Brandovi 1
Cijena
kn kn

Heliocare odjeća, obuća i modni dodaci

 • Katalog
 • Lista
Brand: Heliocare 16 proizvoda
 • Heliocare Color kompaktni puder SPF 50 nijansa Brown 10 g
  Heliocare Color, 10 g, Zaštita od sunca za žene, Make-up Heliocare Color ujednačit će ten vaše kože i prekriti sve njene nepravilnosti.Svojstva:za dugotrajni efektodlična sposobnost prekrivanjaujednačava tenštiti od sunčevih zrakaNačin upotrebe:Nježnim potezima nanesite make-up na lice. Prstima, spužvicom ili kistom ravnomjerno i temeljito razmažite.
 • Heliocare 360° lagani zaštitni puder u spužvici SPF 50+ nijansa Beige 15 g
  Heliocare 360°, 15 g, Zaštita od sunca za žene, Make-up Heliocare 360° ujednačit će ten vaše kože i prekriti sve njene nepravilnosti.Svojstva:ujednačava tenNačin upotrebe:Nježnim potezima nanesite make-up na lice. Prstima, spužvicom ili kistom ravnomjerno i temeljito razmažite.
 • Heliocare 360° fluidna krema za sunčanje SPF 50+ 50 ml
  Heliocare 360°, 50 ml, Zaštita od sunca za žene, Preparat Heliocare 360° će vašem licu pružiti pouzdanu zaštitu od sunčevog zračenja.Svojstva:štiti lice od oštećenja zbog utjecaja UV zračenjaintenzivno hidratiziraštiti kožu od preranog starenjahrani kožuštiti kožu od UVA i UVB zračenjapreparat je nekomedogenSastojci:bez alkoholaNačin upotrebe:Nanesite na čistu kožu prije boravka na suncu. Ponovite po potrebi, posebice nakon kupanja, u slučaju znojenja i sušenja kože ručnikom.
 • Heliocare Advanced sprej za sunčanje SPF 50 200 ml
  Heliocare Advanced, 200 ml, Zaštita od sunca za žene, Zaštitni preparat za sunčanje Heliocare Advanced nezamjenjiv je sastavni dio njege za kožu pri boravku na suncu.Svojstva:štiti kožu od oštećenja zbog utjecaja UV zračenjapruža koži potrebnu hidratacijulako se nanosi i ne ostavlja trag masnoćeubrzava prirodni proces sunčanjanjeguje kožu i brine se o njojštiti kožu od UVA i UVB zračenjapreparat je nekomedogenNačin upotrebe:Prije boravka na suncu nanesite u dovoljnoj količini na kožu cijeloga tijela. Ponovite ako je potrebno, osobito nakon kupanja, sušenja ručnikom ili prekomjernog znojenja.
 • Heliocare Advanced blaga zaštitna krema za lice SPF 30 50 ml
  Heliocare Advanced, 50 ml, Zaštita od sunca za žene, Preparat Heliocare Advanced će vašem licu pružiti pouzdanu zaštitu od sunčevog zračenja.Svojstva:štiti kožu od UVA i UVB zračenjaštiti kožu od preranog starenjabrzo upijaNačin upotrebe:Preparat nanesite oko 20 minuta prije sunčanja. Ponovite po potrebi, posebice nakon kupanja, u slučaju znojenja i sušenja kože ručnikom.
 • Heliocare Color gel krema za toniranje SPF 50 nijansa Light 50 ml
  Heliocare Color, 50 ml, Zaštita od sunca za žene, Preparat Heliocare Color će vašem licu pružiti pouzdanu zaštitu od sunčevog zračenja.Svojstva:štiti lice od oštećenja zbog utjecaja UV zračenjaintenzivno hidratizirahrani kožuumiruje i omekšava kožuštiti kožu od UVA i UVB zračenjapreparat je nekomedogenNačin upotrebe:Nanesite na čistu kožu prije boravka na suncu. Ponovite po potrebi, posebice nakon kupanja, u slučaju znojenja i sušenja kože ručnikom.
 • Heliocare Advanced krema za sunčanje SPF 50 50 ml
  Heliocare Advanced, 50 ml, Zaštita od sunca za žene, Preparat Heliocare Advanced će vašem licu pružiti pouzdanu zaštitu od sunčevog zračenja.Svojstva:štiti lice od oštećenja zbog utjecaja UV zračenjaintenzivno hidratiziraštiti kožu od preranog starenjaproduljuje učinak sunčanjahrani kožuštiti kožu od UVA i UVB zračenjapreparat je nekomedogenNačin upotrebe:Nanesite na čistu kožu prije boravka na suncu. Ponovite po potrebi, posebice nakon kupanja, u slučaju znojenja i sušenja kože ručnikom.
 • Heliocare Advanced gel za sunčanje SPF 50 50 ml
  Heliocare Advanced, 50 ml, Zaštita od sunca za žene, Preparat Heliocare Advanced će vašem licu pružiti pouzdanu zaštitu od sunčevog zračenja.Svojstva:štiti lice od oštećenja zbog utjecaja UV zračenjabrzo upijaintenzivno hidratiziraštiti kožu od preranog starenjaproduljuje učinak sunčanjahrani kožuštiti kožu od UVA i UVB zračenjapreparat je nekomedogenNačin upotrebe:Nanesite na čistu kožu prije boravka na suncu. Ponovite po potrebi, posebice nakon kupanja, u slučaju znojenja i sušenja kože ručnikom.
