Brandovi 1
Cijena
kn kn

da Vinci odjeća, obuća i modni dodaci

 • Katalog
 • Lista
Brand: da Vinci 37 proizvoda
 • da Vinci Classic kist za sjenčenje i prijelaze 4196
  da Vinci Classic, , Kistovi za sjenila za oči za žene, Kist za oči da Vinci Classic Classic nezamjenjiv je pomoćnik pri svakom make-upu očiju.Svojstva:omogućava brzo nanošenje sjenila za očiproizvod je pogodan za puderaste proizvodepomaže usavršavanje make-upaSastojci:od prirodnih vlakanaNačin upotrebe:Pomoću kista nanesite sjenila za oči na kapke. Vucite nježne poteze.
 • da Vinci Classic kist za eyelinere 4474
  da Vinci Classic, , Kistovi za sjenila za oči za žene, Kist za oči da Vinci Classic Classic nezamjenjiv je pomoćnik pri svakom make-upu očiju.Svojstva:olakšava nanošenje sjenila za očipomaže usavršavanje make-upananosi optimalni sloj sjenila za očiSastojci:od prirodnih vlakanaNačin upotrebe:Pomoću kista nanesite sjenila za oči na kapke. Vucite nježne poteze.
 • da Vinci Classic kist za sjenila za oči ovalni 4274
  da Vinci Classic, , Kistovi za sjenila za oči za žene, Kist za oči da Vinci Classic Classic nezamjenjiv je pomoćnik pri svakom make-upu očiju.Svojstva:omogućava brzo nanošenje sjenila za očiolakšava nanošenje sjenila za očiproizvod je pogodan za puderaste proizvodeSastojci:od prirodnih vlakanaNačin upotrebe:Pomoću kista nanesite sjenila za oči na kapke. Vucite nježne poteze.
 • da Vinci Classic sintetički kosi kist za eyelinere 4374
  da Vinci Classic, , Kistovi za sjenila za oči za žene, Kist za oči da Vinci Classic Classic nezamjenjiv je pomoćnik pri svakom make-upu očiju.Svojstva:pomaže usavršavanje make-upaodlično rukovanjeSastojci:od sintetičkih vlakanaNačin upotrebe:Za tanke linije kistom pređite uz trepavice nježno, ukoliko hoćete širu liniju, kist malo pritisnite. Vrhom kista možete lako završiti liniju kod unutarnjeg ili vanjskog kuta oka.
 • da Vinci Display držač za kozmetičke kistove 4815E
  da Vinci Display, , Kistovi za lice za žene, Proizvod da Vinci Display će zavoljeti svako tko voli šminkanje i lijepe dodatke.Svojstva:metalni stalakpraktični dizajn
 • da Vinci Style kist za sjenila za oči 4127
  da Vinci Style, , Kistovi za sjenila za oči za žene, Kist za oči da Vinci Style nezamjenjiv je pomoćnik pri svakom make-upu očiju.Svojstva:omogućava brzo nanošenje sjenila za očipomaže usavršavanje make-upananosi optimalni sloj sjenila za očiSastojci:od sintetičkih vlakanaNačin upotrebe:Koristite ravnu čast kista za nanošenje sjenila za oči, oblu ivicu kista koristite za razmazivanje i miješanje boja ili za nanošenje sjenila kao olovke ispod donjeg kapka.
 • da Vinci Style kist za puder 94227
  da Vinci Style, , Kistovi za lice za žene, Kist da Vinci Style osigurava savršeno šminkanje vašeg lica.Svojstva:za nanošenje puderastih proizvodaima nježne čekinjespecijalni oblik radi lakše aplikacijeSastojci:od sintetičkih vlakanaNačin upotrebe:Malu količinu šminke nanesite na lice po potrebi.
