Brandovi 1
Cijena
kn kn

James Read odjeća, obuća i modni dodaci

 • Katalog
 • Lista
Brand: James Read 21 proizvoda
 • James Read Self Tan noćna maska na tijelo za samotamnjenje 200 ml
  James Read Self Tan, 200 ml, Proizvodi za samotamnjenje za žene, Preparat za tijelo za samotamnjenje James Read Self Tan garancija je krasno preplanule kože tijekom cijele godine.Svojstva:pruža efekt intenzivne preplanulostilako se razmazuje i odlično se upijakožu čini mekanom i nježnomNačin upotrebe:Slijedite priložene upute.
 • James Read Gradual Tan Coconut Water magla za samotamnjenje za tijelo nijansa Light/Medium 200 ml
  James Read Gradual Tan Coconut Water, 200 ml, Proizvodi za samotamnjenje za žene, Preparat za tijelo za samotamnjenje James Read Gradual Tan Coconut Water garancija je krasno preplanule kože tijekom cijele godine.Svojstva:koži pruža zdravi, suncem zagrljeni izgledujednačava tenkožu čini mekanom i nježnomNačin upotrebe:Slijedite priložene upute.
 • James Read Enhance sredstvo za ubrazanje i produljenje preplanulosti 200 ml
  James Read Enhance, 200 ml, Proizvodi za samotamnjenje za žene, Preparat za samotamnjenje za lice James Read Enhance pružit će vašoj koži savršeni, prirodni preplanuli izgled.Svojstva:koži pruža prirodnu zlatastu preplanulostmože se koristiti za lice i tijelolako se razmazuje i odlično se upijane ostavlja mrljeima dugotrajni efekthidratizira i hraniNačin upotrebe:Manju količinu preparata nanesite na kožu cijeloga tijela. Temeljito i ravnomjerno razmažite. Nakon uporabe temeljito operite ruke. Slijedite priložene upute.
 • James Read Enhance mlijeko za samotamnjenje - perivo za lice i tijelo 100 ml
  James Read Enhance, 100 ml, Proizvodi za samotamnjenje za žene, Preparat za tijelo za samotamnjenje James Read Enhance garancija je krasno preplanule kože tijekom cijele godine.Svojstva:koži pruža zdravi, suncem zagrljeni izgledmože se koristiti za lice i tijelokožu čini mekanom i nježnomNačin upotrebe:Slijedite priložene upute.
 • James Read Gradual Tan krema za samotamnjenje za lice i tijelo s kokosovim uljem 150 ml
  James Read Gradual Tan, 150 ml, Proizvodi za samotamnjenje za žene, Preparat za samotamnjenje za lice James Read Gradual Tan Gradual Tan pružit će vašoj koži savršeni, prirodni preplanuli izgled.Svojstva:vrlo hidratizira i hranikoži pruža prirodnu zlatastu preplanulostpotiče prirodni i zdravi izgled kožeujednačuje tenmože se koristiti za lice i tijeloNačin upotrebe:Slijedite priložene upute.
 • James Read Gradual Tan hidratantna noćna maska za samotamnjenje za tijelo 200 ml
  James Read Gradual Tan, 200 ml, Proizvodi za samotamnjenje za žene, Preparat za tijelo za samotamnjenje James Read Gradual Tan Gradual Tan garancija je krasno preplanule kože tijekom cijele godine.Svojstva:koži pruža zdravi, suncem zagrljeni izgledujednačava tenlako se razmazuje i odlično se upijahidratizira i hranine ostavlja mrljeNačin upotrebe:Manju količinu preparata nanesite na kožu cijeloga tijela. Temeljito i ravnomjerno razmažite. Za najbolje rezultate koristite rukavicu za apliciranje. Slijedite priložene upute.
 • James Read Gradual Tan magla za samotamnjenje za lice 100 ml
  James Read Gradual Tan, 100 ml, Proizvodi za samotamnjenje za žene, Preparat za samotamnjenje za lice James Read Gradual Tan Gradual Tan pružit će vašoj koži savršeni, prirodni preplanuli izgled.Svojstva:koži pruža prirodnu zlatastu preplanulostne ostavlja mrljevrlo hidratizira i hranipotiče prirodni i zdravi izgled kožeujednačuje tenNačin upotrebe:Slijedite priložene upute.