 • Heliocare 360° fluidna mineralna krema za sunčanje SPF 50+ 50 ml
  Heliocare 360°, 50 ml, Zaštita od sunca za žene, Preparat Heliocare 360° će vašem licu pružiti pouzdanu zaštitu od sunčevog zračenja.Svojstva:štiti lice od oštećenja zbog utjecaja UV zračenjaštiti kožu od preranog starenjahrani kožuumiruje i omekšava kožuštiti kožu od UVA i UVB zračenjapreparat je nekomedogenSastojci:bez alkoholaNačin upotrebe:Nanesite na čistu kožu prije boravka na suncu. Ponovite po potrebi, posebice nakon kupanja, u slučaju znojenja i sušenja kože ručnikom.
 • Heliocare 360° gel za sunčanje SPF 50 50 ml
  Heliocare 360°, 50 ml, Zaštita od sunca za žene, Preparat Heliocare 360° će vašem licu pružiti pouzdanu zaštitu od sunčevog zračenja.Svojstva:štiti lice od oštećenja zbog utjecaja UV zračenjaintenzivno hidratiziraštiti kožu od preranog starenjahrani kožuumiruje i omekšava kožuštiti kožu od UVA i UVB zračenjapreparat je nekomedogenSastojci:bez alkoholaNačin upotrebe:Nanesite na čistu kožu prije boravka na suncu. Ponovite po potrebi, posebice nakon kupanja, u slučaju znojenja i sušenja kože ručnikom.
 • Heliocare Ultra gel za sunčanje SPF 50+ 50 ml
  Heliocare Ultra, 50 ml, Zaštita od sunca za žene, Preparat Heliocare Ultra će vašem licu pružiti pouzdanu zaštitu od sunčevog zračenja.Svojstva:štiti lice od oštećenja zbog utjecaja UV zračenjaraspolaže veoma visokom razinom zaštite od suncaNačin upotrebe:Nanesite na čistu kožu prije boravka na suncu. Ponovite po potrebi, posebice nakon kupanja, u slučaju znojenja i sušenja kože ručnikom.
 • Heliocare 360° mineralni zaštitni fluid za lice SPF 50 50 ml
  Heliocare 360°, 50 ml, Zaštita od sunca za žene, Preparat Heliocare 360° će vašem licu pružiti pouzdanu zaštitu od sunčevog zračenja.Svojstva:štiti lice od oštećenja zbog utjecaja UV zračenjabrzo upijapreparat je nekomedogenSastojci:preparat je hipoalergijskibez parfemaNačin upotrebe:Nanesite na čistu kožu prije boravka na suncu. Ponovite po potrebi, posebice nakon kupanja, u slučaju znojenja i sušenja kože ručnikom.
 • Heliocare 360° zaštitni sprej za djecu SPF 50+ 200 ml
  Heliocare 360°, 200 ml, Proizvodi za sunčanje i nakon sunčanja za djecu, Preparat za sunčanje Heliocare 360° služi kao savršena zaštita od sunca za dječju kožu.
 • Heliocare 360° tonirajući zaštitni gel SPF 50+ nijansa Pearl 50 ml
  Heliocare 360°, 50 ml, Zaštita od sunca za žene, Preparat Heliocare 360° će vašem licu pružiti pouzdanu zaštitu od sunčevog zračenja.Svojstva:štiti lice od oštećenja zbog utjecaja UV zračenjaskriva nepravilnosti na kožipreparat je nekomedogenNačin upotrebe:Nanesite na čistu kožu prije boravka na suncu. Ponovite po potrebi, posebice nakon kupanja, u slučaju znojenja i sušenja kože ručnikom.
 • Heliocare 360° transparentni zaštitni sprej SPF 50+ 200 ml
  Heliocare 360°, 200 ml, Zaštita od sunca za žene, Zaštitni preparat za sunčanje Heliocare 360° nezamjenjiv je sastavni dio njege za kožu pri boravku na suncu.Svojstva:štiti kožu od UVA i UVB zračenjaproizvod je vodootporanlako se nanosi i ne ostavlja trag masnoćeSastojci:preparat je hipoalergijskiNačin upotrebe:Prije uporabe dobro protresite. Raspršite tanji sloj po koži cijeloga tijela prije boravka na suncu. Ponovite ako je potrebno, osobito nakon kupanja, sušenja ručnikom ili prekomjernog znojenja.
 • Heliocare 360° zaštitna njega od UV zraka SPF 50+ 60 ml
  Heliocare 360°, 60 ml, Zaštita od sunca za žene, Preparat Heliocare 360° će vašem licu pružiti pouzdanu zaštitu od sunčevog zračenja.Svojstva:štiti kožu od UVA i UVB zračenjaštiti kožu od preranog starenjabrzo upijapreparat je nekomedogenSastojci:bez alkoholaNačin upotrebe:Nanesite na čistu kožu prije boravka na suncu. Ponovite po potrebi, posebice nakon kupanja, u slučaju znojenja i sušenja kože ručnikom.

Posljednje pregledano

Vrh