Brandovi 1
Cijena
kn kn

David Mare odjeća, obuća i modni dodaci

 • Katalog
 • Lista
Brand: David Mare 15 proizvoda
 • David Mare Gornji dio ženskog kupaćeg kostima Costa
  Luksuzni gornji dio kupaćeg kostima Costa talijanske robne marke David Mare. Grudnjak s nepodstavljenim košaricama i žicama pružit će Vašim grudima potrebnu potporu. Brzosušeći materijal Nepodstavljene košarice Klasične žice Bočne žice Stražnje kopčanje na metalnu sponu Kreirajte svoj savršeni outfit za plažu!
 • David Mare Ženski dvodijelni kupaći kostim Cintia
  Luksuzni dvodijelni kupaći kostim Cintia s neobičnim uzorkom i detaljima. Trokutaste košarice su nepodstavljene, s umetcima koji se mogu izvaditi i košarice lijepo oblikuju Vaše grudi. Gaćice se vežu na bokovima. Od talijanskog branda David Mare. Ženski bikini Brzosušeći materijal Nepodstavljene trokutaste košarice Umetci koji se mogu izvaditi Bez žica Stražnje kopčanje s metalnom kupaćom kopčom Vezanje oko vrata Gaćice klasičnog kroja Stvorite savršen outfit za plažu!
 • David Mare Gornji dio kupaćeg kostima Cristal
  Luksuzni gornji dio kupaćeg kostima Cristal s neobičnim uzorkom i upečatljivim odvojivim brošem. Podstavljene košarice i žice pružit će potrebnu podršku čak i većim grudima. Od talijanske marke David Mare. Pogodno i za velike grudi Brzosušeći materijal Naramenice se otkopčavaju samo na leđima Klasične žice Stražnje kopčanje na metalnu sponu Kreirajte svoj savršeni outfit za plažu!
 • David Mare Gornji dio ženskog kupaćeg kostima Cori
  Jednobojni gornji dio kupaćeg kostima sjajnog efekta. Trendi dizajn iz talijanske kolekcije David Mare! Udoban materijal za kupaće kostime sa svojstvom brzog sušenja Košarice s odvojivim umetcima s ušivenim klasičnim i bočnim žicama Sredina grudnjaka nabrana Odvojive naramenice podesive po duljini Elastični obrub podložen silikonskom trakicom – sprječava klizanje grudnjaka i nakon skidanja naramenica Kopčanje na metalnu kopču Kreirajte svoj savršeni outfit za plažu!
 • David Mare Ženski jednodijelni kupaći kostim Maria
  Neobičan kupaći kostim Maria naglasit će Vaš outfit za plažu. Moderan šareni dizajn i udoban kroj zavoljet će i žene s većim prsima. Za veću udobnost kupaći kostim je s unutrašnje strane podstavljen glatkom tkaninom. Jednodijelni kupaći kostim Prikladan i za punije žene Brzosušeći materijal Nepodstavljene košarice Umetci koji se mogu izvaditi Naramenice bez podešavanja duljine Područje gaćica klasičnog kroja Uspravan šav na stražnjoj strani Stvorite savršen outfit za plažu!
 • David Mare Gornji dio kupaćeg kostima Rosita
  Luksuzni gornji dio kupaćeg kostima Rosita talijanske marke David. Grudnjak s blago podstavljenim košaricama oblikovat će Vaše grudi i pružiti im potrebnu potporu. Obod i naramenice se vežu. Brzosušeći materijal Podstavljene košarice Bočne žice Kostim se veže oko vrata i na leđima Kreirajte svoj savršeni outfit za plažu!
 • David Mare Donji dio ženskog kupaćeg kostima Violeta
  Donji dio luksuznog kupaćeg kostima Violeta. Gaćice klasičnog kroja visokog su struka koji će sakriti sitne nesavršenosti figure i koji možete presaviti kako biste bez prepreka sunčali svoj trbuh. Talijanska marka David Mare. Donji dio kupaćeg kostima Gaćice s gornjim rubom na presavijanje Brzosušeći materijal Kreirajte svoj savršeni outfit za plažu!
 • David Mare Donji dio ženskog kupaćeg kostima Cristal
