Brandovi 1
Cijena
kn kn

Biolage odjeća, obuća i modni dodaci

 • Katalog
 • Lista
Brand: Biolage 50 proizvoda
 • Biolage Essentials HydraSource hidratantna magla za kosu bez volumena 125 ml
  Biolage Essentials HydraSource, 125 ml, Sprejevi za kosu za žene, Preparat za učvršćivanje Biolage Essentials vašoj frizuri pružit će željeni oblik i volumen.Svojstva:brz i jednostavan stylingblago parfimirani učinit će da vaša kosa zamirišepreparat je posebice pogodan za nježnu i tanku kosuNačin upotrebe:Nanesite na suhu kosu. Uredite na željeni način.
 • Biolage Advanced Oil Renew njega za kosu bez ispiranja za suhu i oštećenu kosu 200 ml
  Biolage Advanced Oil Renew, 200 ml, Kreme i gelovi za kosu za žene, Njega bez ispiranja Biolage Advanced pruža vašoj kosi nakon pranja sve što joj je potrebno.Svojstva:kvalitativno poboljšava strukturu koseima regenerativni učinakpruža privlačan sjajugodno mirisna kosapruža hidrataciju i hranjive tvariNačin upotrebe:Nanesite na opranu kosu po cijeloj duljini i na krajeve. Očešljajte.
 • Biolage Essentials SunSorials zaštitno ulje za kosu iscrpljenu od sunca 150 ml
  Biolage Essentials SunSorials, 150 ml, Njega nakon sunčanja i kupanja za žene, Zaštitni preparat Biolage Essentials SunSorials održava vašu kosu hranjenom i vitalnom.Svojstva:hidratizira kosu nakon boravka na suncuregenerira dlakuNačin upotrebe:Nanesite ravnomjerno na suhu kosu.
 • Biolage R.A.W. Replenish hidratantno i hranjivo ulje za kosu 125 ml
  Biolage R.A.W. Replenish, 125 ml, Klasična ulja za kosu za žene, Pružite svojoj kosi luksuznu njegu. Suho ulje Biolage R.A.W. Replenish daje kosi glatkoćuSvojstva:daje kosi baršunastu glatkoćusprječava kovrčanje kosedubinski njeguje kosudaje kosi sjajSastojci:bez silikonabez sulfata
 • Biolage Essentials SmoothProof serum za neposlušnu i anti-frizz kosu 89 ml
  Biolage Essentials SmoothProof, 89 ml, Serumi za kosu za žene, Njega bez ispiranja Matrix Biolage SmoothProof pruža vašoj kosi nakon pranja sve što joj je potrebno.Svojstva:dovodi u red neukrotivu kosupruža hidrataciju i hranjive tvarikvalitativno poboljšava strukturu koseSastojci:bez silikonaNačin upotrebe:
 • Biolage Advanced FullDensity kura za povećanje volumena kose 10 x 6 ml
  Biolage Advanced FullDensity, 10 x 6 ml, Serumi za kosu za žene, Njega bez ispiranja Biolage Advanced FullDensity pruža vašoj kosi nakon pranja sve što joj je potrebno.Svojstva:povećava gustoću i jačinu kosekvalitativno poboljšava strukturu koseeliminira lomljenje koseaktivira djelovanje korijena koseNačin upotrebe:Nanesite na kosu osušenu ručnikom. Nemojte ispirati. Oblikujte kosu na uobičajen način.
 • Biolage Advanced FiberStrong krema za njegu bez ispiranja za tanku, iscrpljenu kosu 200 ml
  Biolage Advanced FiberStrong, 200 ml, Kreme i gelovi za kosu za žene, Njega bez ispiranja Biolage Advanced FiberStrong pruža vašoj kosi nakon pranja sve što joj je potrebno.Svojstva:pruža hidrataciju i hranjive tvaridodaje baršunastu mekoćukvalitativno poboljšava strukturu koseNačin upotrebe:Nanesite na kosu osušenu ručnikom. Nemojte ispirati. Očešljajte.
