Brandovi 1
Cijena
kn kn

Biosilk odjeća, obuća i modni dodaci

 • Katalog
 • Lista
Brand: Biosilk 14 proizvoda
 • Biosilk Hydrating Therapy hidratantna njega s uljem marakuje 15 ml
  Biosilk Hydrating Therapy, 15 ml, Serumi za kosu za žene, Ulje za kosu Biosilk Hydrating Therapy vašoj će kosi pružiti njegu koju zaslužuje. Kosa će nakon nanošenja biti mekana i puna sjaja.Svojstva:pruža kosi sjajhidratizira i čini kosu mekanomznačajno regenerira i štitidjeluje protiv lomljenja kose i ispucalih krajevaodmah upija zahvaljujući svojoj blagoj konzistencijikorigira oštećenja koseNačin upotrebe:Nanesite na vlažnu kosu, posebice na duljinu i vrhove. Nanesite na suhu kosu, posebice na duljinu i vrhove.
 • Biosilk Silk Therapy regenerator u spreju za sve tipove kose 150 ml
  Biosilk Silk Therapy, 150 ml, Sprejevi za kosu za žene, Njega bez ispiranja Biosilk Silk Therapy pruža vašoj kosi nakon pranja sve što joj je potrebno.Svojstva:pruža hidrataciju i hranjive tvarikvalitativno poboljšava strukturu kosepovećava gustoću i jačinu kosekosa je krasno sjajna i vitalnaeliminira lomljenje koseima regenerativni učinakNačin upotrebe:Nanesite na kosu osušenu ručnikom. Nemojte ispirati. Očešljajte. Oblikujte kosu na uobičajen način.
 • Biosilk Silk Therapy svilenkasta njega za regeneraciju za sve tipove kose 15 ml
  Biosilk Silk Therapy, 15 ml, Serumi za kosu za žene, Njega bez ispiranja Biosilk Silk Therapy pruža vašoj kosi nakon pranja sve što joj je potrebno.Svojstva:pruža hidrataciju i hranjive tvariima regenerativni učinakkosa je krasno sjajna i vitalnadodaje baršunastu mekoćuNačin upotrebe:Nanesite na kosu osušenu ručnikom. Nemojte ispirati. Oblikujte kosu na uobičajen način.
 • Biosilk Volumizing Therapy lak za kosu za jako učvršćivanje 340 g
  Biosilk Volumizing Therapy, 340 g, Lakovi za kosu za žene, Lak za kosu Biosilk Volumizing Therapy fiksirat će vašu frizuru na dulje vrijeme, te će tako osigurati maksimalnu kontrolu nad vašom kosom.Svojstva:jaka fiksacijajednostavna i brza aplikacijatemeljito fiksira sve tipove kose i frizurapruža kosi vitalnost i sjajNačin upotrebe:Naprskajte na suhu kosu s udaljenosti od 30 cm. Prije uporabe dobro protresite.
 • Biosilk Silk Therapy šampon za sve tipove kose 350 ml
  Biosilk Silk Therapy, 350 ml, Šamponi za žene, Šampon Biosilk Silk Therapy učinkovito čisti vlasište, temeljito pere kosu i vraća joj prirodnu ljepotu.Svojstva:jača dlaku kosepruža sjaj i volumenintenzivno hidratiziraNačin upotrebe:Nanesite odgovarajuću količinu šampona na mokru kosu. Nježnim pokretima napravite pjenu i temeljito isperite.
 • Biosilk Color Therapy intenzivna maska za očuvanje boje 118 ml
  Biosilk Color Therapy, 118 ml, Maske za kosu za žene, Maska za kosu Biosilk Color Therapy predstavlja nezamjenjiv korak u ritualu njegovanja kose. Odvojite vrijeme za regeneraciju, a ona će vam uzvratiti svojom vitalnošću i ljepotom.Svojstva:produljuje vijek trajanja boještiti od štetnog djelovanja okruženjaintenzivno hidratizirajača dlaku kosevraća kosi prirodan i zdrav izgledpruža kosi briljantni sjajNačin upotrebe:Nanesite na vlažnu kosu opranu šamponom. Ostavite da djeluje po uputama na pakiranju, te nakon toga temeljito isperite.
 • Biosilk Volumizing Therapy regenerator za volumen 355 ml
  Biosilk Volumizing Therapy, 355 ml, Regeneratori za kosu za žene, Regenerator Biosilk Volumizing Therapy osigurava vašoj kosi lako češljanje i potrebne hranljive supstance bez kojih nema lijepe i zdrave kose.Svojstva:pruža potrebnu hidratacijuštiti od negativnih učinaka vanjskog okruženjaštiti kosu od oštećenjaosigurava kosi briljantni sjajpruža kosi fleksibilnost i volumenNačin upotrebe:Nanesite na kosu opranu šamponom. Ostavite da djeluje par trenutaka, a potom temeljito isperite.
 • Biosilk Volumizing Therapy šampon za volumen 355 ml
