Brandovi 1
Cijena
kn kn

Freeman odjeća, obuća i modni dodaci

 • Katalog
 • Lista
Brand: Freeman 16 proizvoda
 • Freeman Feeling Beautiful maska za lice od kaolina za dubinsko čišćenje Avocado & Oatmeal 15 ml
  Freeman Feeling Beautiful, 15 ml, Maske u kremi za žene, Maska za lice Freeman Feeling Beautiful vašu će kožu maziti i paziti.Svojstva:sprječava stvaranje prekomjerne količine sebumadubinski čisti kožuuklanja mrtve stanice kožeostavlja kožu svilenkasto mekanom na dodirdubinski hidratizira i intenzivno hranivraća koži elastičnost i osjećaj komforaNačin upotrebe:Nanesite masku u tankom sloju na očišćeno lice, izbjegavajući područje oko očiju. Ostavite da djeluje u vremenu navedenom na pakiranju. Potom masku temeljito isperite mlakom vodom.
 • Freeman Feeling Beautiful maska i piling za čišćenje za sve tipove kože 15 ml
  Freeman Feeling Beautiful, 15 ml, Maske za čišćenje za žene, Piling za kožu Freeman Feeling Beautiful čisti kožu dubinski, oslobađa je svih nečistoća i zaglađuje.Svojstva:uklanja mitesere i suvišnu masnoćune isušuje kožuzaglađuje i kožu čini nježnomNačin upotrebe:Nanesite na vlažno lice, nježno masirajte i zatim pažljivo isperite vodom.
 • Freeman Feeling Beautiful maska od gline za čišćenje lica 15 ml
  Freeman Feeling Beautiful, 15 ml, Maske u kremi za žene, Maska za lice Freeman Feeling Beautiful vašu će kožu maziti i paziti.Svojstva:dubinski hidratizira i intenzivno hranivraća koži elastičnost i osjećaj komforasprječava stvaranje prekomjerne količine sebumadubinski čisti kožuNačin upotrebe:Pažljivo izvadite masku iz ambalaže i stavite je na očišćeno lice. Ostavite da djeluje u vremenu navedenom na pakiranju. Potom masku pažljivu oljuštite.
 • Freeman Feeling Beautiful maska za lice od kaolina za sve tipove kože Apple Cider Vinegar 15 ml
  Freeman Feeling Beautiful, 15 ml, Maske u kremi za žene, Maska za lice Freeman Feeling Beautiful vašu će kožu maziti i paziti.Svojstva:dubinski čisti kožuvraća koži elastičnost i osjećaj komforaukupno uljepšava izgled kožedaje sjaj i svježinuNačin upotrebe:Nanesite masku u tankom sloju na očišćeno lice, izbjegavajući područje oko očiju. Ostavite da djeluje u vremenu navedenom na pakiranju. Potom masku temeljito isperite mlakom vodom.
 • Freeman Feeling Beautiful Peel-Off maska za lice za umornu kožu lica Cucumber 15 ml
  Freeman Feeling Beautiful, 15 ml, Peel-off maska za žene, Maska za lice Freeman Feeling Beautiful vašu će kožu maziti i paziti.Svojstva:dubinski čisti kožudubinski hidratizira i intenzivno hraniostavlja kožu svilenkasto mekanom na dodirvraća koži elastičnost i osjećaj komforaNačin upotrebe:Nanesite masku u tankom sloju na očišćeno lice, izbjegavajući područje oko očiju. Ostavite da djeluje u vremenu navedenom na pakiranju. Potom masku pažljivu oljuštite.
 • Freeman Feeling Beautiful Peel-Off gel maska za normalnu i mješovitu kožu lica 15 ml
  Freeman Feeling Beautiful, 15 ml, Maske u kremi za žene, Maska za lice Freeman Feeling Beautiful vašu će kožu maziti i paziti.Svojstva:oslobađa kožu miteseraoslobađa nečistoća u porama i zateže ihdaje sjaj i svježinuukupno uljepšava izgled kožeNačin upotrebe:Nanesite masku u tankom sloju na očišćeno lice, izbjegavajući područje oko očiju. Ostavite da djeluje u vremenu navedenom na pakiranju. Potom masku pažljivu oljuštite.
 • Freeman Feeling Beautiful maska za lice od kaolina s učinkom pomlađivanja 15 ml
  Freeman Feeling Beautiful, 15 ml, Maske u kremi za žene, Maska za lice Freeman Feeling Beautiful vašu će kožu maziti i paziti.Svojstva:učinkovito čisti poreukupno uljepšava izgled koževraća koži elastičnost i osjećaj komforaNačin upotrebe:Nanesite masku u tankom sloju na očišćeno lice, izbjegavajući područje oko očiju. Ostavite da djeluje u vremenu navedenom na pakiranju. Potom masku temeljito isperite mlakom vodom.
 • Freeman Feeling Beautiful antistres maska za lice minerali iz Mrtvog mora 15 ml
  Freeman Feeling Beautiful, 15 ml, Maske u kremi za žene, Maska za lice Freeman Feeling Beautiful vašu će kožu maziti i paziti.Svojstva:oslobađa nečistoća u porama i zateže ihdubinski hidratizira i intenzivno hranivraća koži elastičnost i osjećaj komforaNačin upotrebe:Nanesite masku u tankom sloju na očišćeno lice, izbjegavajući područje oko očiju. Ostavite da djeluje u vremenu navedenom na pakiranju. Potom masku temeljito isperite mlakom vodom.