 • da Vinci Classic kist za sjenila za oči 964
  da Vinci Classic, , Kistovi za sjenila za oči za žene, Kist za oči da Vinci Classic Classic nezamjenjiv je pomoćnik pri svakom make-upu očiju.Svojstva:pomaže usavršavanje make-upaolakšava nanošenje sjenila za očiSastojci:od prirodnih vlakanaNačin upotrebe:Pomoću kista nanesite sjenila za oči na kapke. Vucite nježne poteze.
 • da Vinci Classic kist za eyelinere - kosi 4314
  da Vinci Classic, , Kistovi za sjenila za oči za žene, Kist za oči da Vinci Classic nezamjenjiv je pomoćnik pri svakom make-upu očiju.Svojstva:pomaže usavršavanje make-upaodlično rukovanjeza putovanja i za torbicuuporaba i za mokru i za suhu kosuSastojci:od prirodnih vlakanaNačin upotrebe:Za tanke linije kistom pređite uz trepavice nježno, ukoliko hoćete širu liniju, kist malo pritisnite. Vrhom kista možete lako završiti liniju kod unutarnjeg ili vanjskog kuta oka.
 • da Vinci Professional kist za eyelinere 43730
  da Vinci Professional, , Kistovi za sjenila za oči za žene, Kist za oči da Vinci Professional nezamjenjiv je pomoćnik pri svakom make-upu očiju.Svojstva:pomaže usavršavanje make-upaodlično rukovanjeSastojci:od sintetičkih vlakanaNačin upotrebe:Za tanke linije kistom pređite uz trepavice nježno, ukoliko hoćete širu liniju, kist malo pritisnite. Vrhom kista možete lako završiti liniju kod unutarnjeg ili vanjskog kuta oka.
 • da Vinci Classic kist za highlighter 4774-1
  da Vinci Classic, , Kistovi za lice za žene, Kist da Vinci Classic osigurava savršeno šminkanje vašeg lica.Svojstva:za nanošenje puderastih proizvodaspecijalni oblik radi lakše aplikacijeprecizna i laka aplikacijaima nježne čekinjeSastojci:od prirodnih vlakanaNačin upotrebe:Pomoću kista nanesite na konture lica. Nježnim potezima potom proizvod dobro razmažite.
 • da Vinci Synique kist za obrve i eyelinere 43647
  da Vinci Synique, , Kistovi za sjenila za oči za žene, Kist za oči da Vinci Synique nezamjenjiv je pomoćnik pri svakom make-upu očiju.Svojstva:pomaže usavršavanje make-upaodlično rukovanjeza putovanja i za torbicuSastojci:od sintetičkih vlakanaNačin upotrebe:Za tanke linije kistom pređite uz trepavice nježno, ukoliko hoćete širu liniju, kist malo pritisnite. Vrhom kista možete lako završiti liniju kod unutarnjeg ili vanjskog kuta oka.
 • da Vinci Style kist za obrve i eyelinere 4327
  da Vinci Style, , Kistovi za sjenila za oči za žene, Kist za oči da Vinci Style nezamjenjiv je pomoćnik pri svakom make-upu očiju.Svojstva:odlično rukovanjeNačin upotrebe:Za tanke linije kistom pređite uz trepavice nježno, ukoliko hoćete širu liniju, kist malo pritisnite. Vrhom kista možete lako završiti liniju kod unutarnjeg ili vanjskog kuta oka.
 • da Vinci Kabuki kist za puder + kožna futrola 9600
  da Vinci Kabuki, , Kistovi za lice za žene, Kist da Vinci Kabuki Kabuki osigurava savršeno šminkanje vašeg lica.Svojstva:za nanošenje puderastih proizvodaspecijalni oblik radi lakše aplikacijeza putovanja i za torbicuprecizna i laka aplikacijaSastojci:od prirodnih vlakanaNačin upotrebe:Malu količinu šminke nanesite na lice po potrebi.
