Brandovi 1
Cijena
kn kn

Fenjal odjeća, obuća i modni dodaci

 • Katalog
 • Lista
Brand: Fenjal 33 proizvoda
 • Fenjal Sensitive dezodorans roll-on za osjetljivu kožu 50 ml
  Fenjal Sensitive, 50 ml, Dezodoransi za žene, Dezodorans Fenjal Sensitive se učinkovito bori protiv neugodnih mirisa i dugoročno vam pruža osjećaj ugode i svježine.Svojstva:štiti od neugodnih mirisapruža svježinune iritira kožudugoročno pruža osjećaj komfora i čistoćeNačin upotrebe:Nanesite na čistu i suhu kožu ispod pazuha. Pogodan za svaki dan. Aplikaciju možete ponoviti u bilo koje vrijeme dana.
 • Fenjal Intensive kremasti roll-on dezodorans 48h 50 ml
  Fenjal Intensive, 50 ml, Dezodoransi za žene, Dezodorans Fenjal Intensive se učinkovito bori protiv neugodnih mirisa i dugoročno vam pruža osjećaj ugode i svježine.Svojstva:pruža svježinupruža dugotrajnu zaštitudermatološki testiranoSastojci:bez alkoholaNačin upotrebe:Nanesite na čistu i suhu kožu ispod pazuha.
 • Fenjal Miss Classic toaletna voda s raspršivačem za žene 50 ml
  Fenjal Miss Classic, 50 ml, toaletna voda za žene, Toaletna voda Fenjal Miss Classic je izraz optimizma i sreće. Zagrnite se mirisom zahvaljujući kojem ćete imati odlično raspoloženje cijeli dan!miris citrusaza optimističnu ženuza svaki dan
 • Fenjal Vitality dezodorans u spreju 24H 150 ml
  Fenjal Vitality, 150 ml, Dezodoransi za žene, Dezodorans Fenjal Vitality se učinkovito bori protiv neugodnih mirisa i dugoročno vam pruža osjećaj ugode i svježine.Svojstva:štiti od neugodnih mirisapruža svježinuNačin upotrebe:Nanesite na čistu i suhu kožu ispod pazuha.
 • Fenjal Sensitive dezodorans u spreju za žene 75 ml
  Fenjal Sensitive, 75 ml, dezodorans u spreju za žene, Dezodorans s raspršivačem Fenjal Sensitive pruža svježinu i potrebnu energiju. Kada se koristi u kombinaciji s mirisom iz iste kolekcije, zadržava njegov intenzitet tijekom cijeloga dana.
 • Fenjal Sensitive dezodorans u spreju za osjetljivu kožu 150 ml
  Fenjal Sensitive, 150 ml, Dezodoransi za žene, Dezodorans Fenjal Sensitive se učinkovito bori protiv neugodnih mirisa i dugoročno vam pruža osjećaj ugode i svježine.Svojstva:njeguje kožu i brine se o njojpruža dugotrajnu zaštituNačin upotrebe:Nanesite na čistu i suhu kožu ispod pazuha. Pogodan za svaki dan.
 • Fenjal Oil Care ulje za tuširanje 200 ml
  Fenjal Oil Care, 200 ml, Ulja za tuširanje za žene, Ulje za tuširanje Fenjal Oil Care koži pri pranju daje potrebnu hidrataciju i njegu. Nakon uporabe bit će opet puna vitalnosti.Svojstva:hrani i njeguje kožuintenzivno hidratiziraNačin upotrebe:Nanesite pri tuširanju ili kupanju. Nanesite na kožu cijeloga tijela i potom isperite toplom vodom.
 • Fenjal Intensive mlijeko za tijelo za suhu i vrlo suhu kožu 200 ml
  Fenjal Intensive, 200 ml, Mlijeko za tijelo za žene, Mlijeko za tijelo vašoj će koži osigurat potrebnu hidrataciju i dat će joj baršunastu glatkoću.Svojstva:dubinski hidratizira kožuučinkovito regenerira kožudobro se nanosi, lako se upijaNačin upotrebe:Nanesite na čistu kožu ruku i blago umasirajte dok se potpuno ne upije.
 • Fenjal Classic kremasto ulje za kupku 200 ml
  Fenjal Classic, 200 ml, Ulja za kupku za žene, Ulje za kupku Fenjal Classic donijet će olakšanje vašem izmučenom tijelu i probudit će u vama osjećaj dobrobiti.Svojstva:suhu kožu hrani i čini mekšomumiruje isušenu kožudjeluje opuštajućeNačin upotrebe:Nalijte izravno u kupku i promiješajte.