 • James Read Self Tan bronzer pjena za tijelo i lice Dark 100 ml
  James Read Self Tan, 100 ml, Proizvodi za samotamnjenje za žene, Preparat za tijelo za samotamnjenje James Read Self Tan garancija je krasno preplanule kože tijekom cijele godine.Svojstva:koži pruža prirodnu zlatastu preplanulostvrlo hidratizira i hranimože se koristiti za lice i tijelolako se razmazuje i odlično se upijaima dugotrajni efektNačin upotrebe:Nanesite na očišćenu kožu lica i razmažite u smjeru prema vratu i dekolteu. Možete koristiti rukavicu za apliciranje. Slijedite priložene upute.
 • James Read Enhance rukavice za aplikaciju 1 kom
  James Read Enhance, 1 kom, Proizvodi za samotamnjenje za žene, Pomagalo za apliciranje preparata za samotamnjenje James Read Enhance osigurat će ravnomjerno nanošenje svakog proizvoda i savršenu preplanulost.Svojstva:jamči ravnomjerno nanošenje preparata za samotamnjenjeolakšava uporabu preparata za samotamnjenještiti ruke od neželjenog kontakta s bojomnamijenjeno za višekratnu uporabusprječava stvaranje nepravilnih mrlja na kožiNačin upotrebe:Nanesite preparat za samotamnjenje izravno na pomagala za aplikaciju, te potom ravnomjerno razmažite po tijelu. Nakon svake uporabe temeljito operite.
 • James Read Gradual Tan H2O Illuminating magla za samotamnjenje za tijelo 200 ml
  James Read Gradual Tan H2O Illuminating, 200 ml, Proizvodi za samotamnjenje za žene, Preparat za tijelo za samotamnjenje James Read Gradual Tan H2O Illuminating garancija je krasno preplanule kože tijekom cijele godine.Svojstva:koži pruža zdravi, suncem zagrljeni izgledujednačava tenlako se razmazuje i odlično se upijahidratizira i hraniNačin upotrebe:Prije uporabe protresite. Manju količinu preparata nanesite na kožu cijeloga tijela. Temeljito i ravnomjerno razmažite. Slijedite priložene upute.
 • James Read Enhance mlijeko za samotamnjenje - perivo Light/Medium 150 ml
  James Read Enhance, 150 ml, Proizvodi za samotamnjenje za žene, Preparat za tijelo za samotamnjenje James Read Enhance garancija je krasno preplanule kože tijekom cijele godine.Svojstva:koži pruža zdravi, suncem zagrljeni izgledlako se razmazuje i odlično se upijahidratizira i hraniNačin upotrebe:Slijedite priložene upute.
 • James Read Gradual Tan kapi za samotamnjenje za lice nijansa Light/Medium 30 ml
  James Read Gradual Tan, 30 ml, Proizvodi za samotamnjenje za žene, Preparat za samotamnjenje za lice pružit će vašoj koži savršeni, prirodni preplanuli izgled.Svojstva:koži pruža prirodnu zlatastu preplanulostne ostavlja mrljeujednačuje tenNačin upotrebe:Slijedite priložene upute.
 • James Read Self Tan maska za lice za samotamnjenje s trenutnim učinkom 50 ml
  James Read Self Tan, 50 ml, Proizvodi za samotamnjenje za žene, Preparat za samotamnjenje za lice pružit će vašoj koži savršeni, prirodni preplanuli izgled.Svojstva:koži pruža prirodnu zlatastu preplanulostne ostavlja mrljepotiče prirodni i zdravi izgled kože
 • James Read Self Tan brončani sprej s trenutnim učinkom za lice i tijelo 200 ml
  James Read Self Tan, 200 ml, Proizvodi za samotamnjenje za žene, Preparat za tijelo za samotamnjenje James Read Self Tan garancija je krasno preplanule kože tijekom cijele godine.Svojstva:koži pruža brončani sjajhidratizira i hranimože se koristiti za lice i tijeloujednačuje tenNačin upotrebe:Slijedite priložene upute.