 • Freeman Feeling Beautiful maska za lice od kaolina bez parabena Sweet Tea & Lemon 175 ml
  Freeman Feeling Beautiful, 175 ml, Maske u kremi za žene, Maska za lice Freeman Feeling Beautiful vašu će kožu maziti i paziti.Svojstva:dubinski čisti kožudaje sjaj i svježinuoslobađa kožu miteseraukupno uljepšava izgled kožeNačin upotrebe:Nanesite masku u tankom sloju na očišćeno lice, izbjegavajući područje oko očiju. Ostavite da djeluje u vremenu navedenom na pakiranju. Potom masku pažljivu oljuštite.
 • Freeman Beauty Infusion Charcoal + Probiotics pamučna (sheet) maska za čišćenje lice s aktivnim ugljenom za sve tipove kože 25 ml
  Freeman Beauty Infusion Charcoal + Probiotics, 25 ml, Maske za čišćenje za žene, Maska za lice Freeman Beauty Infusion Charcoal + Probiotics vašu će kožu maziti i paziti.Svojstva:učinkovito čisti poredubinski čisti kožuoslobađa nečistoća u porama i zateže ihukupno uljepšava izgled kožeNačin upotrebe:Pažljivo izvadite masku iz ambalaže i stavite je na očišćeno lice. Ostavite da djeluje u vremenu navedenom na pakiranju. Potom masku pažljivu oljuštite.
 • Freeman Beauty Infusion Sea Kelp + Probiotics maska za čišćenje za tuširanje 118 ml
  Freeman Beauty Infusion Sea Kelp + Probiotics, 118 ml, Maske za čišćenje za žene, Maska za lice vašu će kožu maziti i paziti.Svojstva:daje sjaj i svježinuostavlja kožu svilenkasto mekanom na dodirvraća koži elastičnost i osjećaj komforaNačin upotrebe:Nanesite masku u tankom sloju na očišćeno lice, izbjegavajući područje oko očiju. Ostavite da djeluje u vremenu navedenom na pakiranju. Potom masku temeljito isperite mlakom vodom.
 • Freeman Feeling Beautiful maska za lice od kaolina za normalnu i mješovitu kožu lica Avocado & Oatmeal 175 ml
  Freeman Feeling Beautiful, 175 ml, Maske u kremi za žene, Maska za lice Freeman Feeling Beautiful vašu će kožu maziti i paziti.Svojstva:učinkovito čisti poredubinski čisti kožudubinski hidratizira i intenzivno hraniNačin upotrebe:Nanesite masku u tankom sloju na očišćeno lice, izbjegavajući područje oko očiju. Ostavite da djeluje u vremenu navedenom na pakiranju. Potom masku temeljito isperite mlakom vodom.
 • Freeman Feeling Beautiful maska od blata za normalnu i mješovitu kožu lica Charcoal & Black Sugar 175 ml
  Freeman Feeling Beautiful, 175 ml, Maske u kremi za žene, Maska za lice Freeman Feeling Beautiful vašu će kožu maziti i paziti.Svojstva:ostavlja kožu svilenkasto mekanom na dodirdubinski čisti kožudubinski hidratizira i intenzivno hraniukupno uljepšava izgled kožeNačin upotrebe:Nanesite masku u tankom sloju na očišćeno lice, izbjegavajući područje oko očiju. Ostavite da djeluje u vremenu navedenom na pakiranju. Potom masku temeljito isperite mlakom vodom.
 • Freeman Beauty Infusion Manuka Honey + Collagen hidratantna kremasta maska za normalnu i suhu kožu 15 ml
  Freeman Beauty Infusion Manuka Honey + Collagen, 15 ml, Maske u kremi za žene, Maska za lice Freeman Beauty Infusion Manuka Honey + Collagen vašu će kožu maziti i paziti.Svojstva:dubinski hidratizira i intenzivno hraniostavlja kožu svilenkasto mekanom na dodirvraća koži elastičnost i osjećaj komforaNačin upotrebe:Pažljivo izvadite masku iz ambalaže i stavite je na očišćeno lice. Ostavite da djeluje u vremenu navedenom na pakiranju. Potom masku pažljivu oljuštite.
 • Freeman Beauty Infusion Pomegranate + Peptides revitalizirajuća Peel-Off maska za lice 15 ml
  Freeman Beauty Infusion Pomegranate + Peptides, 15 ml, Maske u kremi za žene, Maska za lice Freeman Beauty Infusion Pomegranate + Peptides vašu će kožu maziti i paziti.Svojstva:daje sjaj i svježinuvraća koži elastičnost i osjećaj komforaukupno uljepšava izgled kožeoslobađa nečistoća u porama i zateže ihNačin upotrebe:Pažljivo izvadite masku iz ambalaže i stavite je na očišćeno lice. Ostavite da djeluje u vremenu navedenom na pakiranju. Potom masku pažljivu oljuštite.
 • Freeman Beauty Infusion Charcoal + Probiotics maska od gline za čišćenje lica 15 ml
  Freeman Beauty Infusion Charcoal + Probiotics, 15 ml, Maske u kremi za žene, Maska za lice Freeman Beauty Infusion Charcoal + Probiotics vašu će kožu maziti i paziti.Svojstva:učinkovito čisti poreoslobađa nečistoća u porama i zateže ihuklanja mrtve stanice kožeukupno uljepšava izgled kožeNačin upotrebe:Pažljivo izvadite masku iz ambalaže i stavite je na očišćeno lice. Ostavite da djeluje u vremenu navedenom na pakiranju. Potom masku pažljivu oljuštite.

Posljednje pregledano

Vrh