu.Svojstva:pere kosu i čisti vlasišteregenerira i hrani kosuintenzivno hidratizirajača dlaku koseNačin upotrebe:Nanesite odgovarajuću količinu šampona na mokru kosu. Nježnim pokretima napravite pjenu i temeljito isperite. U slučaju potrebe, postupak ponovite. Za optimalan rezultat, nastavite koristiti preparate za njegu kose iz iste kolekcije.
 • Kallos Mandel šampon za suhu i normalnu kosu 1000 ml
  Kallos Mandel, 1000 ml, Šamponi za žene, Šampon Kallos Mandel učinkovito čisti vlasište, temeljito pere kosu i vraća joj prirodnu ljepotu.Svojstva:pere kosu i čisti vlasištepruža sjaj i volumenostavlja kosu mekanomzamirisat će kosu blagim mirisomNačin upotrebe:Nanesite odgovarajuću količinu šampona na mokru kosu. Nježnim pokretima napravite pjenu i temeljito isperite. U slučaju potrebe, postupak ponovite. Za optimalan rezultat, nastavite koristiti preparate za njegu kose iz iste kolekcije.
 • Kallos KJMN maska s keratinom 1000 ml
  Kallos KJMN, 1000 ml, Maske za kosu za žene, Maska za kosu Kallos KJMN predstavlja nezamjenjiv korak u ritualu njegovanja kose. Odvojite vrijeme za regeneraciju, a ona će vam uzvratiti svojom vitalnošću i ljepotom.Svojstva:intenzivno hidratizirakosa je mekana na dodirolakšava češljanje i sprječava oštećenje koseNačin upotrebe:Ostavite da djeluje po uputama na pakiranju, te nakon toga temeljito isperite.
 • Kallos Gogo osvježavajući gel za tuširanje 200 ml
  Kallos Gogo, 200 ml, Gelovi za tuširanje za žene, Gel za tuširanje Kallos Gogo nezamjenjiv je dio vaše svakodnevne higijene. Blago i nježno pere kožu cijeloga tijela i daje mu potrebnu hidrataciju.Svojstva:hrani i njeguje kožuNačin upotrebe:Pogodno za svakodnevnu uporabu.
 • Kallos KJMN šampon za dubinsko čišćenje za masnu kožu i vlasište 1000 ml
  Kallos KJMN, 1000 ml, Šamponi za žene, Svojstva:regenerira i hrani kosuostavlja kosu mekanomNačin upotrebe:Nanesite odgovarajuću količinu šampona na mokru kosu. Nježnim pokretima napravite pjenu i temeljito isperite.
 • Kallos KJMN maska za slabu i oštećenu kosu s kokosovim uljem, hijaluronskom kiselinom i kolagenom 1000 ml
  Kallos KJMN, 1000 ml, Maske za kosu za žene, Maska za kosu Kallos KJMN predstavlja nezamjenjiv korak u ritualu njegovanja kose. Odvojite vrijeme za regeneraciju, a ona će vam uzvratiti svojom vitalnošću i ljepotom.Svojstva:intenzivno hidratiziraregenerira kosu cijelom duljinomjača dlaku koseobnavlja strukturu kosedjeluje u dubinu dlakekosa je mekana na dodirpruža kosi briljantni sjajNačin upotrebe:Nanesite na vlažnu kosu opranu šamponom. Ostavite da djeluje po uputama na pakiranju, te nakon toga temeljito isperite.
 • Kallos KJMN šampon s keratinom za suhu i oštećenu kosu 1000 ml
  Kallos KJMN, 1000 ml, Šamponi za žene, Šampon Kallos KJMN učinkovito čisti vlasište, temeljito pere kosu i vraća joj prirodnu ljepotu.Svojstva:jača dlaku kosepere kosu i čisti vlasišteintenzivno hidratiziraNačin upotrebe:Nanesite odgovarajuću količinu šampona na mokru kosu. Nježnim pokretima napravite pjenu i temeljito isperite.