 • da Vinci Cleaning and Care sapun za čišćenje za kozmetičke kistove 4834 40 g
  da Vinci Cleaning and Care, 40 g, Čišćenje kistova za žene, Proizvod da Vinci Cleaning and Care održava vaše kistove za make-up čiste i tako produljuje njihov životni vijek.Svojstva:temeljito čisti kistoveproduljuje vijek trajanja kistovaproizvod je pogodan za čišćenje manjih i većih kistovauklanja s kistova ostatke šminkeodržava kistove u odličnom stanjuNačin upotrebe:Kist provucite ispod tekuće tople vode i potom ga isplahnite uz pomoć sapuna. Kist potom nježno osušite i ostavite da se prirodno osuši (najbolje tijekom noći).
 • da Vinci Uomo sapun za brijanje 4894 40 g
  da Vinci Uomo, 40 g, Klasično brijanje za muškarce, Proizvod za brijanje da Vinci Uomo osigurava potpuno gladak tijek vaše rutine prilikom brijanja.Svojstva:pomaže glatkom i preciznom brijanjustvara bogatu pjenuNačin upotrebe:Za nanošenje koristite kist za brijanje, uz čiju pomoć ćete preparat nanijeti na vlažno lice i vrat.
 • da Vinci Professional kist za usne 9620
  da Vinci Professional, , Kistovi za usne za žene, Kist za usne da Vinci Professional omogućit će vam da imate savršene i precizno našminkane usne.Svojstva:savršeno oblikuje usne zahvaljujući preciznom nanošenju ružaravnomjerno razmazuje ružbrza i jednostavna aplikacijaSastojci:od prirodnih vlakanaNačin upotrebe:Malu količinu šminke kistom nanesite na usne po potrebi. Koristite ivicu kista za stvaranje kontura, a površinu kista za popunjavanje usana.
 • da Vinci Professional kosi kist za obrve 43530
  da Vinci Professional, , Kistovi za sjenila za oči za žene, Kist za oči da Vinci Professional nezamjenjiv je pomoćnik pri svakom make-upu očiju.Svojstva:pomaže usavršavanje make-upaodlično rukovanjeza putovanja i za torbicuSastojci:od sintetičkih vlakanaNačin upotrebe:Za tanke linije kistom pređite uz trepavice nježno, ukoliko hoćete širu liniju, kist malo pritisnite. Vrhom kista možete lako završiti liniju kod unutarnjeg ili vanjskog kuta oka.
 • da Vinci Professional zakrivljeni kist za eyelinere 46135
  da Vinci Professional, , Kistovi za sjenila za oči za žene, Kist za oči da Vinci Professional nezamjenjiv je pomoćnik pri svakom make-upu očiju.Svojstva:pomaže usavršavanje make-upaodlično rukovanjeza putovanja i za torbicuSastojci:od prirodnih vlakanaNačin upotrebe:Za tanke linije kistom pređite uz trepavice nježno, ukoliko hoćete širu liniju, kist malo pritisnite. Vrhom kista možete lako završiti liniju kod unutarnjeg ili vanjskog kuta oka.
 • da Vinci Mask kist za masku za lice 50739
  da Vinci Mask, , Dodaci za žene, Kist da Vinci Mask osigurava savršeno šminkanje vašeg lica.Svojstva:za nanošenje kremastih proizvodaima nježne čekinjeprecizna i laka aplikacijaSastojci:od sintetičkih vlakanaNačin upotrebe:Pomoću kista nanesite na konture lica. Nježnim potezima potom proizvod dobro razmažite.
 • da Vinci Mask lepezasti kist za masku za lice 47469
  da Vinci Mask, , Dodaci za žene, Svojstva:precizna i laka aplikacijaspecijalni oblik radi lakše aplikacijeima nježne čekinjeSastojci:od sintetičkih vlakanaNačin upotrebe:Pomoću kista nanesite na konture lica. Nježnim potezima potom proizvod dobro razmažite.
 • da Vinci Basic kist za usne 922
  da Vinci Basic, , Kistovi za usne za žene, Kist za usne da Vinci Basic omogućit će vam da imate savršene i precizno našminkane usne.Svojstva:savršeno oblikuje usne zahvaljujući preciznom nanošenju ružaravnomjerno razmazuje ružodlično rukovanjebrza i jednostavna aplikacijaSastojci:od sintetičkih vlakanaNačin upotrebe:Malu količinu šminke kistom nanesite na usne po potrebi. Koristite ivicu kista za stvaranje kontura, a površinu kista za popunjavanje usana.
