Brandovi 1
Cijena
kn kn

Dr. Feelgood odjeća, obuća i modni dodaci

 • Katalog
 • Lista
Brand: Dr. Feelgood 29 proizvoda
 • Dr. Feelgood BIO and RAW kozmetičko ulje od opuncije 30 ml
  Dr. Feelgood BIO and RAW, 30 ml, Ulja za lice za žene, Ulje za kožu Dr. Feelgood BIO and RAW predstavlja odličnu njegu za vaše lice i tijelo.Svojstva:učinkovito hidratizira i omekšavauljepšava i zaglađuje nepravilnostiregenerira i hidratiziradubinski hranirevitalizira i usporava proces starenja kožeNačin upotrebe:Malu količinu ulja umasirajte u čistu kožu lica i ostavite da se upije.
 • Dr. Feelgood BIO and RAW marula ulje 30 ml
  Dr. Feelgood BIO and RAW, 30 ml, Ulja za lice za žene, Ulje za kožu Dr. Feelgood BIO and RAW predstavlja odličnu njegu za vaše lice i tijelo.Svojstva:učinkovito hidratizira i omekšavarevitalizira i usporava proces starenja kožeNačin upotrebe:Malu količinu ulja umasirajte u čistu kožu lica i ostavite da se upije.
 • Dr. Feelgood Kids Chamomile & Lavender umirujuće mlijeko za tijelo s kamilicom 200 ml
  Dr. Feelgood Kids Chamomile & Lavender, 200 ml, Njega kože za djecu, Preparat Dr. Feelgood Kids Chamomile & Lavender blago njeguje dječju kožu i pruža joj potrebnu hidrataciju.Svojstva:hidratizira i omekšava dječju kožuhrani dječju kožuumiruje iritacijuučinkovito regeneriraNačin upotrebe:Dovoljnu količinu preparata blago umasirajte u čistu i suhu kožu i ostavite da se upije.
 • Dr. Feelgood BIO and RAW ulje jojobe za sve tipove kože, uključujući osjetljivu 100 ml
  Dr. Feelgood BIO and RAW, 100 ml, Ulja za lice za žene, Ulje za tijelo Dr. Feelgood BIO and RAW vašoj će koži omogućiti intenzivnu hidratantnu i regenerativnu njegu.Svojstva:dobro djeluje na ekcem i problematičnu kožunjeguje lice, kožu i kosuregenerira i hidratizirarevitalizira i usporava proces starenja kožeNačin upotrebe:Malu količinu ulja umasirajte u čistu kožu lica i ostavite da se upije. Slijedite priložene upute.
 • Dr. Feelgood BIO and RAW baobabovo ulje za izrazito suho lice 100 ml
  Dr. Feelgood BIO and RAW, 100 ml, Ulja za lice za žene, Ulje za tijelo Dr. Feelgood BIO and RAW vašoj će koži omogućiti intenzivnu hidratantnu i regenerativnu njegu.Svojstva:učinkovito hidratizira i omekšavaregenerira i hidratiziravraća licu elastičnostne ostavlja masne tragove na kožirevitalizira i usporava proces starenja kožeNačin upotrebe:Malu količinu ulja umasirajte u čistu kožu lica i ostavite da se upije.
 • Dr. Feelgood BIO and RAW kozmetičko arganovo ulje za lice, tijelo i kosu 100 ml
  Dr. Feelgood BIO and RAW, 100 ml, Ulja za lice za žene, Ulje za kožu Dr. Feelgood BIO and RAW predstavlja odličnu njegu za vaše lice i tijelo.Svojstva:regenerira i hidratiziravraća licu elastičnostostavlja kožu baršunasto mekanomrevitalizira i usporava proces starenja koženjeguje lice, kožu i kosuNačin upotrebe:Malu količinu ulja umasirajte u čistu kožu lica i ostavite da se upije. Slijedite priložene upute.
 • Dr. Feelgood BIO and RAW Tamanu kozmetičko ulje 100 ml
  Dr. Feelgood BIO and RAW, 100 ml, Ulja za lice za žene, Ulje za tijelo Dr. Feelgood BIO and RAW vašoj će koži omogućiti intenzivnu hidratantnu i regenerativnu njegu.Svojstva:regenerira kožuumiruje iritacije i crveniloučinkovito hidratizira i omekšavavraća koži osjećaj komforaNačin upotrebe:Malu količinu ulja umasirajte u čistu kožu lica i ostavite da se upije.
