Brandovi 1
Cijena
kn kn

Joico odjeća, obuća i modni dodaci

 • Katalog
 • Lista
Brand: Joico 57 proizvoda
 • Joico K-PAK Color Therapy uljni sprej za kosu za očuvanje boje 212 ml
  Joico K-PAK Color Therapy, 212 ml, Lakovi za kosu za žene, Lak za kosu Joico K-PAK Color Therapy fiksirat će vašu frizuru na dulje vrijeme, te će tako osigurati maksimalnu kontrolu nad vašom kosom.Svojstva:temeljito fiksira sve tipove kose i frizurane ostavlja u kosi ostatke i lako se češljapruža kosi vitalnost i sjajNačin upotrebe:Prije uporabe dobro protresite. Naprskajte na suhu kosu s udaljenosti od 30 cm.
 • Joico Daily Care kura za sve tipove kose 300 ml
  Joico Daily Care, 300 ml, Sprejevi za kosu za žene, Njega bez ispiranja Joico Daily Care pruža vašoj kosi nakon pranja sve što joj je potrebno.Svojstva:pruža hidrataciju i hranjive tvaripovećava gustoću i jačinu kosekosa je krasno sjajna i vitalnaNačin upotrebe:Nanesite na kosu osušenu ručnikom. Nemojte ispirati. Očešljajte.
 • Joico Color Infuse Red regenerator za zaštitu boje za crvenu nijansu boje kose 300 ml
  Joico Color Infuse Red, 300 ml, Regeneratori za kosu za žene, Regenerator Joico Color Infuse Red osigurava vašoj kosi lako češljanje i potrebne hranljive supstance bez kojih nema lijepe i zdrave kose.Svojstva:zaglađuje i djeluje na neposlušnu kosuolakšava češljanje i uređivanjeintenzivira boju koseNačin upotrebe:Nanesite na kosu opranu šamponom. Ostavite da djeluje par trenutaka, a potom temeljito isperite.
 • Joico Color Endure regenerator za plavu i sijedu kosu 300 ml
  Joico Color Endure, 300 ml, Regeneratori za kosu za žene, Regenerator Joico Color Endure osigurava vašoj kosi lako češljanje i potrebne hranjive supstance bez kojih nema lijepe i zdrave kose.Svojstva:intenzivira boju kosekorigira kako mehanička, tako i kemijska oštećenjaosigurava kosi briljantni sjajštiti kosu od oštećenjaNačin upotrebe:Nanesite na kosu opranu šamponom. Ostavite da djeluje par trenutaka, a potom temeljito isperite.
 • Joico Style and Finish pjena za kosu za volumen 300 ml
  Joico Style and Finish, 300 ml, Pjene za kosu za žene, Preparat za učvršćivanje Joico Style and Finish vašoj frizuri pružit će željeni oblik i volumen.Svojstva:fiksira frizurupreparat je posebice pogodan za nježnu i tanku kosupruža volumen od korijenapovećava prirodni sjaj koseNačin upotrebe:Prije uporabe dobro protresite. Nanesite na mokru kosu. Uredite na željeni način.
 • Joico K-PAK zaštitni sprej za obojenu kosu 350 ml
  Joico K-PAK, 350 ml, Sprejevi za kosu za žene, Njega bez ispiranja Joico K-PAK K-PAK pruža vašoj kosi nakon pranja sve što joj je potrebno.Svojstva:pruža hidrataciju i hranjive tvarikvalitativno poboljšava strukturu koseNačin upotrebe:Nanesite na kosu osušenu ručnikom. Nemojte ispirati.
 • Joico Style and Finish gel srednje učvršćenje 250 ml
  Joico Style and Finish, 250 ml, Gelovi za kosu za žene, Gel za kosu Joico Style and Finish osigurava traženi oblik frizure točno po vašim željama.Svojstva:jako fiksirastvara savršeni stylingosigurava frizuru koja će biti postojanaNačin upotrebe:Nanesite na kosu i stvorite željeni styling.
