Brandovi 1
Cijena
kn kn

Bye Bra odjeća, obuća i modni dodaci

 • Katalog
 • Lista
Brand: Bye Bra 13 proizvoda
 • Bye Bra Silikonske naljepnice za bradavice 2 para
  Samostojeće silikonske naljepnice za bradavice – 2 para. Naljepnice za pokrivanje bradavica prekrivene su mikrovlaknom u boji kože Okolni dio unutrašnjeg dijela je samoljepljiv, središte je ispunjeno mekom tkaninom Promjer 8 cm, debljina 3 mm Namijenjeno za više korištenja (do 50x)
 • Bye Bra Stanga
  Samoljepljive i nevidljive gaćice Stanga za višekratnu upotrebu. Laserski rezane gaćice imaju lijepljene rubove kako bi ostale nevidljive ispod odjeće. Ljepljivi dio od silikona savršeno prianja uz tijelo. Idealno za ljetne dane ili plesnu sezonu. Samoljepljive Stanga gaćice Bešavni dizajn Lijepljeni porubi Laserski rezani rubovi Silikonska površina s unutarnje stane gornjeg ruba >Ojačani pamučni intimni dio Nakon upotrebe silikonsku površinu isperite toplom vodom i nakon sušenja prekrijte zaštitnim filmom. Uz preporučeno održavanje, gaćice će trajati i do 50 aplikacija
 • Bye Bra Nevidljivi grudnjak Bye Bra A-C + svilene naljepnice
  Želite imati lijepe i čvrste grudi bez grudnjaka sa žicama? Jedinstveni nevidljivi grudnjak Bye Bra će Vam tu želju ispuniti! U pakiranju se nalazi nevidljivi grudnjak Bye Bra i naljepnice za pokrivanje bradavica Samoljepljivi grudnjak Bye Bra potpuno je proziran i ostaje nevidljiv čak i pod uskom i prozirnom odjećom Može se nositi čak i pod kupaćim kostimom Aplikacija je jednostavna i ne zahtjeva puno vremena – u paketu se nalaze detaljne upute U pakiranju se nalaze i svilene naljepnice svijetle boje Prednost svilenih naljepnica - tanke su (za jednokratnu upotrebu) Grudnjak Bye Bra je original i posjeduje certifikat zdravstvene sigurnosti Veličina pakiranja A-C odgovara veličinama košarica A-C, pakiranje sadrži četiri para nevidljivih grudnjaka Bye Bra i jedan par samostojećih naljepnica za bradavice Želite li saznati više o jedinstvenom nevidljivom grudnjaku Bye Bra?
 • Bye Bra Nevidljivi grudnjak Bye Bra A-C + silikonske naljepnice
  Želite imati lijepe i snažne grudi bez grudnjaka sa žicama? Jedinstveni nevidljivi grudnjak Bye Bra ispunit će Vam ovu želju! U pakiranju se nalazi nevidljivi grudnjak Bye Bra i naljepnice za pokrivanje bradavica Samoljepljivi grudnjak Bye Bra potpuno je proziran i ostaje nevidljiv čak i pod uskom i prozirnom odjećom Može se nositi i pod kupaćim kostimom Aplikacija jednostavna i ne zahtjeva puno vremena – u paketu se nalaze detaljne upute U pakiranju se nalaze naljepnice prekrivene mikrovlaknom u boji kože Samostojeće silikonske naljepnice za bradavice mogu se prati i ponovo koristiti (do 50x) Grudnjak Bye Bra je original i posjeduje certifikat zdravstvene sigurnosti Veličina pakiranja A-C odgovara veličinama košarica A-C, pakiranje sadrži četiri para nevidljivih grudnjaka Bye Bra i jedan par samostojećih naljepnica za bradavice Želite li saznati više o jedinstvenom nevidljivom grudnjaku Bye Bra?
 • Bye Bra Nevidljivi grudnjak Bye Bra D-F + silikonske naljepnice
  Želite li imati lijepe i čvrste grudi bez grudnjaka sa žicama? Jedinstveni nevidljivi grudnjak Bye Bra ispunit će Vam ovu želju! U pakiranju se nalazi nevidljivi grudnjak Bye Bra i naljepnice za pokrivanje bradavica Samoljepljivi grudnjak Bye Bra potpuno je proziran i ostaje nevidljiv čak i pod uskom i prozirnom odjećom Može se nositi i pod kupaćim kostimom Aplikacija jednostavna i ne zahtjeva puno vremena – u paketu se nalaze detaljne upute U pakiranju se nalaze naljepnice prekrivene mikrovlaknom u boji kože Samostojeće silikonske naljepnice za bradavice mogu se prati i ponovo koristiti (do 50x) Grudnjak Bye Bra je original i posjeduje certifikat zdravstvene sigurnosti Veličina D-F odgovara veličinama košarica D-F, pakiranje sadrži tri para Želite li saznajte više o jedinstvenom nevidljivom grudnjaku Bye Bra?
 • Bye Bra Nevidljivi grudnjak Bye Bra F-H +svilene naljepnice
  Želite li imati lijepe i čvrste grudi bez grudnjaka sa žicama? Jedinstveni nevidljivi grudnjak Bye Bra će Vam tu želju ispuniti! U pakiranju se nalazi nevidljivi grudnjak Bye Bra i naljepnice za pokrivanje bradavica Samoljepljivi grudnjak Bye Bra potpuno je proziran i ostaje nevidljiv čak i pod uskom i prozirnom odjećom Može se nositi čak i pod kupaćim kostimom Aplikacija je jednostavna i ne zahtjeva puno vremena – u paketu se nalaze detaljne upute U pakiranju se nalaze i svilenkaste naljepnice svijetle boje Prednost svilenih naljepnica - tanke su (za jednokratnu upotrebu) Grudnjak Bye Bra je original i posjeduje certifikat zdravstvene sigurnosti Veličina F-H odgovara veličinama košarica F-H, pakiranje sadrži tri para Želite li saznati više o jedinstvenom nevidljivom grudnjaku Bye Bra?
