Brandovi 1
Cijena
kn kn

Dr. Bronner’s odjeća, obuća i modni dodaci

 • Katalog
 • Lista
 • Dr. Bronner’s Peppermint sapun 140 g
  Dr. Bronner’s Peppermint, 140 g, Sapun za žene, Čvrsti sapun predstavlja preparat za kvalitetnu higijenu. Učinkovito pere kožu i oslobađa je svih nečistoća.Svojstva:nježno čisti kožune iritira i ne isušuje kožuugodno mirišeNačin upotrebe:Nanesite sapun na kožu, blago napravite pjenu i masirajte. Isperite mlakom vodom.
 • Dr. Bronner’s Lavender & Coconut intenzivno hranjivo mlijeko za tijelo za normalnu i suhu kožu 240 ml
  Dr. Bronner’s Lavender & Coconut, 240 ml, Mlijeko za tijelo za žene, Mlijeko za tijelo Dr. Bronner’s Lavender & Coconut vašoj će koži osigurat potrebnu hidrataciju i dat će joj baršunastu glatkoću.Svojstva:osigurava dugotrajnu hidrataciju i glatkoćuostavlja kožu baršunasto nježnom na dodirkoži vraća elastičnostNačin upotrebe:Nanesite potrebnu količinu proizvoda za čistu kožu, najbolje nakon tuširanja ili kupanja. Dobro umasirajte. Koristite ujutro i/ili navečer za cijelo tijelo.
 • Dr. Bronner’s Orange & Levender hranjivo hidratantno mlijeko za tijelo 240 ml
  Dr. Bronner’s Orange & Levender, 240 ml, Mlijeko za tijelo za žene, Mlijeko za tijelo Dr. Bronner’s Orange & Levender vašoj će koži osigurat potrebnu hidrataciju i dat će joj baršunastu glatkoću.Svojstva:intenzivno hrani i njegujeostavlja kožu baršunasto nježnom na dodirosigurava koži komfor i vitalnostNačin upotrebe:Nanesite potrebnu količinu proizvoda za čistu kožu, najbolje nakon tuširanja ili kupanja. Dobro umasirajte. Koristite ujutro i/ili navečer za cijelo tijelo.
 • Dr. Bronner’s Peppermint osvježavajuće mlijeko za tijelo s hidratantnim učinkom 240 ml
  Dr. Bronner’s Peppermint, 240 ml, Mlijeko za tijelo za žene, Mlijeko za tijelo Dr. Bronner’s Peppermint vašoj će koži osigurat potrebnu hidrataciju i dat će joj baršunastu glatkoću.Svojstva:dubinski hidratizira kožuumiruje kožu i osvježava jedobro se nanosi, lako se upijaNačin upotrebe:Nanesite potrebnu količinu proizvoda za čistu kožu, najbolje nakon tuširanja ili kupanja. Dobro umasirajte. Koristite ujutro i/ili navečer za cijelo tijelo.
 • Dr. Bronner’s Baby-Mild sapun bez parfema 140 g
  Dr. Bronner’s Baby-Mild, 140 g, Sapun za djecu, Čvrsti sapun predstavlja preparat za kvalitetnu higijenu. Učinkovito pere kožu i oslobađa je svih nečistoća.Svojstva:nježno čisti kožune iritira i ne isušuje kožuugodno mirišeNačin upotrebe:Nanesite sapun na kožu, blago napravite pjenu i masirajte. Isperite mlakom vodom.
 • Dr. Bronner’s Baby-Mild balzam za usne bez parfema 4 g
  Dr. Bronner’s Baby-Mild, 4 g, Balzami za usne za žene, Balzam za usne je nezamjenjiv pomoćnik u njezi osjetljive kože usana pogodan za sva godišnja doba.Svojstva:dubinski hidratizira i intenzivno hraniostavlja nježne i mekane usneosigurava zaštitu usana od vanjskih utjecajaNačin upotrebe:Nanesite na usne po potrebi bilo kada tijekom dana.
 • Dr. Bronner’s Lavender sprej za čišćenje bez ispiranja za ruke 60 ml
  Dr. Bronner’s Lavender, 60 ml, Kreme za ruke za žene, Svojstva:hidratizira i hrani kožuugodno mirišene ostavlja masne tragove
 • Dr. Bronner’s Tea Tree tekući univerzalni sapun 60 ml
  Dr. Bronner’s Tea Tree, 60 ml, Tekući sapuni za žene, Gel za tuširanje Dr. Bronner’s Tea Tree nezamjenjiv je dio vaše svakodnevne higijene. Blago i nježno pere kožu cijeloga tijela i daje mu potrebnu hidrataciju.Svojstva:pere kožu i uklanja nečistoćevraća koži osjećaj komforaostavlja kožu baršunasto mekanom i glatkomNačin upotrebe:Nanesite na mokre ruke i blago napravite pjenu. Ruke temeljito isperite. Nanesite pri tuširanju ili kupanju. Nanesite na kožu cijeloga tijela i potom isperite toplom vodom.