 • Biolage Advanced FullDensity sprej za gustoću za kosu 125 ml
  Biolage Advanced FullDensity, 125 ml, Sprejevi za kosu za žene, Njega bez ispiranja Biolage Advanced FullDensity pruža vašoj kosi nakon pranja sve što joj je potrebno.Svojstva:povećava gustoću i jačinu kosekvalitativno poboljšava strukturu koseeliminira lomljenje koseNačin upotrebe:Nanesite na kosu osušenu ručnikom. Nemojte ispirati. Oblikujte kosu na uobičajen način.
 • Biolage Essentials HydraSource dubinska maska za suhu kosu 100 ml
  Biolage Essentials HydraSource, 100 ml, Maske za kosu za žene, Maska za kosu Biolage Essentials HydraSource predstavlja nezamjenjiv korak u ritualu njegovanja kose. Odvojite vrijeme za regeneraciju, a ona će vam uzvratiti svojom vitalnošću i ljepotom.Svojstva:regenerira kosu cijelom duljinomkosa je mekana na dodirolakšava češljanje i sprječava oštećenje kosedjeluje u dubinu dlakedaje kosi prekrasan mirisNačin upotrebe:Nanesite na vlažnu kosu opranu šamponom. Ostavite da djeluje po uputama na pakiranju, te nakon toga temeljito isperite.
 • Biolage Essentials ScalpSync toner protiv gubitka kose 10x6 ml
  Biolage Essentials ScalpSync, 10x6 ml, Serumi za kosu za žene, Njega bez ispiranja Biolage Essentials ScalpSync pruža vašoj kosi nakon pranja sve što joj je potrebno.Svojstva:ima regenerativni učinakaktivira djelovanje korijena kosekvalitativno poboljšava strukturu kosepruža hidrataciju i hranjive tvariNačin upotrebe:Nanesite na kosu osušenu ručnikom. Nemojte ispirati.
 • Biolage R.A.W. Styling termozaštitno mlijeko za kosu 150 ml
  Biolage R.A.W. Styling, 150 ml, Balzami i mlijeka za kosu za žene, Preparat za toplinsko oblikovanje kose Biolage R.A.W. osigurava kosi učinkovitu zaštitu od uništavanja pod utjecajem toplote.Svojstva:predstavlja učinkovitu zaštitu prilikom toplinskog uređivanja koseostavlja kosu mekanom i nježnom na dodirolakšava stylingSastojci:bez silikona
 • Biolage Essentials ColorLast dubinska maska za obojenu kosu 100 ml
  Biolage Essentials ColorLast, 100 ml, Maske za kosu za žene, Maska za kosu Biolage Essentials ColorLast predstavlja nezamjenjiv korak u ritualu njegovanja kose. Odvojite vrijeme za regeneraciju, a ona će vam uzvratiti svojom vitalnošću i ljepotom.Svojstva:intenzivno hidratiziraobnavlja strukturu kosejača dlaku kosedjeluje u dubinu dlakeproduljuje vijek trajanja bojeNačin upotrebe:Nanesite na vlažnu kosu opranu šamponom. Ostavite da djeluje po uputama na pakiranju, te nakon toga temeljito isperite.
 • Biolage Essentials VolumeBloom regenerator za volumen za nježnu kosu 1000 ml
  Biolage Essentials VolumeBloom, 1000 ml, Regeneratori za kosu za žene, Regenerator Biolage Essentials VolumeBloom osigurava vašoj kosi lako češljanje i potrebne hranjive supstance bez kojih nema lijepe i zdrave kose.Svojstva:pruža kosi fleksibilnost i volumenolakšava češljanje i uređivanjepruža potrebnu hidratacijuNačin upotrebe:Nanesite na kosu opranu šamponom. Ostavite da djeluje par trenutaka, a potom temeljito isperite.
 • Biolage Essentials All-In-One lagani multifunkcionalni sprej za sve tipove kose 150 ml
  Biolage Essentials All-In-One, 150 ml, Sprejevi za kosu za žene, Njega bez ispiranja Biolage Essentials pruža vašoj kosi nakon pranja sve što joj je potrebno.Svojstva:pruža hidrataciju i hranjive tvarikosa je krasno sjajna i vitalnaima regenerativni učinakpruža privlačan sjajNačin upotrebe:Nanesite na suhu kosu, posebice na duljinu i vrhove.