 • Bye Bra Nevidljivi grudnjak Bye Bra F-H + silikonske naljepnice
  Želite li imati lijepe i čvrste grudi bez grudnjaka sa žicama? Jedinstveni nevidljivi grudnjak Bye Bra tu će Vam želju ispuniti! U pakiranju se nalazi nevidljivi grudnjak Bye Bra i naljepnice za pokrivanje bradavica Samoljepljivi grudnjak Bye Bra potpuno je proziran i ostaje nevidljiv čak i pod uskom i prozirnom odjećom Može se nositi i pod kupaćim kostimom Aplikacija jednostavna i ne zahtjeva puno vremena – u paketu se nalaze detaljne upute U pakiranju se nalaze naljepnice prekrivene mikrovlaknom u boji kože Samostojeće silikonske naljepnice za bradavice mogu se prati i ponovo koristiti (do 50x) Grudnjak Bye Bra je original i posjeduje certifikat zdravstvene sigurnosti Veličina F-H odgovara veličinama košarica F-H, pakiranje sadrži tri para Želite li saznajte više o jedinstvenom nevidljivom grudnjaku Bye Bra?
 • Bye Bra Prozirna naramenica za sniženo kopčanje UNI
  Produljite obod grudnjaka naramenicom UNI od mekog silikona i riješit ćete problem dubokog izreza na leđima. Stražnje kopčanje na jednu kukicu i tri razine stezanja
 • Bye Bra Nevidljivi grudnjak Bye Bra D-F + svilene naljepnice
  Želite imati lijepe i čvrste grudi bez grudnjaka sa žicama? Jedinstveni nevidljivi grudnjak Bye Bra će Vam tu želju ispuniti! U pakiranju se nalazi nevidljivi grudnjak Bye Bra i naljepnice za pokrivanje bradavica Samoljepljivi grudnjak Bye Bra potpuno je proziran i ostaje nevidljiv čak i pod uskom i prozirnom odjećom Može se nositi čak i pod kupaćim kostimom Aplikacija je jednostavna i ne zahtjeva puno vremena – u paketu se nalaze detaljne upute U pakiranju se nalaze i svilene naljepnice svijetle boje Prednost svilenih naljepnica - tanke su (za jednokratnu upotrebu) Grudnjak Bye Bra je original i posjeduje certifikat zdravstvene sigurnosti Veličina pakiranja D-F odgovara veličinama košarica D-F, pakiranje sadrži tri para Želite li saznati više o jedinstvenom nevidljivom grudnjaku Bye Bra?
 • Bye Bra Svilene naljepnice za bradavice 4 para
  Svilene naljepnice za bradavice – 4 para. Naljepnice su prekrivene svilom svijetle boje Okolni dio unutrašnje strane je ljepljiv, sredina je ispunjena mekom tkaninom Promjer 6 cm, debljina 1 mm Jedan par naljepnica uvijek je namijenjen za jednokratnu upotrebu - traje više od 8 sati
 • Bye Bra Samoljepljivi push-up umetci
  Samoljepljivi Push-Up umetci pomoći će Vam dosegnuti punije poprsje koje izgleda prirodno. Jednostavno ih zalijepite u svoj omiljeni grudnjak. Unutarnja strana ima prianjajući silikon koji omogućava višekratnu upotrebu. Push-Up umetci
 • Bye Bra Samoljepljivi U-Style Bra
  Nevidljivi samoljepljivi grudnjak U-Style Bra riješit će Vaš problem s bilo kojim dekolteom. Zahvaljujući silikonu savršeno prianja i stoji na mjestu! U podstavljenim košaricama nalaze se žice i mali umetci. Grudnjak se lako održava i može se opetovano koristiti. Isprobajte trikove slavnih. Samostojeći grudnjak Podstavljene košarice Bez naramenica Klasične žice Bočne žice Nakon uporabe isperite silikonske plohe toplom vodom, a nakon sušenja ih prekrijte zaštitnom folijom. Uz pravilno održavanje grudnjak će izdržati do 25 nošenja.
 • Bye Bra Bye Bra za duboki dekolte
  Set naljepnica za bradavice i prozirnih traka – savršena zamjena za klasični grudnjak. Prikladan je za majice bez rukava i haljine s dubokim dekolteom! Pogodno za veličinu grudi A-F Naljepnice u obliku cvjetova prekrivene svjetloružičastom svilom Rubovi unutrašnje strane su ljepljivi, sredina je ispunjena mekom tkaninom Promjer 6 cm, debljina 1 mm Primjena: naljepnicu u obliku cvijeta stavite na bradavicu, zatim pažljivo ispod dojke i na bočnu stranu nalijepite trake Svaku traku možete iskoristiti samo jednom, a pri jednoj primjeni prema potrebi možete iskoristiti jednu, dvije ili sva tri para traka Kod veličina grudi A i B trake se mogu razrezati, tako ćete dobiti 6 parova. Drže do 8 sati Uklanjanje naljepnica: na rubove traka nanesite mlijeko za tijelo ili ulje i traku vrlo nježno odljepljujte odozdo prema gore Pakiranje sadrži 18 komada (6 cvjetnih naljepnica, 6 ljepljivih traka u obliku slova T i 6 traka u obliku slova L)

Posljednje pregledano

Vrh