Brandovi 1
Cijena
kn kn

got2b odjeća, obuća i modni dodaci

 • Katalog
 • Lista
Brand: got2b 22 proizvoda
 • got2b Insta-Shine lak za kosu za sjaj 300 ml
  got2b Insta-Shine, 300 ml, Lakovi za kosu za žene, Lak za kosu got2b Insta-Shine fiksirat će vašu frizuru na dulje vrijeme, te će tako osigurati maksimalnu kontrolu nad vašom kosom.Svojstva:pruža kosi vitalnost i sjajprirodna fiksacijane lijepi kosu i frizuri pruža prirodan izgleddugotrajni učinakolakšava stylingNačin upotrebe:Prije uporabe dobro protresite. Naprskajte na suhu kosu s udaljenosti od 30 cm.
 • got2b Scent Crown Floral Glory parfemska voda za kosu 75 ml
  got2b Scent Crown Floral Glory, 75 ml, Sprejevi za kosu za žene, Svojstva:ugodno mirisna kosaNačin upotrebe:Nanesite na suhu kosu, posebice na duljinu i vrhove.
 • got2b PowderFul puder za stiliziranje za savršeni volumen 10 g
  got2b PowderFul, 10 g, Puderi za kosu za žene, Puder za kosu got2b PowderFul pruža vašoj kosi traženi volumen i savršeni oblik.Svojstva:prirodni volumen i mat izgled u jednomkosa je nakon aplikacije prozračnasrednje jaka fiksacijaNačin upotrebe:Nanesite prema korijenu kose. Blago masirajte, praveći željenu frizuru.
 • got2b Volumania lak za kosu za volumen 300 ml
  got2b Volumania, 300 ml, Lakovi za kosu za žene, Lak za kosu got2b Volumania fiksirat će vašu frizuru na dulje vrijeme, te će tako osigurati maksimalnu kontrolu nad vašom kosom.Svojstva:fiksira frizuruosigurava elastičnost kosedugotrajni učinak na koji se možete oslonitipruža volumen od korijenaNačin upotrebe:Prije uporabe dobro protresite. Naprskajte na suhu kosu s udaljenosti od 30 cm.
 • got2b Glued gel za stiliziranje za kosu 150 ml
  got2b Glued, 150 ml, Styling za muškarce, Gel za kosu got2b Glued osigurava traženi oblik frizure točno po vašim željama.Svojstva:stvara savršeni stylingjako fiksirafiksira frizuru u željenom oblikuima dugotrajni učinakNačin upotrebe:Nanesite na vlažnu kosu obrisanu ručnikom.
 • got2b Guardian Angel sprej za stiliziranje za kosu isrpljenu toplinskim oblikovanjem 200 ml
  got2b Guardian Angel, 200 ml, Zaštita kose od topline za žene, Preparat za toplinsko oblikovanje kose got2b Guardian Angel osigurava kosi učinkovitu zaštitu od uništavanja pod utjecajem toplote.Svojstva:predstavlja učinkovitu zaštitu prilikom toplinskog uređivanja kosejača dlaku kosepruža hidrataciju i sjajNačin upotrebe:Našpricajte odgovarajuću količinu na kosu prije feniranja, uvijanja ili glačanja.
 • got2b Straight on 4 Days sprej za ravnanje kose 200 ml
  got2b Straight on 4 Days, 200 ml, Ostali styling za žene, Lak za kosu got2b Straight on 4 Days fiksirat će vašu frizuru na dulje vrijeme, te će tako osigurati maksimalnu kontrolu nad vašom kosom.Svojstva:izglađujepredstavlja učinkovitu zaštitu prilikom toplinskog uređivanja koseolakšava češljanjesprječava lomljenje koseolakšava stylingNačin upotrebe:Našpricajte odgovarajuću količinu na kosu prije feniranja, uvijanja ili glačanja.
