Brandovi 1
Cijena
kn kn

DX2 odjeća, obuća i modni dodaci

 • Katalog
 • Lista
Brand: DX2 3 proizvoda
 • DX2 Men šampon protiv peruti i opadanja kose 150 ml
  DX2 Men, 150 ml, Problemi s kosom i vlasištem za muškarce, Šampon DX2 Men učinkovito čisti vlasište, temeljito pere kosu i vraća joj prirodnu ljepotu.Svojstva:pere kosu i čisti vlasišteučinkovito pomaže za oslobađanje od prhutijača dlaku koseNačin upotrebe:Nanesite preparat na mokru kosu i nježno umasirajte u kosu i vlasište. Zatim temeljito isperite vodom.
 • DX2 Men šampon protiv gubitka kose 150 ml
  DX2 Men, 150 ml, Problemi s kosom i vlasištem za muškarce, Šampon DX2 Men učinkovito čisti vlasište, temeljito pere kosu i vraća joj prirodnu ljepotu.Svojstva:pere kosu i čisti vlasišteregenerira i hrani kosusprječava rano ispadanje koseNačin upotrebe:Nanesite odgovarajuću količinu šampona na mokru kosu. Nježnim pokretima napravite pjenu i temeljito isperite. U slučaju potrebe, postupak ponovite. Za maksimalni učinak, nastavite s njegom koristeći preparate iz iste kolekcije.
 • DX2 Men šampon protiv sijedenja tamne kose 150 ml
  DX2 Men, 150 ml, Šamponi za muškarce, Šampon DX2 Men učinkovito čisti vlasište, temeljito pere kosu i vraća joj prirodnu ljepotu.Svojstva:pere kosu i čisti vlasištepreparat je posebice napravljen za potrebe muškaracaNačin upotrebe:Nanesite dovoljnu količinu šampona na mokru kosu. Nasapunjajte i potom temeljito isperite. U slučaju potrebe, postupak ponovite.

Posljednje pregledano

Vrh