Brandovi 1
Cijena
kn kn

Jericho odjeća, obuća i modni dodaci

 • Katalog
 • Lista
Brand: Jericho 27 proizvoda
 • Jericho Men Collection balzam poslije brijanja 150 ml
  Jericho Men Collection, 150 ml, Sredstva poslije brijanja za muškarce, Preparat nakon brijanja Jericho Men Collection vaše lice umirit će i dati mu potrebnu regeneraciju.Svojstva:smanjuje crvenilo i umiruje kožuduboko hidratizira kožuosvježava umornu kožueliminira peckanjeNačin upotrebe:Nanesite na obrijano lice i vrat. Ostavite da upije.
 • Jericho Hair Care hranjivo ulje za vrhove kose 100 ml
  Jericho Hair Care, 100 ml, Klasična ulja za kosu za žene, Pružite svojoj kosi luksuznu njegu. Suho ulje Jericho Hair Care Hair Care daje kosi glatkoćuSvojstva:intenzivno regenerira i štiti kosuštiti kosu od nepovoljnih vanjskih utjecajadaje kosi snagu i elastičnostpopravlja oštećenu strukturu vlasidubinski njeguje kosudaje kosi sjajNačin upotrebe:Nanesite na cijelu duljinu i vrhove suhe ili mokre kose.
 • Jericho Premium serum za lice protiv starenja lica 50 ml
  Jericho Premium, 50 ml, Serumi za lice za žene, Serum za lice Jericho Premium predstavlja proizvod s visokim sadržajem aktivnih tvari. Zahvaljujući tome vašoj koži pruža najluksuzniju njegu.Svojstva:ujednačava tenvraća koži elastičnostvraća koži svježinu i mladenačku ljepotuučinkovito hidratizira i hraniNačin upotrebe:Manju količinu seruma nježno utapkajte vrhovima prstiju na čistu kožu. Nanesite na lice, vrat i dekolte.
 • Jericho Face Care omekšavajuća dnevna krema 50 ml
  Jericho Face Care, 50 ml, Kreme za lice za žene, Krema za lice Jericho Face Care svakoga će dana vašem licu pružiti upravo takvu njegu kakvu zaslužuje.Svojstva:intenzivno hidratiziradubinski hraniregeneracija i vitalizacijavraća koži čvrstoću i ostavlja je zategnutompomlađuje kožu i daje joj energijuNačin upotrebe:Nanesite na čisto lice i umasirajte kružnim pokretima. Nanesite na lice, vrat i dekolte. Koristite redovito svakog jutra.
 • Jericho Body Care gel za lice s aloe verom 200 g
  Jericho Body Care, 200 g, Regeneracija kože za žene, Preparat Jericho Body Care Body Care veoma nježno njeguje vašu kožu i regenerira je.Svojstva:umiruje iritacije i crveniloregenerira kožuvraća koži osjećaj komforaNačin upotrebe:Nanesite na pogođenu područje kože po potrebi i nekoliko puta dnevno.
 • Jericho Body Care sapun protiv celulita 150 g
  Jericho Body Care, 150 g, Sapun za žene, Preparat Jericho Body Care Body Care će vam pomoći u ublažavanju simptoma celulita, a vaša koža opet će izgledati čvrsto i glatko.Svojstva:dubinski čisti kožusmanjuje celulit i učvršćuje kožuzaglađuje kožupovećava elastičnost kožesprječava isušivanje kožejednostavan za primjenuNačin upotrebe:Nanesite sapun na kožu, blago napravite pjenu i masirajte. Isperite mlakom vodom.
 • Jericho Body Care sapun protiv akni 125 g
  Jericho Body Care, 125 g, Sapun za žene, Čvrsti sapun Jericho Body Care Body Care predstavlja preparat za kvalitetnu higijenu. Učinkovito pere kožu i oslobađa je svih nečistoća.Svojstva:dubinski čisti kožune iritira i ne isušuje kožuumiruje iritacijuhrani i hidratiziraNačin upotrebe:Nanesite sapun na kožu, blago napravite pjenu i masirajte. Isperite mlakom vodom.