 • got2b Glued guma za stiliziranje za kosu 75 ml
  got2b Glued, 75 ml, Gume za kosu za muškarce, Preparat za styling got2b Glued postat će nezamjenjiv pomoćnik u svakodnevnom oblikovanju vaše kose.Svojstva:fiksira frizuru u željenom oblikupruža ekstra jako učvršćenjeima dugotrajni učinakugodno mirišeNačin upotrebe:Nanesite malu količinu proizvoda na vlažnu ili suhu kosu i oblikujte je po želji.
 • got2b Phenomenal kremasta glina za oblikovanje kose 100 ml
  got2b Phenomenal, 100 ml, Paste za kosu za muškarce, Preparat za styling got2b Phenomenal postat će nezamjenjiv pomoćnik u svakodnevnom oblikovanju vaše kose.Svojstva:pruža mat izgledsrednje učvršćenjene sputava kosuolakšava stylingugodno mirišeNačin upotrebe:Nanesite malu količinu proizvoda na vlažnu ili suhu kosu i oblikujte je po želji.
 • got2b Scent Crown Ocean Vibe parfemska voda za kosu 75 ml
  got2b Scent Crown Ocean Vibe, 75 ml, Sprejevi za kosu za žene, Svojstva:ugodno mirisna kosaNačin upotrebe:Nanesite na suhu kosu, posebice na duljinu i vrhove.
 • got2b Phenomenal krema za oblikovanje 100 ml
  got2b Phenomenal, 100 ml, Balzami i voskovi za muškarce, Preparat za styling got2b Phenomenal postat će nezamjenjiv pomoćnik u svakodnevnom oblikovanju vaše kose.Svojstva:olakšava stylingpruža kosi savršeni volumen i oblikima dugotrajni učinakNačin upotrebe:Nanesite malu količinu proizvoda na vlažnu ili suhu kosu i oblikujte je po želji.
 • got2b Beach Boy matirajuća pasta za definiciju i oblik 100 ml
  got2b Beach Boy, 100 ml, Paste za kosu za muškarce, Preparat za styling got2b Beach Boy postat će nezamjenjiv pomoćnik u svakodnevnom oblikovanju vaše kose.Svojstva:pruža mat izgledpruža srednje učvršćenjeugodno mirišeNačin upotrebe:Nanesite malu količinu proizvoda na vlažnu ili suhu kosu i oblikujte je po želji.
 • got2b Chaotic guma za modeling za učvršćivanje i oblik 100 ml
  got2b Chaotic, 100 ml, Gume za kosu za muškarce, Preparat za styling got2b Chaotic postat će nezamjenjiv pomoćnik u svakodnevnom oblikovanju vaše kose.Svojstva:prirodno fiksiraima dugotrajni učinakpruža srednje učvršćenjeolakšava stylingNačin upotrebe:Nanesite malu količinu proizvoda na suhu kosu i oblikujte je po želji.
 • got2b Phenomenal osvježavajući šampon za kosu i bradu 250 ml
  got2b Phenomenal, 250 ml, Sapuni i šamponi za muškarce, Šampon got2b Phenomenal učinkovito čisti vlasište, temeljito pere kosu i vraća joj prirodnu ljepotu.Svojstva:pere kosu i čisti vlasištepreparat je posebice napravljen za potrebe muškaracapruža kosi sjaj i volumenNačin upotrebe:Nanesite dovoljnu količinu šampona na mokru kosu. Nasapunjajte i potom temeljito isperite.
 • got2b Phenomenal šampon za dubinsko čišćenje 250 ml
  got2b Phenomenal, 250 ml, Sapuni i šamponi za muškarce, Šampon got2b Phenomenal učinkovito čisti vlasište, temeljito pere kosu i vraća joj prirodnu ljepotu.Svojstva:pere kosu i čisti vlasištepreparat je posebice napravljen za potrebe muškaracaregenerira i hrani kosuNačin upotrebe:Nanesite dovoljnu količinu šampona na mokru kosu. Nasapunjajte i potom temeljito isperite.
