Brandovi 1
Cijena
kn kn

Doop odjeća, obuća i modni dodaci

 • Katalog
 • Lista
Brand: Doop 13 proizvoda
 • Doop The Sinner pasta za stiliziranje za kosu 100 ml
  Doop The Sinner, 100 ml, Paste za kosu za muškarce, Preparat za styling Doop The Sinner postat će nezamjenjiv pomoćnik u svakodnevnom oblikovanju vaše kose.Svojstva:fiksira frizuru u željenom oblikupruža zdravi sjajima dugotrajni učinakNačin upotrebe:Nanesite malu količinu proizvoda na suhu kosu i oblikujte je po želji.
 • Doop The Catcher pasta za stiliziranje za kovrčavu kosu 100 ml
  Doop The Catcher, 100 ml, Paste za kosu za muškarce, Preparat za styling Doop The Catcher postat će nezamjenjiv pomoćnik u svakodnevnom oblikovanju vaše kose.Svojstva:pruža zdravi sjajfiksira frizuru u željenom oblikupruža kosi savršeni volumen i oblikNačin upotrebe:Nanesite malu količinu proizvoda na suhu kosu i oblikujte je po želji.
 • Doop The Screamer maslac za modeliranje 100 ml
  Doop The Screamer, 100 ml, Ostali styling za muškarce, Preparat za styling Doop The Screamer postat će nezamjenjiv pomoćnik u svakodnevnom oblikovanju vaše kose.Svojstva:fiksira frizuru u željenom oblikuolakšava stylingpruža zdravi sjajNačin upotrebe:Nanesite malu količinu proizvoda na suhu kosu i oblikujte je po želji.
 • Doop The Rebel pomada za sjaj 100 ml
  Doop The Rebel, 100 ml, Ostali styling za muškarce, Preparat za styling Doop The Rebel postat će nezamjenjiv pomoćnik u svakodnevnom oblikovanju vaše kose.Svojstva:pruža zdravi sjajpruža srednje učvršćenjeima dugotrajni učinakNačin upotrebe:Nanesite malu količinu proizvoda na vlažnu ili suhu kosu i oblikujte je po želji.
 • Doop The Bouncer pasta za stiliziranje 100 ml
  Doop The Bouncer, 100 ml, Paste za kosu za muškarce, Pasta za kosu Doop The Bouncer postat će vaš nezamjenjiv pomoćnik tijekom svakodnevnog stiliziranja kose. Savršeno učvršćuje frizuru i pomaže pri njezinom oblikovanju.Svojstva:fiksira frizuru u željenom oblikupruža srednje učvršćenjepruža zdravi sjajSastojci:ugodno mirišeNačin upotrebe:Nanesite malu količinu proizvoda na suhu kosu i oblikujte je po želji.
 • Doop The Player guma za modeling za kosu 100 ml
  Doop The Player, 100 ml, Gume za kosu za muškarce, Preparat za styling Doop The Player postat će nezamjenjiv pomoćnik u svakodnevnom oblikovanju vaše kose.Svojstva:fiksira frizuru u željenom oblikupruža kosi savršeni volumen i oblikpruža frizuri teksturu i oblikNačin upotrebe:Nanesite malu količinu proizvoda na vlažnu ili suhu kosu i oblikujte je po želji.
 • Doop The Blender sredstvo za stiliziranje za sjaj 30 ml
  Doop The Blender, 30 ml, Ostali styling za muškarce, Preparat za styling Doop The Blender postat će nezamjenjiv pomoćnik u svakodnevnom oblikovanju vaše kose.Svojstva:pruža zdravi sjajpruža kosi savršeni volumen i oblikfiksira frizuru u željenom oblikuNačin upotrebe:Nanesite malu količinu proizvoda na vlažnu ili suhu kosu i oblikujte je po želji.
 • Doop The Rocker ljepilo za maksimalno učvršćivanje 100 ml
  Doop The Rocker, 100 ml, Ostali styling za muškarce, Preparat za styling Doop The Rocker postat će nezamjenjiv pomoćnik u svakodnevnom oblikovanju vaše kose.Svojstva:lako se ispirefiksira frizuru u željenom oblikuNačin upotrebe:Nanesite malu količinu proizvoda na vlažnu ili suhu kosu i oblikujte je po želji.
 • Doop The Outsider blato za modeling za kosu 100 ml
  Doop The Outsider, 100 ml, Paste za kosu za muškarce, Preparat za styling Doop The Outsider postat će nezamjenjiv pomoćnik u svakodnevnom oblikovanju vaše kose.Svojstva:pruža mat izgledpruža ekstra jako učvršćenjeima dugotrajni učinakNačin upotrebe:Nanesite malu količinu proizvoda na suhu kosu i oblikujte je po želji.
 • Doop The Saviour krema za zaglađivanje anti-frizzy 100 ml
  Doop The Saviour, 100 ml, Ostali styling za muškarce, Preparat za styling Doop The Saviour postat će nezamjenjiv pomoćnik u svakodnevnom oblikovanju vaše kose.Svojstva:pruža zdravi sjajpruža kosi savršeni volumen i oblikfiksira frizuru u željenom oblikuNačin upotrebe:Nanesite malu količinu proizvoda na vlažnu ili suhu kosu i oblikujte je po želji.
 • Doop The Seeker glina za oblikovanje za kosu 100 ml
  Doop The Seeker, 100 ml, Paste za kosu za muškarce, Preparat za styling Doop The Seeker postat će nezamjenjiv pomoćnik u svakodnevnom oblikovanju vaše kose.Svojstva:fiksira frizuru u željenom oblikuolakšava stylingpruža kosi savršeni volumen i oblikNačin upotrebe:Nanesite malu količinu proizvoda na suhu kosu i oblikujte je po želji.
 • Doop The Freaker guma za modeling za kosu 100 ml
  Doop The Freaker, 100 ml, Gume za kosu za muškarce, Preparat za styling Doop The Freaker postat će nezamjenjiv pomoćnik u svakodnevnom oblikovanju vaše kose.Svojstva:pruža ekstra jako učvršćenjeolakšava stylingima dugotrajni učinakNačin upotrebe:Nanesite malu količinu proizvoda na vlažnu ili suhu kosu i oblikujte je po želji.
 • Doop The Ruler pasta za oblikovanje za kosu 100 ml
  Doop The Ruler, 100 ml, Paste za kosu za muškarce, Vosak za kosu Doop The Ruler savršeno drži frizuru i lako se primjenjuje. Uz to iznenađuje svojim dugim trajanjem.Svojstva:pouzdano i jako oblikuje kosuima dugotrajni učinakne ostavlja tragoveNačin upotrebe:Nanesite na suhu kosu i oblikujte po želji.

Posljednje pregledano

Vrh