Brandovi 1
Cijena
kn kn

Guess odjeća, obuća i modni dodaci

 • Katalog
 • Lista
Brand: Guess 3066 proizvoda
 • Guess GUESS VANITY
  Elegantni ženski Guess sat zlatne boje. Na četvrtasto kućište se nadovezuje metalni remen u stilu zlatne narukvice s velikim karikama. Na svijetloj podlozi su oznake ukrašene šljokicama, a vanjski prsten sata je ukrašen Swarovski kristalima.
 • Guess GUESS TRI GLITZ
  Moderni ženski Guess sat kojeg rado nose žene i tinejdžerice. Srebrne je boje s popularnom mesh narukvicom. Kućište ukrašavaju Swarovski kristali i simbol trokuta na podlozi.
 • Guess GUESS Hollywood + Vine
  Guess sat iz Originals kolekcije inspiriran otkačenim retro dizajnom iz osamdesetih godina, kada su na tržištu prezentirani prvi Guess satovi. Kućište je napravljeno od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika srebrne boje, a ukrašava ga crna podloga s prepoznatljivim Guess logom u obliku trokuta. Na satu je crni pleteni kožni remen koji ga čini dodatkom nosivim uz sve casual odjevne kombinacije.
 • Guess GUESS Wilshire
  Guess sat iz Originals kolekcije inspiriran retro dizajnom osamdesetih godina kada su na tržište prezentirani prvi Guess satovi. Čelično kućište zlatne ukrašava zlatna podloga s prepoznatljivim Guess logom u obliku trokuta i Guess natpisima po vanjskom rubu. Kožni remen smeđe boje je ukrašen manjim Guess logotipima i Guess natpisima te čini sat trendi modnim dodatkom.
 • Guess GUESS Hollywood
  Guess sat iz Originals kolekcije inspiriran retro dizajnom osamdesetih godina kada su na tržište prezentirani prvi Guess satovi. Čelično kućište je crne boje, a ukrašava ga bijela podloga s prepoznatljivim Guess logom u obliku trokuta. Na satu je crni silikonski remen te čini sat nosivim dodatkom uz sve casual odjevne kombinacije.
 • Guess GUESS LADY FRONTIER
  Sportsko elegantni Guess ženski sat koji se lako može kombinirati uz svaki dnevni look i prava je modna bomba. Kućište sata u srebrnoj boji i dio silikonske narukvice ukrašeni su visokokvalitentnim Swarovski kristalima. Multifunkcionalna podloga upotpunjena šljokicama pokazuje vrijeme, datum, dane u tjednu i 24 satno vrijeme.
 • Guess GUESS BUCKLE UP
  Ženski Guess sat s manjim promjerom kućišta ispod kojeg se provlači široki kožni remen crne boje. Kućište je ukrašeno Swarovski kristalima i jednostavnom podlogom. Pristaje na sve casual odjevne kombinacije.
 • Guess GUESS LEGACY
  Predstavljamo vam Guess Legacy, idealan za svakog modernog muškarca koji zna što želi. Multifunkcijski mehanizam i kućište od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika na koje se nadovezuje crni kožni remen čine ovaj model neodoljivim. Sat pokazuje vrijeme, datum i 24-satnu podjelu vremena, a osim toga je vodootporan do 100 m. Izvrsno pristaje uz opuštene i sportske odjevne kombinacije.
 • Guess GUESS OVERDRIVE
  Moderan muški Guess sat u kombinaciji žute i crne boje za sve samouvjerene i ekstravagantne muškarce. S kućištem od visokokvalitetnog nehrđajučeg čelika i silikonskim remenom koji ga čini posebno ugodnim za nošenje, spremni ste za sve avanture koje vam dan može donijeti. Izvrsno pristaje na casual i sportske odjevne kombinacije.
 • Guess GUESS BEDAZZLE
  Guess Bedazzle pripada Spring 2018 kolekciji a specifičan je po tome što je vanjski prsten sata ukrašen mnoštvom Swarovski kristala zbog kojih sat izvrsno pristaje uz elegantnije odjevne kombinacije. Multifunkcionalni mehanizam pokazuje vrijeme, dane u tjednu i 24 satno vrijeme.