 • Joico Style and Finish sprej za završno uređenje kose jako učvršćivanje 300 ml
  Joico Style and Finish, 300 ml, Lakovi za kosu za žene, Lak za kosu Joico Style and Finish fiksirat će vašu frizuru na dulje vrijeme, te će tako osigurati maksimalnu kontrolu nad vašom kosom.Svojstva:temeljito fiksira sve tipove kose i frizuradugotrajni učinakpruža kosi vitalnost i sjajNačin upotrebe:Naprskajte na suhu kosu s udaljenosti od 30 cm.
 • Joico Body Luxe pjena za volumen od korijena 300 ml
  Joico Body Luxe, 300 ml, Pjene za kosu za žene, Njega bez ispiranja Joico Body Luxe pruža vašoj kosi nakon pranja sve što joj je potrebno.Svojstva:povećava gustoću i jačinu kosepruža hidrataciju i hranjive tvarikosa je krasno sjajna i vitalnaNačin upotrebe:Nanesite na kosu osušenu ručnikom. Nemojte ispirati. Očešljajte. Oblikujte kosu na uobičajen način.
 • Joico K-PAK Reconstruct kura za kosu za finu i oštećenu kosu 300 ml
  Joico K-PAK Reconstruct, 300 ml, Sprejevi za kosu za žene, Njega bez ispiranja Joico K-PAK Reconstruct pruža vašoj kosi nakon pranja sve što joj je potrebno.Svojstva:kvalitativno poboljšava strukturu kosepruža hidrataciju i hranjive tvarikosa je krasno sjajna i vitalnaNačin upotrebe:Nanesite na kosu osušenu ručnikom. Nemojte ispirati. Oblikujte kosu na uobičajen način.
 • Joico Style and Finish sprej za definiciju i oblik 300 ml
  Joico Style and Finish, 300 ml, Lakovi za kosu za žene, Lak za kosu Joico Style and Finish fiksirat će vašu frizuru na dulje vrijeme, te će tako osigurati maksimalnu kontrolu nad vašom kosom.Svojstva:štiti od UV zračenjapruža kosi vitalnost i sjajpreparat je nježan prema kosijednostavna i brza aplikacijaNačin upotrebe:Naprskajte na suhu kosu s udaljenosti od 30 cm.
 • Joico Blonde Life posvjetljujuća magla s UV faktorom 150 ml
  Joico Blonde Life, 150 ml, Styling sredstva za plažu za žene, Njega bez ispiranja Joico Blonde Life pruža vašoj kosi nakon pranja sve što joj je potrebno.Svojstva:pruža hidrataciju i hranjive tvarikosa je krasno sjajna i vitalnapovećava gustoću i jačinu koseSastojci:UV filtriNačin upotrebe:Nanesite na kosu osušenu ručnikom. Nemojte ispirati. Očešljajte. Oblikujte kosu na uobičajen način.
 • Joico K-PAK Color Therapy ulje za obojenu kosu 100 ml
  Joico K-PAK Color Therapy, 100 ml, Klasična ulja za kosu za žene, Pružite svojoj kosi luksuznu njegu. Suho ulje Joico K-PAK Color Therapy daje kosi glatkoćuSvojstva:naglašava i održava postojanost boje za kosupopravlja oštećenu strukturu vlasidaje kosi snagu i elastičnostdaje kosi sjajNačin upotrebe:Nanesite na vlažnu kosu Ne ispirite. Oblikujte kosu na uobičajen način.
 • Joico K-PAK Style serum za sjaj 50 ml
  Joico K-PAK Style, 50 ml, Serumi za kosu za žene, Njega bez ispiranja Joico K-PAK Style pruža vašoj kosi nakon pranja sve što joj je potrebno.Svojstva:kosa je krasno sjajna i vitalnapruža hidrataciju i hranjive tvaridjeluje na neposlušnu kosusprječava ispucale krajeveNačin upotrebe:Nanesite na kosu osušenu ručnikom. Nemojte ispirati. Oblikujte kosu na uobičajen način.
