Brandovi 1
Cijena
kn kn

Dove odjeća, obuća i modni dodaci

 • Katalog
 • Lista
Brand: Dove 165 proizvoda
 • Dove Original antiperspirant 48h 40 ml
  Dove Original, 40 ml, Antiperspiranti za žene, Antiperspirant Dove Original Original optimalno upija znoj i neutralizira miris. Svakoga dana pruža vam osjećaj svježine i čistoće.Svojstva:učinkovito štiti od znojenjaneutralizira neugodan mirisostavlja dugotrajan osjećaj svježineSastojci:bez alkoholaNačin upotrebe:Nanesite na čistu i suhu kožu ispod pazuha.
 • Dove Invisible Dry čvrsti antiperspirant protiv bijelih mrlja 48h 40 ml
  Dove Invisible Dry, 40 ml, Antiperspiranti za žene, Antiperspirant Dove Invisible Dry optimalno upija znoj i neutralizira miris. Svakoga dana pruža vam osjećaj svježine i čistoće.Svojstva:ne ostavlja mrlje na odjećiučinkovito štiti od znojenjaštiti od neugodnih mirisaostavlja dugotrajan osjećaj svježineSastojci:bez alkoholaNačin upotrebe:Nanesite na čistu i suhu kožu ispod pazuha. Prije no što se obučete, ostavite da se u potpunosti osuši. Možete ponoviti u bilo koje vrijeme dana.
 • Dove Original dezodorans roll-on 24h 50 ml
  Dove Original, 50 ml, Dezodoransi za žene, Dezodorans Dove Original Original se učinkovito bori protiv neugodnih mirisa i dugoročno vam pruža osjećaj ugode i svježine.Svojstva:štiti od neugodnih mirisapruža dugotrajnu zaštitupruža dugotrajan osjećaj svježineSastojci:bez aluminijskih solibez alkoholaNačin upotrebe:Nanesite na čistu i suhu kožu ispod pazuha. Aplikaciju možete ponoviti u bilo koje vrijeme dana.
 • Dove Men+Care Invisble Dry antiperspirant u spreju 48h 150 ml
  Dove Men+Care Invisble Dry, 150 ml, Antiperspiranti za muškarce, Antiperspirant Dove Men+Care Invisble Dry optimalno upija znoj i neutralizira miris. Svakoga dana pruža vam osjećaj svježine i čistoće.Svojstva:ne ostavlja mrlje na odjećiučinkovito štiti od znojenjaostavlja dugotrajan osjećaj svježinedugoročno pruža osjećaj komfora i čistoćene iritira osjetljivu kožudermatološki testiranoSastojci:bez alkoholaNačin upotrebe:Nanesite na čistu i suhu kožu ispod pazuha. Prije no što se obučete, ostavite da se u potpunosti osuši. Možete ponoviti u bilo koje vrijeme dana.
 • Dove Cream Oil sapun s arganovim uljem 4x100 g
  Dove Cream Oil, 4x100 g, Sapun za žene, Čvrsti sapun Dove Cream Oil predstavlja preparat za kvalitetnu higijenu. Učinkovito pere kožu i oslobađa je svih nečistoća.Svojstva:nježno čisti kožune iritira i ne isušuje kožuhrani i hidratiziraNačin upotrebe:Nanesite sapun na kožu, blago napravite pjenu i masirajte. Isperite mlakom vodom.
 • Dove Men+Care Sport Active+Fresh antiperspirant u spreju za muškarce 150 ml
  Dove Men+Care Sport Active+Fresh, 150 ml, Dezodoransi i antiperspiranti za muškarce, Preparat Dove Men+Care Sport Active+Fresh je nezamjenjiv pomoćnik za svaki dan u borbi protiv znojenja.Svojstva:regulira znojenje i vlažnost kožeštiti od neugodnih mirisaostavlja dugotrajan osjećaj svježineNačin upotrebe:Nanesite na čistu i suhu kožu ispod pazuha. Ponoviti u bilo koje vrijeme tijekom dana po potrebi.
 • Dove Go Fresh Maximum Protection kremasti antiperspirant 48h krastavac i zeleni čaj 45 ml
  Dove Go Fresh Maximum Protection, 45 ml, Antiperspiranti za žene, Antiperspirant Dove Go Fresh Maximum Protection optimalno upija znoj i neutralizira miris. Svakoga dana pruža vam osjećaj svježine i čistoće.Svojstva:ostavlja dugotrajan osjećaj svježineštiti od neugodnih mirisaučinkovito štiti od znojenjadugoročno pruža osjećaj komfora i čistoćeSastojci:bez alkoholaNačin upotrebe:Nanesite na čistu i suhu kožu ispod pazuha. Prije no što se obučete, ostavite da se u potpunosti osuši. Možete ponoviti u bilo koje vrijeme dana.
 • Dove Go Fresh Revive dezodorans u spreju 48h nar i citronovac 150 ml
  Dove Go Fresh Revive, 150 ml, Dezodoransi za žene, Dezodorans Dove Go Fresh Revive se učinkovito bori protiv neugodnih mirisa i dugoročno vam pruža osjećaj ugode i svježine.Svojstva:dugoročno pruža osjećaj komfora i čistoćeštiti od neugodnih mirisapruža dugotrajnu zaštitupruža dugotrajan osjećaj svježineSastojci:bez alkoholaNačin upotrebe:Nanesite na čistu i suhu kožu ispod pazuha. Pogodan za svaki dan. Aplikaciju možete ponoviti u bilo koje vrijeme dana.
 • Dove Go Fresh Maximum Protection čvrsti antiperspirant 48h nar i citronovac 45 ml
  Dove Go Fresh Maximum Protection, 45 ml, Antiperspiranti za žene, Antiperspirant Dove Go Fresh Maximum Protection optimalno upija znoj i neutralizira miris. Svakoga dana pruža vam osjećaj svježine i čistoće.Svojstva:učinkovito štiti od znojenjapruža svježinuneutralizira neugodan mirisdermatološki testiranoNačin upotrebe:Nanesite na čistu i suhu kožu ispod pazuha.
 • Dove Men+Care Clean Comfort dezodorans bez alkohola i aluminija 24h 150 ml
  Dove Men+Care Clean Comfort, 150 ml, Dezodoransi i antiperspiranti za muškarce, Dezodorans Dove Men+Care Clean Comfort se učinkovito bori protiv neugodnih mirisa i dugoročno vam pruža osjećaj ugode i svježine.Svojstva:štiti od neugodnih mirisapruža dugotrajan osjećaj svježinenjeguje kožu i brine se o njojSastojci:bez aluminijskih solibez alkoholaNačin upotrebe:Prije uporabe protresite. Nanesite na čistu i suhu kožu ispod pazuha. Aplikaciju možete ponoviti u bilo koje vrijeme dana.
 • Dove Go Fresh Apple & White Tea čvrsti antiperspirant s 48-satnim učinkom 40 ml
  Dove Go Fresh Apple & White Tea, 40 ml, Antiperspiranti za žene, Antiperspirant Dove Go Fresh Apple & White Tea optimalno upija znoj i neutralizira miris. Svakoga dana pruža vam osjećaj svježine i čistoće.Svojstva:štiti od neugodnih mirisaučinkovito štiti od znojenjaostavlja dugotrajan osjećaj svježineSastojci:bez alkoholaNačin upotrebe:Nanesite na čistu i suhu kožu ispod pazuha. Prije no što se obučete, ostavite da se u potpunosti osuši. Možete ponoviti u bilo koje vrijeme dana.