 • Guess GUESS G TWIST
  Jednostavni čelični ženski Guess sat koji je u potpunosti zlatne boje. Podlogu ukrašavaju četiri isprepletena slova G kao prepoznatljivi Guess znak. Sat se lako kombinira uz casual i poslovne odjevne kombinacije.
 • Guess GUESS SUPERNOVA
  Guess Supernova u crnoj verziji i s kućištem zlatne boje istaknut će se na ruci upravo zbog svog modernog minimalizma. Crnu podlogu krase dvije elegantne oznake zlatne boje (umjesto brojki 12 i 6) te je ona za 12 sati dodatno ukrašena svijetlim Swarovski kristalom. Guess Supernova oduševit će sve ljubiteljice jednostavne elegancije koja ostavlja bez daha!
 • Guess GUESS SADDLE UP
  Muški Guess sat sa širokim kožnim remenom koji rado nose i pripadnice ljepšeg spola. Remen je smeđe boje, a podvlači se ispod kućišta sata. Uočljiv je modni dodatak za sve casual odjevne kombinacije.
 • Guess GUESS LEGACY
  Predstavljamo vam Guess Legacy, idealan za svakog modernog muškarca koji zna što želi. Kućište od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika na koje se nadovezuje plavi silikonski remen i multifunkcionalni mehanizam čine ovaj model neodoljivim. Mehanizam pokazuje vrijeme, datum i 24 satnu podjelu vremena, a osim toga vodootporan je do 100 m. Izvrsno pristaje uz opuštene i sportske odjevne kombinacije.
 • Guess GUESS FLEET
  Sportski muški Guess sat crne boje sa čeličnim kućištem na koje se nadovezuje silikonski remen. Pokazuje vrijeme i 24-satnu podjelu vremena, a ima i funkciju štoperice. Vodootporan je do 100 metara.
 • Guess GUESS ESCROW
  Klasičan Guess muški sat koji vole nositi i žene. Kućište je od nehrđajućeg čelika i izvrsno se slaže s crnom podlogom i crnim kožnim remenom. Mehanizam sata pokazuje samo vrijeme, što sat čini vrlo preglednim. Izvrsno pristaje uz svaku odjevnu kombinaciju.
 • Guess GUESS HEARTBREAKER
  Ženski Guess sa širim kožnim remenom crne boje koji se provlači ispod kućišta sata. Čelično kućište je ukrašeno Swarovski kristalima, a remen na dijelu uz kućište zakovicama. Crna podloga pokazuje prepoznatljiva četiri slova G. Izvrsno pristaje uz večernje odjevne kombinacije.
 • Guess GUESS G TWIST
  Ženski Guess sat kojeg krasi čelično kućište i uvijek nosivi bijeli silikonski remen. Podloga je ukrašena G slovima koja su prepoznatljivi Guess simboli. Sat se lako kombinira uz sve casual i trendi odjevne kombinacije.
 • Guess GUESS HENDRIX
  Guess Hendrix je elegantan muški ručni sat. Kućište od čelika je bakrene boje, a kožni tamnoplavi remen čini ga idealnim za sve elegantne i poslovne prilike. Posjeduje multifunkcijski mehanizam koji pokazuje datum, dane u tjednu i 24-satnu podjelu vremena.
 • Guess GUESS VERTEX
  Guess Vertex elegantni je muški ručni sat idealan za svakog modernog i samouvjerenog muškarca. Oduševiti će vas njegov multifunkcionalni mehanizam i kombinacija crne pozadine, kućišta i narukvice u zlatnoj boji. Ovaj model sata idealan je modnim dodatkom za svečane i poslovne prilike.