 • Dr. Feelgood BIO and RAW shea maslac 120 ml
  Dr. Feelgood BIO and RAW, 120 ml, Balzami za tijelo za žene, Preparat Dr. Feelgood BIO and RAW njeguje kožu cijeloga tijela i pruža joj potrebnu hidrataciju.Svojstva:pomaže suhoj kožiintenzivno hrani i njegujedubinski hidratizira kožuNačin upotrebe:Masiranjem se nanosi na kožu dok se preparat u potpunosti ne upije.
 • Dr. Feelgood BIO ulje od pržene kave 100 ml
  Dr. Feelgood BIO, 100 ml, Ulja za tijelo za žene, Ulje za tijelo Dr. Feelgood BIO vašoj će koži omogućiti intenzivnu hidratantnu i regenerativnu njegu.Svojstva:smanjuje celulit i učvršćuje kožubrzo upijasprječava isušivanje kožeNačin upotrebe:Manju količinu ulja nježno umasirajte na kožu cijeloga tijela. Slijedite priložene upute.
 • Dr. Feelgood BIO šećerni peeling s uljem sjemenki kave 120 ml
  Dr. Feelgood BIO, 120 ml, Pilinzi za tuširanje za žene, Piling za tijelo Dr. Feelgood BIO oslobađa vašu kožu već umrlih stanica i osigurava joj savršenu glatkoću.Svojstva:povećava protok krvi u kožisavršeno omekšavabori se protiv celulitaNačin upotrebe:Nakvasite kožu i nježnim kružnim pokretom masirajte. Potom temeljito isperite.
 • Dr. Feelgood BIO and RAW ricinusovo ulje 200 ml
  Dr. Feelgood BIO and RAW, 200 ml, Ulja za lice za žene, Ulje za tijelo Dr. Feelgood BIO and RAW vašoj će koži omogućiti intenzivnu hidratantnu i regenerativnu njegu.Svojstva:njeguje lice, kožu i kosurevitalizira i usporava proces starenja kožejača dlaku kosehidratizira i hrani kožu dubinskiNačin upotrebe:Slijedite priložene upute.
 • Dr. Feelgood BIO and RAW ulje sjemenki maline 200 ml
  Dr. Feelgood BIO and RAW, 200 ml, Ulja za lice za žene, Ulje za tijelo vašoj će koži omogućiti intenzivnu hidratantnu i regenerativnu njegu.Svojstva:revitalizira i usporava proces starenja kožeučinkovito hidratizira i omekšavabrzo se upija i ne ostavlja osjećaj masnoćeusporava starenjeNačin upotrebe:Malu količinu ulja umasirajte u čistu kožu lica i ostavite da se upije.
 • Dr. Feelgood Johny Lemony hranjivo mlijeko za tijelo 200 ml
  Dr. Feelgood Johny Lemony, 200 ml, Mlijeko za tijelo za žene, Mlijeko za tijelo Dr. Feelgood Johny Lemony vašoj će koži osigurat potrebnu hidrataciju i dat će joj baršunastu glatkoću.Svojstva:dubinski hidratizira kožuintenzivno hrani i njegujeostavlja kožu baršunasto nježnom na dodirNačin upotrebe:Nanesite potrebnu količinu proizvoda za čistu kožu, najbolje nakon tuširanja ili kupanja. Dobro umasirajte.
 • Dr. Feelgood Organic & Raw hladno prešano ulje marelice 200 ml
  Dr. Feelgood Organic & Raw, 200 ml, Ulja za lice za žene, Ulje za tijelo Dr. Feelgood Organic & Raw vašoj će koži omogućiti intenzivnu hidratantnu i regenerativnu njegu.Svojstva:regenerira i hidratizirahrani i njeguje kožukoristi se za tijelo i licebrzo se upija i ne ostavlja osjećaj masnoćeNačin upotrebe:Manju količinu ulja nježno umasirajte na kožu cijeloga tijela.