 • da Vinci Style kist za usne 927
  da Vinci Style, , Kistovi za usne za žene, Kist za usne da Vinci Style omogućit će vam da imate savršene i precizno našminkane usne.Svojstva:savršeno oblikuje usne zahvaljujući preciznom nanošenju ružaravnomjerno razmazuje ružodlično rukovanjeSastojci:od sintetičkih vlakanaNačin upotrebe:Malu količinu šminke kistom nanesite na usne po potrebi. Koristite ivicu kista za stvaranje kontura, a površinu kista za popunjavanje usana.
 • da Vinci Style aplikator za sjenilo za oči 3727
  da Vinci Style, , Kistovi za sjenila za oči za žene, Kist za oči da Vinci Style nezamjenjiv je pomoćnik pri svakom make-upu očiju.Svojstva:omogućava brzo nanošenje sjenila za očinanosi optimalni sloj sjenila za očiproizvod je pogodan za puderaste proizvodeNačin upotrebe:Pomoću kista nanesite sjenila za oči na kapke. Vucite nježne poteze.
 • da Vinci Style četkica za obrve 3627
  da Vinci Style, , Kistovi za sjenila za oči za žene, Kist za oči da Vinci Style nezamjenjiv je pomoćnik pri svakom make-upu očiju.Svojstva:odlično rukovanjeuporaba i za mokru i za suhu kosuNačin upotrebe:Dio s četkicom koristite za oblikovanje obrva ili za uklanjanje suvišne boje. Češljić koristite nakon što nanesete maskaru, čime ćete trepavice odijeliti i ukloniti eventualne grudice.
 • da Vinci Style kist za eyelinere 4527
  da Vinci Style, , Kistovi za sjenila za oči za žene, Kist za oči da Vinci Style nezamjenjiv je pomoćnik pri svakom make-upu očiju.Svojstva:pomaže usavršavanje make-upaodlično rukovanjeSastojci:od sintetičkih vlakanaNačin upotrebe:Za tanke linije kistom pređite uz trepavice nježno, ukoliko hoćete širu liniju, kist malo pritisnite. Vrhom kista možete lako završiti liniju kod unutarnjeg ili vanjskog kuta oka.
 • da Vinci Style kist za nanošenje korektora 927
  da Vinci Style, , Kistovi za lice za žene, Kist da Vinci Style osigurava savršeno šminkanje vašeg lica.Svojstva:za nanošenje kremastih proizvodaima nježne čekinjeprecizna i laka aplikacijaSastojci:od sintetičkih vlakanaNačin upotrebe:Malu količinu šminke nanesite na lice po potrebi.
 • da Vinci Sets set kistova u torbici
  da Vinci Sets, , Setovi kistova za make-up za žene, Set kistova za šminkanje da Vinci Sets omogućit će vam kreiranje bilo koje dnevne i večernje šminke kao od profesionalca.
 • da Vinci Classic Rondo kist za make-up i puder 9465
  da Vinci Classic Rondo, , Kistovi za lice za žene, Kist da Vinci Classic Rondo osigurava savršeno šminkanje vašeg lica.Svojstva:za nanošenje kremastih proizvodaza nanošenje puderastih proizvodaprecizna i laka aplikacijaSastojci:od sintetičkih vlakanaNačin upotrebe:Malu količinu šminke nanesite na lice po potrebi.