 • Guess GUESS GENESIS
  Guess Genesis je sportski muški sat. Masivno kućište izrađeno od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika u crnoj boji sadrži prikaz vremena, datuma te 24-satne podjele vremena. Na unutarnjem obodu sata nalaze se oznake za minute. Silikonski remen čini ovaj model posebno ugodnim za nošenje. Pristaje uz sve casual odjevne kombinacije.
 • Guess GUESS ORBIT
  Muški Guess sat s kućištem i narukvicom napravljenim od nehrđajućeg čelika. Kućište je klasičnog dizajna s crnom podlogom koju ukrašavaju rimski brojevi i multifunkcionalni mehanizam. Izvrsno pristaje uz poslovne odjevne kombinacije.
 • Guess GUESS MAIDEN
  Jednostavni ženski Guess sat zlatne boje sa specifičnom narukvicom koja prati oblik pletenice. Jednostavno kućište ukrašava podloga s rimskim brojevima. Idealan je modni dodatak za poslovne odjevne kombinacije.
 • Guess GUESS LEGACY
  Sportski muški Guess sat s kućištem od nehrđajućeg čelika u srebrnoj boji i crnim silikonskim remenom. Sat pokazuje vrijeme, datum i 24-satnu podjelu vremena te ima oznake za minute na unutarnjem obodu. Vodootporan je do 100 m. Izvrsno pristaje uz opuštene odjevne kombinacije.
 • Guess GUESS INKED
  Masivni muški Guess sat sa širokim kožnim remenom smeđe boje koji se podvlači ispod kućišta. Kućište je četvrtastog oblika, a krasi ga Guess logo na podlozi. Pristaje na casual i večernje odjevne kombinacije.
 • Guess GUESS TRIBECA
  Guess ženski sat zlatne boje s narukvicom u stilu lanca koji ostavlja dojam nakita na ruci. Podloga sata je ukrašena mnoštvom šljokica. Vanjski okvir sata je ukrašen sa Swarovski kristalima. Idealan modni dodatak za poslovne i večernje odjevne kombinacije.
 • Guess GUESS Mulholland
  Guess sat iz Originals kolekcije inspiriran retro dizajnom osamdesetih godina kada su na tržište prezentirani prvi Guess satovi. Čelično kućište ukrašava zanimljiva podloga s prozirnim dijelovima oko kojih je dio Guess loga. Kožni remen crne boje je ukrašen srebrnim Guess natpisima te čini sat trendi modnim dodatkom.
 • Guess GUESS Hollywood + Vine
  Guess sat iz Originals kolekcije inspiriran otkačenim retro dizajnom iz osamdesetih godina, kada su na tržištu prezentirani prvi Guess satovi. Kućište zlatne boje napravljeno je od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika, a ukrašava ga crna podloga s prepoznatljivim Guessovim logom u obliku trokuta. Na satu je pleteni smeđi kožni remen koji ga čini dodatkom nosivim uz sve casual odjevne kombinacije.
 • Guess GUESS CAMBRIDGE
  Klasični muški Guess sat čije su kućište i narukvica napravljeni od nehrđajućeg čelika. Svijetla podloga je ukrašena preglednim rimskim brojevima. Sat izvrsno pristaje na poslovne odjevne kombinacije.
 • Guess GU692
  Gender:Man Lens:mirror Mounting:metal Bridge width, mm:20 Auction length, mm:145 Lens diameter, mm:50 Protection:UV3 Logo:yes Original case:yes
 • Guess GUESS SUMMIT
  Muški Guess sat kojem su kućište i narukvica napravljeni od nehrđajućeg čelika. Narukvica je u trendi mesh stilu te najbolje pristaje uz poslovne i večernje odjevne kombinacije. Podlogu krase rimske brojke i brojčanici štoperice.
 • Guess GUESS IMPRINT
  Trendi Guess sat napravljen u kombinaciji zlatne i crne boje. Na kućište se nadovezuje ugodan crni silikonski remen, koji ostavlja dojam sportske elegancije. Podlogu ukrašava trokut zlatne boje koji označava Guess logo. Nerijetko ga nose pripadnici muškog spola.
