Brandovi 1
Cijena
kn kn

Hawaiian Tropic odjeća, obuća i modni dodaci

 • Katalog
 • Lista
 • Hawaiian Tropic Satin Protection sprej za sunčanje SPF 30 220 ml
  Hawaiian Tropic Satin Protection, 220 ml, Zaštita od sunca za žene, Zaštitni preparat za sunčanje Hawaiian Tropic Satin Protection nezamjenjiv je sastavni dio njege za kožu pri boravku na suncu.Svojstva:štiti kožu od UVA i UVB zračenjapruža zaštitu od UV zračenjaintenzivno hidratizirahrani kožuproizvod je vodootporanmože se koristiti za lice i tijeloNačin upotrebe:Prije uporabe dobro protresite. Nanesite na čistu kožu prije boravka na suncu. Ponovite po potrebi, posebice nakon kupanja, u slučaju znojenja i sušenja kože ručnikom.
 • Hawaiian Tropic Satin Protection mlijeko za sunčanje SPF 30 180 ml
  Hawaiian Tropic Satin Protection, 180 ml, Zaštita od sunca za žene, Zaštitni preparat za sunčanje Hawaiian Tropic Satin Protection nezamjenjiv je sastavni dio njege za kožu pri boravku na suncu.Svojstva:štiti kožu od oštećenja zbog utjecaja UV zračenjapruža koži potrebnu hidratacijunjeguje kožu i brine se o njojubrzava prirodni proces sunčanjalako se nanosi i ne ostavlja trag masnoćeNačin upotrebe:Prije boravka na suncu nanesite u dovoljnoj količini na kožu cijeloga tijela. Ponovite ako je potrebno, osobito nakon kupanja, sušenja ručnikom ili prekomjernog znojenja.
 • Hawaiian Tropic Silk Hydration hidratantna krema za sunčanje SPF 30 180 ml
  Hawaiian Tropic Silk Hydration, 180 ml, Zaštita od sunca za žene, Zaštitni preparat za sunčanje Hawaiian Tropic Silk Hydration Silk Hydration nezamjenjiv je sastavni dio njege za kožu pri boravku na suncu.Svojstva:štiti kožu od UVA i UVB zračenjapruža zaštitu od UV zračenjanjeguje kožu i brine se o njojNačin upotrebe:Prije boravka na suncu nanesite u dovoljnoj količini na kožu cijeloga tijela.
 • Hawaiian Tropic Satin Protection mlijeko za sunčanje SPF 50+ 180 ml
  Hawaiian Tropic Satin Protection, 180 ml, Zaštita od sunca za žene
 • Hawaiian Tropic Silk Hydration Air Soft sprej za sunčanje SPF 30 177 ml
  Hawaiian Tropic Silk Hydration Air Soft, 177 ml, Zaštita od sunca za žene, Zaštitni preparat za sunčanje Hawaiian Tropic Silk Hydration Air Soft nezamjenjiv je sastavni dio njege za kožu pri boravku na suncu.Svojstva:štiti kožu od UVA i UVB zračenjapomaže u prirodnom procesu sunčanjapruža koži potrebnu hidratacijuNačin upotrebe:Raspršite tanji sloj po koži cijeloga tijela prije boravka na suncu.
 • Hawaiian Tropic Silk Hydration Air Soft mlijeko za tijelo za sunčanje SPF 15 150 ml
  Hawaiian Tropic Silk Hydration Air Soft, 150 ml, Zaštita od sunca za žene, Zaštitni preparat za sunčanje Hawaiian Tropic Silk Hydration Air Soft nezamjenjiv je sastavni dio njege za kožu pri boravku na suncu.Svojstva:štiti kožu od oštećenja zbog utjecaja UV zračenjapruža koži potrebnu hidratacijuproizvod je vodootporanlako se nanosi i ne ostavlja trag masnoćeNačin upotrebe:Prije boravka na suncu nanesite u dovoljnoj količini na kožu cijeloga tijela. Ponovite ako je potrebno, osobito nakon kupanja, sušenja ručnikom ili prekomjernog znojenja.