 • got2b Fresh it Up suhi šampon za upijanje prekomjernog lučenja sebuma i osvježenje kose 200 ml
  got2b Fresh it Up, 200 ml, Suhi šamponi za žene, Suhi šampon got2b Fresh it Up vraća vašoj frizuri volumen i svježi izgled. Uživajte u osjećaju čiste kose, bez potrebe za pranjem.Svojstva:ostavlja kosu mirisnomuklanja nečistoćeproduljuje učinak oprane koseu kosi ne ostavlja bijele tragoveNačin upotrebe:Naprskajte prije svega prema korijenu kose s udaljenosti 20–30 cm od glave. Prstima nježno u pojedinačne pramenove umasirajte i nakon toga temeljito iščetkajte.
 • got2b Fresh it Up suhi šampon za smeđu kosu 200 ml
  got2b Fresh it Up, 200 ml, Suhi šamponi za žene, Suhi šampon got2b Fresh it Up vraća vašoj frizuri volumen i svježi izgled. Uživajte u osjećaju čiste kose, bez potrebe za pranjem.Svojstva:ostavlja kosu mirisnomproduljuje učinak oprane koseuklanja nečistoćeosvježava i daje prozračnostNačin upotrebe:Naprskajte prije svega prema korijenu kose s udaljenosti 20–30 cm od glave. Prstima nježno u pojedinačne pramenove umasirajte i nakon toga temeljito iščetkajte.
 • got2b Phenomenal mat suhi šampon 150 ml
  got2b Phenomenal, 150 ml, Njega bez ispiranja za muškarce, Preparat bez ispiranja got2b Phenomenal pruža vašoj kosi potrebnu njegu koja joj nedostaje.Svojstva:pruža kosi sjaj i volumenpreparat je posebice napravljen za potrebe muškaracaNačin upotrebe:Nanesite na suhu kosu.
 • got2b Made 4 Mess glina za oblikovanje za kosu 100 ml
  got2b Made 4 Mess, 100 ml, Paste za kosu za žene, Proizvod za styling got2b Made 4 Mess istaknut će vašu frizuru i održavati je postojanom duže vrijeme.Svojstva:srednje učvršćenjeolakšava stylingne sputava kosuoblikujene ostavlja tragoveNačin upotrebe:Utrljajte u suhu kosu i oblikujte u željeni oblik.
 • got2b Phenomenal ulje za njegu brade 75 ml
  got2b Phenomenal, 75 ml, Ulja za muškarce, Ulje za njegu got2b Phenomenal osigurat će da vaša brada postane pravi ponos!Svojstva:hidratizira i ne isušuje kožuolakšava češljanje bradeodržava bradu zdravom i sjajnomNačin upotrebe:Nanesite malu količinu ulja na dlan i prstima utrljajte u bradu i kožu. Nemojte ispirati.
 • got2b Beach Girl solni sprej za stiliziranje za kosu 200 ml
  got2b Beach Girl, 200 ml, Ostali styling za žene, Proizvod za styling got2b Beach Girl istaknut će vašu frizuru i održavati je postojanom duže vrijeme.Svojstva:pruža savršeni volumen i oblikne ostavlja tragoveolakšava stylingNačin upotrebe:Utrljajte u suhu kosu i oblikujte u željeni oblik.
 • got2b Fresh it Up suhi šampon za volumen 200 ml
  got2b Fresh it Up, 200 ml, Suhi šamponi za žene, Suhi šampon got2b Fresh it Up vraća vašoj frizuri volumen i svježi izgled. Uživajte u osjećaju čiste kose, bez potrebe za pranjem.Svojstva:uklanja nečistoćeproduljuje učinak oprane koseostavlja kosu mirisnomu kosi ne ostavlja bijele tragovekosi pruža energiju i sjajNačin upotrebe:Naprskajte prije svega prema korijenu kose s udaljenosti 20–30 cm od glave. Prstima nježno u pojedinačne pramenove umasirajte i nakon toga temeljito iščetkajte.

Posljednje pregledano

Vrh