 • Dove Nourishing Care Intensive-Cream hranjiva krema za tijelo 75 ml za žene
  Dove Nourishing Care Intensive-Cream. **Dove Rich Nourishment Cream**. Krema za tijelo intenzivno njeguje i dubinski hidrira kožu tijela. Također je namijenjen uporabi na licu i rukama. Brzo se upija, a njezin sastav obogaćen je vazelinom i mineralnim uljem kako bi koža ostala hidratizirana. Krema za intenzivnu njegu održavat će vašu kožu hidratiziranom, njegovanom i mekom na dodir. ### ** Upotreba
 • Dove Go Fresh Fresh Touch dezodorans antiperspirant u spreju 48h krastavac i zeleni čaj 150 ml
  Dove Go Fresh Fresh Touch, 150 ml, Antiperspiranti za žene, Dezodorans Dove Go Fresh Fresh Touch se učinkovito bori protiv neugodnih mirisa i dugoročno vam pruža osjećaj ugode i svježine.Svojstva:pruža dugotrajan osjećaj svježineučinkovito štiti od znojenjaštiti od neugodnih mirisadugoročno pruža osjećaj komfora i čistoćeSastojci:bez alkoholaNačin upotrebe:Nanesite na čistu i suhu kožu ispod pazuha. Prije no što se obučete, ostavite da se u potpunosti osuši. Možete ponoviti u bilo koje vrijeme dana.
 • Dove Men+Care Cool Fresh dezodorans antiperspirant u spreju 48h 150 ml
  Dove Men+Care Cool Fresh, 150 ml, Antiperspiranti za muškarce, Preparat Dove Men+Care Cool Fresh je nezamjenjiv pomoćnik za svaki dan u borbi protiv znojenja.Svojstva:učinkovito štiti od znojenjaosigurava optimalno upijanje znojaneutralizira neugodan mirispruža dugotrajnu zaštitupreparat je posebice napravljen za potrebe kože muškaracaNačin upotrebe:Prije uporabe protresite. Nanesite na čistu i suhu kožu ispod pazuha. Pogodno za svakodnevnu uporabu.
 • Dove Men+Care Elements antiperspirant 48h Minerals + Sage 50 ml
  Dove Men+Care Elements, 50 ml, Antiperspiranti za muškarce, Antiperspirant Dove Men+Care Elements optimalno upija znoj i neutralizira miris. Svakoga dana pruža vam osjećaj svježine i čistoće.Svojstva:učinkovito štiti od znojenjaštiti od neugodnih mirisapruža dugotrajnu zaštituostavlja dugotrajan osjećaj svježineNačin upotrebe:Nanesite na čistu i suhu kožu ispod pazuha.
 • Dove Mineral Touch antiperspirant u spreju 150 ml
  Dove Mineral Touch, 150 ml, Antiperspiranti za žene, Antiperspirant Dove Mineral Touch optimalno upija znoj i neutralizira miris. Svakoga dana pruža vam osjećaj svježine i čistoće.Svojstva:učinkovito štiti od znojenjaštiti od neugodnih mirisaostavlja dugotrajan osjećaj svježinepruža dugotrajnu zaštituNačin upotrebe:Nanesite na čistu i suhu kožu ispod pazuha.
 • Dove Go Fresh Cucumber & Green Tea dezodorans bez alkohola i aluminija 24h 150 ml
  Dove Go Fresh Cucumber & Green Tea, 150 ml, Dezodoransi za žene, Dezodorans Dove Go Fresh Cucumber & Green Tea se učinkovito bori protiv neugodnih mirisa i dugoročno vam pruža osjećaj ugode i svježine.Svojstva:štiti od neugodnih mirisapruža dugotrajnu zaštitupruža dugotrajan osjećaj svježineSastojci:bez aluminijskih solibez alkoholaNačin upotrebe:Nanesite na čistu i suhu kožu ispod pazuha. Aplikaciju možete ponoviti u bilo koje vrijeme dana.
 • Dove Invisible Dry antiperspirant roll-on protiv bijelih mrlja 48h 50 ml
  Dove Invisible Dry, 50 ml, Antiperspiranti za žene, Antiperspirant Dove Invisible Dry optimalno upija znoj i neutralizira miris. Svakoga dana pruža vam osjećaj svježine i čistoće.Svojstva:ne ostavlja mrlje na odjećiučinkovito štiti od znojenjaštiti od neugodnih mirisaostavlja dugotrajan osjećaj svježinepruža dugotrajnu zaštituSastojci:bez alkoholaNačin upotrebe:Nanesite na čistu i suhu kožu ispod pazuha. Prije no što se obučete, ostavite da se u potpunosti osuši. Možete ponoviti u bilo koje vrijeme dana.
 • Dove Beauty Finish antiperspirant 48h 40 ml
  Dove Beauty Finish, 40 ml, Antiperspiranti za žene, Antiperspirant Dove Beauty Finish Beauty Finish optimalno upija znoj i neutralizira miris. Svakoga dana pruža vam osjećaj svježine i čistoće.Svojstva:učinkovito štiti od znojenjaštiti od neugodnih mirisaostavlja dugotrajan osjećaj svježineNačin upotrebe:Nanesite na čistu i suhu kožu ispod pazuha.
 • Dove Men+Care Cool Fresh čvrsti antiperspirant 48h 50 ml
  Dove Men+Care Cool Fresh, 50 ml, Antiperspiranti za muškarce, Antiperspirant Dove Men+Care Cool Fresh optimalno upija znoj i neutralizira miris. Svakoga dana pruža vam osjećaj svježine i čistoće.Svojstva:učinkovito štiti od znojenjaštiti od neugodnih mirisaostavlja dugotrajan osjećaj svježinepruža dugotrajnu zaštituNačin upotrebe:Nanesite na čistu i suhu kožu ispod pazuha.
 • Dove Men+Care Elements čvrsti antiperspirant 48h Talc Mineral + Sandalwood 50 ml
  Dove Men+Care Elements, 50 ml, Antiperspiranti za muškarce, Antiperspirant Dove Men+Care Elements optimalno upija znoj i neutralizira miris. Svakoga dana pruža vam osjećaj svježine i čistoće.Svojstva:učinkovito štiti od znojenjaštiti od neugodnih mirisapruža dugotrajnu zaštituostavlja dugotrajan osjećaj svježineNačin upotrebe:Nanesite na čistu i suhu kožu ispod pazuha.
 • Dove Men+Care Extra Fresh dezodorans bez alkohola i aluminija 24h 150 ml
  Dove Men+Care Extra Fresh, 150 ml, Dezodoransi i antiperspiranti za muškarce, Dezodorans Dove Men+Care Extra Fresh se učinkovito bori protiv neugodnih mirisa i dugoročno vam pruža osjećaj ugode i svježine.Svojstva:štiti od neugodnih mirisapruža dugotrajnu zaštitupruža dugotrajan osjećaj svježinepreparat je posebice napravljen za potrebe kože muškaracaSastojci:bez aluminijskih solibez alkoholaNačin upotrebe:Prije uporabe protresite. Nanesite na čistu i suhu kožu ispod pazuha. Aplikaciju možete ponoviti u bilo koje vrijeme dana.
 • Dove Go Fresh Apple & White Tea roll-on antiperspirant 50 ml
  Dove Go Fresh Apple & White Tea, 50 ml, Antiperspiranti za žene, Antiperspirant Dove Go Fresh Apple & White Tea optimalno upija znoj i neutralizira miris. Svakoga dana pruža vam osjećaj svježine i čistoće.Svojstva:učinkovito štiti od znojenjaštiti od neugodnih mirisadugoročno pruža osjećaj komfora i čistoćeostavlja dugotrajan osjećaj svježineNačin upotrebe:Nanesite na čistu i suhu kožu ispod pazuha. Prije no što se obučete, ostavite da se u potpunosti osuši.
