Brandovi 1
Cijena
kn kn

Inglot odjeća, obuća i modni dodaci

 • Katalog
 • Lista
Brand: Inglot 32 proizvoda
 • Inglot AMC kremasti korektor nijansa 64 5,5 g
  Inglot AMC, 5,5 g, Korektori za žene, Korektor Inglot AMC pokriva sve nepravilnosti kože i daje vašem licu besprijekorni izgled.Svojstva:smanjuje nepravilnosti kožeza dugotrajni efektujednačava ten kožejednostavan za primjenuNačin upotrebe:Nanesite prstom ili uz praktičan aplikator na razne nedostatke svoje kože.
 • Inglot Freedom System kompaktno rumenilo punjenje nijansa 25 6 g
  Inglot Freedom System, 6 g, Rumenila za žene, Rumenilo Inglot Freedom System vašoj koži daje zdravi, svježi i prirodni izgled.Svojstva:obrazima pruža zdravu bojuima ugodno blagu, laku teksturujednostavno za korištenjeima dugi vijek trajanjaNačin upotrebe:Nanesite na obraze pomoću širokog kista i razmažite okolo.
 • Inglot Freedom System NF sjenilo za oči sa šljokicama punjenje nijansa 465 3 g
  Inglot Freedom System NF, 3 g, Sjenila za oči za žene, Sjenila za oči Inglot Freedom System omogućit će vam da osjenčite kapke po svojim predstavama, a svako šminkanje dobit će novu dimenziju.Svojstva:lako se nanosipigmentacija je vrlo intenzivnaza dnevnu i noćnu šminkusvjetlucavi efektNačin upotrebe:Nanesite sjenila na kapke očiju kistom, pjenastim aplikatorom ili vrhovima prstiju.
 • Inglot Basic spužvica za puder
  Inglot Basic, , Spužvice za žene, Spužvica za make-up Inglot Basic osigurat će besprijekorno nanošenje vašeg make-upa uz profesionalni finalni izgled.Svojstva:precizno nanosi make-up u vidu kreme ili tekućineosigurava udobnu aplikaciju i na naborima licapruža profesionalni izgled make-upaNačin upotrebe:Nanesite make-up, bazu ili korektor na spužvici i onda ga lagano razmažite po licu. Uvijek krenite od sredine lica pa nastavite prema vanjskim stranama.
 • Inglot Freedom System NF biserno sjenilo za oči punjenje nijansa 397 3 g
  Inglot Freedom System NF, 3 g, Sjenila za oči za žene, Sjenila za oči Inglot Freedom System omogućit će vam da osjenčite kapke po svojim predstavama, a svako šminkanje dobit će novu dimenziju.Svojstva:lako se nanosipigmentacija je vrlo intenzivnaza dnevnu i noćnu šminkusatenski efektNačin upotrebe:Nanesite sjenila na kapke očiju kistom, pjenastim aplikatorom ili vrhovima prstiju.
 • Inglot Basic kosi kist za sjenila za oči veličina 31T 1 kom
  Inglot Basic, 1 kom, Kistovi za sjenila za oči za žene, Kist za oči Inglot Basic nezamjenjiv je pomoćnik pri svakom make-upu očiju.Svojstva:pomaže usavršavanje make-upaodlično rukovanjeuporaba i za mokru i za suhu kosuolakšava nanošenje sjenila za očiNačin upotrebe:Za tanke linije kistom pređite uz trepavice nježno, ukoliko hoćete širu liniju, kist malo pritisnite. Vrhom kista možete lako završiti liniju kod unutarnjeg ili vanjskog kuta oka.
 • Inglot Translucent Loose Powder prozirni puder u prahu nijansa 216 1,5 g
  Inglot Translucent Loose Powder, 1,5 g, Puderi u kamenu i prahu za žene, Puder Inglot Translucent Loose Powder savršeno fiksira make-up, a vašoj koži pruža baršunasti osjećaj.Svojstva:savršeno matira kožune isušujepruža iluziju savršene kožeupija višak masnoća bez isušivanja kožepotpuno prozirna teksturaSastojci:mekana spužvica je u pakiranjuNačin upotrebe:Nanesite puder na lice kistom za matiranje kože ili fiksiranje make-upa.