 • da Vinci Classic kist za sjenila za oči okrugli 4194
  da Vinci Classic, , Kistovi za sjenila za oči za žene, Kist za oči da Vinci Classic nezamjenjiv je pomoćnik pri svakom make-upu očiju.Svojstva:pomaže usavršavanje make-upaolakšava nanošenje sjenila za očiproizvod je pogodan za puderaste proizvodenanosi optimalni sloj sjenila za očiomogućava brzo nanošenje sjenila za očiodlično rukovanjeSastojci:od prirodnih vlakanaNačin upotrebe:Za tanke linije kistom pređite uz trepavice nježno, ukoliko hoćete širu liniju, kist malo pritisnite. Vrhom kista možete lako završiti liniju kod unutarnjeg ili vanjskog kuta oka. Pomoću kista nanesite sjenila za oči na kapke. Vucite nježne poteze.
 • da Vinci Classic kist za puder i kremasto rumenilo 9770
  da Vinci Classic, , Kistovi za lice za žene, Kist da Vinci Classic Classic osigurava savršeno šminkanje vašeg lica.Svojstva:za nanošenje kremastih proizvodaza nanošenje puderastih proizvodaspecijalni oblik radi lakše aplikacijeprecizna i laka aplikacijaSastojci:od sintetičkih vlakanaNačin upotrebe:Malu količinu šminke nanesite na lice po potrebi.
 • da Vinci Style kist za tekući puder 927
  da Vinci Style, , Kistovi za lice za žene, Kist da Vinci Style osigurava savršeno šminkanje vašeg lica.Svojstva:za nanošenje kremastih proizvodaspecijalni oblik radi lakše aplikacijeprecizna i laka aplikacijaSastojci:od sintetičkih vlakanaNačin upotrebe:Malu količinu šminke nanesite na lice po potrebi.
 • da Vinci Basic ovalni kist za puder 95222
  da Vinci Basic, , Kistovi za lice za žene, Kist da Vinci Basic osigurava savršeno šminkanje vašeg lica.Svojstva:za nanošenje puderastih proizvodaodlično rukovanjeprecizna i laka aplikacijaSastojci:od prirodnih vlakanaNačin upotrebe:Malu količinu šminke nanesite na lice po potrebi.
 • da Vinci Classic kist za usne 964
  da Vinci Classic, , Kistovi za usne za žene, Kist za usne da Vinci Classic Classic omogućit će vam da imate savršene i precizno našminkane usne.Svojstva:savršeno oblikuje usne zahvaljujući preciznom nanošenju ružaravnomjerno razmazuje ružbrza i jednostavna aplikacijaSastojci:od prirodnih vlakanaNačin upotrebe:Malu količinu šminke kistom nanesite na usne po potrebi. Koristite ivicu kista za stvaranje kontura, a površinu kista za popunjavanje usana.
 • da Vinci Classic kosi kist za obrve 4354
  da Vinci Classic, , Kistovi za sjenila za oči za žene, Kist za oči da Vinci Classic nezamjenjiv je pomoćnik pri svakom make-upu očiju.Svojstva:pomaže usavršavanje make-upaza putovanja i za torbicuodlično rukovanjeSastojci:od sintetičkih vlakanaNačin upotrebe:Za tanke linije kistom pređite uz trepavice nježno, ukoliko hoćete širu liniju, kist malo pritisnite. Vrhom kista možete lako završiti liniju kod unutarnjeg ili vanjskog kuta oka.
 • da Vinci Style kist za sjenčenje i prijelaze 4197
  da Vinci Style, , Kistovi za sjenila za oči za žene, Kist za oči da Vinci Style nezamjenjiv je pomoćnik pri svakom make-upu očiju.Svojstva:omogućava brzo nanošenje sjenila za očipomaže usavršavanje make-upaodlično rukovanjeSastojci:od sintetičkih vlakanaNačin upotrebe:Pomoću kista nanesite sjenila za oči na kapke. Vucite nježne poteze.
 • da Vinci Style kist za rumenilo 90227
  da Vinci Style, , Kistovi za lice za žene, Kist da Vinci Style osigurava savršeno šminkanje vašeg lica.Svojstva:za nanošenje puderastih proizvodaspecijalni oblik radi lakše aplikacijeodlično rukovanjeSastojci:od sintetičkih vlakana

Posljednje pregledano

Vrh