 • Biolage Essentials VolumeBloom sprej za volumen za nježnu kosu 225 ml
  Biolage Essentials VolumeBloom, 225 ml, Sprej za volumen za žene, Preparat za učvršćivanje Biolage Essentials VolumeBloom vašoj frizuri pružit će željeni oblik i volumen.Svojstva:pruža volumen od korijenapreparat je posebice pogodan za nježnu i tanku kosudugotrajni učinak na koji se možete oslonitibrz i jednostavan stylingNačin upotrebe:Nanesite na mokru kosu. Uredite na željeni način.
 • Biolage Essentials HydraSource poklon set (za suhu kosu)
  Biolage Essentials HydraSource, , Kozmetički setovi za žene
 • Biolage Essentials SunSorials maska za kosu iscrpljenu od sunca 150 ml
  Biolage Essentials SunSorials, 150 ml, Maske za kosu za žene, Maska za kosu Biolage Essentials SunSorials osigurava pravu njegu kosi izloženoj suncu i učinkovito je korigira.Svojstva:dubinski regenerira kosukorigira kosu nakon boravka u slanoj ili kloriranoj vodijača dlaku koseNačin upotrebe:Nanesite na opranu i vlažnu kosu obrisanu ručnikom.
 • Biolage Essentials VolumeBloom šampon za volumen za nježnu kosu 400 ml
  Biolage Essentials VolumeBloom, 400 ml, Šamponi za žene, Šampon Biolage Essentials VolumeBloom učinkovito čisti vlasište, temeljito pere kosu i vraća joj prirodnu ljepotu.Svojstva:pere kosu i čisti vlasištepruža sjaj i volumenregenerira i hrani kosuNačin upotrebe:Nanesite odgovarajuću količinu šampona na mokru kosu. Nježnim pokretima napravite pjenu i temeljito isperite. Za optimalan rezultat, nastavite koristiti preparate za njegu kose iz iste kolekcije.
 • Biolage R.A.W. Color Care regenerator za obojenu kosu 325 ml
  Biolage R.A.W. Color Care, 325 ml, Regeneratori za kosu za žene, Regenerator Biolage R.A.W. osigurava vašoj kosi lako češljanje i potrebne hranljive supstance bez kojih nema lijepe i zdrave kose.Svojstva:olakšava češljanje i uređivanjepruža potrebnu hidratacijuproduljuje trajanje bojeSastojci:bez silikonaNačin upotrebe:Nanesite na kosu opranu šamponom. Ostavite da djeluje par trenutaka, a potom temeljito isperite.
 • Biolage Advanced FiberStrong regenerator za lomljivu kosu 1000 ml
  Biolage Advanced FiberStrong, 1000 ml, Regeneratori za kosu za žene, Regenerator Biolage Advanced FiberStrong osigurava vašoj kosi lako češljanje i potrebne hranjive supstance bez kojih nema lijepe i zdrave kose.Svojstva:olakšava češljanje i uređivanjepoboljšava strukturu koseosigurava kosi briljantni sjajNačin upotrebe:Nanesite na kosu opranu šamponom. Ostavite da djeluje par trenutaka, a potom temeljito isperite.
 • Biolage R.A.W. Nourish hranjivi šampon za suhu i grubu kosu 325 ml
  Biolage R.A.W. Nourish, 325 ml, Šamponi za žene, Šampon Biolage R.A.W. Nourish učinkovito čisti vlasište, temeljito pere kosu i vraća joj prirodnu ljepotu.Svojstva:pere kosu i čisti vlasišteregenerira i hrani kosuintenzivno hidratiziraostavlja kosu mekanom
 • Biolage Advanced Oil Renew regenerator za oštećenu kosu 200 ml
  Biolage Advanced Oil Renew, 200 ml, Regeneratori za kosu za žene, Regenerator Biolage Advanced Oil Renew osigurava vašoj kosi lako češljanje i potrebne hranjive supstance bez kojih nema lijepe i zdrave kose.Svojstva:pruža potrebnu hidratacijuolakšava češljanje i uređivanještiti od negativnih učinaka vanjskog okruženjakorigira kako mehanička, tako i kemijska oštećenjapoboljšava strukturu koseNačin upotrebe:Nanesite na kosu opranu šamponom. Ostavite da djeluje par trenutaka, a potom temeljito isperite.