 • Joico Moisture Recovery njega bez ispiranja za suhu kosu 300 ml
  Joico Moisture Recovery, 300 ml, Sprejevi za kosu za žene, Njega bez ispiranja Joico Moisture Recovery pruža vašoj kosi nakon pranja sve što joj je potrebno.Svojstva:pruža hidrataciju i hranjive tvaridodaje baršunastu mekoćukosa je krasno sjajna i vitalnanaglašava intenzitet bojeNačin upotrebe:Nanesite na kosu osušenu ručnikom. Nemojte ispirati. Očešljajte. Oblikujte kosu na uobičajen način.
 • Joico Style and Finish gel za stiliziranje jako učvršćivanje 250 ml
  Joico Style and Finish, 250 ml, Gelovi za kosu za žene, Gel za kosu Joico Style and Finish osigurava traženi oblik frizure točno po vašim željama.Svojstva:jako fiksiraosigurava frizuru koja će biti postojanane lijepi kosu i lako se češljaNačin upotrebe:Nanesite na kosu i stvorite željeni styling.
 • Joico Style and Finish lak za kosu za snažno učvršćivanje 350 ml
  Joico Style and Finish, 350 ml, Lakovi za kosu za žene, Lak za kosu Joico Style and Finish fiksirat će vašu frizuru na dulje vrijeme, te će tako osigurati maksimalnu kontrolu nad vašom kosom.Svojstva:ekstra jaka fiksacijapruža kosi vitalnost i sjajčuva elastičnost i ne sputava kosudugotrajni učinakNačin upotrebe:Prije uporabe dobro protresite.
 • Joico Style and Finish pjena za kosu ekstra jako učvršćivanje 300 ml
  Joico Style and Finish, 300 ml, Sprej za kosu za žene, Preparat za učvršćivanje Joico Style and Finish vašoj frizuri pružit će željeni oblik i volumen.Svojstva:frizura je pod kontrolom tijekom cijeloga danaotporna na vremenske uvjetepovećava prirodni sjaj koseNačin upotrebe:Nanesite na suhu kosu. Uredite na željeni način.
 • Joico Style and Finish sprej srednje učvršćenje 300 ml
  Joico Style and Finish, 300 ml, Ostali styling za žene, Proizvod za styling Joico Style and Finish istaknut će vašu frizuru i održavati je postojanom duže vrijeme.Svojstva:pruža savršeni volumen i obliksrednje učvršćenjepruža zdravi sjajneće se stvrdnuti u kosiNačin upotrebe:Nanesite malu količinu preparata u dlan i nanesite na kosu.
 • Joico Moisture Recovery maska za suhu kosu 500 ml
  Joico Moisture Recovery, 500 ml, Maske za kosu za žene, Maska za kosu Joico Moisture Recovery predstavlja nezamjenjiv korak u ritualu njegovanja kose. Odvojite vrijeme za regeneraciju, a ona će vam uzvratiti svojom vitalnošću i ljepotom.Svojstva:intenzivno hidratizirapoboljšava elastičnost dlakeobnavlja strukturu kosepruža kosi briljantni sjajNačin upotrebe:Nanesite na vlažnu kosu opranu šamponom. Ostavite da djeluje po uputama na pakiranju, te nakon toga temeljito isperite.
 • Joico Body Luxe njega bez ispiranja za volumen i oblik 200 ml
  Joico Body Luxe, 200 ml, Kreme i gelovi za kosu za žene, Njega bez ispiranja Joico Body Luxe pruža vašoj kosi nakon pranja sve što joj je potrebno.Svojstva:povećava gustoću i jačinu kosepruža hidrataciju i hranjive tvariNačin upotrebe:Nanesite na kosu osušenu ručnikom. Nemojte ispirati. Očešljajte.
 • Joico Blonde Life posvjetljujući i hidratantni regenerator 250 ml
  Joico Blonde Life, 250 ml, Regeneratori za kosu za žene, Regenerator Joico Blonde Life osigurava vašoj kosi lako češljanje i potrebne hranjive supstance bez kojih nema lijepe i zdrave kose.Svojstva:pruža potrebnu hidratacijuosigurava kosi briljantni sjajpoboljšava strukturu koseNačin upotrebe:Nanesite na kosu opranu šamponom. Ostavite da djeluje par trenutaka, a potom temeljito isperite.