 • Kallos LAB 35 šampon za volumen i sjaj 500 ml
  Kallos LAB 35, 500 ml, Šamponi za žene, Šampon Kallos LAB 35 učinkovito čisti vlasište, temeljito pere kosu i vraća joj prirodnu ljepotu.Svojstva:pere kosu i čisti vlasištepruža sjaj i volumenjača dlaku koseNačin upotrebe:Nanesite odgovarajuću količinu šampona na mokru kosu. Nježnim pokretima napravite pjenu i temeljito isperite.
 • Kallos KJMN obnavljajući šampon s aloe verom 1000 ml
  Kallos KJMN, 1000 ml, Šamponi za žene, Šampon Kallos KJMN učinkovito čisti vlasište, temeljito pere kosu i vraća joj prirodnu ljepotu.Svojstva:intenzivno hidratizirapere kosu i čisti vlasištestimulira rast koseostavlja kosu mekanompruža sjaj i volumenNačin upotrebe:Nanesite odgovarajuću količinu šampona na mokru kosu. Nježnim pokretima napravite pjenu i temeljito isperite.
 • Kallos KJMN obnavljajući šampon s kavijarom 1000 ml
  Kallos KJMN, 1000 ml, Šamponi za žene, Šampon Kallos KJMN učinkovito čisti vlasište, temeljito pere kosu i vraća joj prirodnu ljepotu.Svojstva:pere kosu i čisti vlasišteregenerira i hrani kosujača dlaku koseNačin upotrebe:Nanesite odgovarajuću količinu šampona na mokru kosu. Nježnim pokretima napravite pjenu i temeljito isperite. U slučaju potrebe, postupak ponovite. Za optimalan rezultat, nastavite koristiti preparate za njegu kose iz iste kolekcije.
 • Kallos Oxi kremasti peroksid 9% za profesionalnu uporabu 1000 ml
  Kallos Oxi, 1000 ml, Hidrogen za kosu za žene, Aktivacijska emulzija Kallos Oxi nezamjenjiv je preparat za trajne i polutrajne boje za kosu.Svojstva:djeluje kao oksidirajuće sredstvo u bojanju koseNačin upotrebe:Slijedite priložene upute. Pomiješajte u odgovarajućem omjeru s bojom za kosu. Samo za profesionalnu upotrebu.
 • Kallos KJMN šampon za tanku, slabu i lomljivu kosu 1000 ml
  Kallos KJMN, 1000 ml, Šamponi za žene, Šampon Kallos KJMN učinkovito čisti vlasište, temeljito pere kosu i vraća joj prirodnu ljepotu.Svojstva:pruža sjaj i volumenjača dlaku kosestimulira rast koseNačin upotrebe:Nanesite odgovarajuću količinu šampona na mokru kosu. Nježnim pokretima napravite pjenu i temeljito isperite.
 • Kallos LAB 35 šampon za kovrčavu kosu bez parabena 300 ml
  Kallos LAB 35, 300 ml, Šamponi za žene, Šampon Kallos LAB 35 učinkovito čisti vlasište, temeljito pere kosu i vraća joj prirodnu ljepotu.Svojstva:pere kosu i čisti vlasišteintenzivno hidratiziraostavlja kosu mekanomNačin upotrebe:Nanesite odgovarajuću količinu šampona na mokru kosu. Nježnim pokretima napravite pjenu i temeljito isperite.
 • Kallos LAB 35 maska za suhu i oštećenu kosu 500 ml
  Kallos LAB 35, 500 ml, Maske za kosu za žene, Maska za kosu Kallos LAB 35 predstavlja nezamjenjiv korak u ritualu njegovanja kose. Odvojite vrijeme za regeneraciju, a ona će vam uzvratiti svojom vitalnošću i ljepotom.Svojstva:intenzivno hidratiziraregenerira kosu cijelom duljinomkosa je mekana na dodirobnavlja strukturu kosevraća kosi prirodan i zdrav izgledNačin upotrebe:Nanesite na vlažnu kosu opranu šamponom. Ostavite da djeluje po uputama na pakiranju, te nakon toga temeljito isperite.