  Donji dio luksuznog kupaćeg kostima Cristal s netradicionalnim uzorkom. Gaćice imaju na bokovima uzice pomoću kojih se može podešavati kroj nogavica i visina gaćica. Od talijanske marke David Mare. Donji dio kupaćeg kostima Gaćice klasičnog kroja Pogodno i za puniju figuru Brzosušeći materijal Regulacije visine na bokovima Kreirajte svoj savršeni outfit za plažu!
 • David Mare Gornji dio ženskog kupaćeg kostima David Mare Phython sa žicama
  Gornji dio ženskog kupaćeg kostima s daškom etno stila talijanske kolekcije David Mare. Budite posebni u ovom modelu za plažu! Kupaći kostim proizveden je od udobnog materijala s brzosušećim osobinama, s unutrašnje strane podšiven dodatnim slojem tkanine Grudnjak u stilu bandeau s ušivenim žicama i umetcima koji se mogu skidati Naramenice se mogu otkopčati i zavezati oko vrata Glatki je pojas s bočnim žicama na vezanje Stvorite savršen outfit za plažu!
 • David Mare Ženski dvodijelni kupaći kostim Violeta
  Luksuzni dvodijelni kupaći kostim Violeta s nježno podstavljenim grudnjakom. Gaćice klasičnog kroja imaju visoki struk koji prekriva sitne nesavršenosti tijela, možete ga presavinuti kada želite poraditi na sunčanju svog trbuha. Od talijanskog branda David Mare. Ženski bikini Brzosušeći Podstavljene košarice Naramenice na otkopčavanje samo na stražnjoj strani Bočne žice Stražnje kopčanje s metalnom kupaćom kopčom Gaćice sa strukom na presavijanje Stvorite savršen outfit za plažu!
 • David Mare Ženski dvodijelni kupaći kostim Cecelia
  Luksuzni dvodijelni kupaći kostim Cecelia s neobičnim uzorkom i detaljima. Bandeau grudnjak ima skrivene košarice, koje omogućuju Vašim prsima potporu i daju prirodan lijep oblik. Naramenice možete otkopčati i poraditi na savršenom sunčanju. Gaćice su udobnog klasičnog kroja. Od talijanskog branda David Mare. Ženski bikini Brzosušeći materijal Skrivene podstavljene košarice Naramenice na skidanje Klasične žice Bočne žice Vezanje oko vrata i na stražnjoj strani Gaćice klasičnog kroja Stvorite savršen outfit za plažu!
 • David Mare Donji dio ženskog kupaćeg kostima Cecelia
  Donji dio luksuznog kupaćeg kostima Cecelia s neobičnim uzorkom i detaljima. Gaćice su udobnog klasičnog kroja s kratkim trakama, s kojima možete ukrasiti svoje bokove. Od talijanskog branda David Mare. Donji dio kupaćeg kostima Gaćice klasičnog kroja Brzosušeći materijal Stvorite savršen outfit za plažu!
 • David Mare Ženski gornji dio kupaćeg kostima Elza
  Luksuzni gornji dio kostima Elza za ljubiteljice klasičnog kroja. Podstavljene košarice oblikovat će Vaše grudi i pružiti im potrebnu podršku. Brzosušeći materijal Podstavljene košarice Klasične žice Stražnje kopčanje na metalnu sponu Kreirajte svoj savršeni outfit za plažu!
 • David Mare Donji dio ženskog kupaćeg kostima Cintia
  Donji dio luksuznog kupaćeg kostima Cintia od posebno udobnog materijala. Gaćice se na bokovima vežu zahvaljujući čemu možete sami podesiti njihov struk. Od talijanskog branda David Mare. Donji dio kupaćeg kostima Gaćice klasičnog kroja Brzosušeći materijal Vezanje na bokovima Stvorite savršen outfit za plažu!
 • David Mare Gornji dio ženskog kupaćeg kostima David Mare Playa 015 sa žicama
  Gornji dio ženskog kupaćeg kostima s bogatim cvjetnim uzorkom. Ekskluzivno iz talijanske kolekcije David Mare! Kupaći kostim napravljen je od finog materijala s brzosušećim karakteristikama, s unutrašnje strane podšiven drugim slojem tkanine Grudnjak u stilu bandeau s ušivenim žicama i umetcima koji se mogu izvaditi Naramenice na otkopčavanje i vezanjem oko vrata Glatki pojas s bočnim žicama i mogućnost vezanja oko vrata Promjena dezena kupaćeg kostima moguća Stvorite savršen outfit za plažu!

Posljednje pregledano

Vrh