 • Guess GUESS GENESIS
  Guess Genesis je sportski muški sat koji dolazi u kombinaciji bakrene i plave boje. Masivno kućište izrađeno od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika sadrži prikaz vremena, datuma i 24-satne podjele vremena. Silikonski remen u plavoj boji čini ovaj model posebno ugodnim za nošenje. Zbog moderne kombinacije bakrene i plave boje pristaje uz sve casual i elegantne odjevne kombinacije.
 • Guess GUESS SOHO
  Guess ženski sat od nehrđajućeg čelika koji odiše elegancijom. Na srebrno kućište se nadovezuje zanimljivi mesh remen koji na ruci ostavlja dojam nakita. Na svijetloj podlozi je rimskim brojevima prikazano vrijeme. Vanjski prsten sata ukrašavaju Swarovski kristali.
 • Guess GUESS LEGACY
  Predstavljamo vam Guess Legacy, idealan za svakog modernog muškarca koji zna što želi. Kućište u zlatnoj boji od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika na koje se nadovezuje crni silikonski remen i multifunkcionalni mehanizam čine ovaj model neodoljivim. Mehanizam pokazuje vrijeme, datum i 24 satnu podjelu vremena, a osim toga vodootporan je do 100 m. Izvrsno pristaje uz opuštene i sportske odjevne kombinacije.
 • Guess GUESS FLEET
  Muški sportski Guess sat čije su kućište i narukvica napravljeni od nehrđajućeg čelika. Tamnoplava podloga je ukrašena preglednim bijelim brojčanicima koji pokazuju odbrojano vrijeme štoperice. Sat je vodootporan do 100 m. Lijepo pristaje uz dnevne i večernje odjevne kombinacije.
 • Guess GUESS RECRUIT
  Muški Guess sat koji je u potpunosti napravljen od nehrđajućeg čelika. Podloga i vanjski prsten sata su plave i zelene boje. Sat je vodootporan do 100 m.
 • Guess GUESS WATSON
  Klasični muški Guess sat koji izvrsno pristaje uz elegantne i poslovne odjevne kombinacije. Na čeličnom kućištu je smeđi kožni remen s krokodilskim uzorkom. Krem podlogu ukrašavaju rimski brojevi i brojčanici koji pokazuju multifunkcionalni mehanizam sata.
 • Guess GUESS Wilshire + Grand
  Guess sat iz Originals kolekcije inspiriran otkačenim retro dizajnom osamdesetih godina kada su na tržište prezentirani prvi Guess satovi. Kućište napravljeno od visokokvalitetnog nehrđajučeg čelika je srebrne boje, a ukrašava ga plava podloga s prepoznatljivim Guess logom u obliku crvenog trokuta. Na satu je plavi kožni remen koji neodoljivo podsjeća na traper materijal. Savršeno pristaje na sve casual odjevene kombinacije.
 • Guess GUESS LEGACY
  Smeđi muški Guess sat iz kolekcije Legacy predstavlja sportsku eleganciju. Zahvaljujući kućištu bakrene boje i crnim detaljima koji se protežu i na smeđoj podlozi, ovaj Guessov model djeluje upečatljivo i moćno. Sat pokazuje dane u tjednu i dane u mjesecu te ima 24-satni prikaz vremena.
 • Guess GF604
  Gender:Woman Lens:blurred Mount:acetate Bridge width, mm:22 Auction length, mm:140 Lens diameter, mm:49 Protection:UV3 Logo:yes Original case:yes
 • Guess GUESS LOLA
  Nježni ženski Guess sat s manjim promjerom kućišta koji pristaje na dnevne i poslovne odjevne kombinacije. Ukrašava ga tanka čelična narukvica i crna podloga s uočljivim Guess logom.
 • Guess GUESS FLEET
  Moderni muški Guess sat u kombinaciji tamnoplave i bakrene boje. Sportskog dizajna, ali zbog bakrene boje pristaje i na elegantne odjevne kombinacije. Mehanizam sata posjeduje štopericu i sat je vodootporan do 100 m.
