Brandovi 1
Cijena
kn kn

Golden Beards odjeća, obuća i modni dodaci

 • Katalog
 • Lista
Brand: Golden Beards 17 proizvoda
 • Golden Beards Arctic ulje za bradu 30 ml
  Golden Beards Arctic, 30 ml, Ulja za muškarce, Ulje za njegu Golden Beards Arctic osigurat će da vaša brada postane pravi ponos!Svojstva:hidratizira i ne isušuje kožuodržava bradu zdravom i sjajnompruža suptilni svježi mirisNačin upotrebe:Nanesite malu količinu ulja na dlan i prstima utrljajte u bradu i kožu. Nemojte ispirati.
 • Golden Beards Big Sur ulje za bradu 30 ml
  Golden Beards Big Sur, 30 ml, Ulja za muškarce, Ulje za njegu Golden Beards Big Sur osigurat će da vaša brada postane pravi ponos!Svojstva:hidratizira i ne isušuje kožubrada je nježnaodržava bradu zdravom i sjajnompruža suptilni svježi mirisNačin upotrebe:Nanesite malu količinu ulja na dlan i prstima utrljajte u bradu i kožu.
 • Golden Beards Accessories putna četka za bradu
  Golden Beards Accessories, , Češljevi i četke za muškarce, Proizvod Golden Beards Accessories pomaže u svakodnevnom uređivanju vanjskog izgleda.Svojstva:raščešljava i izglađuje bradu/brkoveeliminira čvorićedobro se drži u ruciprirodne čekinje
 • Golden Beards Accessories četka za bradu
  Golden Beards Accessories, , Češljevi i četke za muškarce, Proizvod Golden Beards Accessories pomaže u svakodnevnom uređivanju vanjskog izgleda.Svojstva:raščešljava i izglađuje bradu/brkoveeliminira čvorićeprirodne čekinjeuklanja dlake koje ispadaju
 • Golden Beards Accessories češalj za bradu - vegan
  Golden Beards Accessories, , Češljevi i četke za muškarce, Proizvod Golden Beards Accessories pomaže u svakodnevnom uređivanju vanjskog izgleda.Svojstva:raščešljava i izglađuje bradu/brkovedobro se drži u ruci
 • Golden Beards Beard After Wash regenerator za bradu 100 ml
  Golden Beards Beard After Wash, 100 ml, Sapuni i šamponi za muškarce, Klasično brijanje uživa sve veću popularnost. Proizvod Golden Beards Beard After Wash je nezamjenjiv komad za vašu kozmetičku torbicu.Svojstva:jača bradu i olakšava njihovo oblikovanjeNačin upotrebe:Umasirajte u mokru kosu, napravite pjenu i ostavite da djeluje nekoliko minuta. Potom temeljito isperite.
 • Golden Beards Beard Wash šampon za bradu 100 ml
  Golden Beards Beard Wash, 100 ml, Sapuni i šamponi za muškarce, Kao i kosa, i bradi je potrebna redovita njega. Preparat za pranje Golden Beards Beard Wash je nježan, ali temeljito je oslobađa svih nečistoća.Svojstva:nježno pere lice i braduhidratizira i ne isušuje kožuna dulje održava bradu čistom i nježnomNačin upotrebe:Umasirajte u mokru kosu, napravite pjenu i ostavite da djeluje nekoliko minuta. Potom temeljito isperite.
 • Golden Beards Moustache vosak za brkove 15 ml
  Golden Beards Moustache, 15 ml, Balzami i voskovi za muškarce, Priuštite si najbolju njegu! Preparat Golden Beards Moustache će osigurati da vaše lice uvijek bude savršeno sređeno.Svojstva:pomaže ukrotiti neposlušnu bradu i oblikovati jepotiče zdravi rast bradedugotrajno hidratizira bradu i kožuugodno mirišeNačin upotrebe:Na prste nanesite malu količinu preparata, pa prstima oblikujte bradu.
 • Golden Beards Arctic balzam za bradu 30 ml
  Golden Beards Arctic, 30 ml, Balzami i voskovi za muškarce, Priuštite si najbolju njegu! Preparat Golden Beards Arctic će osigurati da vaše lice uvijek bude savršeno sređeno.Svojstva:dugotrajno hidratizira bradu i kožupotiče zdravi rast bradeugodno mirišenjeguje brkoveNačin upotrebe:Na prste nanesite malu količinu preparata, pa prstima oblikujte bradu.
