Brandovi 1
Cijena
kn kn

Daylong odjeća, obuća i modni dodaci

 • Katalog
 • Lista
Brand: Daylong 12 proizvoda
 • Daylong Ultra liposomalno zaštitno mlijeko SPF 25 100 ml
  Daylong Ultra, 100 ml, Zaštita od sunca za žene, Zaštitni preparat za sunčanje Daylong Ultra nezamjenjiv je sastavni dio njege za kožu pri boravku na suncu.Svojstva:štiti kožu od UVA i UVB zračenjaproizvod je vodootporanlako se nanosi i ne ostavlja trag masnoćenjeguje kožu i brine se o njojpruža koži potrebnu hidratacijuSastojci:bez parfemaNačin upotrebe:Preparat nanesite oko 20 minuta prije sunčanja. Nanošenje ponavljajte posebice ukoliko se znojite, nakon kupanja ili brisanja ručnikom. Na suncu nemojte ostajati previše dugo, bez obzira što ste koristili zaštitna sredstva za sunčanje. Nanesite zaštitna sredstva u dovoljnoj količini i nekoliko puta.
 • Daylong Sensitive fluid za sunčanje za lice SPF 50+ 50 ml
  Daylong Sensitive, 50 ml, Zaštita od sunca za žene, Preparat Daylong Sensitive će vašem licu pružiti pouzdanu zaštitu od sunčevog zračenja.Svojstva:štiti kožu od UVA i UVB zračenjasprječava neujednačenu pigmentaciju kožeštiti kožu od preranog starenjahrani kožuumiruje i omekšava kožuproizvod je vodootporanSastojci:preparat je hipoalergijskibez parfemaNačin upotrebe:Preparat nanesite oko 20 minuta prije sunčanja. Na suncu nemojte ostajati previše dugo, bez obzira što ste koristili zaštitna sredstva za sunčanje. Nanesite zaštitne preparate u dovoljnoj količini.
 • Daylong Ultra zaštitna krema za lice SPF 30 50 ml
  Daylong Ultra, 50 ml, Zaštita od sunca za žene, Preparat Daylong Ultra će vašem licu pružiti pouzdanu zaštitu od sunčevog zračenja.Svojstva:štiti kožu od UVA i UVB zračenjaštiti kožu od preranog starenjaproizvod je vodootporansprječava neujednačenu pigmentaciju kožeNačin upotrebe:Preparat nanesite oko 20 minuta prije sunčanja. Na suncu nemojte ostajati previše dugo, bez obzira što ste koristili zaštitna sredstva za sunčanje. Nanesite zaštitne preparate u dovoljnoj količini.
 • Daylong Sensitive zaštitna gel krema za osjetljivu kožu SPF 50+ 100 ml
  Daylong Sensitive, 100 ml, Zaštita od sunca za žene, Zaštitni preparat za sunčanje nezamjenjiv je sastavni dio njege za kožu pri boravku na suncu.Svojstva:štiti kožu od oštećenja zbog utjecaja UV zračenjalako se nanosi i ne ostavlja trag masnoćeproizvod je vodootporansprječava nastanak alergijskih reakcija na sunceNačin upotrebe:Prije boravka na suncu nanesite u dovoljnoj količini na kožu cijeloga tijela. Ponovite ako je potrebno, osobito nakon kupanja, sušenja ručnikom ili prekomjernog znojenja.
 • Daylong Extreme liposomalno zaštitno mlijeko SPF 50+ 50 ml
  Daylong Extreme, 50 ml, Zaštita od sunca za žene, Zaštitni preparat za sunčanje Daylong Extreme nezamjenjiv je sastavni dio njege za kožu pri boravku na suncu.Svojstva:štiti kožu od UVA i UVB zračenjaproizvod je vodootporanpruža koži potrebnu hidratacijunjeguje kožu i brine se o njojNačin upotrebe:Preparat nanesite oko 20 minuta prije sunčanja. Nanošenje ponavljajte posebice ukoliko se znojite, nakon kupanja ili brisanja ručnikom. Na suncu nemojte ostajati previše dugo, bez obzira što ste koristili zaštitna sredstva za sunčanje. Nanesite zaštitna sredstva u dovoljnoj količini i nekoliko puta. Malu djecu nemojte izlagati direktnom sunčevom zračenju.
 • Daylong Sensitive blaga zaštitna krema za lice SPF 30 100 ml