 • Kallos Spa krema za masažu za ruke i noge 500 ml
  Kallos Spa, 500 ml, kreme za noge za žene, Krema Kallos Spa će osigurati vašim nogama savršenu njegu.Svojstva:hidratizira kožuima regenerativni učinakliječi ispucanu kožuNačin upotrebe:Nemojte ispirati. Nanesite kremu za ruke po potrebi i masirajte dok se krema ne upije. Nanesite na noge i blago umasirajte.
 • Kallos Spa ulje za masažu 200 ml
  Kallos Spa, 200 ml, Ulja za tijelo za žene, Ulje za tijelo Kallos Spa vašoj će koži omogućiti intenzivnu hidratantnu i regenerativnu njegu.Svojstva:dubinski hidratiziraostavlja kožu elastičnom i njegovanomvidljivo omekšava kožuNačin upotrebe:Manju količinu ulja nježno umasirajte na kožu cijeloga tijela.
 • Kallos Sense dnevna krema za revitalizaciju 100 ml
  Kallos Sense, 100 ml, Kreme za lice za žene, Krema za lice Kallos Sense svakoga će dana vašem licu pružiti upravo takvu njegu kakvu zaslužuje.Svojstva:smanjuje bore i sprječava njihovo stvaranjeNačin upotrebe:Nanesite na čisto lice i umasirajte kružnim pokretima. Koristite redovito svakog jutra.
 • Kallos KJMN ampule protiv prorjeđivanja kose u srednjoj i naprednoj fazi 10 x 10 ml
  Kallos KJMN, 10 x 10 ml, Serumi za kosu uniseks, Njega bez ispiranja Kallos KJMN pruža vašoj kosi nakon pranja sve što joj je potrebno.Svojstva:povećava gustoću i jačinu koseeliminira lomljenje kosekosa je krasno sjajna i vitalnaaktivira djelovanje korijena koseima regenerativni učinakNačin upotrebe:Nanesite na kosu osušenu ručnikom. Nemojte ispirati. Oblikujte kosu na uobičajen način.
 • Kallos Nourishing regenerator za suhu i oštećenu kosu 1000 ml
  Kallos Nourishing, 1000 ml, Regeneratori za kosu za žene, Regenerator Kallos Nourishing osigurava vašoj kosi lako češljanje i potrebne hranjive supstance bez kojih nema lijepe i zdrave kose.Svojstva:štiti od negativnih učinaka vanjskog okruženjazaglađuje i djeluje na neposlušnu kosuNačin upotrebe:Nanesite na kosu opranu šamponom. Ostavite da djeluje par trenutaka, a potom temeljito isperite.
 • Kallos Argan regenerator za obojenu kosu 1000 ml
  Kallos Argan, 1000 ml, Regeneratori za kosu za žene, Regenerator Kallos Argan osigurava vašoj kosi lako češljanje i potrebne hranjive supstance bez kojih nema lijepe i zdrave kose.Svojstva:osigurava kosi briljantni sjajpruža potrebnu hidratacijuzaglađuje i djeluje na neposlušnu kosuproduljuje trajanje bojeNačin upotrebe:Nanesite na kosu opranu šamponom. Ostavite da djeluje par trenutaka, a potom temeljito isperite.
 • Kallos Vanilla regenerator za suhu kosu 1000 ml
  Kallos Vanilla, 1000 ml, Regeneratori za kosu za žene, Regenerator Kallos Vanilla osigurava vašoj kosi lako češljanje i potrebne hranjive supstance bez kojih nema lijepe i zdrave kose.Svojstva:pruža potrebnu hidratacijuzaglađuje i djeluje na neposlušnu kosuzatvara površinu kose, čini je otpornijomosigurava kosi briljantni sjajNačin upotrebe:Nanesite na kosu opranu šamponom. Ostavite da djeluje par trenutaka, a potom temeljito isperite.