 • Fenjal Intensive mlijeko za tijelo za intenzivni tretman 400 ml
  Fenjal Intensive, 400 ml, Mlijeko za tijelo za žene, Mlijeko za tijelo Fenjal Intensive vašoj će koži osigurat potrebnu hidrataciju i dat će joj baršunastu glatkoću.Svojstva:dubinski hidratizira kožuintenzivno hrani i njegujeostavlja kožu baršunasto nježnom na dodirpomaže suhoj kožiosigurava dugotrajnu hidrataciju i glatkoćune ostavlja masne tragove na kožidobro se nanosi, lako se upijaNačin upotrebe:Nanesite potrebnu količinu proizvoda za čistu kožu, najbolje nakon tuširanja ili kupanja. Dobro umasirajte.
 • Fenjal Rose kremasti gel za tuširanje s dodatnim uljem 200 ml
  Fenjal Rose, 200 ml, Kreme za tuširanje za žene, Krema za tuširanje Fenjal Rose mazit će kožu vašeg tijela, a pri pranju će joj pružiti svu potrebnu hidrataciju i hranjive tvari.Svojstva:nježno čisti kožu i uklanja nečistoćeostavlja kožu baršunasto mekanom i glatkomomekšava i poboljšava gipkostNačin upotrebe:Nanesite pri tuširanju ili kupanju. Nanesite na kožu cijeloga tijela i potom isperite toplom vodom.
 • Fenjal Miss Classic krema za tijelo za žene 100 ml
  Fenjal Miss Classic, 100 ml, krema za tijelo za žene, Parfemska krema za tijelo Fenjal Miss Classic postat će nedjeljiv dio vaše svakodnevne njege za kožu. Savršeno hidratizira, hrani i posuđuje neodoljiv miris parfema iz iste kolekcije.
 • Fenjal Vitality kozmetički set I.
  Fenjal Vitality, , Kozmetički setovi za žene, Svojstva:miks kozmetičkih proizvoda za svakodnevnu upotrebuosigurava dugotrajnu hidrataciju i glatkoćupruža dugotrajan osjećaj svježinenježno čisti kožu i uklanja nečistoćepoklon pakiranjeNačin upotrebe:Svaki proizvod iz kozmetičkog seta upotrebljavajte u skladu s njegovim uputama.
 • Fenjal Intensive krema za tuširanje sa shea maslacem 200 ml
  Fenjal Intensive, 200 ml, Kreme za tuširanje za žene, Krema za tuširanje Fenjal Intensive mazit će kožu vašeg tijela, a pri pranju će joj pružiti svu potrebnu hidrataciju i hranjive tvari.Svojstva:nježno čisti kožu i uklanja nečistoćeostavlja kožu baršunasto mekanom i glatkomvraća koži osjećaj komforaNačin upotrebe:Nanesite pri tuširanju ili kupanju. Nanesite na kožu cijeloga tijela i potom isperite toplom vodom.
 • Fenjal Sensitive mlijeko za tijelo za osjetljivu kožu 400 ml
  Fenjal Sensitive, 400 ml, Mlijeko za tijelo za žene, Mlijeko za tijelo Fenjal Sensitive vašoj će koži osigurat potrebnu hidrataciju i dat će joj baršunastu glatkoću.Svojstva:ostavlja kožu baršunasto nježnom na dodirintenzivno hrani i njegujeumiruje kožu i osvježava jejača barijeru kožeNačin upotrebe:Nanesite potrebnu količinu proizvoda za čistu kožu, najbolje nakon tuširanja ili kupanja. Dobro umasirajte.
 • Fenjal Body Care kremasti sapun 100 g
  Fenjal Body Care, 100 g, Sapun za žene, Čvrsti sapun Fenjal Body Care predstavlja preparat za kvalitetnu higijenu. Učinkovito pere kožu i oslobađa je svih nečistoća.Svojstva:nježno čisti kožune iritira i ne isušuje kožuhrani i hidratiziraugodno mirišeNačin upotrebe:Nanesite sapun na kožu, blago napravite pjenu i masirajte. Isperite mlakom vodom.
 • Fenjal Sinnliche krema za tuširanje 200 ml
  Fenjal Sinnliche, 200 ml, Kreme za tuširanje za žene, Krema za tuširanje Fenjal Sinnliche mazit će kožu vašeg tijela, a pri pranju će joj pružiti svu potrebnu hidrataciju i hranjive tvari.Svojstva:nježno čisti kožu i uklanja nečistoćeostavlja kožu baršunasto mekanom i glatkomhrani i njeguje kožuvraća koži osjećaj komforaNačin upotrebe:Nanesite pri tuširanju ili kupanju. Nanesite na kožu cijeloga tijela i potom isperite toplom vodom.
