Brandovi 1
Cijena
kn kn

ghd odjeća, obuća i modni dodaci

 • Katalog
 • Lista
Brand: ghd 4 proizvoda
 • ghd Paddle Brush četka za kosu
  ghd Paddle Brush, , Četke za kosu za žene, Četka za kosu ghd Paddle Brush je nezamjenjiv pomoćnik u svakodnevnom uređivanju frizure i složenijem stylingu.Svojstva:specijalno dizajnirane čekinje koje bezbolno raščešljavaju zamršenu kosusmanjuje oštećenja kosezaglađuje i ispravlja kosuima ergonomski oblik za udobno rukovanjeNačin upotrebe:Četkajte kosu polako i nježno kako biste izbjegli mehaničko oštećenje kose.
 • ghd Air sušilo za kosu + četka crni
  ghd Air, , Sušila za kosu za žene, Sušilo za kosu ghd Air osigurat će brzo i učinkovito sušenje vaše kose. Pomoći će vam u dobijanju većeg volumena.Svojstva:nježno suši kosufunkcija ionizacijemogućnost reguliranja brzinemogućnost podešavanja temperaturemala masa, ergonomski oblik
 • ghd V Gold Mini mini pegla za kosu
  ghd V Gold Mini, , Putna sušila i pegle za žene, Glačalo za kosu ghd V Gold Mini lako će vam osigurati savršenu frizuru. Vaša kosa bit će uvijek predivno sređena, gipka i krasno sjajna.Svojstva:temeljito ispravlja kosune oštećuje i ne isušuje kosufunkcija automatskog isključivanja nakon dulje neaktivnostimože se koristiti i za pravljenje valovaNačin upotrebe:Pramen kose ubacite među ploče i blago stisnite rukohvat glačala. Kliznim pokretom potom vucite glačalo sve do krajeva kose. Proceduru ponovite sve dok ne dobijete traženu frizuru.
 • ghd V Gold Max pegla za kosu
  ghd V Gold Max, , Pegle za kosu za žene, Glačalo za kosu ghd V Gold Max lako će vam osigurati savršenu frizuru. Vaša kosa bit će uvijek predivno sređena, gipka i krasno sjajna.Svojstva:temeljito ispravlja kosune oštećuje i ne isušuje kosuzvučna signalizacija nakon što se glačalo zagrijefunkcija automatskog isključivanja nakon dulje neaktivnostimože se koristiti i za pravljenje valovakabel s rotirajućim završetkomNačin upotrebe:Pramen kose ubacite među ploče i blago stisnite rukohvat glačala. Kliznim pokretom potom vucite glačalo sve do krajeva kose. Proceduru ponovite sve dok ne dobijete traženu frizuru.

Posljednje pregledano

Vrh