 • Kallos Serical maska za suhu i oštećenu kosu 1000 ml
  Kallos Serical, 1000 ml, Maske za kosu za žene, Maska za kosu Kallos Serical predstavlja nezamjenjiv korak u ritualu njegovanja kose. Odvojite vrijeme za regeneraciju, a ona će vam uzvratiti svojom vitalnošću i ljepotom.Svojstva:regenerira kosu cijelom duljinomobnavlja strukturu kosejača dlaku kosevraća kosi prirodan i zdrav izgledintenzivno hidratiziraNačin upotrebe:Nanesite na vlažnu kosu opranu šamponom. Ostavite da djeluje po uputama na pakiranju, te nakon toga temeljito isperite.
 • Kallos KJMN regenerator za suhu i oštećenu kosu 500 ml
  Kallos KJMN, 500 ml, Regeneratori za kosu za žene, Regenerator Kallos KJMN osigurava vašoj kosi lako češljanje i potrebne hranjive supstance bez kojih nema lijepe i zdrave kose.Svojstva:korigira kako mehanička, tako i kemijska oštećenjaNačin upotrebe:Nanesite na kosu opranu šamponom. Ostavite da djeluje par trenutaka, a potom temeljito isperite.
 • Kallos Gogo regenerator za suhu i oštećenu kosu 200 ml
  Kallos Gogo, 200 ml, Regeneratori za kosu za žene, Regenerator Kallos Gogo osigurava vašoj kosi lako češljanje i potrebne hranljive supstance bez kojih nema lijepe i zdrave kose.Svojstva:pruža potrebnu hidratacijukorigira kako mehanička, tako i kemijska oštećenjaosigurava kosi briljantni sjajNačin upotrebe:Nanesite na kosu opranu šamponom. Ostavite da djeluje par trenutaka, a potom temeljito isperite.
 • Kallos KJMN hranjiva maska za kosu s omega-6 kompleksom i uljem makadamije 1000 ml
  Kallos KJMN, 1000 ml, Maske za kosu za žene, Maska za kosu Kallos KJMN predstavlja nezamjenjiv korak u ritualu njegovanja kose. Odvojite vrijeme za regeneraciju, a ona će vam uzvratiti svojom vitalnošću i ljepotom.Svojstva:intenzivno hidratiziraregenerira kosu cijelom duljinompruža kosi briljantni sjajkosa je mekana na dodirobnavlja strukturu koseNačin upotrebe:Ostavite da djeluje po uputama na pakiranju, te nakon toga temeljito isperite.
 • Kallos KJMN maska s mliječnim proteinom 1000 ml
  Kallos KJMN, 1000 ml, Maske za kosu za žene, Maska za kosu Kallos KJMN predstavlja nezamjenjiv korak u ritualu njegovanja kose. Odvojite vrijeme za regeneraciju, a ona će vam uzvratiti svojom vitalnošću i ljepotom.Svojstva:olakšava češljanje i sprječava oštećenje kosepruža kosi briljantni sjajNačin upotrebe:Ostavite da djeluje po uputama na pakiranju, te nakon toga temeljito isperite.
 • Kallos KJMN hidratantni šampon za suhu i oštećenu kosu 1000 ml
  Kallos KJMN, 1000 ml, Šamponi za žene, Šampon Kallos KJMN učinkovito čisti vlasište, temeljito pere kosu i vraća joj prirodnu ljepotu.Svojstva:intenzivno hidratiziraregenerira i hrani kosuostavlja kosu mekanompruža sjaj i volumenNačin upotrebe:Nanesite odgovarajuću količinu šampona na mokru kosu. Nježnim pokretima napravite pjenu i temeljito isperite.
 • Kallos KJMN energetski šampon 1000 ml
  Kallos KJMN, 1000 ml, Šamponi za žene, Šampon Kallos KJMN učinkovito čisti vlasište, temeljito pere kosu i vraća joj prirodnu ljepotu.Svojstva:pere kosu i čisti vlasišteregenerira i hrani kosuintenzivno hidratizirajača dlaku kosepruža sjaj i volumenNačin upotrebe:Nanesite odgovarajuću količinu šampona na mokru kosu. Nježnim pokretima napravite pjenu i temeljito isperite.

Posljednje pregledano

Vrh