 • Joico K-PAK RevitaLuxe maska za suhu i oštećenu kosu 480 ml
  Joico K-PAK RevitaLuxe, 480 ml, Maske za kosu za žene, Maska za kosu Joico K-PAK RevitaLuxe predstavlja nezamjenjiv korak u ritualu njegovanja kose. Odvojite vrijeme za regeneraciju, a ona će vam uzvratiti svojom vitalnošću i ljepotom.Svojstva:regenerira kosu cijelom duljinomobnavlja strukturu kosedjeluje u dubinu dlakevraća kosi prirodan i zdrav izgledNačin upotrebe:Nanesite na vlažnu kosu opranu šamponom. Ostavite da djeluje po uputama na pakiranju, te nakon toga temeljito isperite.
 • Joico Color Endure šampon za zaštitu boje 300 ml
  Joico Color Endure, 300 ml, Šamponi za žene, Šampon Joico Color Endure učinkovito čisti vlasište, temeljito pere kosu i vraća joj prirodnu ljepotu.Svojstva:pere kosu i čisti vlasištepruža sjaj i volumenproduljuje boju koseregenerira i hrani kosuSastojci:bez sulfataNačin upotrebe:Nanesite odgovarajuću količinu šampona na mokru kosu. Nježnim pokretima napravite pjenu i temeljito isperite. U slučaju potrebe, postupak ponovite. Za optimalan rezultat, nastavite koristiti preparate za njegu kose iz iste kolekcije.
 • Joico Moisture Recovery regenerator za suhu kosu 300 ml
  Joico Moisture Recovery, 300 ml, Regeneratori za kosu za žene, Regenerator Joico Moisture Recovery osigurava vašoj kosi lako češljanje i potrebne hranjive supstance bez kojih nema lijepe i zdrave kose.Svojstva:pruža potrebnu hidratacijusprječava lomljenje koseštiti kosu od oštećenjazatvara površinu kose, čini je otpornijomNačin upotrebe:Nanesite na kosu opranu šamponom. Ostavite da djeluje par trenutaka, a potom temeljito isperite.
 • Joico Color Infuse Brown hidratantni šampon za smeđe i tamne nijanse boje kose 300 ml
  Joico Color Infuse Brown, 300 ml, Šamponi za žene, Šampon Joico Color Infuse Brown učinkovito čisti vlasište, temeljito pere kosu i vraća joj prirodnu ljepotu.Svojstva:pere kosu i čisti vlasišteregenerira i hrani kosuintenzivno hidratiziraNačin upotrebe:Nanesite odgovarajuću količinu šampona na mokru kosu. Nježnim pokretima napravite pjenu i temeljito isperite. Za optimalan rezultat, nastavite koristiti preparate za njegu kose iz iste kolekcije.
 • Joico Daily Care šampon za zdravo vlasište 300 ml
  Joico Daily Care, 300 ml, Šamponi za žene, Šampon Joico Daily Care učinkovito čisti vlasište, temeljito pere kosu i vraća joj prirodnu ljepotu.Svojstva:pere kosu i čisti vlasištekosu oslobađa prhutiregenerira i hrani kosuintenzivno hidratiziraNačin upotrebe:Nanesite odgovarajuću količinu šampona na mokru kosu. Nježnim pokretima napravite pjenu i temeljito isperite. U slučaju potrebe, postupak ponovite. Za optimalan rezultat, nastavite koristiti preparate za njegu kose iz iste kolekcije.
 • Joico K-PAK Color Therapy regenerator za obojenu kosu 300 ml
  Joico K-PAK Color Therapy, 300 ml, Regeneratori za kosu za žene, Regenerator Joico K-PAK Color Therapy osigurava vašoj kosi lako češljanje i potrebne hranjive supstance bez kojih nema lijepe i zdrave kose.Svojstva:produljuje trajanje bojepruža potrebnu hidratacijuzatvara površinu kose, čini je otpornijomNačin upotrebe:Nanesite na kosu opranu šamponom. Ostavite da djeluje par trenutaka, a potom temeljito isperite.