 • Jericho Premium aktivacijski serum s mineralima iz mrtvog mora 25 ml
  Jericho Premium, 25 ml, Serumi za lice za žene, Serum za lice Jericho Premium predstavlja proizvod s visokim sadržajem aktivnih tvari. Zahvaljujući tome vašoj koži pruža najluksuzniju njegu.Svojstva:pomaže u zaglađivanju bora i finih linijaučvršćuje konture licapruža koži punoćuvraća koži elastičnostvraća koži svježinu i mladenačku ljepotupomaže u uklanjanju znakova starenja kožeNačin upotrebe:Manju količinu seruma nježno utapkajte vrhovima prstiju na čistu kožu. Nanesite na lice, vrat i dekolte.
 • Jericho Premium Paloma hranjiva dnevna krema s mineralima iz mrtvog mora 50 g
  Jericho Premium Paloma, 50 g, Kreme za lice za žene, Krema za lice Jericho Premium Paloma svakoga će dana vašem licu pružiti upravo takvu njegu kakvu zaslužuje.Svojstva:vraća koži čvrstoću i ostavlja je zategnutomregeneracija i vitalizacijasmanjuje bore i sprječava njihovo stvaranjebrzo upijadubinski hranivraća koži mladenački izgledNačin upotrebe:Nanesite na čisto lice i umasirajte kružnim pokretima. Nanesite na lice, vrat i dekolte. Koristite redovito svakog jutra.
 • Jericho Premium Paloma piling za tijelo s morskom soli 500 g
  Jericho Premium Paloma, 500 g, Piling za tijelo za žene, Piling za tijelo Jericho Premium Paloma oslobađa vašu kožu već umrlih stanica i osigurava joj savršenu glatkoću.Svojstva:uklanja mrtve stanice kožehidratizira i hrani kožuostavlja kožu nježnom i mekanomNačin upotrebe:Nakvasite kožu i nježnim kružnim pokretom masirajte. Potom temeljito isperite.
 • Jericho Face Care gel za oči 50 g
  Jericho Face Care, 50 g, Kreme i gelovi za područja oko očiju za žene, Njega područja oko očiju Jericho Face Care čuva kožu oko očiju i pruža joj sve potrebne hranjive tvari i hidrataciju.Svojstva:dubinski hidratizirazaglađuje linije i sitne boricepodručju oko očiju pruža mladolikostpruža koži elastičnostosvježava i zaglađuje područje oko očijuNačin upotrebe:Ujutro ili navečer, nanesite preparat oko kontura očiju lakim tapkanjem, dok potpuno ne upije.
 • Jericho Face Care hranjiva noćna krema 50 ml
  Jericho Face Care, 50 ml, Kreme za lice za žene, Krema za lice Jericho Face Care svakoga će dana vašem licu pružiti upravo takvu njegu kakvu zaslužuje.Svojstva:intenzivno hidratiziradubinski hraniregeneracija i vitalizacijavraća koži čvrstoću i ostavlja je zategnutomNačin upotrebe:Nanesite na čisto lice i umasirajte kružnim pokretima. Nanesite na lice, vrat i dekolte.
 • Jericho Premium maska od blata za čišćenje za sve tipove kože 100 ml
  Jericho Premium, 100 ml, Maske u kremi za žene, Maska za lice Jericho Premium vašu će kožu maziti i paziti.Svojstva:oslobađa kožu miteseraoslobađa nečistoća u porama i zateže ihdubinski hidratizira i intenzivno hraniuklanja mrtve stanice kožeukupno uljepšava izgled kožeostavlja kožu svilenkasto mekanom na dodirdubinski čisti kožuNačin upotrebe:Nanesite masku u tankom sloju na očišćeno lice, izbjegavajući područje oko očiju. Ostavite da djeluje u vremenu navedenom na pakiranju. Potom masku temeljito isperite mlakom vodom.