 • Biolage R.A.W. Uplift regenerator za volumen tanke kose 325 ml
  Biolage R.A.W. Uplift, 325 ml, Regeneratori za kosu za žene, Regenerator Biolage R.A.W. Uplift osigurava vašoj kosi lako češljanje i potrebne hranjive supstance bez kojih nema lijepe i zdrave kose.Svojstva:pruža kosi fleksibilnost i volumenolakšava češljanje i uređivanjepruža potrebnu hidratacijuSastojci:bez silikonane sadrži umjetne bojebez sulfataNačin upotrebe:Nanesite na kosu opranu šamponom. Ostavite da djeluje par trenutaka, a potom temeljito isperite.
 • Biolage Advanced Keratindose regenerator za osjetljivu kosu 200 ml
  Biolage Advanced Keratindose, 200 ml, Regeneratori za kosu za žene, Regenerator Biolage Advanced Keratindose osigurava vašoj kosi lako češljanje i potrebne hranjive supstance bez kojih nema lijepe i zdrave kose.Svojstva:zaglađuje i djeluje na neposlušnu kosupruža potrebnu hidratacijuosigurava kosi briljantni sjajštiti kosu od oštećenjaNačin upotrebe:Nanesite na kosu opranu šamponom. Ostavite da djeluje par trenutaka, a potom temeljito isperite.
 • Biolage Essentials HydraSource regenerator za suhu kosu 200 ml
  Biolage Essentials HydraSource, 200 ml, Regeneratori za kosu za žene, Regenerator Biolage Essentials HydraSource osigurava vašoj kosi lako češljanje i potrebne hranjive supstance bez kojih nema lijepe i zdrave kose.Svojstva:olakšava češljanje i uređivanjepruža potrebnu hidratacijuosigurava kosi briljantni sjajNačin upotrebe:Nanesite na kosu opranu šamponom. Ostavite da djeluje par trenutaka, a potom temeljito isperite.
 • Biolage Essentials ScalpSync šampon protiv peruti 250 ml
  Biolage Essentials ScalpSync, 250 ml, Šamponi za žene, Šampon Biolage Essentials ScalpSync učinkovito čisti vlasište, temeljito pere kosu i vraća joj prirodnu ljepotu.Svojstva:pere kosu i čisti vlasištekosu oslobađa prhutipruža sjaj i volumenostavlja kosu mekanomNačin upotrebe:Nanesite odgovarajuću količinu šampona na mokru kosu. Nježnim pokretima napravite pjenu i temeljito isperite. U slučaju potrebe, postupak ponovite. Za optimalan rezultat, nastavite koristiti preparate za njegu kose iz iste kolekcije.
 • Biolage Essentials ColorLast kura za kosu za blistavu boju kose 10x10 ml
  Biolage Essentials ColorLast, 10x10 ml, Maske za kosu za žene, Maska za kosu Biolage Essentials ColorLast predstavlja nezamjenjiv korak u ritualu njegovanja kose. Odvojite vrijeme za regeneraciju, a ona će vam uzvratiti svojom vitalnošću i ljepotom.Svojstva:produljuje vijek trajanja bojeobnavlja strukturu kosevraća kosi prirodan i zdrav izgledštiti od štetnog djelovanja okruženjaSastojci:UV filtarNačin upotrebe:Nanesite na vlažnu kosu opranu šamponom. Ostavite da djeluje po uputama na pakiranju, te nakon toga temeljito isperite.
 • Biolage R.A.W. Color Care šampon za obojenu kosu 325 ml
  Biolage R.A.W. Color Care, 325 ml, Šamponi za žene, Šampon Biolage R.A.W. Color Care učinkovito čisti vlasište, temeljito pere kosu i vraća joj prirodnu ljepotu.Svojstva:produljuje boju kosepere kosu i čisti vlasištepruža sjaj i volumenzamirisat će kosu blagim mirisomSastojci:ne sadrži silikonebez sulfataNačin upotrebe:Nanesite odgovarajuću količinu šampona na mokru kosu. Nježnim pokretima napravite pjenu i temeljito isperite. U slučaju potrebe, postupak ponovite. Za optimalan rezultat, nastavite koristiti preparate za njegu kose iz iste kolekcije.