  Biosilk Volumizing Therapy, 355 ml, Šamponi za žene, Šampon Biosilk Volumizing Therapy učinkovito čisti vlasište, temeljito pere kosu i vraća joj prirodnu ljepotu.Svojstva:pere kosu i čisti vlasištepruža sjaj i volumenSastojci:bez sulfataNačin upotrebe:Nanesite odgovarajuću količinu šampona na mokru kosu. Nježnim pokretima napravite pjenu i temeljito isperite.
 • Biosilk Color Therapy nježni šampon bez sulfata i parabena 355 ml
  Biosilk Color Therapy, 355 ml, Šamponi za žene, Šampon Biosilk Color Therapy učinkovito čisti vlasište, temeljito pere kosu i vraća joj prirodnu ljepotu.Svojstva:pere kosu i čisti vlasišteproduljuje boju kosezamirisat će kosu blagim mirisomjača dlaku koseintenzivno hidratiziraSastojci:bez sulfataNačin upotrebe:Nanesite odgovarajuću količinu šampona na mokru kosu. Nježnim pokretima napravite pjenu i temeljito isperite. U slučaju potrebe, postupak ponovite. Za optimalan rezultat, nastavite koristiti preparate za njegu kose iz iste kolekcije.
 • Biosilk Color Therapy šampon neutralizirajući žuti tonovi 355 ml
  Biosilk Color Therapy, 355 ml, Šamponi za žene, Šampon Biosilk Color Therapy učinkovito čisti vlasište, temeljito pere kosu i vraća joj prirodnu ljepotu.Svojstva:produljuje boju kosepruža sjaj i volumenpere kosu i čisti vlasištezamirisat će kosu blagim mirisomregenerira i hrani kosuSastojci:bez sulfataNačin upotrebe:Nanesite odgovarajuću količinu šampona na mokru kosu. Nježnim pokretima napravite pjenu i temeljito isperite. U slučaju potrebe, postupak ponovite. Za optimalan rezultat, nastavite koristiti preparate za njegu kose iz iste kolekcije.
 • Biosilk Silk Therapy regenerator 355 ml
  Biosilk Silk Therapy, 355 ml, Regeneratori za kosu za žene, Regenerator Biosilk Silk Therapy osigurava vašoj kosi lako češljanje i potrebne hranljive supstance bez kojih nema lijepe i zdrave kose.Svojstva:pruža potrebnu hidratacijuosigurava kosi briljantni sjajštiti od negativnih učinaka vanjskog okruženjaštiti kosu od oštećenjaNačin upotrebe:Nanesite na kosu opranu šamponom. Ostavite da djeluje par trenutaka, a potom temeljito isperite.
 • Biosilk Color Therapy regenerator bez parabena 355 ml
  Biosilk Color Therapy, 355 ml, Regeneratori za kosu za žene, Regenerator Biosilk Color Therapy osigurava vašoj kosi lako češljanje i potrebne hranljive supstance bez kojih nema lijepe i zdrave kose.Svojstva:produljuje trajanje boještiti od negativnih učinaka vanjskog okruženjapoboljšava strukturu kosepruža potrebnu hidratacijuštiti kosu od oštećenjaNačin upotrebe:Nanesite na kosu opranu šamponom. Ostavite da djeluje par trenutaka, a potom temeljito isperite.
 • Biosilk Hydrating Therapy hidratantna maska za kosu 266 ml
  Biosilk Hydrating Therapy, 266 ml, Maske za kosu za žene, Maska za kosu Biosilk Hydrating Therapy predstavlja nezamjenjiv korak u ritualu njegovanja kose. Odvojite vrijeme za regeneraciju, a ona će vam uzvratiti svojom vitalnošću i ljepotom.Svojstva:intenzivno hidratiziraregenerira kosu cijelom duljinomkosa je mekana na dodirjača dlaku kosedjeluje u dubinu dlakeNačin upotrebe:Nanesite na vlažnu kosu opranu šamponom. Ostavite da djeluje po uputama na pakiranju, te nakon toga temeljito isperite.
 • Biosilk Hydrating Therapy hidratantni regenerator 355 ml
  Biosilk Hydrating Therapy, 355 ml, Regeneratori za kosu za žene, Regenerator Biosilk Hydrating Therapy osigurava vašoj kosi lako češljanje i potrebne hranjive supstance bez kojih nema lijepe i zdrave kose.Svojstva:pruža potrebnu hidratacijuštiti od negativnih učinaka vanjskog okruženjapoboljšava strukturu koseosigurava kosi briljantni sjajzaglađuje i djeluje na neposlušnu kosuNačin upotrebe:Nanesite na kosu opranu šamponom. Ostavite da djeluje par trenutaka, a potom temeljito isperite.

Posljednje pregledano

Vrh