 • Joico Color Endure regenerator za obojenu kosu 300 ml
  Joico Color Endure, 300 ml, Regeneratori za kosu za žene, Regenerator Joico Color Endure osigurava vašoj kosi lako češljanje i potrebne hranjive supstance bez kojih nema lijepe i zdrave kose.Svojstva:produljuje trajanje boještiti od negativnih učinaka vanjskog okruženjaolakšava češljanje i uređivanjeSastojci:bez sulfataNačin upotrebe:Nanesite na kosu opranu šamponom. Ostavite da djeluje par trenutaka, a potom temeljito isperite.
 • Joico K-PAK regenerator za oštećenu kosu 1000 ml
  Joico K-PAK, 1000 ml, Regeneratori za kosu za žene, Regenerator Joico K-PAK K-PAK osigurava vašoj kosi lako češljanje i potrebne hranjive supstance bez kojih nema lijepe i zdrave kose.Svojstva:pruža potrebnu hidratacijuintenzivira boju koseproduljuje trajanje bojezaglađuje i djeluje na neposlušnu kosuNačin upotrebe:Nanesite na kosu opranu šamponom. Ostavite da djeluje par trenutaka, a potom temeljito isperite.
 • Joico Blonde Life svjetlucavi šampon s hranjivim učinkom 300 ml
  Joico Blonde Life, 300 ml, Šamponi za žene, Šampon Joico Blonde Life učinkovito čisti vlasište, temeljito pere kosu i vraća joj prirodnu ljepotu.Svojstva:pere kosu i čisti vlasišteintenzivno hidratizirapruža sjaj i volumenostavlja kosu mekanomNačin upotrebe:Nanesite odgovarajuću količinu šampona na mokru kosu. Nježnim pokretima napravite pjenu i temeljito isperite. U slučaju potrebe, postupak ponovite.
 • Joico Blonde Life posvjetljujuća maska za intenzivnu hidrataciju 150 ml
  Joico Blonde Life, 150 ml, Maske za kosu za žene, Maska za kosu Joico Blonde Life predstavlja nezamjenjiv korak u ritualu njegovanja kose. Odvojite vrijeme za regeneraciju, a ona će vam uzvratiti svojom vitalnošću i ljepotom.Svojstva:regenerira kosu cijelom duljinomintenzivno hidratizirapruža kosi briljantni sjajNačin upotrebe:Nanesite na vlažnu kosu opranu šamponom. Ostavite da djeluje po uputama na pakiranju, te nakon toga temeljito isperite.
 • Joico Color Balance Blue šampon za plavu kosu neutralizirajući žuti tonovi 300 ml
  Joico Color Balance Blue, 300 ml, Šamponi za žene, Šampon Joico Color Balance Blue učinkovito čisti vlasište, temeljito pere kosu i vraća joj prirodnu ljepotu.Svojstva:pere kosu i čisti vlasištepruža sjaj i volumenproduljuje boju koseNačin upotrebe:Nanesite odgovarajuću količinu šampona na mokru kosu. Nježnim pokretima napravite pjenu i temeljito isperite. Za optimalan rezultat, nastavite koristiti preparate za njegu kose iz iste kolekcije.
 • Joico Color Balance Blue regenerator za plavu kosu neutralizirajući žuti tonovi 300 ml
  Joico Color Balance Blue, 300 ml, Regeneratori za kosu za žene, Regenerator Joico Color Balance osigurava vašoj kosi lako češljanje i potrebne hranljive supstance bez kojih nema lijepe i zdrave kose.Svojstva:olakšava češljanje i uređivanjepruža potrebnu hidratacijuintenzivira boju koseNačin upotrebe:Nanesite na kosu opranu šamponom. Ostavite da djeluje par trenutaka, a potom temeljito isperite.