 • Dove Nourishing Secrets Restoring Ritual antiperspirant u spreju s 48-satnim učinkom 150 ml
  Dove Nourishing Secrets Restoring Ritual, 150 ml, Antiperspiranti za žene, Antiperspirant Dove Nourishing Secrets Restoring Ritual optimalno upija znoj i neutralizira miris. Svakoga dana pruža vam osjećaj svježine i čistoće.Svojstva:učinkovito štiti od znojenjaštiti od neugodnih mirisadugoročno pruža osjećaj komfora i čistoćeostavlja dugotrajan osjećaj svježineSastojci:bez alkoholaNačin upotrebe:Nanesite na čistu i suhu kožu ispod pazuha.
 • Dove Invisible Dry antiperspirant u spreju 48h 150 ml
  Dove Invisible Dry, 150 ml, Antiperspiranti za žene, Antiperspirant Dove Invisible Dry optimalno upija znoj i neutralizira miris. Svakoga dana pruža vam osjećaj svježine i čistoće.Svojstva:učinkovito štiti od znojenjane ostavlja mrlje na odjećištiti od neugodnih mirisaostavlja dugotrajan osjećaj svježineSastojci:bez alkoholaNačin upotrebe:Nanesite na čistu i suhu kožu ispod pazuha.
 • Dove Intimo Neutrocare gel za tuširanje za intimnu higijenu 250 ml
  Dove Intimo Neutrocare, 250 ml, Intimna higijena za žene, Preparat Dove Intimo Neutrocare osigurava blagu i nježnu svakodnevnu njegu za intimne dijelove tijela.Svojstva:nježno pere osjetljive dijelove tijelapoštiva prirodnu vrijednost pH i obnavlja jesmanjuje iritaciju i crvenilodaje dugotrajan osjećaj svježineNačin upotrebe:Nanesite manju količinu preparat na intimne dijelove i temeljito isperite.
 • Dove Men+Care Clean Comfort čvrsti antiperspirant 48h 50 ml
  Dove Men+Care Clean Comfort, 50 ml, Antiperspiranti za muškarce, Antiperspirant Dove Men+Care Clean Comfort optimalno upija znoj i neutralizira miris. Svakoga dana pruža vam osjećaj svježine i čistoće.Svojstva:štiti od neugodnih mirisaučinkovito štiti od znojenjaostavlja dugotrajan osjećaj svježinedugoročno pruža osjećaj komfora i čistoćene iritira osjetljivu kožudermatološki testiranoSastojci:bez alkoholaNačin upotrebe:Nanesite na čistu i suhu kožu ispod pazuha. Prije no što se obučete, ostavite da se u potpunosti osuši. Možete ponoviti u bilo koje vrijeme dana.
 • Dove Go Fresh čvrsti antiperspirant 48h Pear & Aloe Vera Scent 40 ml
  Dove Go Fresh, 40 ml, Antiperspiranti za žene, Antiperspirant Dove Go Fresh Go Fresh optimalno upija znoj i neutralizira miris. Svakoga dana pruža vam osjećaj svježine i čistoće.Svojstva:učinkovito štiti od znojenjaneutralizira neugodan mirisosigurava optimalno upijanje znojaostavlja dugotrajan osjećaj svježineNačin upotrebe:Nanesite na čistu i suhu kožu ispod pazuha.
 • Dove Original dezodorans bez alkohola i aluminija 24h 150 ml
  Dove Original, 150 ml, Dezodoransi za žene, Dezodorans Dove Original Original se učinkovito bori protiv neugodnih mirisa i dugoročno vam pruža osjećaj ugode i svježine.Svojstva:štiti od neugodnih mirisapruža dugotrajnu zaštitupruža dugotrajan osjećaj svježineSastojci:bez aluminijskih solibez alkoholaNačin upotrebe:Nanesite na čistu i suhu kožu ispod pazuha. Aplikaciju možete ponoviti u bilo koje vrijeme dana.
 • Dove Men+Care Extra Fresh dezodorans antiperspirant u spreju 48h 150 ml
  Dove Men+Care Extra Fresh, 150 ml, Antiperspiranti za muškarce, Antiperspirant Dove Men+Care Extra Fresh optimalno upija znoj i neutralizira miris. Svakoga dana pruža vam osjećaj svježine i čistoće.Svojstva:ostavlja dugotrajan osjećaj svježineučinkovito štiti od znojenjadugoročno pruža osjećaj komfora i čistoćene iritira osjetljivu kožudermatološki testiranoSastojci:bez alkoholaNačin upotrebe:Nanesite na čistu i suhu kožu ispod pazuha. Prije no što se obučete, ostavite da se u potpunosti osuši. Možete ponoviti u bilo koje vrijeme dana.
 • Dove Men+Care Clean Comfort dezodorans antiperspirant u spreju 48h 150 ml
  Dove Men+Care Clean Comfort, 150 ml, Antiperspiranti za muškarce, Antiperspirant Dove Men+Care Clean Comfort optimalno upija znoj i neutralizira miris. Svakoga dana pruža vam osjećaj svježine i čistoće.Svojstva:učinkovito štiti od znojenjaostavlja dugotrajan osjećaj svježinedugoročno pruža osjećaj komfora i čistoćedermatološki testiranone iritira osjetljivu kožupreparat je posebice napravljen za potrebe kože muškaracaSastojci:bez alkoholaNačin upotrebe:Nanesite na čistu i suhu kožu ispod pazuha. Prije no što se obučete, ostavite da se u potpunosti osuši. Možete ponoviti u bilo koje vrijeme dana.
 • Dove Go Fresh antiperspirant roll-on 48h Pear & Aloe Vera Scent 50 ml
  Dove Go Fresh, 50 ml, Antiperspiranti za žene, Antiperspirant Dove Go Fresh Go Fresh optimalno upija znoj i neutralizira miris. Svakoga dana pruža vam osjećaj svježine i čistoće.Svojstva:učinkovito štiti od znojenjaosigurava optimalno upijanje znojaneutralizira neugodan mirisdugoročno pruža osjećaj komfora i čistoćeNačin upotrebe:Nanesite na čistu i suhu kožu ispod pazuha.
 • Dove Men+Care Elements dezodorans antiperspirant u spreju 48h Minerals + Sage 150 ml
  Dove Men+Care Elements, 150 ml, Antiperspiranti za muškarce, Dezodorans Dove Men+Care Elements se učinkovito bori protiv neugodnih mirisa i dugoročno vam pruža osjećaj ugode i svježine.Svojstva:pruža svježinupruža dugotrajnu zaštitudermatološki testiranoSastojci:bez alkoholaNačin upotrebe:Nanesite na čistu i suhu kožu ispod pazuha.
 • Dove Men+Care Elements antiperspirant u spreju 48h Talc Mineral + Sandalwood 150 ml
  Dove Men+Care Elements, 150 ml, Antiperspiranti za muškarce, Preparat Dove Men+Care Elements je nezamjenjiv pomoćnik za svaki dan u borbi protiv znojenja.Svojstva:učinkovito štiti od znojenjaneutralizira neugodan mirispruža dugotrajnu zaštitupreparat je posebice napravljen za potrebe kože muškaracaNačin upotrebe:Prije uporabe protresite. Nanesite na čistu i suhu kožu ispod pazuha. Pogodno za svakodnevnu uporabu.