 • Dr. Feelgood Organic & Raw bademovo ulje 200 ml
  Dr. Feelgood Organic & Raw, 200 ml, Ulja za lice za žene, Ulje za tijelo Dr. Feelgood Organic & Raw vašoj će koži omogućiti intenzivnu hidratantnu i regenerativnu njegu.Svojstva:hrani i njeguje kožuregenerira i hidratiziradobro djeluje na ekcem i problematičnu kožukoristi se za tijelo i liceNačin upotrebe:Malu količinu ulja umasirajte u čistu kožu lica i ostavite da se upije.
 • Dr. Feelgood Kids Sweet Orange osvježavajuće mlijeko za tijelo 200 ml
  Dr. Feelgood Kids Sweet Orange, 200 ml, Njega kože za djecu, Preparat Dr. Feelgood Kids Sweet Orange blago njeguje dječju kožu i pruža joj potrebnu hidrataciju.Svojstva:hidratizira i omekšava dječju kožuhrani dječju kožubrzo upijaNačin upotrebe:Dovoljnu količinu preparata blago umasirajte u čistu i suhu kožu i ostavite da se upije.
 • Dr. Feelgood Luiza & Lavender hranjivo mlijeko za tijelo 200 ml
  Dr. Feelgood Luiza & Lavender, 200 ml, Mlijeko za tijelo za žene, Mlijeko za tijelo Dr. Feelgood Luiza & Lavender vašoj će koži osigurat potrebnu hidrataciju i dat će joj baršunastu glatkoću.Svojstva:dubinski hidratizira kožuintenzivno hrani i njegujeostavlja kožu baršunasto nježnom na dodirNačin upotrebe:Nanesite potrebnu količinu proizvoda za čistu kožu, najbolje nakon tuširanja ili kupanja. Dobro umasirajte.
 • Dr. Feelgood Sweet Orange organski čvrsti šampon 100 g
  Dr. Feelgood Sweet Orange, 100 g, Šamponi za žene, Šampon Dr. Feelgood Sweet Orange učinkovito čisti vlasište, temeljito pere kosu i vraća joj prirodnu ljepotu.Svojstva:pere kosu i čisti vlasišteostavlja kosu mekanomzamirisat će kosu blagim mirisomNačin upotrebe:Nanesite odgovarajuću količinu šampona na mokru kosu. Nježnim pokretima napravite pjenu i temeljito isperite.
 • Dr. Feelgood Bergamot-Patchouli organski čvrsti šampon 100 g
  Dr. Feelgood Bergamot-Patchouli, 100 g, Šamponi za žene, Šampon Dr. Feelgood Bergamot-Patchouli učinkovito čisti vlasište, temeljito pere kosu i vraća joj prirodnu ljepotu.Svojstva:pere kosu i čisti vlasišteregenerira i hrani kosuzamirisat će kosu blagim mirisomNačin upotrebe:Nanesite odgovarajuću količinu šampona na mokru kosu. Nježnim pokretima napravite pjenu i temeljito isperite.
 • Dr. Feelgood Superfood goji ulje 30 ml
  Dr. Feelgood Superfood, 30 ml, Ulja za lice za žene, Ulje za kožu Dr. Feelgood Superfood predstavlja odličnu njegu za vaše lice i tijelo.Način upotrebe:Malu količinu ulja umasirajte u čistu kožu lica i ostavite da se upije. Koristiti tijekom dana po potrebi.
 • Dr. Feelgood RAW ulje iz sjemenki japanske kamelije 50 ml
  Dr. Feelgood RAW, 50 ml, Ulja za lice za žene, Ulje za kožu Dr. Feelgood RAW predstavlja odličnu njegu za vaše lice i tijelo.Svojstva:dubinski hranirevitalizira i usporava proces starenja kožeostavlja kožu baršunasto mekanombrzo upijaNačin upotrebe:Malu količinu ulja umasirajte u čistu kožu lica i ostavite da se upije.
 • Dr. Feelgood BIO šećerni peeling s kokosovim uljem 120 ml
  Dr. Feelgood BIO, 120 ml, Pilinzi za tuširanje za žene, Piling za tijelo Dr. Feelgood BIO oslobađa vašu kožu već umrlih stanica i osigurava joj savršenu glatkoću.Svojstva:hidratizira i hrani kožuostavlja kožu nježnom i mekanomosvježavaNačin upotrebe:Nakvasite kožu i nježnim kružnim pokretom masirajte. Potom temeljito isperite.