 • Biolage R.A.W. Nourish hranjivi regenerator za suhu kosu 325 ml
  Biolage R.A.W. Nourish, 325 ml, Regeneratori za kosu za žene, Regenerator Biolage R.A.W. osigurava vašoj kosi lako češljanje i potrebne hranljive supstance bez kojih nema lijepe i zdrave kose.Svojstva:olakšava češljanje i uređivanjepruža potrebnu hidratacijuštiti kosu od oštećenjapruža kosi fleksibilnost i volumensprječava lomljenje kosepoboljšava strukturu koseosigurava kosi briljantni sjajSastojci:bez sulfatabez silikonaNačin upotrebe:Nanesite na kosu opranu šamponom. Ostavite da djeluje par trenutaka, a potom temeljito isperite.
 • Biolage Essentials SmoothProof regenerator za zaglađivanje za neposlušnu i anti-frizz kosu 200 ml
  Biolage Essentials SmoothProof, 200 ml, Regeneratori za kosu za žene, Regenerator Biolage Essentials SmoothProof osigurava vašoj kosi lako češljanje i potrebne hranjive supstance bez kojih nema lijepe i zdrave kose.Svojstva:zaglađuje i djeluje na neposlušnu kosupruža potrebnu hidratacijuštiti od negativnih učinaka vanjskog okruženjaNačin upotrebe:Nanesite na kosu opranu šamponom. Ostavite da djeluje par trenutaka, a potom temeljito isperite.
 • Biolage Essentials SmoothProof šampon za zaglađivanje za neposlušnu i anti-frizz kosu 250 ml
  Biolage Essentials SmoothProof, 250 ml, Šamponi za žene, Šampon Biolage Essentials SmoothProof učinkovito čisti vlasište, temeljito pere kosu i vraća joj prirodnu ljepotu.Svojstva:intenzivno hidratiziraostavlja kosu mekanompruža sjaj i volumenjača dlaku koseNačin upotrebe:Nanesite odgovarajuću količinu šampona na mokru kosu. Nježnim pokretima napravite pjenu i temeljito isperite.
 • Biolage R.A.W. Uplift šampon za volumen tanke kose 325 ml
  Biolage R.A.W. Uplift, 325 ml, Šamponi za žene, Šampon Biolage R.A.W. Uplift učinkovito čisti vlasište, temeljito pere kosu i vraća joj prirodnu ljepotu.Svojstva:pere kosu i čisti vlasišteregenerira i hrani kosuintenzivno hidratiziraostavlja kosu mekanom
 • Biolage Essentials HydraSource šampon za suhu kosu 400 ml
  Biolage Essentials HydraSource, 400 ml, Šamponi za žene, Šampon Biolage Essentials HydraSource učinkovito čisti vlasište, temeljito pere kosu i vraća joj prirodnu ljepotu.Svojstva:pere kosu i čisti vlasišteintenzivno hidratizirajača dlaku kosepruža sjaj i volumenNačin upotrebe:Nanesite odgovarajuću količinu šampona na mokru kosu. Nježnim pokretima napravite pjenu i temeljito isperite. Za optimalan rezultat, nastavite koristiti preparate za njegu kose iz iste kolekcije.
 • Biolage Essentials CleanReset šampon za čišćenje za sve tipove kose 250 ml
  Biolage Essentials CleanReset, 250 ml, Šamponi za žene, Šampon Biolage Essentials CleanReset učinkovito čisti vlasište, temeljito pere kosu i vraća joj prirodnu ljepotu.Svojstva:pere kosu i čisti vlasišteintenzivno hidratiziraNačin upotrebe:Nanesite odgovarajuću količinu šampona na mokru kosu. Nježnim pokretima napravite pjenu i temeljito isperite.
 • Biolage Advanced FiberStrong šampon za tanku, iscrpljenu kosu 1000 ml
  Biolage Advanced FiberStrong, 1000 ml, Šamponi za žene, Šampon Biolage Advanced FiberStrong učinkovito čisti vlasište, temeljito pere kosu i vraća joj prirodnu ljepotu.Svojstva:pere kosu i čisti vlasištejača dlaku koseregenerira i hrani kosupruža sjaj i volumenNačin upotrebe:Nanesite odgovarajuću količinu šampona na mokru kosu. Nježnim pokretima napravite pjenu i temeljito isperite. Za optimalan rezultat, nastavite koristiti preparate za njegu kose iz iste kolekcije.