 • Inglot Freedom System prazna magnetna paleta za dekorativnu kozmetiku sa zrcalom 1 kom
  Inglot Freedom System, 1 kom, Palete sjenila za oči za žene, Paleta za oči Inglot Freedom System otvorit će mogućnosti za stvaranje nevjerojatnih varijacija make-upa očiju.Sastojci:malo zrcalo
 • Inglot Basic maskara za veći volumen nijansa Black 6,5 ml
  Inglot Basic, 6,5 ml, Maskare za žene, Maskara Inglot Basic će vašim trepavicama pružiti maksimalnu duljinu i nestvarni volumen.Svojstva:osigurava pun obujam već u prvom slojupojedinačno odvaja svaku trepavicuima intenzivnu bojuNačin upotrebe:Maskaru nanosite nježnim potezima na trepavice od korijena do krajeva. Za veće naglašavanje nanesite više slojeva.
 • Inglot Basic vodootporna olovka za oči s visokom pigmentacijom nijansa 01 1,2 g
  Inglot Basic, 1,2 g, Olovka za oči za žene, Olovka za oči Inglot Basic podvući će i istaći svaku šminku, te osigurati zavodljiv pogled.Svojstva:olovka je otporna na brisanjejarka i intenzivna bojaproizvod je vodootporanNačin upotrebe:Iscrtajte nježnim potezom liniju na kapak. Ostavite da se osuši.
 • Inglot Basic primer za mat izgled lica 30 ml
  Inglot Basic, 30 ml, Podloge za make-up za žene, Primer Inglot Basic savršeno će zagladiti kožu, pripremit će je za nanošenje pudera, a jamči i dulju postojanost vaše šminke.Svojstva:priprema kožu za nanošenje puderaštiti kožupopunjava poreNačin upotrebe:Nakon korištenja dnevne kreme, nanesite malu količinu proizvoda na cijelo lice ili pojedinačne dijelove.
 • Inglot Basic tekući eyelineri nijansa Black 4 ml
  Inglot Basic, 4 ml, Eyelineri za žene, Olovka za oči Inglot Basic podvući će i istaći svaku šminku, te osigurati zavodljiv pogled.Svojstva:jarka i intenzivna bojacrta preciznu linijustvara atraktivni dramatični izgledstvara debelu i tanku linijuNačin upotrebe:Iscrtajte nježnim potezom liniju na kapak. Ostavite da se osuši. Nakon svake uporabe je pažljivo zatvorite.
 • Inglot Beautifier blaga krema za toniranje s hidratacijskim učinkom nijansa 102 30 ml
  Inglot Beautifier, 30 ml, Krema za toniranje za žene, Krema za toniranje Inglot Beautifier kožu hidratizira, ujednačava i ostavlja ju prirodno lijepom.Svojstva:pruža koži potrebnu hidratacijupokriva sitne nepravilnosti na kožijednostavno se nanosi i razmazujeujednačava tenNačin upotrebe:Nanesite na čistu kožu i temeljito razmažite.
 • Inglot HD CC krema za ujednačavanje tena nijansa Green 35 ml
  Inglot HD, 35 ml, Krema za toniranje za žene, Krema za toniranje Inglot HD kožu hidratizira, ujednačava i ostavlja ju prirodno lijepom.Svojstva:pruža koži potrebnu hidratacijupokriva sitne nepravilnosti na kožijednostavno se nanosi i razmazujeNačin upotrebe:Nanesite na čistu kožu i temeljito razmažite.
 • Inglot Mattifying matirajući primer 35 ml
  Inglot Mattifying, 35 ml, Podloge za make-up za žene, Primer Inglot Mattifying savršeno će zagladiti kožu, pripremit će je za nanošenje pudera, a jamči i dulju postojanost vaše šminke.Svojstva:matirapriprema kožu za nanošenje puderapopunjava porezaglađuje boreNačin upotrebe:Ravnomjerno i temeljito razmažite. Potom nanesite make-up.
 • Inglot Mattifying matirajući puder u prahu nijansa 31 2,5 g
  Inglot Mattifying, 2,5 g, Puderi u kamenu i prahu za žene, Puder Inglot Mattifying savršeno fiksira make-up, a vašoj koži pruža baršunasti osjećaj.Svojstva:savršeno matira kožudaje koži baršunasti efektne isušujepotpuno prozirna teksturaSastojci:mekana spužvica je u pakiranjuNačin upotrebe:Nanesite puder na lice kistom za matiranje kože ili fiksiranje make-upa.