 • Dr. Bronner’s Peppermint tekući sapun za tijelo i kosu 355 ml
  Dr. Bronner’s Peppermint, 355 ml, Tekući sapuni za žene, Gel za tuširanje Dr. Bronner’s Peppermint nezamjenjiv je dio vaše svakodnevne higijene. Blago i nježno pere kožu cijeloga tijela i daje mu potrebnu hidrataciju.Svojstva:pere kožu i uklanja nečistoćeintenzivno hidratizirahrani i njeguje kožuostavlja kožu baršunasto mekanom i glatkompere kosu i čisti vlasišteNačin upotrebe:Nanesite na mokre ruke i blago napravite pjenu. Ruke temeljito isperite. Može se koristiti i na koži tijela.
 • Dr. Bronner’s Lemon & Lime balzam za usne 4 g
  Dr. Bronner’s Lemon & Lime, 4 g, Balzami za usne za žene, Balzam za usne je nezamjenjiv pomoćnik u njezi osjetljive kože usana pogodan za sva godišnja doba.Svojstva:dubinski hidratizira i intenzivno hraniostavlja nježne i mekane usnesuhim usnama pruža trenutačno olakšanjeNačin upotrebe:Nanesite na usne po potrebi bilo kada tijekom dana.
 • Dr. Bronner’s Peppermint pasta za izbjeljivanje zuba bez fluorida 140 g
  Dr. Bronner’s Peppermint, 140 g, Bez fluora uniseks, Pasta za zube Dr. Bronner’s Peppermint ne sadrži fluoride i jača zube na prirodan način. Osobito je pogodna za osjetljive zube i zubno meso.Svojstva:bori se protiv zubnog karijesa i plakaizbjeljuje zubeosvježava dahSastojci:ne sadrži fluorideNačin upotrebe:Koristite barem 2 puta dnevno. Perite zube temeljito u trajanju barem 2 minute. Za završno čišćenje zuba koristite zubni konac ili međuzubnu četkicu.
 • Dr. Bronner’s Citrus & Orange sapun 140 g
  Dr. Bronner’s Citrus & Orange, 140 g, Sapun za žene, Čvrsti sapun predstavlja preparat za kvalitetnu higijenu. Učinkovito pere kožu i oslobađa je svih nečistoća.Svojstva:nježno čisti kožune iritira i ne isušuje kožuugodno mirišeNačin upotrebe:Nanesite sapun na kožu, blago napravite pjenu i masirajte. Isperite mlakom vodom.
 • Dr. Bronner’s Tea Tree sapun 140 g
  Dr. Bronner’s Tea Tree, 140 g, Sapun za žene, Čvrsti sapun predstavlja preparat za kvalitetnu higijenu. Učinkovito pere kožu i oslobađa je svih nečistoća.Svojstva:nježno čisti kožune iritira i ne isušuje kožuugodno mirišeNačin upotrebe:Nanesite sapun na kožu, blago napravite pjenu i masirajte. Isperite mlakom vodom.
 • Dr. Bronner’s Almond sapun 140 g
  Dr. Bronner’s Almond, 140 g, Sapun za žene, Čvrsti sapun predstavlja preparat za kvalitetnu higijenu. Učinkovito pere kožu i oslobađa je svih nečistoća.Svojstva:nježno čisti kožune iritira i ne isušuje kožuugodno mirišeNačin upotrebe:Nanesite sapun na kožu, blago napravite pjenu i masirajte. Isperite mlakom vodom.
 • Dr. Bronner’s Rose sapun 140 g
  Dr. Bronner’s Rose, 140 g, Sapun za žene, Čvrsti sapun predstavlja preparat za kvalitetnu higijenu. Učinkovito pere kožu i oslobađa je svih nečistoća.Svojstva:nježno čisti kožune iritira i ne isušuje kožuugodno mirišeNačin upotrebe:Nanesite sapun na kožu, blago napravite pjenu i masirajte. Isperite mlakom vodom.
 • Dr. Bronner’s Eucalyptus sapun 140 g
  Dr. Bronner’s Eucalyptus, 140 g, Sapun za žene, Čvrsti sapun predstavlja preparat za kvalitetnu higijenu. Učinkovito pere kožu i oslobađa je svih nečistoća.Svojstva:nježno čisti kožune iritira i ne isušuje kožuugodno mirišeNačin upotrebe:Nanesite sapun na kožu, blago napravite pjenu i masirajte. Isperite mlakom vodom.