 • Golden Beards Surtic balzam za bradu 60 ml
  Golden Beards Surtic, 60 ml, Balzami i voskovi za muškarce, Priuštite si najbolju njegu! Preparat Golden Beards Surtic će osigurati da vaše lice uvijek bude savršeno sređeno.Svojstva:pomaže ukrotiti neposlušnu bradu i oblikovati jepotiče zdravi rast bradedugotrajno hidratizira bradu i kožuugodno mirišeNačin upotrebe:Na prste nanesite malu količinu preparata, pa prstima oblikujte bradu.
 • Golden Beards Big Sur kozmetički set I. za muškarce
  Golden Beards Big Sur, 5 kom, Setovi za muškarce, Kozmetički set Golden Beards Big Sur sadrži sve što je potrebno za savršenu njegu za vašu bradu.Svojstva:uklanja svu nečistoću s lica i braderaščešljava i izglađuje bradu/brkoveolakšava češljanje bradehidratizira i ne isušuje kožuNačin upotrebe:Svaki proizvod iz kozmetičkog seta upotrebljavajte u skladu s njegovim uputama.
 • Golden Beards Big Sur balzam za bradu 30 ml
  Golden Beards Big Sur, 30 ml, Balzami i voskovi za muškarce, Priuštite si najbolju njegu! Preparat Golden Beards Big Sur će osigurati da vaše lice uvijek bude savršeno sređeno.Svojstva:potiče zdravi rast bradedugotrajno hidratizira bradu i kožujednostavan za primjenunjeguje brkoveNačin upotrebe:Na prste nanesite malu količinu preparata, pa prstima oblikujte bradu.
 • Golden Beards Surtic kozmetički set III. za muškarce
  Golden Beards Surtic, 5 kom, Setovi za muškarce, Kozmetički set Golden Beards Surtic sadrži sve što je potrebno za savršenu njegu za vašu bradu.Svojstva:uklanja svu nečistoću s lica i braderaščešljava i izglađuje bradu/brkoveolakšava češljanje bradehidratizira i ne isušuje kožuNačin upotrebe:Svaki proizvod iz kozmetičkog seta upotrebljavajte u skladu s njegovim uputama.
 • Golden Beards Arctic kozmetički set IV. za muškarce
  Golden Beards Arctic, 5 kom, Setovi za muškarce, Kozmetički set Golden Beards Arctic sadrži sve što je potrebno za savršenu njegu za vašu bradu.Svojstva:uklanja svu nečistoću s lica i braderaščešljava i izglađuje bradu/brkoveolakšava češljanje bradehidratizira i ne isušuje kožuNačin upotrebe:Svaki proizvod iz kozmetičkog seta upotrebljavajte u skladu s njegovim uputama.
 • Golden Beards Toscana balzam za bradu 30 ml
  Golden Beards Toscana, 30 ml, Balzami i voskovi za muškarce, Priuštite si najbolju njegu! Preparat Golden Beards Toscana će osigurati da vaše lice uvijek bude savršeno sređeno.Svojstva:pomaže ukrotiti neposlušnu bradu i oblikovati jepotiče zdravi rast bradedugotrajno hidratizira bradu i kožunjeguje brkoveNačin upotrebe:Na prste nanesite malu količinu preparata, pa prstima oblikujte bradu.
 • Golden Beards Toscana ulje za bradu 30 ml
  Golden Beards Toscana, 30 ml, Ulja za muškarce, Ulje za njegu Golden Beards Toscana osigurat će da vaša brada postane pravi ponos!Svojstva:hidratizira i ne isušuje kožupruža suptilni svježi mirisbrada je nježnaodržava bradu zdravom i sjajnomNačin upotrebe:Nanesite malu količinu ulja na dlan i prstima utrljajte u bradu i kožu. Nemojte ispirati.
 • Golden Beards Toscana kozmetički set II. za muškarce
  Golden Beards Toscana, , Setovi za muškarce, Kozmetički set Golden Beards Toscana sadrži sve što je potrebno za savršenu njegu za vašu bradu.Svojstva:miks kozmetičkih proizvoda za svakodnevnu upotrebuuklanja svu nečistoću s lica i braderaščešljava i izglađuje bradu/brkoveolakšava češljanje bradeodržava bradu zdravom i sjajnomNačin upotrebe:Svaki proizvod iz kozmetičkog seta upotrebljavajte u skladu s njegovim uputama.

Posljednje pregledano

Vrh