 • Dove Invisible Care Floral Touch antiperpirant protiv bijelih mrlja bez alkohola 250 ml
  Dove Invisible Care Floral Touch, 250 ml, Antiperspiranti za žene, Antiperspirant Dove Invisible Care Floral Touch optimalno upija znoj i neutralizira miris. Svakoga dana pruža vam osjećaj svježine i čistoće.Svojstva:učinkovito štiti od znojenjane ostavlja mrlje na odjećištiti od neugodnih mirisadugoročno pruža osjećaj komfora i čistoćeSastojci:bez alkoholaNačin upotrebe:Nanesite na čistu i suhu kožu ispod pazuha.
 • Dove Invisible Care Floral Touch čvrsti antiperspirant protiv bijelih mrlja bez alkohola 40 ml
  Dove Invisible Care Floral Touch, 40 ml, Antiperspiranti za žene, Antiperspirant Dove Invisible Care Floral Touch optimalno upija znoj i neutralizira miris. Svakoga dana pruža vam osjećaj svježine i čistoće.Svojstva:učinkovito štiti od znojenjane ostavlja mrlje na odjećištiti od neugodnih mirisadugoročno pruža osjećaj komfora i čistoćeSastojci:bez alkoholaNačin upotrebe:Nanesite na čistu i suhu kožu ispod pazuha.
 • Dove Go Fresh Peach & Lemon Verbena dezodorans u spreju bez aluminija 150 ml
  Dove Go Fresh Peach & Lemon Verbena, 150 ml, Dezodoransi za žene, Dezodorans Dove Go Fresh Peach & Lemon Verbena se učinkovito bori protiv neugodnih mirisa i dugoročno vam pruža osjećaj ugode i svježine.Svojstva:štiti od neugodnih mirisapruža dugotrajnu zaštitupruža dugotrajan osjećaj svježineSastojci:bez aluminijskih solibez alkoholaNačin upotrebe:Nanesite na čistu i suhu kožu ispod pazuha. Aplikaciju možete ponoviti u bilo koje vrijeme dana.
 • Dove Original dezodorans antiperspirant u spreju 48h 150 ml
  Dove Original, 150 ml, Antiperspiranti za žene, Dezodorans Dove Original Original se učinkovito bori protiv neugodnih mirisa i dugoročno vam pruža osjećaj ugode i svježine.Svojstva:učinkovito štiti od znojenjaštiti od neugodnih mirisadugoročno pruža osjećaj komfora i čistoćepruža svježinupruža dugotrajnu zaštituNačin upotrebe:Nanesite na čistu i suhu kožu ispod pazuha. Prije no što se obučete, ostavite da se u potpunosti osuši. Možete ponoviti u bilo koje vrijeme dana.
 • Dove Beauty Finish antiperspirant u spreju 48h 150 ml
  Dove Beauty Finish, 150 ml, Antiperspiranti za žene, Antiperspirant Dove Beauty Finish Beauty Finish optimalno upija znoj i neutralizira miris. Svakoga dana pruža vam osjećaj svježine i čistoće.Svojstva:učinkovito štiti od znojenjaostavlja dugotrajan osjećaj svježinedugoročno pruža osjećaj komfora i čistoćepruža dugotrajnu zaštitune iritira osjetljivu kožuSastojci:bez alkoholaNačin upotrebe:Nanesite na čistu i suhu kožu ispod pazuha. Prije no što se obučete, ostavite da se u potpunosti osuši. Možete ponoviti u bilo koje vrijeme dana.
 • Dove Go Fresh Fresh Touch sapun 4x100 g
  Dove Go Fresh Fresh Touch, 4x100 g, Sapun za žene, Čvrsti sapun Dove Go Fresh Fresh Touch predstavlja preparat za kvalitetnu higijenu. Učinkovito pere kožu i oslobađa je svih nečistoća.Svojstva:nježno čisti kožuhrani i hidratiziramože se koristiti za ruke i tijelone iritira i ne isušuje kožuugodno mirišeNačin upotrebe:Nanesite sapun na kožu, blago napravite pjenu i masirajte. Isperite mlakom vodom.
 • Dove Powder Soft antiperspirant roll-on 48 H 50 ml
  Dove Powder Soft, 50 ml, Antiperspiranti za žene, Antiperspirant Dove Powder Soft optimalno upija znoj i neutralizira miris. Svakoga dana pruža vam osjećaj svježine i čistoće.Svojstva:učinkovito štiti od znojenjaostavlja dugotrajan osjećaj svježinedugoročno pruža osjećaj komfora i čistoćepruža dugotrajnu zaštitune iritira osjetljivu kožuSastojci:bez alkoholaNačin upotrebe:Nanesite na čistu i suhu kožu ispod pazuha. Možete ponoviti u bilo koje vrijeme dana.
 • Dove Baby Rich Moisture kremasti sapun 75 ml
  Dove Baby Rich Moisture, 75 ml, Ostala sredstva za djecu, Preparat Dove Baby Rich Moisture blago pere dječju kožu i pruža joj potrebne hranljive tvari.Svojstva:hrani i hidratiziraštiti kožuima neutralni pHmože se koristiti i za osjetljivu kožunježno njeguje dječju kožudermatološki testiranoSastojci:preparat je hipoalergijskiNačin upotrebe:Nanesite na mokru kožu i blago perite. Nakon pranja detaljno isperite.
 • Dove Invisible Care Floral Touch antiperspirant roll-on bez alkohola 50 ml
  Dove Invisible Care Floral Touch, 50 ml, Antiperspiranti za žene, Antiperspirant Dove Invisible Care Floral Touch optimalno upija znoj i neutralizira miris. Svakoga dana pruža vam osjećaj svježine i čistoće.Svojstva:učinkovito štiti od znojenjane ostavlja mrlje na odjećištiti od neugodnih mirisadugoročno pruža osjećaj komfora i čistoćeSastojci:bez alkoholaNačin upotrebe:Nanesite na čistu i suhu kožu ispod pazuha.
 • Dove Go Fresh Apple & White Tea antiperspirant u spreju s 48-satnim učinkom 150 ml
  Dove Go Fresh Apple & White Tea, 150 ml, Antiperspiranti za žene, Antiperspirant Dove Go Fresh Apple & White Tea optimalno upija znoj i neutralizira miris. Svakoga dana pruža vam osjećaj svježine i čistoće.Svojstva:učinkovito štiti od znojenjaštiti od neugodnih mirisadugoročno pruža osjećaj komfora i čistoćeostavlja dugotrajan osjećaj svježineNačin upotrebe:Nanesite na čistu i suhu kožu ispod pazuha.
 • Dove Original Maximum Protection kremasti antiperspirant 48h 45 ml
  Dove Original Maximum Protection, 45 ml, Antiperspiranti za žene, Antiperspirant Dove Original Maximum Protection optimalno upija znoj i neutralizira miris. Svakoga dana pruža vam osjećaj svježine i čistoće.Svojstva:učinkovito štiti od znojenjaštiti od neugodnih mirisaostavlja dugotrajan osjećaj svježinedugoročno pruža osjećaj komfora i čistoćeNačin upotrebe:Nanesite na čistu i suhu kožu ispod pazuha. Prije no što se obučete, ostavite da se u potpunosti osuši. Možete ponoviti u bilo koje vrijeme dana.
 • Dove Go Fresh Energize dezodorans antiperspirant u spreju 48h grejp i limunska trava 150 ml
  Dove Go Fresh Energize, 150 ml, Antiperspiranti za žene, Dezodorans Dove Go Fresh Energize se učinkovito bori protiv neugodnih mirisa i dugoročno vam pruža osjećaj ugode i svježine.Svojstva:dugoročno pruža osjećaj komfora i čistoćepruža dugotrajnu zaštitupruža dugotrajan osjećaj svježineučinkovito štiti od znojenjapruža svježinuSastojci:bez alkoholaNačin upotrebe:Nanesite na čistu i suhu kožu ispod pazuha. Prije no što se obučete, ostavite da se u potpunosti osuši. Možete ponoviti u bilo koje vrijeme dana.
