Brandovi 1
Cijena
kn kn

Chromwell odjeća, obuća i modni dodaci

 • Katalog
 • Lista
Brand: Chromwell 16 proizvoda
 • Chromwell Brushes Dark četka za kosu prirodne čekinje Ø 30 mm
  Chromwell Brushes Dark, , Četka za feniranje za žene, Okrugla četka za kosu Chromwell Brushes Dark nezamjenjiv pomoćnik prilikom redovitog feniranja.Svojstva:idealna je za oblikovanje kose tijekom feniranjauključuje i dodatak na izvlačenje za odjeljivanje pramenovapomaže definirati željeni oblikčetka se koristi za oblikovanje frizureNačin upotrebe:Veličinu četke birajte po konkretnoj duljini i gustoći svoje kose. Okrugla četka je pogodna za styling pomoću toplinskog oblikovanja kose.
 • Chromwell Brushes Dark Wood okrugla četka za kosu
  Chromwell Brushes Dark Wood, , Četka za feniranje za žene, Okrugla četka za kosu nezamjenjiv pomoćnik prilikom redovitog feniranja.Svojstva:idealna je za oblikovanje kose tijekom feniranjapomaže definirati željeni oblikpomaže u podizanju šišaka koje su se opustilečetka se koristi za oblikovanje frizureima neklizajuću drškuNačin upotrebe:Okrugla četka je pogodna za styling pomoću toplinskog oblikovanja kose.
 • Chromwell Brushes Natural Bristles četka za kosu prirodne čekinje Ø 14 mm
  Chromwell Brushes Natural Bristles, , Četka za feniranje za žene, Okrugla četka za kosu Chromwell Brushes Natural Bristles nezamjenjiv pomoćnik prilikom redovitog feniranja.Svojstva:idealna je za oblikovanje kose tijekom feniranjapomaže definirati željeni oblikpomaže u podizanju šišaka koje su se opustilečetka se koristi za oblikovanje frizureNačin upotrebe:Veličinu četke birajte po konkretnoj duljini i gustoći svoje kose. Okrugla četka je pogodna za styling pomoću toplinskog oblikovanja kose.
 • Chromwell Accessories Green samostojeći uvijači za kosu za kosu ( ø 48 x 63 mm ) 12 kom
  Chromwell Accessories Green, 12 kom, Uvijači za kosu za žene, Uvijači za kosu Chromwell Accessories Green pomoći će vam u stvaranju krasnih valova i kovrča.Svojstva:pouzdano uvija kosujednostavno rukovanjene oštećuju kosu i udoban je za držanjeu više boja i veličinaSastojci:plastikaNačin upotrebe:Slijedite priložene upute.
 • Chromwell Accessories DNA Evolution posuda za miješanje boja
  Chromwell Accessories DNA Evolution, , Posude za miješanje boja za žene, Zdjelica za miješanje boja Chromwell Accessories DNA Evolution nezamjenjiv je dodatak preparatima za bojanje, olakšat će svako bojanje kose.Svojstva:koristi se za miješanje boje s aktivacijskom emulzijompojednostavljuje primjenu proizvodaSastojci:proizvedeno od plastike
 • Chromwell Accessories Blue mali pjenasti uvijači (ø 14 x 180 mm) 10 kom
  Chromwell Accessories Blue, 10 kom, Uvijači za kosu za žene, Uvijači za kosu Chromwell Accessories Blue pomoći će vam u stvaranju krasnih valova i kovrča.Svojstva:ne oštećuju kosu i udoban je za držanjepouzdano uvija kosujednostavno rukovanjeu više boja i veličinaNačin upotrebe:Slijedite priložene upute.
 • Chromwell Accessories Blue/Grey uvijači za trajnu ondulaciju ( ø 13 x 70 mm ) 7 cm
  Chromwell Accessories Blue/Grey, 7 cm, Uvijači za kosu za žene, Uvijači za kosu Chromwell Accessories Blue/Grey pomoći će vam u stvaranju krasnih valova i kovrča.Svojstva:pouzdano uvija kosujednostavno rukovanjeza kratku ili dugu kosuSastojci:plastikaNačin upotrebe:Slijedite priložene upute.
 • Chromwell Accessories kist za bojanje kose s češljem
  Chromwell Accessories, , Kistovi za bojanje kose za žene, Kist za bojanje Chromwell Accessories Accessories predstavlja nezamjenjiv dodatak preparatima za bojanje bez kojeg zapravo cijeli proces bojanja ne može biti obavljen.Svojstva:omogućuje jednostavnu primjenu boje za kosuosigurava rezultat prirodnog izgleda kosevrh kista je dobar za odijeljivanje pramenovaNačin upotrebe:Kist koristite za nanošenje boje na kosu. Nakon uporabe dobro isperite toplom vodom i sapunom. Veličina kista utječe na preciznost i brzinu nanošenja boje.