 • Dr. Bronner’s Baby-Mild tekući univerzalni sapun bez parfema 60 ml
  Dr. Bronner’s Baby-Mild, 60 ml, Tekući sapuni za djecu, Svojstva:pere kožu i uklanja nečistoćevraća koži osjećaj komforahrani i njeguje kožuNačin upotrebe:Nanesite na mokre ruke i blago napravite pjenu. Ruke temeljito isperite. Nanesite pri tuširanju ili kupanju. Nanesite na kožu cijeloga tijela i potom isperite toplom vodom.
 • Dr. Bronner’s Rose tekući univerzalni sapun 60 ml
  Dr. Bronner’s Rose, 60 ml, Tekući sapuni za žene, Svojstva:pere kožu i uklanja nečistoćevraća koži osjećaj komforahrani i njeguje kožuNačin upotrebe:Nanesite na mokre ruke i blago napravite pjenu. Ruke temeljito isperite. Nanesite pri tuširanju ili kupanju. Nanesite na kožu cijeloga tijela i potom isperite toplom vodom.
 • Dr. Bronner’s Lavender tekući univerzalni sapun 60 ml
  Dr. Bronner’s Lavender, 60 ml, Tekući sapuni za žene, Svojstva:pere kožu i uklanja nečistoćevraća koži osjećaj komforahrani i njeguje kožuNačin upotrebe:Nanesite na mokre ruke i blago napravite pjenu. Ruke temeljito isperite. Nanesite pri tuširanju ili kupanju. Nanesite na kožu cijeloga tijela i potom isperite toplom vodom.
 • Dr. Bronner’s Eucalyptus tekući univerzalni sapun 60 ml
  Dr. Bronner’s Eucalyptus, 60 ml, Tekući sapuni za žene, Svojstva:pere kožu i uklanja nečistoćevraća koži osjećaj komforahrani i njeguje kožuNačin upotrebe:Nanesite na mokre ruke i blago napravite pjenu. Ruke temeljito isperite. Nanesite pri tuširanju ili kupanju. Nanesite na kožu cijeloga tijela i potom isperite toplom vodom.
 • Dr. Bronner’s Lavender tekući sapun za tijelo i kosu 355 ml
  Dr. Bronner’s Lavender, 355 ml, Tekući sapuni za žene, Gel za tuširanje Dr. Bronner’s Lavender nezamjenjiv je dio vaše svakodnevne higijene. Blago i nježno pere kožu cijeloga tijela i daje mu potrebnu hidrataciju.Svojstva:pere kožu i uklanja nečistoćepere kosu i čisti vlasištevraća koži osjećaj komforahrani i njeguje kožuNačin upotrebe:Nanesite pri tuširanju ili kupanju. Nanesite na kožu cijeloga tijela i potom isperite toplom vodom.
 • Dr. Bronner’s Baby-Mild tekući sapun za tijelo i kosu bez mirisa 355 ml
  Dr. Bronner’s Baby-Mild, 355 ml, Šamponi za djecu, Preparat Dr. Bronner’s Baby-Mild je namijenjen nježnom pranju nježne dječje kože.Svojstva:pere kosu i čisti vlasištesprječava isušivanje kožepere kožu i uklanja nečistoćeregenerira kožuostavlja kožu nježnom i mekanomSastojci:bez parfemaNačin upotrebe:Nanesite odgovarajuću količinu šampona na mokru kosu. Nježnim pokretima napravite pjenu i temeljito isperite. Može se koristiti i na koži tijela.
 • Dr. Bronner’s Lavender sapun 140 g
  Dr. Bronner’s Lavender, 140 g, Sapun za žene, Čvrsti sapun predstavlja preparat za kvalitetnu higijenu. Učinkovito pere kožu i oslobađa je svih nečistoća.Svojstva:nježno čisti kožune iritira i ne isušuje kožuugodno mirišeNačin upotrebe:Nanesite sapun na kožu, blago napravite pjenu i masirajte. Isperite mlakom vodom.
 • Dr. Bronner’s Orange & Ginger balzam za usne 4 g
  Dr. Bronner’s Orange & Ginger, 4 g, Balzami za usne za žene, Balzam za usne je nezamjenjiv pomoćnik u njezi osjetljive kože usana pogodan za sva godišnja doba.Svojstva:dubinski hidratizira i intenzivno hraniosigurava zaštitu usana od vanjskih utjecajaostavlja nježne i mekane usneNačin upotrebe:Nanesite na usne po potrebi bilo kada tijekom dana.