 • Hawaiian Tropic BB Cream krema za sunčanje SPF 30 150 ml
  Hawaiian Tropic BB Cream, 150 ml, Zaštita od sunca za žene, Zaštitni preparat za sunčanje Hawaiian Tropic BB Cream nezamjenjiv je sastavni dio njege za kožu pri boravku na suncu.Svojstva:štiti kožu od oštećenja zbog utjecaja UV zračenjanjeguje kožu i brine se o njojštiti kožu od UVA i UVB zračenjaNačin upotrebe:Prije boravka na suncu nanesite u dovoljnoj količini na kožu cijeloga tijela.
 • Hawaiian Tropic Silk Hydration hidratantna krema za sunčanje SPF 15 180 ml
  Hawaiian Tropic Silk Hydration, 180 ml, Zaštita od sunca za žene, Zaštitni preparat za sunčanje Hawaiian Tropic Silk Hydration Silk Hydration nezamjenjiv je sastavni dio njege za kožu pri boravku na suncu.Svojstva:štiti kožu od UVA i UVB zračenjapruža koži potrebnu hidratacijulako se nanosi i ne ostavlja trag masnoćeNačin upotrebe:Prije boravka na suncu nanesite u dovoljnoj količini na kožu cijeloga tijela. Ponovite ako je potrebno, osobito nakon kupanja, sušenja ručnikom ili prekomjernog znojenja.
 • Hawaiian Tropic Protective ulje za sunčanje u spreju SPF 20 200 ml
  Hawaiian Tropic Protective, 200 ml, Zaštita od sunca za žene
 • Hawaiian Tropic Shimmer Effect mlijeko za sunčanje SPF 25 180 ml
  Hawaiian Tropic Shimmer Effect, 180 ml, Zaštita od sunca za žene, Zaštitni preparat za sunčanje Hawaiian Tropic Shimmer Effect nezamjenjiv je sastavni dio njege za kožu pri boravku na suncu.Svojstva:štiti kožu od oštećenja zbog utjecaja UV zračenjapruža koži potrebnu hidratacijulako se nanosi i ne ostavlja trag masnoćeubrzava prirodni proces sunčanjaštiti kožu od UVA i UVB zračenjaNačin upotrebe:Prije boravka na suncu nanesite u dovoljnoj količini na kožu cijeloga tijela. Ponovite ako je potrebno, osobito nakon kupanja, sušenja ručnikom ili prekomjernog znojenja.
 • Hawaiian Tropic Protective suho ulje za sunčanje SPF 15 100 ml
  Hawaiian Tropic Protective, 100 ml, Zaštita od sunca za žene, Zaštitni preparat za sunčanje Hawaiian Tropic Protective nezamjenjiv je sastavni dio njege za kožu pri boravku na suncu.Svojstva:štiti kožu od oštećenja zbog utjecaja UV zračenjaubrzava prirodni proces sunčanjanjeguje kožu i brine se o njojlako se nanosi i ne ostavlja trag masnoćeNačin upotrebe:Prije uporabe dobro protresite. Prije boravka na suncu nanesite u dovoljnoj količini na kožu cijeloga tijela. Ponovite ako je potrebno, osobito nakon kupanja, sušenja ručnikom ili prekomjernog znojenja.
 • Hawaiian Tropic Protective suho ulje za sunčanje u spreju SPF 30 180 ml
  Hawaiian Tropic Protective, 180 ml, Zaštita od sunca za žene, Zaštitni preparat za sunčanje Hawaiian Tropic Protective nezamjenjiv je sastavni dio njege za kožu pri boravku na suncu.Svojstva:štiti kožu od oštećenja zbog utjecaja UV zračenjapruža koži potrebnu hidratacijulako se nanosi i ne ostavlja trag masnoćenjeguje kožu i brine se o njojNačin upotrebe:Prije uporabe dobro protresite. Prije boravka na suncu nanesite u dovoljnoj količini na kožu cijeloga tijela.
