Brandovi 1
Cijena
kn kn

Curanatura odjeća, obuća i modni dodaci

 • Katalog
 • Lista
Brand: Curanatura 4 proizvoda
 • Curanatura Junior četkica za zube od bambusa za djecu extra soft
  Curanatura Junior, , Četkice za zube za djecu, Četkica za zube Curanatura Junior produbit će kod djece na razigran način higijenske navike. Zahvaljujući veselom dizajnu pranje zuba postat će zabava.Svojstva:nježno i pouzdano pere zubenježno njeguje zubno mesodobro se drži u ruciNačin upotrebe:Nanesite zubnu pastu na četkicu, navlažite, operite zube i usnu šupljinu. Temeljito isperite.
 • Curanatura Carbon četkica za zube od bambusa soft
  Curanatura Carbon, , Četkice uniseks, Četkica za zube Curanatura Carbon održava zdravlje i ljepotu vaših zuba. Učinkovito uklanja zubni plak i pomaže u sprječavanju zubnog karijesa.Svojstva:uklanja zubni plakpruža nježnu njegu za zubno meso i zubnu caklinujednostavna za rukovanjeNačin upotrebe:Nanesite zubnu pastu na četkicu, navlažite, operite zube i usnu šupljinu. Temeljito isperite.
 • Curanatura Bamboo četkica za zube od bambusa soft
  Curanatura Bamboo, , Četkice uniseks, Četkica za zube Curanatura Bamboo održava zdravlje i ljepotu vaših zuba. Učinkovito uklanja zubni plak i pomaže u sprječavanju zubnog karijesa.Svojstva:uklanja zubni plakjednostavna za rukovanjeNačin upotrebe:Nanesite zubnu pastu na četkicu, navlažite, operite zube i usnu šupljinu.
 • Curanatura Health četkica za zube od bambusa soft
  Curanatura Health, , Četkice uniseks, Četkica za zube Curanatura Health održava zdravlje i ljepotu vaših zuba. Učinkovito uklanja zubni plak i pomaže u sprječavanju zubnog karijesa.Svojstva:uklanja zubni plakjednostavna za rukovanjeNačin upotrebe:Nanesite zubnu pastu na četkicu, navlažite, operite zube i usnu šupljinu.

Posljednje pregledano

Vrh