 • Guess GF504
  Gender:Man Lens:blurred Mount:acetate Bridge width, mm:14 Auction length, mm:145 Lens diameter, mm:57 Protection:UV3 Logo:yes Original case:yes
 • Guess GUESS Hollywood + Pico
  Guess sat iz Originals kolekcije inspiriran retro dizajnom osamdesetih godina kada su na tržište prezentirani prvi Guess satovi. Cijeli sat prati dizajn trapera po kojem su "prišivene" zakrpe s vintage Guess natpisima. Sat je uočljivi modni dodatak za sve ljubitelje Guess satova.
 • Guess GUESS LEGACY
  Sportski muški Guess sat plave boje s kućištem od nehrđajućeg čelika na kojem je plavi silikonski remen. Sat je vodootporan do 100 m, a osim što prikazuje vrijeme i datum, ima i funkciju štoperice. Izvrsno pristaje uz opuštene odjevne kombinacije.
 • Guess GUESS BUCKLE UP
  Ženski Guess sat s manjim promjerom kućišta ispod kojeg se provlači široki kožni remen bijele boje. Kućište je ukrašeno Swarovski kristalima i jednostavnom podlogom. Pristaje na sve casual odjevne kombinacije.
 • Guess GU677
  Gender:Man Lens:blurred Mount:acetate Bridge width, mm:16 Auction length, mm:140 Lens diameter, mm:59 Logo:yes Original case:yes
 • Guess GUESS NOVA
  Guess Nova pravi sinonim za minimalizan i eleganciju. Kućište od visokokvalitetnog nehrđajučeg čelika u bakrenoj boji, pozadina sata i ugodan silikonski remen u rozoj boji čine ovaj model omiljen među trendsetericama. Savršeno će pristajati uz trendi i moderne odjevne kombinacije.
 • Guess GUESS Mulholland
  Guess sat iz Originals kolekcije inspiriran retro dizajnom osamdesetih godina kada su na tržište prezentirani prvi Guess satovi. Čelično kućište zlatne boje ukrašava zanimljiva podloga s prozirnim dijelovima oko kojih je dio Guess loga. Kožni remen smeđe boje je ukrašen zlatnim Guess natpisima te čini sat trendi modnim dodatkom.
 • Guess GUESS CHIFFON
  Guess Chiffon pripadnik je Spring 2018 kolekcije i jedan je od neobičnijih modela ove sezone. Kućište i narukvica sata izrađeni su od nehrđajučeg čelika u zlatnoj boji. Ovaj sat poseban je zbog dizajna njegove narukvice koja je izrađena poput pletene mašne. Unutrašnjost sata je vrlo čista i jednostavna kako bi narukvica sata ostala u prvom planu.
 • Guess GUESS JET SETTER
  Sportsko-elegantni Guess ženski sat s bakrenim kućištem. Vanjski prsten sata je tamnoplave boje ukrašen sa šest Swaroski kristala. Remen je silikonski, bijele boje što čini sat izuzetno udobnim na ruci. Podloga je bijela s brojčanicima koji pokazuju vrijeme, datum i dane u tjednu.
 • Guess GUESS LEGACY
  Masivan muški Guess sat u modernoj kombinaciji bakrene i plave boje. Sportskog je dizajna, ali zbog bakrene boje pristaje i na elegantne odjevne kombinacije. Posjeduje multifunkcijski mehanizam i ima prikaz vremena, datuma i dana u tjednu te 24-satnu podjelu vremena. Vodootporan je do 100 m.
 • Guess GUESS RETRO POP
  Guess Retro Pop dolazi s minimalističkim suvremenim dizajnom, u veseloj narančastoj boji. Na podlozi sata nalazi se Guess logo u istoj boji sata sa nježnim silikonskim remenom. Sat je idealan za kombiniranje uz svakodnevne odjevne kombinacije.
 • Guess GUESS BUCKLE UP
  Ženski Guess sat s manjim promjerom kućišta ispod kojeg se provlači široki kožni remen tamnoplave boje. Bakreno kućište je ukrašeno Swarovski kristalima i jednostavnom podlogom. Pristaje na sve casual odjevne kombinacije.