 • Inglot Basic dugotrajni primer za sjenila 10 ml
  Inglot Basic, 10 ml, Podloge za sjenila za oči za žene, Podloge za sjenila za oči Inglot Basic pomoći će u intenzitetu sjenila za oči, te će osigurati njihovu savršenu postojanost.Svojstva:naglašava boju sjenila za očiolakšava šminkanje očijuproduljuje savršeni izgled make-upa za očiNačin upotrebe:Podlogu nanesite u tankom sloju na cijeli kapak i ravnomjerno razmažite. Nastavite aplikacijom sjenila za oči.
 • Inglot Freedom System AMC sjenilo za oči punjenje nijansa 153 2,3 g
  Inglot Freedom System AMC, 2,3 g, Sjenila za oči za žene, Sjenila za oči Inglot Freedom System AMC omogućit će vam da osjenčite kapke po svojim predstavama, a svako šminkanje dobit će novu dimenziju.Svojstva:lako kombiniranje nijansiza dnevnu i noćnu šminkuima dugi vijek trajanjalako se nanosiNačin upotrebe:Nanesite sjenila na kapke očiju kistom, pjenastim aplikatorom ili vrhovima prstiju.
 • Inglot Fixer magla za lice za fiksiranje make-upa 150 ml
  Inglot Fixer, 150 ml, Fiksator za make-up za žene, Proizvod za fiksiranje make-upa Inglot Fixer je nezamjenjiv pomoćnik koji će osigurati da vaš make-up stalno bude savršen, i nakon nekoliko sati.Svojstva:dugotrajno fiksiranje make-upasprječava razmazivanje i blijeđenje make-upaostavlja kožu mekomNačin upotrebe:Temeljito protresite prije uporabe, poprskajte manju količinu proizvoda na lice. Izbjegavajte izravan kontakt s očima. Ponovite po potrebi u bilo koje vrijeme tijekom dana.
 • Inglot HD intenzivni make-up za prekrivanje s dugotrajnim učinkom nijansa 71 35 ml
  Inglot HD, 35 ml, Puder za žene, Make-up Inglot HD ujednačit će ten vaše kože i prekriti sve njene nepravilnosti.Svojstva:odlična sposobnost prekrivanjaza dugotrajni efektproizvod je hipoalergijskihidratiziraNačin upotrebe:Nježnim potezima nanesite make-up na lice. Prstima, spužvicom ili kistom ravnomjerno i temeljito razmažite.
 • Inglot Duraline primer za pigmente 9 ml
  Inglot Duraline, 9 ml, Podloge za sjenila za oči za žene, Podloge za sjenila za oči Inglot Duraline pomoći će u intenzitetu sjenila za oči, te će osigurati njihovu savršenu postojanost.Svojstva:dosljedno fiksira sjenilo sve do uklanjanja šminkenaglašava boju sjenila za očiNačin upotrebe:Podlogu nanesite u tankom sloju na cijeli kapak i ravnomjerno razmažite. Nastavite aplikacijom sjenila za oči.
 • Inglot Freedom System NF mat sjenilo za oči punjenje nijansa 391 3 g
  Inglot Freedom System NF, 3 g, Sjenila za oči za žene, Sjenila za oči Inglot Freedom System omogućit će vam da osjenčite kapke po svojim predstavama, a svako šminkanje dobit će novu dimenziju.Svojstva:lako se nanosipigmentacija je vrlo intenzivnamat teksturaza dnevnu i noćnu šminkuNačin upotrebe:Nanesite sjenila na kapke očiju kistom, pjenastim aplikatorom ili vrhovima prstiju.
 • Inglot Sparkling Dust svjetlucavi puder za lice i tijelo nijansa 01 2,5 g
  Inglot Sparkling Dust, 2,5 g, Puderi u kamenu i prahu za žene, Puder Inglot Sparkling Dust savršeno fiksira make-up, a vašoj koži pruža baršunasti osjećaj.