 • Biolage Advanced Keratindose pro-keratinski tretman za oštećenu kosu 10x10 ml
  Biolage Advanced Keratindose, 10x10 ml, Maske za kosu za žene, Maska za kosu Biolage Advanced Keratindose predstavlja nezamjenjiv korak u ritualu njegovanja kose. Odvojite vrijeme za regeneraciju, a ona će vam uzvratiti svojom vitalnošću i ljepotom.Svojstva:regenerira kosu cijelom duljinomkosa je mekana na dodirobnavlja strukturu kosejača dlaku koseštiti od štetnog djelovanja okruženjavraća kosi prirodan i zdrav izgledNačin upotrebe:Nanesite na vlažnu kosu opranu šamponom. Ostavite da djeluje po uputama na pakiranju, te nakon toga temeljito isperite.
 • Biolage Essentials HydraSource maska za suhu kosu 150 ml
  Biolage Essentials HydraSource, 150 ml, Maske za kosu za žene, Maska za kosu Biolage Essentials HydraSource predstavlja nezamjenjiv korak u ritualu njegovanja kose. Odvojite vrijeme za regeneraciju, a ona će vam uzvratiti svojom vitalnošću i ljepotom.Svojstva:olakšava češljanje i sprječava oštećenje koseregenerira kosu cijelom duljinompruža kosi briljantni sjajvraća kosi prirodan i zdrav izgledNačin upotrebe:Nanesite na vlažnu kosu opranu šamponom. Ostavite da djeluje po uputama na pakiranju, te nakon toga temeljito isperite.
 • Biolage Essentials ColorLast poklon set I. (za obojenu kosu)
  Biolage Essentials ColorLast, , Kozmetički setovi za žene
 • Biolage Advanced FullDensity regenerator za jačanje kose s trenutnim učinkom bez parabena 1000 ml
  Biolage Advanced FullDensity, 1000 ml, Regeneratori za kosu za žene, Regenerator Biolage Advanced osigurava vašoj kosi lako češljanje i potrebne hranljive supstance bez kojih nema lijepe i zdrave kose.Svojstva:sprječava lomljenje kosepruža kosi fleksibilnost i volumenštiti od negativnih učinaka vanjskog okruženjaolakšava češljanje i uređivanjepruža potrebnu hidratacijuNačin upotrebe:Nanesite na kosu opranu šamponom. Ostavite da djeluje par trenutaka, a potom temeljito isperite.
 • Biolage Advanced Oil Renew šampon za čišćenje za oštećenu kosu 250 ml
  Biolage Advanced Oil Renew, 250 ml, Šamponi za žene, Šampon Biolage Advanced učinkovito čisti vlasište, temeljito pere kosu i vraća joj prirodnu ljepotu.Svojstva:pere kosu i čisti vlasišteregenerira i hrani kosuzamirisat će kosu blagim mirisomjača dlaku koseNačin upotrebe:Nanesite odgovarajuću količinu šampona na mokru kosu. Nježnim pokretima napravite pjenu i temeljito isperite. Za optimalan rezultat, nastavite koristiti preparate za njegu kose iz iste kolekcije.
 • Biolage R.A.W. Styling anti-frizzy sprej s lavandom bez parabena i silikona 180 ml
  Biolage R.A.W. Styling, 180 ml, Ostali styling za žene, Proizvod za styling Biolage R.A.W. Styling istaknut će vašu frizuru i održavati je postojanom duže vrijeme.Svojstva:olakšava stylingne sputava kosudugotrajni učinakoblikujene ostavlja tragoveSastojci:bez parabenaNačin upotrebe:Utrljajte u suhu kosu i oblikujte u željeni oblik.
 • Biolage Essentials ColorLast šampon za obojenu kosu 400 ml
  Biolage Essentials ColorLast, 400 ml, Šamponi za žene, Šampon Biolage Essentials ColorLast učinkovito čisti vlasište, temeljito pere kosu i vraća joj prirodnu ljepotu.Svojstva:pere kosu i čisti vlasišteproduljuje boju kosepruža sjaj i volumenregenerira i hrani kosuNačin upotrebe:Nanesite odgovarajuću količinu šampona na mokru kosu. Nježnim pokretima napravite pjenu i temeljito isperite. Za optimalan rezultat, nastavite koristiti preparate za njegu kose iz iste kolekcije.