 • Fenjal Relaxing opuštajuća pjenušava uljna kupka 200 ml
  Fenjal Relaxing, 200 ml, Pjene za kupku za žene, Pjena za kupku Fenjal Relaxing osigurat će trenutke blagostanja i zasluženo opuštanje nakon teškog dana.Svojstva:pruža osjećaj komfora i miraugodno mirišeomekšava kožu cijelog tijelasmiruje tijelo i umNačin upotrebe:Dodajte u vruću vodu i ostavite da se stvori pjena.
 • Fenjal Moringa pjena za tuširanje i njegu 200 ml
  Fenjal Moringa, 200 ml, Ostala sredstva za žene, Proizvod Fenjal Moringa vaš će svakodnevni ritual kupanja učiniti ugodnim.Svojstva:opušta tijelo i umdubinski hidratizira i hrani kožustvara bogatu pjenu tijekom kupanjaNačin upotrebe:Nanesite pri tuširanju ili kupanju. Nanesite na kožu cijeloga tijela i potom isperite toplom vodom. Pogodno za svakodnevnu uporabu.
 • Fenjal Vitality pjena za tuširanje 200 ml
  Fenjal Vitality, 200 ml, Ostala sredstva za žene, Proizvod Fenjal Vitality vaš će svakodnevni ritual kupanja učiniti ugodnim.Svojstva:dubinski hidratizira i hrani kožuintenzivno hidratiziraopušta tijelo i umNačin upotrebe:Nanesite pri tuširanju ili kupanju. Nanesite na kožu cijeloga tijela i potom isperite toplom vodom. Pogodno za svakodnevnu uporabu.
 • Fenjal Floral Fantasy krema za tuširanje 200 ml
  Fenjal Floral Fantasy, 200 ml, Kreme za tuširanje za žene, Krema za tuširanje Fenjal Floral Fantasy mazit će kožu vašeg tijela, a pri pranju će joj pružiti svu potrebnu hidrataciju i hranjive tvari.Svojstva:nježno čisti kožu i uklanja nečistoćeostavlja kožu baršunasto mekanom i glatkomhrani i njeguje kožuNačin upotrebe:Nanesite pri tuširanju ili kupanju. Nanesite na kožu cijeloga tijela i potom isperite toplom vodom. Pogodno za svakodnevnu uporabu.
 • Fenjal Touch Of Purple krema za tuširanje 200 ml
  Fenjal Touch Of Purple, 200 ml, Kreme za tuširanje za žene, Krema za tuširanje Fenjal Touch Of Purple mazit će kožu vašeg tijela, a pri pranju će joj pružiti svu potrebnu hidrataciju i hranjive tvari.Svojstva:nježno čisti kožu i uklanja nečistoćeomekšava i poboljšava gipkostvraća koži osjećaj komforaNačin upotrebe:Nanesite pri tuširanju ili kupanju. Nanesite na kožu cijeloga tijela i potom isperite toplom vodom. Pogodno za svakodnevnu uporabu.
 • Fenjal Touch Of Purple mlijeko za tijelo 200 ml
  Fenjal Touch Of Purple, 200 ml, Mlijeko za tijelo za žene, Mlijeko za tijelo Fenjal Touch Of Purple vašoj će koži osigurat potrebnu hidrataciju i dat će joj baršunastu glatkoću.Svojstva:dubinski hidratizira kožuostavlja kožu baršunasto nježnom na dodirkoži vraća elastičnostNačin upotrebe:Nanesite potrebnu količinu proizvoda za čistu kožu, najbolje nakon tuširanja ili kupanja. Dobro umasirajte. Koristite ujutro i/ili navečer za cijelo tijelo.
 • Fenjal Floral Fantasy poklon set II.
  Fenjal Floral Fantasy, , Kozmetički setovi za žene, Svojstva:miks kozmetičkih proizvoda za svakodnevnu upotrebunježno čisti kožu i uklanja nečistoćevraća koži osjećaj komforaintenzivno hrani i njegujeNačin upotrebe:Svaki proizvod iz kozmetičkog seta upotrebljavajte u skladu s njegovim uputama.
 • Fenjal Touch Of Purple poklon set III.
  Fenjal Touch Of Purple, , Kozmetički setovi za žene, Svojstva:miks kozmetičkih proizvoda za svakodnevnu upotrebunježno čisti kožu i uklanja nečistoćevraća koži osjećaj komforadubinski hidratizira kožupoklon pakiranjeNačin upotrebe:Svaki proizvod iz kozmetičkog seta upotrebljavajte u skladu s njegovim uputama.