 • Joico K-PAK Color Therapy šampon za obojenu kosu 300 ml
  Joico K-PAK Color Therapy, 300 ml, Šamponi za žene, Šampon Joico K-PAK Color Therapy učinkovito čisti vlasište, temeljito pere kosu i vraća joj prirodnu ljepotu.Svojstva:produljuje boju koseintenzivno hidratiziraregenerira i hrani kosujača dlaku kosepruža sjaj i volumenNačin upotrebe:Nanesite odgovarajuću količinu šampona na mokru kosu. Nježnim pokretima napravite pjenu i temeljito isperite. Za optimalan rezultat, nastavite koristiti preparate za njegu kose iz iste kolekcije.
 • Joico Moisture Recovery šampon za suhu kosu 300 ml
  Joico Moisture Recovery, 300 ml, Šamponi za žene, Šampon Joico Moisture Recovery učinkovito čisti vlasište, temeljito pere kosu i vraća joj prirodnu ljepotu.Svojstva:pere kosu i čisti vlasišteintenzivno hidratiziraregenerira i hrani kosuostavlja kosu mekanomNačin upotrebe:Nanesite odgovarajuću količinu šampona na mokru kosu. Nježnim pokretima napravite pjenu i temeljito isperite. Za optimalan rezultat, nastavite koristiti preparate za njegu kose iz iste kolekcije.
 • Joico Style and Finish mlijeko za kosu za učvršćivanje i sjaj 300 ml
  Joico Style and Finish, 300 ml, Ostali styling za žene, Proizvod za styling Joico Style and Finish istaknut će vašu frizuru i održavati je postojanom duže vrijeme.Svojstva:pruža zdravi sjajne sputava kosuNačin upotrebe:Nanesite malu količinu preparata u dlan i nanesite na kosu.
 • Joico K-PAK Clarify šampon 300 ml
  Joico K-PAK Clarify, 300 ml, Šamponi za žene, Šampon Joico K-PAK Clarify učinkovito čisti vlasište, temeljito pere kosu i vraća joj prirodnu ljepotu.Svojstva:pere kosu i čisti vlasišteintenzivno hidratizirapruža sjaj i volumenostavlja kosu mekanomNačin upotrebe:Nanesite odgovarajuću količinu šampona na mokru kosu. Nježnim pokretima napravite pjenu i temeljito isperite. Za optimalan rezultat, nastavite koristiti preparate za njegu kose iz iste kolekcije.
 • Joico Style and Finish matirajuća glina jako učvršćivanje 100 ml
  Joico Style and Finish, 100 ml, Paste za kosu za žene, Proizvod za styling Joico Style and Finish istaknut će vašu frizuru i održavati je postojanom duže vrijeme.Svojstva:ekstra jako učvršćivanjepruža mat izgledneće se stvrdnuti u kosiNačin upotrebe:Nanesite malu količinu preparata u dlan i nanesite na kosu.
 • Joico Color Balance Purple šampon za plavu kosu neutralizirajući žuti tonovi 300 ml
  Joico Color Balance Purple, 300 ml, Šamponi za žene, Šampon Joico Color Balance Purple učinkovito čisti vlasište, temeljito pere kosu i vraća joj prirodnu ljepotu.Svojstva:intenzivno hidratizirapruža sjaj i volumenproduljuje boju koseNačin upotrebe:Nanesite odgovarajuću količinu šampona na mokru kosu. Nježnim pokretima napravite pjenu i temeljito isperite. Za optimalan rezultat, nastavite koristiti preparate za njegu kose iz iste kolekcije.
 • Joico K-PAK Moisture maska za suhu i oštećenu kosu 250 ml
  Joico K-PAK Moisture, 250 ml, Maske za kosu za žene, Maska za kosu Joico K-PAK Moisture predstavlja nezamjenjiv korak u ritualu njegovanja kose. Odvojite vrijeme za regeneraciju, a ona će vam uzvratiti svojom vitalnošću i ljepotom.Svojstva:intenzivno hidratizirapruža kosi briljantni sjajkosa je mekana na dodirNačin upotrebe:Nanesite na vlažnu kosu opranu šamponom. Ostavite da djeluje po uputama na pakiranju, te nakon toga temeljito isperite.