 • Dove Men+Care Hydration Balance gel za tuširanje za tijelo i kosu za muškarce 250 ml
  Dove Men+Care Hydration Balance, 250 ml, Sredstva za tuširanje za muškarce, Gel za tuširanje Dove Men+Care Hydration Balance učinit će od nužne svakodnevne higijene jedinstveni osvježavajući doživljaj.Svojstva:nježno pere kožu cijelog tijelanjeguje i hidratiziraostavlja kožu baršunasto mekanom i glatkomSastojci:preparat je hipoalergijskiNačin upotrebe:Nanesite proizvod na vlažnu kožu i isperite svu nečistoću. Detaljno isperite.
 • Dove Go Fresh antiperspirant u spreju 48h Pear & Aloe Vera Scent 150 ml
  Dove Go Fresh, 150 ml, Antiperspiranti za žene, Antiperspirant Dove Go Fresh Go Fresh optimalno upija znoj i neutralizira miris. Svakoga dana pruža vam osjećaj svježine i čistoće.Svojstva:učinkovito štiti od znojenjaštiti od neugodnih mirisapruža svježinupruža dugotrajnu zaštituNačin upotrebe:Nanesite na čistu i suhu kožu ispod pazuha.
 • Dove Go Fresh Peach & Lemon Verbena dezodorans roll-on 24h 50 ml
  Dove Go Fresh Peach & Lemon Verbena, 50 ml, Dezodoransi za žene, Dezodorans Dove Go Fresh Peach & Lemon Verbena se učinkovito bori protiv neugodnih mirisa i dugoročno vam pruža osjećaj ugode i svježine.Svojstva:štiti od neugodnih mirisapruža dugotrajnu zaštitupruža dugotrajan osjećaj svježineSastojci:bez aluminijskih solibez alkoholaNačin upotrebe:Nanesite na čistu i suhu kožu ispod pazuha. Aplikaciju možete ponoviti u bilo koje vrijeme dana.
 • Dove Purely Pampering Almond pjena za kupanje badem i hibiskus 500 ml
  Dove Purely Pampering Almond, 500 ml, Pjene za kupku za žene, Pjena za kupku Dove Purely Pampering Almond osigurat će trenutke blagostanja i zasluženo opuštanje nakon teškog dana.Svojstva:hidratizira i hrani kožupruža osjećaj komfora i miraomekšava kožu cijelog tijelastvara bogatu pjenuNačin upotrebe:Dodajte u vruću vodu i ostavite da se stvori pjena.
 • Dove Advanced Hair Series Oxygen Moisture hidratantni šampon 250 ml
  Dove Advanced Hair Series Oxygen Moisture, 250 ml, Šamponi za žene, Šampon Dove Advanced Hair Series Oxygen Moisture učinkovito čisti vlasište, temeljito pere kosu i vraća joj prirodnu ljepotu.Svojstva:pere kosu i čisti vlasišteintenzivno hidratiziraregenerira i hrani kosupruža sjaj i volumenNačin upotrebe:Nanesite odgovarajuću količinu šampona na mokru kosu. Nježnim pokretima napravite pjenu i temeljito isperite.
 • Dove Essential Nourishment mlijeko za tijelo za suhu kožu 250 ml
  Dove Essential Nourishment, 250 ml, Mlijeko za tijelo za žene, Mlijeko za tijelo Dove Essential Nourishment vašoj će koži osigurat potrebnu hidrataciju i dat će joj baršunastu glatkoću.Svojstva:dubinski hidratizira kožuintenzivno hrani i njegujeostavlja kožu baršunasto nježnom na dodirpomaže suhoj kožiosigurava koži komfor i vitalnostNačin upotrebe:Nanesite na čistu kožu ruku i blago umasirajte dok se potpuno ne upije. Koristite ujutro i/ili navečer za cijelo tijelo.
 • Dove Nourishing Secrets Invigorating Ritual gel za tuširanje 250 ml
  Dove Nourishing Secrets Invigorating Ritual, 250 ml, Gelovi za tuširanje za žene, Gel za tuširanje Dove Nourishing Secrets Invigorating Ritual nezamjenjiv je dio vaše svakodnevne higijene. Blago i nježno pere kožu cijeloga tijela i daje mu potrebnu hidrataciju.Svojstva:pere kožu i uklanja nečistoćehrani i njeguje kožuintenzivno hidratiziraostavlja kožu baršunasto mekanom i glatkomNačin upotrebe:Nanesite pri tuširanju ili kupanju. Nanesite na kožu cijeloga tijela i potom isperite toplom vodom.
 • Dove Nourishing Secrets Awakening Ritual antiperspirant u spreju s 48-satnim učinkom 150 ml
  Dove Nourishing Secrets Awakening Ritual, 150 ml, Antiperspiranti za žene, Antiperspirant Dove Nourishing Secrets optimalno upija znoj i neutralizira miris. Svakoga dana pruža vam osjećaj svježine i čistoće.Svojstva:učinkovito štiti od znojenjaštiti od neugodnih mirisadugoročno pruža osjećaj komfora i čistoćeostavlja dugotrajan osjećaj svježineSastojci:bez alkoholaNačin upotrebe:Nanesite na čistu i suhu kožu ispod pazuha.
 • Dove Advanced Hair Series Pure Care Dry Oil šampon za suhu kosu bez sjaja 250 ml
  Dove Advanced Hair Series Pure Care Dry Oil, 250 ml, Šamponi za žene, Šampon Dove Advanced Hair Series Pure Care Dry Oil učinkovito čisti vlasište, temeljito pere kosu i vraća joj prirodnu ljepotu.Svojstva:pere kosu i čisti vlasišteregenerira i hrani kosuintenzivno hidratiziraostavlja kosu mekanompruža sjaj i volumenNačin upotrebe:Nanesite odgovarajuću količinu šampona na mokru kosu. Nježnim pokretima napravite pjenu i temeljito isperite.
 • Dove DermaSpa Cashmere Comfort obnavljajući maslac za tijelo za nježnu i glatku kožu 300 ml
  Dove DermaSpa Cashmere Comfort, 300 ml, Mlijeko za tijelo za žene, Mlijeko za tijelo Dove DermaSpa Cashmere Comfort vašoj će koži osigurat potrebnu hidrataciju i dat će joj baršunastu glatkoću.Svojstva:ostavlja kožu baršunasto nježnom na dodirdubinski hidratizira kožuintenzivno hrani i njegujedobro se nanosi, lako se upijaumiruje kožu i osvježava jeNačin upotrebe:Nanesite na čistu kožu ruku i blago umasirajte dok se potpuno ne upije. Koristite ujutro i/ili navečer za cijelo tijelo.
 • Dove DermaSpa Cashmere Comfort obnavljajuće mlijeko za tijelo za nježnu i glatku kožu 200 ml
  Dove DermaSpa Cashmere Comfort, 200 ml, Mlijeko za tijelo za žene, Mlijeko za tijelo Dove DermaSpa Cashmere Comfort vašoj će koži osigurat potrebnu hidrataciju i dat će joj baršunastu glatkoću.Svojstva:pomaže suhoj kožiosigurava dugotrajnu hidrataciju i glatkoćuintenzivno hrani i njegujedobro se nanosi, lako se upijaosigurava koži komfor i vitalnostNačin upotrebe:Nanesite na čistu kožu ruku i blago umasirajte dok se potpuno ne upije. Koristite ujutro i/ili navečer za cijelo tijelo.