 • Guess GUESS SMOOCH
  Za sve romantičare Guess je izbacio pravu poslasticu. Sat srebrne boje, ukrašen preslatkim motivima unutar kućišta, te ono samo ukrašeno Swarovski kristalima osvajaju na prvu. Na sat se nadovezuje bijeli kožni remen, te pristaje na sve, a pogotovo nježnije kombinacije.
 • Guess GUESS INTREPID 2
  Guess ženski sat trendi dizajna. Kućište je bakrene boje na koje se nadovezuje silikonski remen s bakrenim metalnim detaljima. Na bijeloj podlozi je multifunkcionalni mehanizam. Pristaje uz casual i sportske odjevne kombinacije.
 • Guess GUESS CONFETTI
  Popularni ženski Guess Confetti model napravljen u verziji s plavim i srebrnim šljokicama na podlozi. Mehanizam je multifunkcionalan te prikazuje vrijeme, datum, dane u tjednu i 24 satno vrijeme. Vanjski prsten sata je ukrašen Swarovski kristalima. Pristaje uz sve trendi odjevne kombinacije.
 • Guess GUESS Hollywood
  Guess sat iz Originals kolekcije inspiriran retro dizajnom osamdesetih godina kada su na tržište prezentirani prvi Guess satovi. Čelično kućište ukrašava bijela podloga s prepoznatljivim Guess logom u obliku trokuta. Na satu je crveni silikonski remen te čini sat uočljivim modnim dodatkom uz sve casual odjevne kombinacije.
 • Guess 82G795_5417
  Collection:Spring/Summer Gender:Woman Type:Dress Closing:back zip Sleeves:sleeveless Neckline:sweetheart Material:elastan 1%polyammide 16%viscosa 83% Fantasy:solid Washing:Wash by hand Model Height/o, cm:176 Size of the garment worn in the photo:S Inside:unfurled
 • Guess GUESS SWIRL
  Uočljivi ženski Guess sat napravljen u kombinaciji bakrene i plave boje. Na kućištu je silikonski remen ispunjen šljokicama, a vanjski prsten sata je ispunjen Swarovski kristalima. Svijetla podloga je ukrašena bakrenim detaljima koji pokazuju multifunkcionalni mehanizam.
 • Guess GUESS HEARTBREAKER
  Ženski Guess sa širim kožnim remenom traper uzorka koji se provlači ispod kućišta sata. Čelično kućište je ukrašeno Swarovski kristalima, a remen na dijelu uz kućište zakovicama. Srebrna podloga pokazuje prepoznatljiva četiri slova G. Izvrsno pristaje uz večernje odjevne kombinacije.
 • Guess GUESS WONDERLUST
  Guess Wonderlust je novi trendi modni dodatak koji dolazi iz kolekcije Spring 2018. Kućište sata je izrađeno od finog visokokvalitetnog čelika, dok je unutrašnjost brojčanika prekriveno kristalima različitih veličina. Na rubovima kućišta nalazi se 16 Swarovski kristala na koje se nastavlja fini nježno rozi kožni remen. Ovaj model je prekrasan stilizirani komad kojeg će obožavati svaka žena.
 • Guess GG114
  Gender:Woman Mounting:metal Bridge width, mm:13 Auction Length, mm:140 Slow diameter, mm:56 Protection:UV2 Logo:yes Original case:yes
 • Guess GUESS INKED
  Masivni muški Guess sat sa širokim kožnim remenom crne boje koji se podvlači ispod kućišta. Kućište je četvrtastog oblika, a krasi ga Guess logo na podlozi. Pristaje na casual i večernje odjevne kombinacije.