  Daylong Sensitive, 100 ml, Zaštita od sunca za žene, Zaštitni preparat za sunčanje Daylong Sensitive nezamjenjiv je sastavni dio njege za kožu pri boravku na suncu.Svojstva:štiti kožu od UVA i UVB zračenjalako se nanosi i ne ostavlja trag masnoćepruža koži potrebnu hidratacijuproizvod je vodootporannjeguje kožu i brine se o njojSastojci:preparat je hipoalergijskibez parfemaNačin upotrebe:Preparat nanesite oko 20 minuta prije sunčanja. Nanošenje ponavljajte posebice ukoliko se znojite, nakon kupanja ili brisanja ručnikom. Na suncu nemojte ostajati previše dugo, bez obzira što ste koristili zaštitna sredstva za sunčanje. Nanesite zaštitna sredstva u dovoljnoj količini i nekoliko puta.
 • Daylong Sensitive fluid za toniranje i sunčanje SPF 50+ nijansa Light-Medium 50 ml
  Daylong Sensitive, 50 ml, Zaštita od sunca za žene, Preparat Daylong Sensitive će vašem licu pružiti pouzdanu zaštitu od sunčevog zračenja.Svojstva:štiti kožu od UVA i UVB zračenjaskriva nepravilnosti na kožisprječava neujednačenu pigmentaciju kožeštiti kožu od preranog starenjaproizvod je vodootporanumiruje i omekšava kožuSastojci:preparat je hipoalergijskibez parfemaNačin upotrebe:Preparat nanesite oko 20 minuta prije sunčanja. Na suncu nemojte ostajati previše dugo, bez obzira što ste koristili zaštitna sredstva za sunčanje. Nanesite zaštitne preparate u dovoljnoj količini.
 • Daylong Protect & Care mlijeko za sunčanje SPF 30 100 ml
  Daylong Protect & Care, 100 ml, Zaštita od sunca za žene, Zaštitni preparat za sunčanje nezamjenjiv je sastavni dio njege za kožu pri boravku na suncu.Svojstva:štiti kožu od oštećenja zbog utjecaja UV zračenjapruža koži potrebnu hidratacijuproizvod je vodootporanNačin upotrebe:Prije boravka na suncu nanesite u dovoljnoj količini na kožu cijeloga tijela. Ponovite ako je potrebno, osobito nakon kupanja, sušenja ručnikom ili prekomjernog znojenja.
 • Daylong Kids liposomalno zaštitno mlijeko SPF 50+ 150 ml
  Daylong Kids, 150 ml, Proizvodi za sunčanje i nakon sunčanja za djecu, Svojstva:ima vodootpornu teksturuhidratizira dječju kožuštiti od opeklinahrani i njeguje kožu
 • Daylong Kids liposomalno zaštitno mlijeko SPF 30 200 ml
  Daylong Kids, 200 ml, Proizvodi za sunčanje i nakon sunčanja za djecu, Svojstva:ima vodootpornu teksturuštiti od opeklinahrani i njeguje kožu
 • Daylong Ultra liposomalni zaštitni sprej SPF 25 150 ml
  Daylong Ultra, 150 ml, Zaštita od sunca za žene, Zaštitni preparat za sunčanje Daylong Ultra nezamjenjiv je sastavni dio njege za kožu pri boravku na suncu.Svojstva:štiti kožu od UVA i UVB zračenjaproizvod je vodootporanlako se nanosi i ne ostavlja trag masnoćepruža koži potrebnu hidratacijunjeguje kožu i brine se o njojSastojci:bez parfemaNačin upotrebe:Preparat nanesite oko 20 minuta prije sunčanja. Nanošenje ponavljajte posebice ukoliko se znojite, nakon kupanja ili brisanja ručnikom. Na suncu nemojte ostajati previše dugo, bez obzira što ste koristili zaštitna sredstva za sunčanje. Nanesite zaštitna sredstva u dovoljnoj količini i nekoliko puta.
 • Daylong Baby mineralna zaštitna krema za osjetljivu kožu SPF 30 vodootporni 50 ml
  Daylong Baby, 50 ml, Zaštita od sunca za djecu, Preparat za sunčanje Daylong Baby služi kao savršena zaštita od sunčevog zračenja za dječju kožu.Svojstva:štiti kožu od UVA i UVB zračenjablag je za nježnu dječju kožuproizvod je vodootporanlako se razmazujeNačin upotrebe:Preparat nanesite oko 20 minuta prije sunčanja. Nanošenje ponavljajte posebice ukoliko se znojite, nakon kupanja ili brisanja ručnikom. Nanesite zaštitna sredstva u dovoljnoj količini i nekoliko puta. Malu djecu nemojte izlagati direktnom sunčevom zračenju.

Posljednje pregledano

Vrh