 • Joico Body Luxe regenerator za volumen i oblik 300 ml
  Joico Body Luxe, 300 ml, Regeneratori za kosu za žene, Regenerator Joico Body Luxe osigurava vašoj kosi lako češljanje i potrebne hranjive supstance bez kojih nema lijepe i zdrave kose.Svojstva:pruža kosi fleksibilnost i volumenpoboljšava strukturu kosepruža potrebnu hidratacijuolakšava češljanje i uređivanjeNačin upotrebe:Nanesite na kosu opranu šamponom. Ostavite da djeluje par trenutaka, a potom temeljito isperite.
 • Joico Style and Finish gel za stiliziranje za profesionalnu uporabu Hold 08 1000 ml
  Joico Style and Finish, 1000 ml, Ostali styling za žene, Proizvod za styling Joico Style and Finish istaknut će vašu frizuru i održavati je postojanom duže vrijeme.Svojstva:ekstra jako učvršćivanjedugotrajni učinakpruža zdravi sjajne ostavlja tragoveNačin upotrebe:Nanesite malu količinu preparata u dlan i nanesite na kosu.
 • Joico Color Infuse Red šampon za zaštitu obojene kose za crvenu nijansu boje kose 300 ml
  Joico Color Infuse Red, 300 ml, Šamponi za žene, Šampon Joico Color Infuse Red učinkovito čisti vlasište, temeljito pere kosu i vraća joj prirodnu ljepotu.Svojstva:intenzivno hidratizirapruža sjaj i volumenproduljuje boju koseNačin upotrebe:Nanesite odgovarajuću količinu šampona na mokru kosu. Nježnim pokretima napravite pjenu i temeljito isperite. Za optimalan rezultat, nastavite koristiti preparate za njegu kose iz iste kolekcije.
 • Joico K-PAK Reconstruct njega za kosu za oštećenu, kemijski tretiranu kosu 150 ml
  Joico K-PAK Reconstruct, 150 ml, Maske za kosu za žene, Maska za kosu Joico K-PAK Reconstruct predstavlja nezamjenjiv korak u ritualu njegovanja kose. Odvojite vrijeme za regeneraciju, a ona će vam uzvratiti svojom vitalnošću i ljepotom.Svojstva:jača dlaku koseregenerira kosu cijelom duljinomintenzivno hidratiziravraća kosi prirodan i zdrav izgledNačin upotrebe:Nanesite na vlažnu kosu opranu šamponom. Ostavite da djeluje po uputama na pakiranju, te nakon toga temeljito isperite.
 • Joico Color Endure šampon za plavu i sijedu kosu 300 ml
  Joico Color Endure, 300 ml, Šamponi za žene, Šampon Joico Color Endure učinkovito čisti vlasište, temeljito pere kosu i vraća joj prirodnu ljepotu.Svojstva:produljuje boju koseregenerira i hrani kosuSastojci:bez sulfataNačin upotrebe:Nanesite odgovarajuću količinu šampona na mokru kosu. Nježnim pokretima napravite pjenu i temeljito isperite.
 • Joico K-PAK pH neutralizator za oštećenu, kemijski tretiranu kosu 1000 ml
  Joico K-PAK, 1000 ml, Regeneratori za kosu za žene, Regenerator Joico K-PAK K-PAK osigurava vašoj kosi lako češljanje i potrebne hranjive supstance bez kojih nema lijepe i zdrave kose.Svojstva:zaglađuje i djeluje na neposlušnu kosuproduljuje trajanje bojezatvara površinu kose, čini je otpornijomNačin upotrebe:Nanesite na kosu opranu šamponom. Ostavite da djeluje par trenutaka, a potom temeljito isperite.
 • Joico Moisture Recovery regenerator za suhu i oštećenu kosu 1000 ml
  Joico Moisture Recovery, 1000 ml, Regeneratori za kosu za žene, Regenerator Joico Moisture Recovery osigurava vašoj kosi lako češljanje i potrebne hranjive supstance bez kojih nema lijepe i zdrave kose.Svojstva:pruža potrebnu hidratacijusprječava lomljenje kosezatvara površinu kose, čini je otpornijomštiti kosu od oštećenjaNačin upotrebe:Nanesite na kosu opranu šamponom. Ostavite da djeluje par trenutaka, a potom temeljito isperite.