 • Guess Uptown Chic Mini Torbica za nošenje preko tijela zlatna
  Materijal: 100% poliuretan Dimenzije: 14x9x21 cm Dužina traka: max. 130 cm Kopčanje: kopča za aktovku Boja: zlatna Detalj: metalni dodaci zlatne boje
 • Guess GUESS NOVA
  Guess Nova elegantni je i minimalistički ručni sat iz kolekcije Ladies Dress. Kućište od visokokvalitetnog nehrđajučeg čelika, pozadina sata u srebrnoj boji i ugodan silikonski remen u bijeloj boji čine ovaj model omiljen među trendsetericama. Savršeno će pristajati uz trendi i elegantne odjevne kombinacije. Manje je više.
 • Guess GU692
  Gender:Man Lens:mirror Mounting:metal Bridge width, mm:20 Auction length, mm:145 Lens diameter, mm:50 Protection:UV3 Logo:yes Original case:yes
 • Guess GUESS CHELSEA
  Elegantni manji ženski Guess sat sa zlatnim kućištem koji je osvojio sve ljubiteljice ovog brenda. Vanjski prsten sata optočen je Swarovski kristalima, a pregledna srebrna podloga decentnim šljokicama. Metalna narukvica ostavlja dojam nakita na ruci. Savršeno pristaje na poslovne i elegantne odjevne kombinacije.
 • Guess GUESS SADDLE UP
  Muški Guess sat sa širokim kožnim remenom kojeg rado nose i pripadnice ljepšeg spola. Remen je crne boje, a podvlači se ispod crnog kućišta sata. Uočljiv je modni dodatak za sve casual odjevne kombinacije.
 • Guess Uptown Chic Barcelona Torba zlatna
  Materijal: gornjište - 100% poliuretan podstava - 80% poliester, 20% pamuk Dimenzije: 30x13x37 cm Dužina ručke: 27 cm Kopčanje: okretno Boja: zlatna Detalj: u pakiranju i druga torba dimenzija: 21x8x36 cm, metalni dodaci zlatne boje
 • Guess GUESS TYCOON
  Moderni Guess muški sat koji izvrsno pristaje na elegantne odjevne kombinacije. Zlatno kućište sata napravljeno je od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika i na njega se nadovezuje crni kožni remen. Osim što pokazuje vrijeme, datum i 24-satnu podjelu vremena, sat posjeduje i štopericu. Izvrsno pristaje uz elegantne i poslovne odjevne kombinacije.
 • Guess GUESS VANITY
  Elegantni ženski Guess sat bakrene boje. Na četvrtasto kućište se nadovezuje metalni remen u stilu zlatne narukvice s velikim karikama. Na svijetloj podlozi su oznake ukrašene šljokicama, a vanjski prsten sata je ukrašen Swarovski kristalima.
 • Guess GUESS ESCROW
  Klasični Guess muški sat s kućištem od nehrđajućeg čelika. Na svijetloj podlozi je pregledni brojčanik koji pokazuje vrijeme. Sat ukrašava remen od prave kože u smeđoj boji.
 • Guess GUESS NOVA
  Guess Nova u verziji od nehrđajućeg čelika i srebrne boje istaknut će se na ruci upravo zbog svog modernog minimalizma. Srebrnu podlogu krase dvije elegantne oznake srebrne boje (umjesto brojki 12 i 6) te je ona za 12 sati dodatno ukrašena svijetlim Swarovski kristalom. Ovaj model oduševit će sve ljubitelje jednostavne elegancije.
 • Guess Ruksak crna
  Materijal: 100% poliuretan Dimenzije: 26x12x21 cm Dužina traka: max. 75 cm Kopčanje: na zip Boja: crna
 • Guess GUESS THEO
  Muški Guess sat prava je poslastica za ljubitelje minimalizma. Sat ima bakrenog kućišta i plavu podlogu koja je savršeno slaže s kožnim remenom također plave boje.
 • Guess GUESS GENUINE DIAMOND
  Guess Nova u verziji od nehrđajućeg čelika i srebrne boje istaknut će se na ruci upravo zbog svog modernog minimalizma. Jednostavni detalj s originalnim dijamantom na podlozi sata čini ovaj sat savršenim poklonom ili kao samostalnu kupnju! Ovaj model oduševit će sve ljubitelje jednostavne elegancije.