 • Jericho Men Collection gel za oči za muškarce (With Dead Sea Minerals And Vitamin E) 50 g
  Jericho Men Collection, 50 g, Kreme i gelovi za područja oko očiju za muškarce, Njega područja oko očiju Jericho Men Collection čuva kožu oko očiju i pruža joj sve potrebne hranjive tvari i hidrataciju.Svojstva:zaglađuje linije i sitne boriceuklanja natečenost i tamne krugove ispod očijuosvježava i zaglađuje područje oko očijupodručju oko očiju pruža mladolikostNačin upotrebe:Ujutro ili navečer, nanesite preparat oko kontura očiju lakim tapkanjem, dok potpuno ne upije.
 • Jericho Face Care pjena za čišćenje 200 ml
  Jericho Face Care, 200 ml, Čišćenje lica za žene, Preparat za čišćenje kože Jericho Face Care je pravi izbor za svakodnevnu njegu.Svojstva:dubinski hidratiziranježno i temeljito umiva cijelo liceima antioksidacijsko djelovanjene iritira kožuNačin upotrebe:Nanesite svako jutro i/ili navečer na vlažno lice i napravite pjenu. Potom isperite.
 • Jericho Collection Natural Soap Bar prirodni sapun 40 g
  Jericho Collection Natural Soap Bar, 40 g, Sapun za žene, Čvrsti sapun Jericho Collection Natural Soap Bar predstavlja preparat za kvalitetnu higijenu. Učinkovito pere kožu i oslobađa je svih nečistoća.Svojstva:dubinski čisti kožune iritira i ne isušuje kožuhrani i hidratiziraNačin upotrebe:Nanesite sapun na kožu, blago napravite pjenu i masirajte. Isperite mlakom vodom.
 • Jericho Body Care blok za poliranje za nokte
  Jericho Body Care, , Manikura i rašpice za žene, Rašpa Jericho Body Care Body Care će vašim noktima osigurati savršeni oblik. Uvijek će biti krasno sređeni i bez bilo kakvih nepravilnosti.Svojstva:oblikuje i krati nokterašpa je idealna i za putovanja i za torbicusprječava krzanje i lomljenje noktijuNačin upotrebe:Prislonite na nokat i blagim pokretima u jednom smjeru turpijajte.
 • Jericho Premium gel za oči i vrat 25 g
  Jericho Premium, 25 g, Kreme i gelovi za područja oko očiju za žene, Njega područja oko očiju Jericho Premium čuva kožu oko očiju i pruža joj sve potrebne hranjive tvari i hidrataciju.Svojstva:području oko očiju pruža mladolikostzaglađuje linije i sitne boriceostavlja kožu zategnutom i zaglađenomposvjetljuje područje oko očijuNačin upotrebe:Ujutro ili navečer, nanesite preparat oko kontura očiju lakim tapkanjem, dok potpuno ne upije.
 • Jericho Body Care krema za ruke s mineralima iz mrtvog mora 100 g
  Jericho Body Care, 100 g, Kreme za ruke za žene, Krema Jericho Body Care Body Care savršeno hidratizira kožu vaših ruku i osigurava im potrebne hranjive sastojke.Svojstva:hidratizira i hrani kožuostavlja kožu nježnom i glatkomregenerirasprječava sušenje kožeštiti kožune ostavlja masne tragoveNačin upotrebe:Nanesite kremu za ruke po potrebi i masirajte dok se krema ne upije.
 • Jericho Body Care sapun s crnim blatom 125 g
  Jericho Body Care, 125 g, Sapun za žene, Čvrsti sapun Jericho Body Care Body Care predstavlja preparat za kvalitetnu higijenu. Učinkovito pere kožu i oslobađa je svih nečistoća.Svojstva:dubinski čisti kožune iritira i ne isušuje kožuhrani i hidratiziraumiruje iritacijuNačin upotrebe:Nanesite sapun na kožu, blago napravite pjenu i masirajte. Isperite mlakom vodom.
