Brandovi 1
Cijena
kn kn

Derma odjeća, obuća i modni dodaci

 • Katalog
 • Lista
Brand: Derma 6 proizvoda
 • Derma Baby šampon i gel za tuširanje 2 u 1 za djecu od rođenja 150 ml
  Derma Baby, 150 ml, Šamponi za djecu, Gel za tuširanje i šampon 2 u 1 Derma Baby brzo i učinkovito pere kako kožu cijeloga tijela, tako i kosu.Svojstva:njeguje kosu i kožunježan je za dječju kožuhidratizira i omekšavaSastojci:bez kemijskih bojabez parfemaNačin upotrebe:Nanesite na vlažnu kosu i kožu cijeloga tijela, blago napravite pjenu, masirajte i potom temeljito isperite.
 • Derma Baby pomada za djecu od rođenja 100 ml
  Derma Baby, 100 ml, Protiv upale kože za djecu, Preparat Derma Baby blago njeguje dječju kožu i pruža joj potrebnu hidrataciju.Svojstva:učinkovito hrani kožukožu čini nježnom i njegovanomobnavlja zaštitni filmSastojci:bez parfemaNačin upotrebe:Dovoljnu količinu preparata blago umasirajte u čistu i suhu kožu i ostavite da se upije.
 • Derma Baby vlažne maramice za čišćenje za djecu od rođenja 64 kom
  Derma Baby, 64 kom, Maramice za čišćenje za djecu, Maramice za čišćenje Derma Baby jednostavno, brzo i pouzdano njeguju dječju kožu.Svojstva:njeguje i čisti dječju kožuza korištenje za tijelo i liceomekšava dječju kožuSastojci:bez parfemaNačin upotrebe:Maramicom blago očistite kožu djeteta. Koristite po potrebi. Maramice su namijenjene za jednokratnu uporabu.
 • Derma Baby ulje za kupku za djecu od rođenja 150 ml
  Derma Baby, 150 ml, Kupanje za djecu, Proizvod Derma Baby blago njeguje dječju kožu pri kupanju.Svojstva:pere nečistoćehidratizira i omekšavanježno njeguje dječju kožuSastojci:bez parfemaNačin upotrebe:Manju količinu preparata dodajte u pripremljenu kupku, i potom pomiješajte rukom.
 • Derma Baby krema za djecu od rođenja 100 ml
  Derma Baby, 100 ml, Njega lica za djecu, Preparat Derma Baby blago njeguje dječju kožu i pruža joj potrebnu hidrataciju.Svojstva:hidratizira i hrani dječju kožukožu čini nježnom i njegovanomza osjetljivu kožu djeceštiti dječju kožu od iritacijaNačin upotrebe:Dovoljnu količinu preparata blago umasirajte u čistu i suhu kožu i ostavite da se upije.
 • Derma Baby zaštitno mlijeko za djecu SPF 30 200 ml
  Derma Baby, 200 ml, Proizvodi za sunčanje i nakon sunčanja za djecu, Preparat za sunčanje Derma Baby služi kao savršena zaštita od sunca za dječju kožu.Svojstva:pruža zaštitu od UV zračenjaštiti od opeklinahrani i njeguje kožuNačin upotrebe:Nanesite preparat u dovoljnoj količini na kožu prije sunčanja. Nanošenje ponavljajte posebice prije i nakon kupanja, nakon brisanja ili sušenja ručnikom.

Posljednje pregledano

Vrh