 • Hawaiian Tropic After Sun Aloe Vera raslađujući gel poslije sunčanja s aloe verom 200 ml
  Hawaiian Tropic After Sun Aloe Vera, 200 ml, Njega nakon sunčanja za žene, Preparat nakon sunčanja Hawaiian Tropic After Sun Aloe Vera osigurat će koži izmučenoj suncem potrebnu regeneraciju i umirivanje.Svojstva:smiruje kožu nakon sunčanjaintenzivno hidratiziradubinski hrani kožuNačin upotrebe:Nakon boravka na suncu, nanesite ravnomjerno na čistu kožu po cijelom tijelu.
 • Hawaiian Tropic Protective suho ulje za sunčanje u spreju SPF 10 180 ml
  Hawaiian Tropic Protective, 180 ml, Zaštita od sunca za žene, Zaštitni preparat za sunčanje Hawaiian Tropic Protective nezamjenjiv je sastavni dio njege za kožu pri boravku na suncu.Svojstva:štiti kožu od oštećenja zbog utjecaja UV zračenjapruža koži potrebnu hidratacijulako se nanosi i ne ostavlja trag masnoćeproizvod je vodootporanNačin upotrebe:Prije uporabe dobro protresite. Prije boravka na suncu nanesite u dovoljnoj količini na kožu cijeloga tijela. Ponovite ako je potrebno, osobito nakon kupanja, sušenja ručnikom ili prekomjernog znojenja.
 • Hawaiian Tropic Island Sport sprej za sunčanje SPF 30 220 ml
  Hawaiian Tropic Island Sport, 220 ml, Zaštita od sunca za žene, Zaštitni preparat za sunčanje Hawaiian Tropic Island Sport nezamjenjiv je sastavni dio njege za kožu pri boravku na suncu.Svojstva:štiti kožu od UVA i UVB zračenjanjeguje kožu i brine se o njojlako se nanosi i ne ostavlja trag masnoćeNačin upotrebe:Prije uporabe dobro protresite. Raspršite tanji sloj po koži cijeloga tijela prije boravka na suncu. Nanošenje ponavljajte posebice ukoliko se znojite, nakon kupanja ili brisanja ručnikom.
 • Hawaiian Tropic Satin Protection sprej za sunčanje SPF 8 200 ml
  Hawaiian Tropic Satin Protection, 200 ml, Zaštita od sunca za žene, Zaštitni preparat za sunčanje Hawaiian Tropic Satin Protection nezamjenjiv je sastavni dio njege za kožu pri boravku na suncu.Svojstva:štiti kožu od UVA i UVB zračenjapruža zaštitu od UV zračenjapruža koži potrebnu hidratacijuproizvod je vodootporannjeguje kožu i brine se o njojNačin upotrebe:Raspršite tanji sloj po koži cijeloga tijela prije boravka na suncu. Ponovite ako je potrebno, osobito nakon kupanja, sušenja ručnikom ili prekomjernog znojenja.
 • Hawaiian Tropic Protective ulje za sunčanje u spreju SPF 8 200 ml
  Hawaiian Tropic Protective, 200 ml, Zaštita od sunca za žene
 • Hawaiian Tropic Silk Hydration Air Soft hidratantni balzam nakon sunčanja 180 ml
  Hawaiian Tropic Silk Hydration Air Soft, 180 ml, Njega nakon sunčanja za žene, Preparat nakon sunčanja Hawaiian Tropic Silk Hydration Air Soft osigurat će koži izmučenoj suncem potrebnu regeneraciju i umirivanje.Svojstva:dubinski hrani kožupruža osjećaj svježineintenzivno hidratiziraostavlja kožu baršunasto mekanom na dodirmože se koristiti za lice i tijeloNačin upotrebe:Nakon boravka na suncu, nanesite ravnomjerno na čistu kožu po cijelom tijelu.

Posljednje pregledano

Vrh