 • Chromwell Accessories DNA Evolution kist za bojanje kose crni
  Chromwell Accessories DNA Evolution, , Kistovi za bojanje kose za žene, Kist za bojanje Chromwell Accessories DNA Evolution predstavlja nezamjenjiv dodatak preparatima za bojanje bez kojeg zapravo cijeli proces bojanja ne može biti obavljen.Svojstva:omogućuje jednostavnu primjenu boje za kosuaplikacija je ravnomjerna cijelom duljinom kosevrh kista je dobar za odijeljivanje pramenovaNačin upotrebe:Kist koristite za nanošenje boje na kosu. Nakon uporabe dobro isperite toplom vodom i sapunom. Veličina kista utječe na preciznost i brzinu nanošenja boje.
 • Chromwell Accessories DNA Evolution kist za bojanje kose
  Chromwell Accessories DNA Evolution, , Kistovi za bojanje kose za žene, Kist za bojanje Chromwell Accessories DNA Evolution predstavlja nezamjenjiv dodatak preparatima za bojanje bez kojeg zapravo cijeli proces bojanja ne može biti obavljen.Svojstva:omogućuje jednostavnu primjenu boje za kosuaplikacija je ravnomjerna cijelom duljinom kosevrh kista je dobar za odijeljivanje pramenovaNačin upotrebe:Kist koristite za nanošenje boje na kosu. Nakon uporabe dobro isperite toplom vodom i sapunom. Veličina kista utječe na preciznost i brzinu nanošenja boje.
 • Chromwell Accessories Pink posuda za miješanje boja
  Chromwell Accessories Pink, , Posude za miješanje boja za žene, Zdjelica za miješanje boja Chromwell Accessories Pink nezamjenjiv je dodatak preparatima za bojanje, olakšat će svako bojanje kose.Svojstva:koristi se za miješanje boje s aktivacijskom emulzijompojednostavljuje primjenu proizvodaSastojci:proizvedeno od plastike
 • Chromwell Accessories Pink samostojeći uvijači za kosu ( ø 25 x 63 mm ) 12 kom
  Chromwell Accessories Pink, 12 kom, Uvijači za kosu za žene, Uvijači za kosu Chromwell Accessories Pink pomoći će vam u stvaranju krasnih valova i kovrča.Svojstva:pouzdano uvija kosujednostavno rukovanjene oštećuju kosu i udoban je za držanjeu više boja i veličinaSastojci:plastikaNačin upotrebe:Slijedite priložene upute.
 • Chromwell Accessories Grey spužvasti uvijači za kosu - medium (ø 18 x 240 mm) 10 kom
  Chromwell Accessories Grey, 10 kom, Uvijači za kosu za žene, Uvijači za kosu Chromwell Accessories Grey pomoći će vam u stvaranju krasnih valova i kovrča.Svojstva:jednostavno rukovanjene oštećuju kosu i udoban je za držanjepouzdano uvija kosuNačin upotrebe:Slijedite priložene upute.
 • Chromwell Accessories Blue samostojeći uvijači za kosu ( ø 40 x 63 mm ) 12 kom
  Chromwell Accessories Blue, 12 kom, Uvijači za kosu za žene, Uvijači za kosu Chromwell Accessories Blue pomoći će vam u stvaranju krasnih valova i kovrča.Svojstva:pouzdano uvija kosujednostavno rukovanjene oštećuju kosu i udoban je za držanjeu više boja i veličinaSastojci:plastikaNačin upotrebe:Slijedite priložene upute.
 • Chromwell Accessories Black/Grey uvijači za trajnu ondulaciju ( ø 16 x 91 mm ) 9,1 cm
  Chromwell Accessories Black/Grey, 9,1 cm, Uvijači za kosu za žene, Uvijači za kosu Chromwell Accessories Black/Grey pomoći će vam u stvaranju krasnih valova i kovrča.Svojstva:pouzdano uvija kosujednostavno rukovanjeza kratku ili dugu kosuSastojci:plastikaNačin upotrebe:Slijedite priložene upute.
 • Chromwell Accessories Orange dugi pjenasti uvijači za kosu (ø 16 x 240 mm ) 10 kom
  Chromwell Accessories Orange, 10 kom, Uvijači za kosu za žene, Uvijači za kosu Chromwell Accessories Orange pomoći će vam u stvaranju krasnih valova i kovrča.Svojstva:ne oštećuju kosu i udoban je za držanjepouzdano uvija kosujednostavno rukovanjeu više boja i veličinaNačin upotrebe:Slijedite priložene upute.

Posljednje pregledano

Vrh