 • Dove Men+Care Elements gel za tuširanje za lice i tijelo 2 u 1 250 ml
  Dove Men+Care Elements, 250 ml, Sredstva za tuširanje za muškarce, Gel za tuširanje Dove Men+Care Elements učinit će od nužne svakodnevne higijene jedinstveni osvježavajući doživljaj.Svojstva:nježno pere kožu cijelog tijelasprječava isušivanje kožehrani i njeguje kožunakon korištenja pruža osjećaj svježine i energijeNačin upotrebe:Nanesite pri tuširanju ili kupanju. Nanesite na kožu cijeloga tijela i potom isperite toplom vodom. Pogodno za svakodnevnu uporabu.
 • Dove Original krema za ruke za suhu kožu 75 ml
  Dove Original, 75 ml, Kreme za ruke za žene, Krema Dove Original Original savršeno hidratizira kožu vaših ruku i osigurava im potrebne hranjive sastojke.Svojstva:hidratizira i hrani kožuostavlja kožu nježnom i glatkombrzo upijaNačin upotrebe:Nanesite kremu za ruke po potrebi i masirajte dok se krema ne upije.
 • Dove Original pjena za kupanje 500 ml
  Dove Original, 500 ml, Pjene za kupku za žene, Pjena za kupku Dove Original Original osigurat će trenutke blagostanja i zasluženo opuštanje nakon teškog dana.Svojstva:hidratizira i hrani kožupruža osjećaj komfora i miraomekšava kožu cijelog tijelastvara bogatu pjenusprječava isušivanje kožeNačin upotrebe:Dodajte u vruću vodu i ostavite da se stvori pjena.
 • Dove DermaSpa Summer Revived mlijeko za toniranje Medium to Dark 200 ml
  Dove DermaSpa Summer Revived, 200 ml, Proizvodi za samotamnjenje za žene, Preparat za tijelo za samotamnjenje Dove DermaSpa Summer Revived garancija je krasno preplanule kože tijekom cijele godine.Svojstva:koži pruža zdravi, suncem zagrljeni izgledujednačava tenlako se razmazuje i odlično se upijahidratizira i hraniNačin upotrebe:Manju količinu preparata nanesite na kožu cijeloga tijela. Temeljito i ravnomjerno razmažite.
 • Dove Advanced Hair Series Regenerate Nourishment regenerirajući šampon za veoma oštećenu kosu 250 ml
  Dove Advanced Hair Series Regenerate Nourishment, 250 ml, Šamponi za žene, Šampon Dove Advanced Hair Series Regenerate Nourishment učinkovito čisti vlasište, temeljito pere kosu i vraća joj prirodnu ljepotu.Svojstva:pere kosu i čisti vlasišteregenerira i hrani kosuintenzivno hidratiziraostavlja kosu mekanomNačin upotrebe:Nanesite odgovarajuću količinu šampona na mokru kosu. Nježnim pokretima napravite pjenu i temeljito isperite.
 • Dove Men+Care Sensitive Shield gel za tuširanje za lice i tijelo 400 ml
  Dove Men+Care Sensitive Shield, 400 ml, Sredstva za tuširanje za muškarce, Gel za tuširanje Dove Men+Care Sensitive Shield učinit će od nužne svakodnevne higijene jedinstveni osvježavajući doživljaj.Svojstva:nježno pere kožu cijelog tijelasprječava isušivanje kožeintenzivno hidratizirahrani i njeguje kožuNačin upotrebe:Nanesite pri tuširanju ili kupanju. Nanesite na kožu cijeloga tijela i potom isperite toplom vodom.
 • Dove Nourishing Secrets Restoring Ritual mlijeko za tijelo 400 ml
  Dove Nourishing Secrets Restoring Ritual, 400 ml, Mlijeko za tijelo za žene, Mlijeko za tijelo Dove Nourishing Secrets Restoring Ritual vašoj će koži osigurat potrebnu hidrataciju i dat će joj baršunastu glatkoću.Svojstva:intenzivno hrani i njegujeučinkovito regenerira kožudubinski hidratizira kožuostavlja kožu baršunasto nježnom na dodirNačin upotrebe:Nanesite potrebnu količinu proizvoda za čistu kožu, najbolje nakon tuširanja ili kupanja. Dobro umasirajte.
 • Dove Baby Sensitive Moisture vlažne maramice za čišćenje bez alkohola 50 kom
  Dove Baby Sensitive Moisture, 50 kom, Maramice za čišćenje za djecu, Maramice za čišćenje Dove Baby jednostavno, brzo i pouzdano njeguju dječju kožu.Svojstva:koristi se za tijelo i liceima nježnu površinuomekšava dječju kožuuklanja nečistoćeosvježava i hraniSastojci:bez parfemabez alkoholaNačin upotrebe:Maramicom blago očistite kožu djeteta. Koristite po potrebi. Pakiranje dobro zatvorite kako ne bi došlo do sušenja maramica.
 • Dove Nutritive Solutions Radiance Revival regenerator za suhu i lomljivu kosu 200 ml
  Dove Nutritive Solutions Radiance Revival, 200 ml, Regeneratori za kosu za žene, Regenerator Dove Nutritive Solutions Radiance Revival osigurava vašoj kosi lako češljanje i potrebne hranjive supstance bez kojih nema lijepe i zdrave kose.Svojstva:olakšava češljanje i uređivanjeosigurava kosi briljantni sjajpruža potrebnu hidratacijuštiti kosu od oštećenjaNačin upotrebe:Nanesite na kosu opranu šamponom. Ostavite da djeluje par trenutaka, a potom temeljito isperite.
 • Dove Purely Pampering Shea Butter hranjivo mlijeko za tijelo shea maslac i vanilija 400 ml
  Dove Purely Pampering Shea Butter, 400 ml, Mlijeko za tijelo za žene, Mlijeko za tijelo Dove Purely Pampering Shea Butter vašoj će koži osigurat potrebnu hidrataciju i dat će joj baršunastu glatkoću.Svojstva:dubinski hidratizira kožuintenzivno hrani i njegujeumiruje kožu i osvježava jedobro se nanosi, lako se upijaosigurava dugotrajnu hidrataciju i glatkoćuNačin upotrebe:Nanesite na čistu kožu ruku i blago umasirajte dok se potpuno ne upije. Koristite ujutro i/ili navečer za cijelo tijelo.
 • Dove Go Fresh Fresh Touch hranjivi gel za tuširanje 500 ml
  Dove Go Fresh Fresh Touch, 500 ml, Gelovi za tuširanje za žene, Gel za tuširanje Dove Go Fresh Fresh Touch nezamjenjiv je dio vaše svakodnevne higijene. Blago i nježno pere kožu cijeloga tijela i daje mu potrebnu hidrataciju.Svojstva:ostavlja kožu baršunasto mekanom i glatkomvraća koži osjećaj komforapere kožu i uklanja nečistoćeintenzivno hidratizirahrani i njeguje kožuNačin upotrebe:Nanesite pri tuširanju ili kupanju. Nanesite na kožu cijeloga tijela i potom isperite toplom vodom. Pogodno za svakodnevnu uporabu.
 • Dove Silk Fine tekući sapun s pumpicom bijela orhideja 250 ml
  Dove Silk Fine, 250 ml, Tekući sapuni za žene, Tekući sapun Dove Silk Fine štedljivo i učinkovito pere kožu vaših ruku, i daje im potrebne hranljive tvari i njegu.Svojstva:učinkovito pere kožu rukuhrani kožudaje koži svilenkastu mekoćunjeguje kožu rukuNačin upotrebe:Nanesite na mokre ruke i blago napravite pjenu. Ruke temeljito isperite.