 • Inglot HD boja za usne s mat efektom nijansa 11 5,5 ml
  Inglot HD, 5,5 ml, Ruževi za usne za žene, Ruž Inglot HD krasno naglašava vaše usne i savršeno ističe dnevni i večernji make-up.Svojstva:mat efekthidratizira i njeguje usnelako se nanosivisoka pigmentacijaNačin upotrebe:Ruž nježnim potezima nanesite na usne od centra ka kutovima.
 • Inglot Lash Enhancer maskara za volumen i gustoću trepavica 6,5 ml
  Inglot Lash Enhancer, 6,5 ml, Maskare za žene, Maskara Inglot Lash Enhancer će vašim trepavicama pružiti maksimalnu duljinu i nestvarni volumen.Svojstva:produljuje trepaviceima intenzivnu bojuizrazito trepavice čini gustimNačin upotrebe:Maskaru nanosite nježnim potezima na trepavice od korijena do krajeva. Za veće naglašavanje nanesite više slojeva.
 • Inglot Freedom System HD puder za konturiranje punjenje nijansa 508 5,5 g
  Inglot Freedom System HD, 5,5 g, Puderi u kamenu i prahu za žene, Puder Inglot Freedom System savršeno fiksira make-up, a vašoj koži pruža baršunasti osjećaj.Svojstva:savršeno matira kožudaje koži baršunasti efektposvjetljujeosigurava svježi izgledNačin upotrebe:Uz pomoć spužvice ili kista za fiksirat ćete svoj make-up.
 • Inglot AMC tuš za oči u gelu 77 Black 5,5 g
  Inglot AMC, 5,5 g, Eyelineri za žene, Olovka za oči Inglot AMC podvući će i istaći svaku šminku, te osigurati zavodljiv pogled.Svojstva:jarka i intenzivna bojacrta preciznu linijustvara debelu i tanku linijustvara atraktivni dramatični izgledNačin upotrebe:Iscrtajte nježnim potezom liniju na kapak. Ostavite da se osuši.
 • Inglot AMC gelasta pomada za obrve nijansa 20 2 g
  Inglot AMC, 2 g, Maskare i gelovi za obrve za žene, Svojstva:ističe obrve i naglašava njihovu prirodnu ljepotuobrvama pruža volumen i oblikboji neupadljive obrveosigurava precizno oblikovanje obrva za trenNačin upotrebe:Nanesite na obrve pomoću četkice za aplikaciju od sredine lica smjerom van.
 • Inglot Basic vodootporna maskara za veći volumen nijansa Black 8,5 ml
  Inglot Basic, 8,5 ml, Maskare za žene, Maskara Inglot Basic će vašim trepavicama pružiti maksimalnu duljinu i nestvarni volumen.Svojstva:produljuje trepavicene razmazuje seosigurava pun obujam već u prvom slojunevjerojatno uvija trepaviceima intenzivnu bojuima dugotrajni efektbrzo i jednostavno se nanosiNačin upotrebe:Maskaru nanosite nježnim potezima na trepavice od korijena do krajeva. Za veće naglašavanje nanesite više slojeva.
 • Inglot AMC nježni kompaktni puder punjenje nijansa 52 9 g
  Inglot AMC, 9 g, Puderi u kamenu i prahu za žene, Puder Inglot AMC savršeno fiksira make-up, a vašoj koži pruža baršunasti osjećaj.Svojstva:savršeno matira kožudaje koži baršunasti efektprekriva nepravilnosti kože i ujedinjuje tenNačin upotrebe:Uz pomoć spužvice ili kista za fiksirat ćete svoj make-up.
 • Inglot Freedom System HD kompaktni highlighter u prahu punjenje nijansa 151 4,8 g
  Inglot Freedom System HD, 4,8 g, Sjajila za žene, Highlighter Inglot Freedom System vašem licu daje zdravi izgled pun vitalnosti.Svojstva:savršeno posvjetljuje licenaglašava prirodni šarm licablago naglašava odabrane dijelove licaNačin upotrebe:Nanesite na mjesta na licu koja želite istaknuti i posvijetliti.
 • Inglot Freedom System prazna magnetna paleta za dekorativnu kozmetiku 4 u 1
  Inglot Freedom System, , Kutije za dekorativnu kozmetiku za žene, Paleta za oči Inglot Freedom System otvorit će mogućnosti za stvaranje nevjerojatnih varijacija make-upa očiju.

Posljednje pregledano

Vrh