 • Joico Color Balance Purple regenerator neutralizirajući žuti tonovi 300 ml
  Joico Color Balance Purple, 300 ml, Regeneratori za kosu za žene, Regenerator Joico Color Balance osigurava vašoj kosi lako češljanje i potrebne hranljive supstance bez kojih nema lijepe i zdrave kose.Svojstva:pruža potrebnu hidratacijuintenzivira boju kosezatvara površinu kose, čini je otpornijomNačin upotrebe:Nanesite na kosu opranu šamponom. Ostavite da djeluje par trenutaka, a potom temeljito isperite.
 • Joico Color Infuse Brown regenerator za smeđe i tamne nijanse boje kose 300 ml
  Joico Color Infuse Brown, 300 ml, Regeneratori za kosu za žene, Regenerator Joico Color Infuse Brown osigurava vašoj kosi lako češljanje i potrebne hranljive supstance bez kojih nema lijepe i zdrave kose.Svojstva:olakšava češljanje i uređivanjepruža potrebnu hidratacijuintenzivira boju koseNačin upotrebe:Nanesite na kosu opranu šamponom. Ostavite da djeluje par trenutaka, a potom temeljito isperite.
 • Joico Color Infuse Copper korektor za naglašavanje bakrenih tonova kose 300 ml
  Joico Color Infuse Copper, 300 ml, Šamponi za žene, Šampon Joico Color Infuse Copper učinkovito čisti vlasište, temeljito pere kosu i vraća joj prirodnu ljepotu.Svojstva:pruža sjaj i volumenproduljuje boju koseintenzivno hidratiziraNačin upotrebe:Nanesite odgovarajuću količinu šampona na mokru kosu. Nježnim pokretima napravite pjenu i temeljito isperite. Za optimalan rezultat, nastavite koristiti preparate za njegu kose iz iste kolekcije.
 • Joico K-PAK Style balzam za zaglađivanje kose 200 ml
  Joico K-PAK Style, 200 ml, Balzami za kosu za žene, Proizvod za styling Joico K-PAK Style istaknut će vašu frizuru i održavati je postojanom duže vrijeme.Svojstva:hidratiziraizglađujepruža zdravi sjaj
 • Joico Body Luxe šampon za volumen i oblik 1000 ml
  Joico Body Luxe, 1000 ml, Šamponi za žene, Šampon Joico Body Luxe učinkovito čisti vlasište, temeljito pere kosu i vraća joj prirodnu ljepotu.Svojstva:pere kosu i čisti vlasištejača dlaku kosepruža sjaj i volumenregenerira i hrani kosuintenzivno hidratiziraNačin upotrebe:Nanesite odgovarajuću količinu šampona na mokru kosu. Nježnim pokretima napravite pjenu i temeljito isperite. Za optimalan rezultat, nastavite koristiti preparate za njegu kose iz iste kolekcije.
 • Joico Style and Finish sprej za završno uređenje kose blago učvršćivanje 150 ml
  Joico Style and Finish, 150 ml, Ostali styling za žene, Proizvod za styling Joico Style and Finish istaknut će vašu frizuru i održavati je postojanom duže vrijeme.Svojstva:neće se stvrdnuti u kosipruža savršeni volumen i oblikne sputava kosuNačin upotrebe:Utrljajte u suhu kosu i oblikujte u željeni oblik.
 • Joico K-PAK šampon za oštećenu kosu 300 ml
  Joico K-PAK, 300 ml, Šamponi za žene, Šampon Joico K-PAK K-PAK učinkovito čisti vlasište, temeljito pere kosu i vraća joj prirodnu ljepotu.Svojstva:regenerira i hrani kosupruža sjaj i volumenNačin upotrebe:Nanesite odgovarajuću količinu šampona na mokru kosu. Nježnim pokretima napravite pjenu i temeljito isperite.

Posljednje pregledano

Vrh