 • Fenjal Vitality učvršćujuće i hranjivo mlijeko za tijelo za normalnu i suhu kožu 200 ml
  Fenjal Vitality, 200 ml, Mlijeko za tijelo za žene, Mlijeko za tijelo Fenjal Vitality vašoj će koži osigurat potrebnu hidrataciju i dat će joj baršunastu glatkoću.Svojstva:vidljivo učvršćuje kožuumiruje kožu i osvježava jeintenzivno hrani i njegujedobro se nanosi, lako se upijaNačin upotrebe:Nanesite potrebnu količinu proizvoda za čistu kožu, najbolje nakon tuširanja ili kupanja. Dobro umasirajte.
 • Fenjal Oil Care ulje za tijelo u spreju 150 ml
  Fenjal Oil Care, 150 ml, Ulja za tijelo za žene, Ulje za tijelo Fenjal Oil Care vašoj će koži omogućiti intenzivnu hidratantnu i regenerativnu njegu.Svojstva:ne ostavlja masne tragove na kožiostavlja kožu baršunasto mekanomdubinski hidratiziraNačin upotrebe:Koristite ujutro i/ili navečer nakon kupanja ili nakon tuširanja.
 • Fenjal Intensive krema za njegu za ruke Avocado Oil and Shea Butter 75 ml
  Fenjal Intensive, 75 ml, Kreme za ruke za žene, Krema Fenjal Intensive savršeno hidratizira kožu vaših ruku i osigurava im potrebne hranjive sastojke.Svojstva:hidratizira i hrani kožuostavlja kožu nježnom i glatkombrzo upijasprječava sušenje kožeNačin upotrebe:Nanesite kremu za ruke po potrebi i masirajte dok se krema ne upije.
 • Fenjal Sinnliche kozmetički set I. za žene
  Fenjal Sinnliche, , Kozmetički setovi za žene, Svojstva:kompletna rutina za svakodnevnu njeguostavlja kožu baršunasto mekanom i glatkomosigurava dugotrajnu hidrataciju i glatkoćunježno čisti kožu i uklanja nečistoćebrzo upijaregenerirapoklon pakiranjeNačin upotrebe:Svaki proizvod iz kozmetičkog seta upotrebljavajte u skladu s njegovim uputama.
 • Fenjal Floral Fantasy hidratantno mlijeko za tijelo 200 ml
  Fenjal Floral Fantasy, 200 ml, Mlijeko za tijelo za žene, Mlijeko za tijelo Fenjal Floral Fantasy vašoj će koži osigurat potrebnu hidrataciju i dat će joj baršunastu glatkoću.Svojstva:dubinski hidratizira kožuintenzivno hrani i njegujeostavlja kožu baršunasto nježnom na dodirNačin upotrebe:Nanesite potrebnu količinu proizvoda za čistu kožu, najbolje nakon tuširanja ili kupanja. Dobro umasirajte.
 • Fenjal Vitality revitalizirajuća krema za tuširanje 200 ml
  Fenjal Vitality, 200 ml, Kreme za tuširanje za žene, Krema za tuširanje Fenjal Vitality mazit će kožu vašeg tijela, a pri pranju će joj pružiti svu potrebnu hidrataciju i hranjive tvari.Svojstva:nježno čisti kožu i uklanja nečistoćehrani i njeguje kožuvraća koži osjećaj komforaNačin upotrebe:Nanesite pri tuširanju ili kupanju. Nanesite na kožu cijeloga tijela i potom isperite toplom vodom. Pogodno za svakodnevnu uporabu.
 • Fenjal Sinnliche mlijeko za tijelo 200 ml
  Fenjal Sinnliche, 200 ml, Mlijeko za tijelo za žene, Mlijeko za tijelo Fenjal Sinnliche vašoj će koži osigurat potrebnu hidrataciju i dat će joj baršunastu glatkoću.Svojstva:dubinski hidratizira kožuintenzivno hrani i njegujeostavlja kožu baršunasto nježnom na dodirpomaže suhoj kožividljivo učvršćuje kožukoži vraća elastičnostumiruje kožu i osvježava jeNačin upotrebe:Nanesite potrebnu količinu proizvoda za čistu kožu, najbolje nakon tuširanja ili kupanja. Dobro umasirajte.
 • Fenjal Sensitive pjena za tuširanje i njegu 200 ml
  Fenjal Sensitive, 200 ml, Ostala sredstva za žene, Proizvod Fenjal Sensitive vaš će svakodnevni ritual kupanja učiniti ugodnim.Svojstva:prekrasno mirišedubinski hidratizira i hrani kožukoži vraća elastičnostNačin upotrebe:Nanesite pri tuširanju ili kupanju. Nanesite na kožu cijeloga tijela i potom isperite toplom vodom. Pogodno za svakodnevnu uporabu.

Posljednje pregledano

Vrh