 • Guess GUESS HENDRIX
  Predivan analogni muški Guess sat predstavlja spoj jednostavnosti i elegancije. Sivu podlogu krase rimske brojke u bakrenoj boji te prikaz 24-satne podjele vremena, dana u tjednu i datuma. Na sat se nadovezuje sivi kožni remen. Ovaj model odlično pristaje uz sve odjevne kombinacije.
 • Guess GUESS BLAZE
  Moderni ženski Guess sat koji pristaje na sve opuštene odjevne kombinacije. Kožni remen sata je prošaran traper uzorkom, a na podlozi se nalazi prepoznatljivi Guess logo u obliku trokuta.
 • Guess GUESS LEGACY
  Guess Legacy model dolazi u modernoj kombinaciji plave i bakrene boje. Njegovo masivno kućište napravljeno je od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika u srebrnoj boji s vanjskim prstenom sata u bakrenoj boji. Sportskog je dizajna, ali zbog plavog kožnog remena pristaje na elegantne i poslovne odjevne kombinacije. Pokazuje vrijeme, datum i 24-satnu podjelu vremena.
 • Guess GUESS ODYSSEY
  Ovaj muški Guess sat izrazito je zanimljiv zbog spoja sive i plave boje. Na kućište se nadovezuje silikonski sivi remen koji zaokružuje ovaj sat u jednu predivnu cjelinu. Model sadrži 24-satnu podjelu vremena, datum te dane u tjednu. Vodootporan je do 100 m i odgovara svakoj odjevnoj kombinaciji.
 • Guess GUESS VERTEX
  Elegantan Guess muški ručni sat, sastavljen od bakrenog čeličnog kućišta i smeđeg kožnog remena koji ga čini pogodnim za svakodnevno nošenje. Podloga plave boje prikazuje vrijeme, datum, dan u tjednu i 24-satnu podjelu vremena.
 • Guess Zana Large Ruksak ružičasta
  Materijal: 100% poliuretan Dimenzije: 33x12x25 cm Dužina traka: max. 75 cm Kopčanje: na zip Boja: ružičasta
 • Guess GUESS MOD HEAVY METAL
  Elegantni ženski Guess sat srebrne boje s narukvicom u stilu dva lanca. Ovaj model je kroz godine postao ikona u asortimanu Guess satova. Zbog narukvice ostavlja dojam nakita na ruci. Rado ga nose pripadnice lijepšeg spola svih uzrasta.
 • Guess Love Bradyn Ruksak bijela
  Materijal: gornjište - 100% poliuretan podstava - 80% poliester, 20% pamuk Dimenzije: 26x14x20 cm Dužina traka: max. 90 cm Kopčanje: na zip Boja: bijela Detalj: metalni dodaci zlatne boje
 • Guess GF505
  Gender:Man Mount:acetate Bridge width, mm:17 Auction length, mm:140 Lens diameter, mm:57 Logo:yes Original case:yes
 • Guess GUESS ELEMENT
  Klasičan model muškog Guess sata s kućištem i narukvicom od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika. Na crnoj podlozi unutar sata nalaze se rimske brojke i datum, što ovaj model čini bezvremenskim komadom koji morate imati.
 • Guess GUESS HENDRIX
  Muški Guess sat srebrne boje, izrađen od nehrđajućeg čelika. Podloga kućišta plave je boje s rimskim brojkama te sadrži 24-satni prikaz vremena, dan u tjednu i datum. Ovaj model sata odličan je izbor za svakog ljubitelja modernih i elegantnih kombinacija.
 • Guess GUESS ELEMENT
  Guess Element je elegantan muški sat. Srebrno kućište sata napravljeno je od nehrđajućeg čelika i na njega se nadovezuje crni kožni remen s kroko uzorkom. Na preglednoj podlozi crne boje raspoređene su rimske brojke. Savršeno pristaje uz elegantne i poslovne kombinacije.

Posljednje pregledano

Vrh