 • Dove DermaSpa Goodness³ hidratantna i omekšavajuća krema za ruke 75 ml
  Dove DermaSpa Goodness³, 75 ml, Kreme za ruke za žene, Krema Dove DermaSpa Goodness3 savršeno hidratizira kožu vaših ruku i osigurava im potrebne hranjive sastojke.Svojstva:ostavlja kožu nježnom i glatkomhidratizira i hrani kožubrzo upijaNačin upotrebe:Nanesite kremu za ruke po potrebi i masirajte dok se krema ne upije.
 • Dove Advanced Hair Series Oxygen Moisture maska za dubinsku hidrataciju za kosu 200 ml
  Dove Advanced Hair Series Oxygen Moisture, 200 ml, Maske za kosu za žene, Maska za kosu Dove Advanced Hair Series Oxygen Moisture predstavlja nezamjenjiv korak u ritualu njegovanja kose. Odvojite vrijeme za regeneraciju, a ona će vam uzvratiti svojom vitalnošću i ljepotom.Svojstva:intenzivno hidratiziraregenerira kosu cijelom duljinomdjeluje u dubinu dlakevraća kosi prirodan i zdrav izgledNačin upotrebe:Nanesite na vlažnu kosu opranu šamponom. Ostavite da djeluje po uputama na pakiranju, te nakon toga temeljito isperite.
 • Dove Deeply Nourishing hranjivi gel za tuširanje 250 ml
  Dove Deeply Nourishing, 250 ml, Gelovi za tuširanje za žene, Gel za tuširanje Dove Deeply Nourishing nezamjenjiv je dio vaše svakodnevne higijene. Blago i nježno pere kožu cijeloga tijela i daje mu potrebnu hidrataciju.Svojstva:pere kožu i uklanja nečistoćehrani i njeguje kožuomekšava i poboljšava gipkost kožeintenzivno hidratiziraostavlja kožu baršunasto mekanom i glatkomNačin upotrebe:Nanesite pri tuširanju ili kupanju. Nanesite na kožu cijeloga tijela i potom isperite toplom vodom. Pogodno za svakodnevnu uporabu.
 • Dove Nourishing Secrets Glowing Ritual mlijeko za tijelo 250 ml
  Dove Nourishing Secrets Glowing Ritual, 250 ml, Mlijeko za tijelo za žene, Mlijeko za tijelo Dove Nourishing Secrets Glowing Ritual vašoj će koži osigurat potrebnu hidrataciju i dat će joj baršunastu glatkoću.Svojstva:osigurava dugotrajnu hidrataciju i glatkoćuučinkovito regenerira kožuosigurava koži komfor i vitalnostNačin upotrebe:Nanesite potrebnu količinu proizvoda za čistu kožu, najbolje nakon tuširanja ili kupanja. Dobro umasirajte.
 • Dove Baby Rich Moisture šampon za dječje tjeme 400 ml
  Dove Baby Rich Moisture, 400 ml, Šamponi za djecu, Šampon Dove Baby Rich Moisture detaljno pere dječju kosu i ostavlja je mekom i mirisnom.Svojstva:nježno pere dječju kosuregenerira i hrani kosuintenzivno hidratiziraostavlja kosu mekanomčisti kožuSastojci:proizvod je hipoalergijskiNačin upotrebe:Nanesite na kosu, napravite pjenu i detaljno isperite.
 • Dove Baby Rich Moisture gel za pranje za tijelo i kosu 200 ml
  Dove Baby Rich Moisture, 200 ml, Šamponi za djecu, Preparat Dove Baby Rich Moisture blago pere dječju kožu i pruža joj potrebne hranljive tvari.Svojstva:poštiva prirodni pH kožeostavlja kožu nježnom i mekanomintenzivno hidratizirane peče očihrani dječju kožu pri kupanjupere kosu i čisti vlasišteSastojci:preparat je hipoalergijskiNačin upotrebe:Nanesite na vlažnu spužvu, napravite pjenu, pjenom operite tijelo ili kosicu djeteta, te temeljito isperite vodom. Za optimalan rezultat, nastavite koristiti preparate za njegu kose iz iste kolekcije.
 • Dove Nutritive Solutions Volume Lift šampon za volumen tanke kose 400 ml
  Dove Nutritive Solutions Volume Lift, 400 ml, Šamponi za žene, Šampon Dove Nutritive Solutions Volume Lift učinkovito čisti vlasište, temeljito pere kosu i vraća joj prirodnu ljepotu.Svojstva:pere kosu i čisti vlasištepruža sjaj i volumenregenerira i hrani kosuintenzivno hidratiziraNačin upotrebe:Nanesite odgovarajuću količinu šampona na mokru kosu. Nježnim pokretima napravite pjenu i temeljito isperite.
 • Dove Purifying Detox Green Clay gel za tuširanje 250 ml
  Dove Purifying Detox Green Clay, 250 ml, Gelovi za tuširanje za žene, Gel za tuširanje Dove Purifying Detox Green Clay nezamjenjiv je dio vaše svakodnevne higijene. Blago i nježno pere kožu cijeloga tijela i daje mu potrebnu hidrataciju.Svojstva:pere kožu i uklanja nečistoćeostavlja kožu baršunasto mekanom i glatkomvraća koži osjećaj komforaNačin upotrebe:Nanesite pri tuširanju ili kupanju. Nanesite na kožu cijeloga tijela i potom isperite toplom vodom. Pogodno za svakodnevnu uporabu.
 • Dove Exfoliating Body Scrub Pomegranate Seeds & Shea Butter piling za njegu tijela 225 ml
  Dove Exfoliating Body Scrub Pomegranate Seeds & Shea Butter, 225 ml, Piling za tijelo za žene, Piling za tijelo Dove Exfoliating Body Scrub Pomegranate Seeds & Shea Butter oslobađa vašu kožu već umrlih stanica i osigurava joj savršenu glatkoću.Svojstva:uklanja mrtve stanice kožehidratizira i hrani kožuostavlja kožu nježnom i mekanomNačin upotrebe:Nakvasite kožu i nježnim kružnim pokretom masirajte. Potom temeljito isperite.
 • Dove Baby Rich Moisture poklon set VII. (za djecu)
  Dove Baby Rich Moisture, , Kozmetički setovi za djecu, Svojstva:proizvodi za dubinsku njegu i hidratacijupogodno za umirenje osjetljive i nadražene kožepogodno za osjetljivu kožupogodno za bebepoklon pakiranjeNačin upotrebe:Svaki proizvod iz kozmetičkog seta upotrebljavajte u skladu s njegovim uputama.
 • Dove Original tekući sapun za ruke zamjensko punjenje 500 ml
  Dove Original, 500 ml, Tekući sapuni za žene, Tekući sapun Dove Original Original štedljivo i učinkovito pere kožu vaših ruku, i daje im potrebne hranljive tvari i njegu.Svojstva:učinkovito pere kožu rukuhrani kožusprječava isušivanje kožeosvježava i daje koži vitalnostnjeguje kožu rukuNačin upotrebe:Nanesite na mokre ruke i blago napravite pjenu. Ruke temeljito isperite. Može se koristiti i na koži tijela.
 • Dove Purely Pampering Shea Butter tekući sapun zamjensko punjenje shea maslac i vanilija 500 ml
  Dove Purely Pampering Shea Butter, 500 ml, Tekući sapuni za žene, Tekući sapun Dove Purely Pampering Shea Butter štedljivo i učinkovito pere kožu vaših ruku, i daje im potrebne hranljive tvari i njegu.Svojstva:daje koži svilenkastu mekoćuhrani kožusprječava isušivanje kožeosvježava i daje koži vitalnostnjeguje kožu rukuNačin upotrebe:Nanesite na mokre ruke i blago napravite pjenu. Ruke temeljito isperite. Može se koristiti i na koži tijela.