 • James Read Self Tan suho ulje za samotamnjenje nijansa Light/Medium 100 ml
  James Read Self Tan, 100 ml, Proizvodi za samotamnjenje za žene, Preparat za tijelo za samotamnjenje James Read Self Tan garancija je krasno preplanule kože tijekom cijele godine.Svojstva:koži pruža zdravi, suncem zagrljeni izgledlako se razmazuje i odlično se upijahidratizira i hraniNačin upotrebe:Manju količinu preparata nanesite na kožu cijeloga tijela. Temeljito i ravnomjerno razmažite. Nakon uporabe temeljito operite ruke.
 • James Read Self Tan noćna maska na lice za samotamnjenje Medium/Dark 50 ml
  James Read Self Tan, 50 ml, Proizvodi za samotamnjenje za žene, Preparat za samotamnjenje za lice pružit će vašoj koži savršeni, prirodni preplanuli izgled.Svojstva:pruža efekt intenzivnog sunčanjapotiče prirodni i zdravi izgled kožekoži pruža brončani sjajNačin upotrebe:Slijedite priložene upute.
 • James Read Men magla za samotamnjenje za lice nijansa Light/Medium 100 ml
  James Read Men, 100 ml, Proizvodi za samotamnjenje za muškarce, Preparat za samotamnjenje za lice pružit će vašoj koži savršeni, prirodni preplanuli izgled.Svojstva:koži pruža prirodnu zlatastu preplanulostne ostavlja mrljepotiče prirodni i zdravi izgled kožeNačin upotrebe:Slijedite priložene upute.
 • James Read Gradual Tan hidratantna noćna maska za samotamnjenje za lice 50 ml
  James Read Gradual Tan, 50 ml, Proizvodi za samotamnjenje za žene, Preparat za samotamnjenje za lice James Read Gradual Tan Gradual Tan pružit će vašoj koži savršeni, prirodni preplanuli izgled.Svojstva:koži pruža prirodnu zlatastu preplanulostvrlo hidratizira i hranine ostavlja mrljeujednačuje tenNačin upotrebe:Nanesite na očišćenu kožu lica i razmažite u smjeru prema vratu i dekolteu. Slijedite priložene upute.
 • James Read Self Tan pjena s brzim bronz učinkom za tijelo i lice 200 ml
  James Read Self Tan, 200 ml, Proizvodi za samotamnjenje za žene, Preparat za samotamnjenje za lice James Read Self Tan pružit će vašoj koži savršeni, prirodni preplanuli izgled.Svojstva:koži pruža brončani sjajmože se koristiti za lice i tijeloujednačuje tenNačin upotrebe:Nanesite na očišćenu kožu lica i razmažite u smjeru prema vratu i dekolteu. Slijedite priložene upute.
 • James Read Self Tan bronzer pjena za lice i tijelo nijansa Medium/Dark 100 ml
  James Read Self Tan, 100 ml, Proizvodi za samotamnjenje za žene, Preparat za tijelo za samotamnjenje James Read Self Tan garancija je krasno preplanule kože tijekom cijele godine.Svojstva:koži pruža prirodnu zlatastu preplanulostne ostavlja mrljemože se koristiti za lice i tijeloNačin upotrebe:Slijedite priložene upute.
 • James Read Gradual Tan kapi za samotamnjenje za tijelo nijansa Light/Medium 45 ml
  James Read Gradual Tan, 45 ml, Proizvodi za samotamnjenje za žene, Preparat za tijelo za samotamnjenje James Read Gradual Tan Gradual Tan garancija je krasno preplanule kože tijekom cijele godine.Svojstva:koži pruža zdravi, suncem zagrljeni izgledujednačava tenlako se razmazuje i odlično se upijaNačin upotrebe:Manju količinu preparata nanesite na kožu cijeloga tijela. Temeljito i ravnomjerno razmažite. Slijedite priložene upute.

Posljednje pregledano

Vrh