 • Jericho Hair Care maska od blata za kosu za masno i nadraženo vlasište 200 ml
  Jericho Hair Care, 200 ml, Maske za kosu za žene, Maska za kosu Jericho Hair Care Hair Care predstavlja nezamjenjiv korak u ritualu njegovanja kose. Odvojite vrijeme za regeneraciju, a ona će vam uzvratiti svojom vitalnošću i ljepotom.Svojstva:regenerira kosu cijelom duljinomintenzivno hidratizirapoboljšava elastičnost dlakekosa je mekana na dodirobnavlja strukturu kosejača dlaku koseNačin upotrebe:Nanesite na vlažnu kosu opranu šamponom. Ostavite da djeluje po uputama na pakiranju, te nakon toga temeljito isperite.
 • Jericho Premium demineralizirani tonik za lice 200 ml
  Jericho Premium, 200 ml, Toneri za lice za žene, Preparat za toniranje Jericho Premium pomoći će u dovršavanju čišćenja, u harmoniziranju i osvježavanju vaše kože.Svojstva:oslobađa kožu nečistoća i masnoćesmiruje i toniziraostavlja kožu mekanom, svježom i blistavomNačin upotrebe:Nanesite na blazinicu i kružnim pokretima kožu tretirajte.
 • Jericho Premium intenzivna noćna krema 50 g
  Jericho Premium, 50 g, Kreme za lice za žene, Krema za lice Jericho Premium svakoga će dana vašem licu pružiti upravo takvu njegu kakvu zaslužuje.Svojstva:vraća koži čvrstoću i ostavlja je zategnutomsmanjuje bore i sprječava njihovo stvaranjevraća koži mladenački izgledpomlađuje kožu i daje joj energijudubinski hraniNačin upotrebe:Nanesite na čisto lice i vrat i umasirajte kružnim nježnim pokretima. Koristite redovito svaku večer.
 • Jericho Body Care sapun sa sumporom 125 g
  Jericho Body Care, 125 g, Sapun za žene, Čvrsti sapun Jericho Body Care Body Care predstavlja preparat za kvalitetnu higijenu. Učinkovito pere kožu i oslobađa je svih nečistoća.Svojstva:dubinski čisti kožune iritira i ne isušuje kožuhrani i hidratiziraobnavlja barijeru kožeNačin upotrebe:Nanesite sapun na kožu, blago napravite pjenu i masirajte. Isperite mlakom vodom.
 • Jericho Body Care SPA stimulirajući solni piling s morskim ekstraktima i esencijalnim uljima jorgovan 500 g
  Jericho Body Care SPA, 500 g, Pilinzi za tuširanje za žene, Piling za tuširanje Jericho Body Care SPA nježno i učinkovito oslobađa vašu kožu već umrlih stanica, te je ostavlja krasno glatkom.Svojstva:uklanja mrtve stanice kožehidratizira i hrani kožusavršeno omekšavaNačin upotrebe:Nanesite malu količinu pilinga na mokru kožu. Masirajte kružnim pokretima, a zatim temeljito isperite.
 • Jericho Body Care sapun s morskim algama 125 g
  Jericho Body Care, 125 g, Sapun za žene, Čvrsti sapun Jericho Body Care Body Care predstavlja preparat za kvalitetnu higijenu. Učinkovito pere kožu i oslobađa je svih nečistoća.Svojstva:dubinski čisti kožune iritira i ne isušuje kožuhrani i hidratiziraobnavlja barijeru kožeNačin upotrebe:Nanesite sapun na kožu, blago napravite pjenu i masirajte. Isperite mlakom vodom.

Posljednje pregledano

Vrh