 • Dove Silk Fine tekući sapun za ruke zamjensko punjenje 500 ml
  Dove Silk Fine, 500 ml, Tekući sapuni za žene, Tekući sapun Dove Silk Fine štedljivo i učinkovito pere kožu vaših ruku, i daje im potrebne hranljive tvari i njegu.Svojstva:učinkovito pere kožu rukuuklanja nečistoće i bakterijehrani kožuosvježava i daje koži vitalnostnjeguje kožu rukuNačin upotrebe:Nanesite na mokre ruke i blago napravite pjenu. Ruke temeljito isperite.
 • Dove Go Fresh Fresh Touch tekući sapun zamjensko punjenje krastavac i zeleni čaj 500 ml
  Dove Go Fresh Fresh Touch, 500 ml, Tekući sapuni za žene, Tekući sapun Dove Go Fresh Fresh Touch štedljivo i učinkovito pere kožu vaših ruku, i daje im potrebne hranljive tvari i njegu.Svojstva:osvježava i daje koži vitalnostučinkovito pere kožu rukuhrani kožusprječava isušivanje koženjeguje kožu rukuNačin upotrebe:Nanesite na mokre ruke i blago napravite pjenu. Ruke temeljito isperite. Može se koristiti i na koži tijela.
 • Dove Purely Pampering Shea Butter tekući sapun s pumpicom shea maslac i vanilija 250 ml
  Dove Purely Pampering Shea Butter, 250 ml, Tekući sapuni za žene, Tekući sapun Dove Purely Pampering Shea Butter štedljivo i učinkovito pere kožu vaših ruku, i daje im potrebne hranljive tvari i njegu.Svojstva:učinkovito pere kožu rukuhrani kožudaje koži svilenkastu mekoćunjeguje kožu rukuNačin upotrebe:Nanesite na mokre ruke i blago napravite pjenu. Ruke temeljito isperite.
 • Dove Rich Nourishment hranjiva krema za tijelo 200 ml s hidratantnim učinkom 150 ml
  Dove Rich Nourishment, 150 ml, Kreme za tijelo za žene, Krema za tijelo Dove Rich Nourishment njeguje vašu kožu i pruža joj potrebnu njegu i dugotrajnu hidrataciju.Svojstva:dubinski hidratizira kožuintenzivno hrani i njegujedobro se nanosi, lako se upija i nije ljepljivavraća koži komfor i vitalnostomekšava i pomaže da koža bude svilenkasto glatkaNačin upotrebe:Nanesite preparat na čistu kožu i blago umasirajte dok se potpuno ne upije. Koristite po potrebi.
 • Dove Nourishing Secrets Relaxing Ritual gel za tuširanje 250 ml
  Dove Nourishing Secrets Relaxing Ritual, 250 ml, Gelovi za tuširanje za žene, Gel za tuširanje Dove Nourishing Secrets Relaxing Ritual nezamjenjiv je dio vaše svakodnevne higijene. Blago i nježno pere kožu cijeloga tijela i daje mu potrebnu hidrataciju.Svojstva:pere kožu i uklanja nečistoćeintenzivno hidratizirahrani i njeguje kožuostavlja kožu baršunasto mekanom i glatkomNačin upotrebe:Nanesite pri tuširanju ili kupanju. Nanesite na kožu cijeloga tijela i potom isperite toplom vodom.
 • Dove Baby Rich Moisture krema protiv pelenskog osipa 45 g
  Dove Baby Rich Moisture, 45 g, Protiv upale kože za djecu, Preparat Dove Baby Rich Moisture je idealan pomoćnik u borbi protiv pelenskog osipa. Sprječava njegov nastanak i stvara zaštitni sloj na dječjoj koži.Svojstva:dubinski hidratizira kožuštiti od stvaranja pelenskog osiparegenerira već nastali pelenski osipvraća koži osjećaj komforadermatološki testiranoSastojci:preparat je hipoalergijskiNačin upotrebe:Nanesite po potrebi u tankom sloju na čistu kožu.
 • Dove Deeply Nourishing pjena za tuširanje s hranjivim učinkom 200 ml
  Dove Deeply Nourishing, 200 ml, Kreme za tuširanje za žene, Krema za tuširanje Dove Deeply Nourishing mazit će kožu vašeg tijela, a pri pranju će joj pružiti svu potrebnu hidrataciju i hranjive tvari.Svojstva:pere kožu i uklanja nečistoćeostavlja kožu baršunasto mekanom i glatkomintenzivno hidratiziravraća koži osjećaj komforastvara bogatu pjenu tijekom kupanjaNačin upotrebe:Nanesite pri tuširanju ili kupanju. Nanesite na kožu cijeloga tijela i potom isperite toplom vodom. Pogodno za svakodnevnu uporabu.
 • Dove Baby Rich Moisture umirujuće mlijeko za tijelo 200 ml
  Dove Baby Rich Moisture, 200 ml, Njega kože za djecu, Preparat Dove Baby Rich Moisture učinkovito njeguje nježnu dječju kožu.Svojstva:hidratizira i omekšava dječju kožudermatološki testiranobrzo upijahrani dječju kožuosigurava koži komfor i vitalnostNačin upotrebe:Nanesite potrebnu količinu proizvoda za čistu kožu, najbolje nakon tuširanja ili kupanja. Dobro umasirajte.
 • Dove Baby Sensitive Moisture hidratantno mlijeko za tijelo bez mirisa 200 ml
  Dove Baby Sensitive Moisture, 200 ml, Njega kože za djecu, Preparat Dove Baby Sensitive Moisture učinkovito njeguje nježnu dječju kožu.Svojstva:hidratizira i omekšava dječju kožudermatološki testiranoosigurava koži komfor i vitalnosthrani dječju kožupomaže suhoj kožiSastojci:bez parfemapreparat je hipoalergijskiNačin upotrebe:Nanosite dnevno na očišćenu kožu djeteta.
 • Dove Advanced Hair Series Colour Care šampon za obojenu kosu 250 ml
  Dove Advanced Hair Series Colour Care, 250 ml, Šamponi za žene, Šampon Dove Advanced Hair Series Colour Care učinkovito čisti vlasište, temeljito pere kosu i vraća joj prirodnu ljepotu.Svojstva:produljuje boju kosepere kosu i čisti vlasišteregenerira i hrani kosuostavlja kosu mekanomNačin upotrebe:Nanesite odgovarajuću količinu šampona na mokru kosu. Nježnim pokretima napravite pjenu i temeljito isperite.
 • Dove Purely Pampering Pistachios And Magnolia mlijeko za tijelo 250 ml
  Dove Purely Pampering Pistachios And Magnolia, 250 ml, Mlijeko za tijelo za žene, Mlijeko za tijelo Dove Purely Pampering Pistachios And Magnolia vašoj će koži osigurat potrebnu hidrataciju i dat će joj baršunastu glatkoću.Svojstva:dubinski hidratizira kožuintenzivno hrani i njegujeostavlja kožu baršunasto nježnom na dodirNačin upotrebe:Nanesite potrebnu količinu proizvoda za čistu kožu, najbolje nakon tuširanja ili kupanja. Dobro umasirajte. Koristite ujutro i/ili navečer za cijelo tijelo.
 • Dove Coconut Oil pjena za tuširanje 3 u 1 200 ml
  Dove Coconut Oil, 200 ml, Kreme za tuširanje za žene

Posljednje pregledano

Vrh