 • Biolage Essentials SmoothProof dubinska maska za neposlušnu i anti-frizz kosu 100 ml
  Biolage Essentials SmoothProof, 100 ml, Maske za kosu za žene, Maska za kosu Biolage Essentials SmoothProof predstavlja nezamjenjiv korak u ritualu njegovanja kose. Odvojite vrijeme za regeneraciju, a ona će vam uzvratiti svojom vitalnošću i ljepotom.Svojstva:regenerira kosu cijelom duljinompruža kosi briljantni sjajpoboljšava elastičnost dlakedaje kosi prekrasan mirisjača dlaku koseobnavlja strukturu koseNačin upotrebe:Nanesite na vlažnu kosu opranu šamponom. Ostavite da djeluje po uputama na pakiranju, te nakon toga temeljito isperite.
 • Biolage Essentials SunSorials šampon za kosu iscrpljenu od sunca 250 ml
  Biolage Essentials SunSorials, 250 ml, Šamponi za žene, Šampon Biolage Essentials SunSorials je posebice dizajniran za njegu kose izložene suncu. Nježno je pere i ostavlja mekanom i sjajnom.Svojstva:temeljito čisti kosu i vlasištedaje kosi izgubljeni sjaj i mekoćukorigira kosu nakon boravka u slanoj ili kloriranoj vodiNačin upotrebe:Šampon blago umasirajte na vlažnu kosu i potom ga temeljito isperite.
 • Biolage Essentials ColorLast šampon za posvijetljenu, hladno plavu kosu s pramenovima 250 ml
  Biolage Essentials ColorLast, 250 ml, Šamponi za žene, Šampon Biolage Essentials ColorLast učinkovito čisti vlasište, temeljito pere kosu i vraća joj prirodnu ljepotu.Svojstva:pere kosu i čisti vlasištepruža sjaj i volumensprječava rano ispadanje koseintenzivno hidratiziraNačin upotrebe:Nanesite odgovarajuću količinu šampona na mokru kosu. Nježnim pokretima napravite pjenu i temeljito isperite. U slučaju potrebe, postupak ponovite. Za optimalan rezultat, nastavite koristiti preparate za njegu kose iz iste kolekcije.
 • Biolage Essentials ColorLast regenerator za obojenu kosu 1000 ml
  Biolage Essentials ColorLast, 1000 ml, Regeneratori za kosu za žene, Regenerator Biolage Essentials ColorLast osigurava vašoj kosi lako češljanje i potrebne hranjive supstance bez kojih nema lijepe i zdrave kose.Svojstva:produljuje trajanje bojeosigurava kosi briljantni sjajolakšava češljanje i uređivanjepruža potrebnu hidratacijuNačin upotrebe:Nanesite na kosu opranu šamponom. Ostavite da djeluje par trenutaka, a potom temeljito isperite.
 • Biolage Advanced FullDensity šampon za jačanje kose s trenutnim učinkom bez parabena 250 ml
  Biolage Advanced FullDensity, 250 ml, Šamponi za žene, Šampon Biolage Advanced FullDensity učinkovito čisti vlasište, temeljito pere kosu i vraća joj prirodnu ljepotu.Svojstva:pere kosu i čisti vlasišteregenerira i hrani kosusmanjuje lomljenje kosejača dlaku koseNačin upotrebe:Nanesite odgovarajuću količinu šampona na mokru kosu. Nježnim pokretima napravite pjenu i temeljito isperite. Za optimalan rezultat, nastavite koristiti preparate za njegu kose iz iste kolekcije.
 • Biolage Advanced Keratindose šampon za osjetljivu kosu 250 ml
  Biolage Advanced Keratindose, 250 ml, Šamponi za žene, Šampon Biolage Advanced Keratindose učinkovito čisti vlasište, temeljito pere kosu i vraća joj prirodnu ljepotu.Svojstva:pere kosu i čisti vlasištepruža sjaj i volumenregenerira i hrani kosujača dlaku koseNačin upotrebe:Nanesite odgovarajuću količinu šampona na mokru kosu. Nježnim pokretima napravite pjenu i temeljito isperite. Za optimalan rezultat, nastavite koristiti preparate za njegu kose iz iste kolekcije.

Posljednje pregledano

Vrh