 • Dr. Feelgood RAW monoi ulje 200 ml
  Dr. Feelgood RAW, 200 ml, Ulja za lice za žene, Ulje za tijelo vašoj će koži omogućiti intenzivnu hidratantnu i regenerativnu njegu.Svojstva:učinkovito hidratizira i omekšavauljepšava i zaglađuje nepravilnostivraća licu elastičnostdubinski hraniNačin upotrebe:Malu količinu ulja umasirajte u čistu kožu lica i ostavite da se upije.
 • Dr. Feelgood Kids Sweet Orange nježni gel za tuširanje za djecu 200 ml
  Dr. Feelgood Kids Sweet Orange, 200 ml, Kupanje za djecu, Preparat Dr. Feelgood Kids Sweet Orange je namijenjen nježnom pranju nježne dječje kože.Svojstva:nježno pere sve nečistoćeostavlja kožu nježnom i mekanomkoristi se i za pranje kosiceSastojci:veganski proizvodNačin upotrebe:Nanesite na mokru kožu i blago masirajte. Nakon pranja temeljito isperite.
 • Dr. Feelgood Kids Chamomile & Lavender umirujući gel za tuširanje s kamilicom 200 ml
  Dr. Feelgood Kids Chamomile & Lavender, 200 ml, Kupanje za djecu, Preparat Dr. Feelgood Kids Chamomile & Lavender je namijenjen nježnom pranju nježne dječje kože.Svojstva:nježno pere sve nečistoćeostavlja kožu nježnom i mekanomumiruje iritacijuSastojci:veganski proizvodNačin upotrebe:Nanesite na mokru kožu i blago masirajte. Nakon pranja temeljito isperite.
 • Dr. Feelgood Johny Lemony osvježavajući gel za tuširanje 200 ml
  Dr. Feelgood Johny Lemony, 200 ml, Gelovi za tuširanje za žene, Gel za tuširanje Dr. Feelgood Johny Lemony nezamjenjiv je dio vaše svakodnevne higijene. Blago i nježno pere kožu cijeloga tijela i daje mu potrebnu hidrataciju.Svojstva:pere kožu i uklanja nečistoćehrani i njeguje kožuostavlja kožu baršunasto mekanom i glatkomNačin upotrebe:Nanesite pri tuširanju ili kupanju. Nanesite na kožu cijeloga tijela i potom isperite toplom vodom. Pogodno za svakodnevnu uporabu.
 • Dr. Feelgood Luiza & Lavender gel za tuširanje s lavandom 200 ml
  Dr. Feelgood Luiza & Lavender, 200 ml, Gelovi za tuširanje za žene, Gel za tuširanje Dr. Feelgood Luiza & Lavender nezamjenjiv je dio vaše svakodnevne higijene. Blago i nježno pere kožu cijeloga tijela i daje mu potrebnu hidrataciju.Svojstva:pere kožu i uklanja nečistoćehrani i njeguje kožuostavlja kožu baršunasto mekanom i glatkomNačin upotrebe:Nanesite pri tuširanju ili kupanju. Nanesite na kožu cijeloga tijela i potom isperite toplom vodom.
 • Dr. Feelgood BIO and RAW kakao maslac 120 ml
  Dr. Feelgood BIO and RAW, 120 ml, Balzami za tijelo za žene, Preparat Dr. Feelgood BIO and RAW njeguje kožu cijeloga tijela i pruža joj potrebnu hidrataciju.Svojstva:dubinski hidratizira kožupomaže suhoj kožipoboljšava čvrstoću kožeNačin upotrebe:Masiranjem se nanosi na kožu dok se preparat u potpunosti ne upije.
 • Dr. Feelgood Lavender & Rosemary organski čvrsti šampon 100 g
  Dr. Feelgood Lavender & Rosemary, 100 g, Šamponi za žene, Šampon Dr. Feelgood Lavender & Rosemary učinkovito čisti vlasište, temeljito pere kosu i vraća joj prirodnu ljepotu.Svojstva:pere kosu i čisti vlasišteostavlja kosu mekanomzamirisat će kosu blagim mirisomNačin upotrebe:Nanesite odgovarajuću količinu šampona na mokru kosu. Nježnim pokretima napravite pjenu i temeljito isperite.

Posljednje pregledano

Vrh