 • Dr. Bronner’s Peppermint balzam za usne 4 g
  Dr. Bronner’s Peppermint, 4 g, Balzami za usne za žene, Balzam za usne je nezamjenjiv pomoćnik u njezi osjetljive kože usana pogodan za sva godišnja doba.Svojstva:dubinski hidratizira i intenzivno hraniostavlja nježne i mekane usneosigurava zaštitu usana od vanjskih utjecajaNačin upotrebe:Nanesite na usne po potrebi bilo kada tijekom dana.
 • Dr. Bronner’s Baby-Mild balzam za tijelo bez parfema 60 g
  Dr. Bronner’s Baby-Mild, 60 g, Balzami za tijelo za žene, Preparat Dr. Bronner’s Baby-Mild njeguje kožu cijeloga tijela i pruža joj potrebnu hidrataciju.Svojstva:intenzivno hrani i njegujepomaže suhoj kožiumiruje kožuNačin upotrebe:Masiranjem se nanosi na kožu dok se preparat u potpunosti ne upije.
 • Dr. Bronner’s Peppermint tekući univerzalni sapun 60 ml
  Dr. Bronner’s Peppermint, 60 ml, Tekući sapuni za žene, Svojstva:pere kožu i uklanja nečistoćevraća koži osjećaj komforahrani i njeguje kožuNačin upotrebe:Nanesite na mokre ruke i blago napravite pjenu. Ruke temeljito isperite. Nanesite pri tuširanju ili kupanju. Nanesite na kožu cijeloga tijela i potom isperite toplom vodom.
 • Dr. Bronner’s Almond tekući univerzalni sapun 60 ml
  Dr. Bronner’s Almond, 60 ml, Tekući sapuni za žene, Svojstva:pere kožu i uklanja nečistoćehrani i njeguje kožuomekšava i poboljšava gipkost kožeNačin upotrebe:Nanesite na mokre ruke i blago napravite pjenu. Ruke temeljito isperite. Nanesite pri tuširanju ili kupanju. Nanesite na kožu cijeloga tijela i potom isperite toplom vodom.
 • Dr. Bronner’s Citrus & Orange tekući univerzalni sapun 60 ml
  Dr. Bronner’s Citrus & Orange, 60 ml, Tekući sapuni za žene, Svojstva:pere kožu i uklanja nečistoćevraća koži osjećaj komforahrani i njeguje kožuNačin upotrebe:Nanesite na mokre ruke i blago napravite pjenu. Ruke temeljito isperite. Nanesite pri tuširanju ili kupanju. Nanesite na kožu cijeloga tijela i potom isperite toplom vodom.
 • Dr. Bronner’s Lemongrass & Lime tekući sapun za tijelo i kosu 355 ml
  Dr. Bronner’s Lemongrass & Lime, 355 ml, Tekući sapuni za žene, Tekući sapun Dr. Bronner’s Lemongrass & Lime štedljivo i učinkovito pere kožu vaših ruku, i daje im potrebne hranljive tvari i njegu.Svojstva:hrani i njeguje kožuučinkovito pere kožu rukuostavlja kožu baršunasto mekanom i glatkomintenzivno hidratizirapere kosu i čisti vlasišteNačin upotrebe:Nanesite na mokre ruke i blago napravite pjenu. Ruke temeljito isperite. Može se koristiti i na koži tijela.
 • Dr. Bronner’s Tea Tree tekući sapun za tijelo i kosu 355 ml
  Dr. Bronner’s Tea Tree, 355 ml, Tekući sapuni za žene, Gel za tuširanje Dr. Bronner’s Tea Tree nezamjenjiv je dio vaše svakodnevne higijene. Blago i nježno pere kožu cijeloga tijela i daje mu potrebnu hidrataciju.Svojstva:pere kožu i uklanja nečistoćeintenzivno hidratizirahrani i njeguje kožuostavlja kožu baršunasto mekanom i glatkompere kosu i čisti vlasišteNačin upotrebe:Nanesite na mokre ruke i blago napravite pjenu. Ruke temeljito isperite. Može se koristiti i na koži tijela.
 • Dr. Bronner’s Patchouli & Lime mlijeko za intenzivnu regeneraciju tijela 240 ml
  Dr. Bronner’s Patchouli & Lime, 240 ml, Mlijeko za tijelo za žene, Mlijeko za tijelo Dr. Bronner’s Patchouli & Lime vašoj će koži osigurat potrebnu hidrataciju i dat će joj baršunastu glatkoću.Svojstva:učinkovito regenerira kožuosigurava dugotrajnu hidrataciju i glatkoćuosigurava koži komfor i vitalnostNačin upotrebe:Nanesite potrebnu količinu proizvoda za čistu kožu, najbolje nakon tuširanja ili kupanja. Dobro umasirajte. Koristite ujutro i/ili navečer za cijelo tijelo.

Posljednje pregledano

Vrh