Brandovi 1
Cijena
kn kn

Bettina Barty odjeća, obuća i modni dodaci

 • Katalog
 • Lista
Brand: Bettina Barty 23 proizvoda
 • Bettina Barty Classic Vanilla toaletna voda za žene 50 ml
  Bettina Barty Classic Vanilla, 50 ml, toaletna voda za žene, Toaletna voda Bettina Barty Classic Vanilla odaje počast prirodnoj ljepoti, ženstvenosti i eleganciji. Savršeno ide uz vaš prirodni šarm i nenametljivu sofisticiranost.orijentalni mirisza modernu samouvjerenu ženuza svaki dan
 • Bettina Barty Classic Musk dezodorans roll-on 50 ml
  Bettina Barty Classic Musk, 50 ml, Dezodoransi za žene, Dezodorans Bettina Barty Classic Musk se učinkovito bori protiv neugodnih mirisa i dugoročno vam pruža osjećaj ugode i svježine.Svojstva:štiti od neugodnih mirisapruža dugotrajnu zaštituNačin upotrebe:Nanesite na čistu i suhu kožu ispod pazuha.
 • Bettina Barty Classic Vanilla dezodorans roll-on za žene 50 ml
  Bettina Barty Classic Vanilla, 50 ml, dezodorans roll-on za žene, Roll-on dezodorans Bettina Barty Classic Vanilla je odličan dodatak mirisu iz iste kolekcije. Učinkovito se bori protiv neželjenog znojenja, te u isto vrijeme koži pruža ugodan miris zahvaljujući kojem ćete se osjećati samouvjereno u svakoj situaciji.
 • Bettina Barty Black Line mlijeko za ruke i tijelo 500 ml
  Bettina Barty Black Line, 500 ml, Mlijeko za tijelo uniseks, Mlijeko za tijelo Bettina Barty Black Line vašoj će koži osigurat potrebnu hidrataciju i dat će joj baršunastu glatkoću.Svojstva:dubinski hidratizira kožuugodno mirišeNačin upotrebe:Nanesite na čistu kožu ruku i blago umasirajte dok se potpuno ne upije.
 • Bettina Barty Classic Vanilla poklon set II. za žene
  Bettina Barty Classic Vanilla, 3 kom, poklon set za žene
 • Bettina Barty Classic Musk poklon set I. za žene
  Bettina Barty Classic Musk, , poklon set za žene
 • Bettina Barty Coconut mlijeko za ruke i tijelo 500 ml
  Bettina Barty Coconut, 500 ml, Mlijeko za tijelo za žene, Mlijeko za tijelo Bettina Barty Coconut vašoj će koži osigurat potrebnu hidrataciju i dat će joj baršunastu glatkoću.Svojstva:intenzivno hrani i njegujekoži vraća elastičnostosigurava koži komfor i vitalnostdermatološki testiranoNačin upotrebe:Nanesite na čistu kožu ruku i blago umasirajte dok se potpuno ne upije.
 • Bettina Barty Classic Musk gel za tuširanje za žene 500 ml
  Bettina Barty Classic Musk, 500 ml, gel za tuširanje za žene, Gel za tuširanje Bettina Barty Classic Musk savršeno će dopuniti miris iz iste kolekcije. Pruža svježinu, a kožu ostavlja mekanom i punom mirisa koji stimulira čula i povećava samopouzdanje. Svako kupanje tako postaje nevjerojatan doživljaj.
 • Bettina Barty Classic Musk mlijeko za tijelo za žene 500 ml
  Bettina Barty Classic Musk, 500 ml, mlijeko za tijelo za žene, Mlijeko za tijelo Bettina Barty Classic Musk savršeno nadopunjuje miris iz istoimene kolekcije. Mlijeko učinkovito hrani vašu kožu, daje joj toliko potrebnu hidrataciju. Uz redovitu uporabu vaša će koža biti baršunasto mekana i neodoljivo nježna.
 • Bettina Barty Love It! sprej za tijelo s mirisom egzotičnog voća 200 ml
  Bettina Barty Love It!, 200 ml, Sprejevi za tijelo za žene, Sprej za tijelo Bettina Barty Love It! osigurat će vam ugodno osvježenje u bilo koje vrijeme tijekom dana.Svojstva:osvježava i energizirahidratizira i blago uglađujeugodno mirišeNačin upotrebe:Nanesite bilo kada tijekom dana.
 • Bettina Barty Vanilla Mandarine Cupcake gel za kupku i tuširanje 500 ml
  Bettina Barty Vanilla Mandarine Cupcake, 500 ml, Gelovi za kupku za žene, Gel za tuširanje Bettina Barty Vanilla Mandarine Cupcake nezamjenjiv je dio vaše svakodnevne higijene. Blago i nježno pere kožu cijeloga tijela i daje mu potrebnu hidrataciju.Svojstva:čisti i pere kožu cijelog tijeladaje koži baršunastu glatkoću i nježnostnjeguje kožuNačin upotrebe:Nanesite pri tuširanju ili kupanju. Nanesite na kožu cijeloga tijela i potom isperite toplom vodom.
 • Bettina Barty Botanical Rice Milk & Bamboo maslac za tijelo 400 ml
  Bettina Barty Botanical Rice Milk & Bamboo, 400 ml, Mlijeko za tijelo za žene, Mlijeko za tijelo Bettina Barty Botanical Rice Milk & Bamboo vašoj će koži osigurat potrebnu hidrataciju i dat će joj baršunastu glatkoću.Svojstva:dubinski hidratizira kožuostavlja kožu baršunasto nježnom na dodirdermatološki testiranoNačin upotrebe:Nanesite na čistu kožu ruku i blago umasirajte dok se potpuno ne upije.
 • Bettina Barty Botanical Rise Milk & Vanilla maslac za tijelo 400 ml
  Bettina Barty Botanical Rise Milk & Vanilla, 400 ml, Mlijeko za tijelo za žene, Mlijeko za tijelo Bettina Barty Botanical Rise Milk & Vanilla vašoj će koži osigurat potrebnu hidrataciju i dat će joj baršunastu glatkoću.Svojstva:dubinski hidratizira kožuostavlja kožu baršunasto nježnom na dodirosigurava koži komfor i vitalnostdermatološki testiranoNačin upotrebe:Nanesite na čistu kožu ruku i blago umasirajte dok se potpuno ne upije.
 • Bettina Barty Black Line gel za kupku i tuširanje 500 ml
  Bettina Barty Black Line, 500 ml, Gelovi za kupku uniseks, Gel za tuširanje Bettina Barty Black Line nezamjenjiv je dio vaše svakodnevne higijene. Blago i nježno pere kožu cijeloga tijela i daje mu potrebnu hidrataciju.Svojstva:čisti i pere kožu cijelog tijelapruža ugodan komfor blage i mirisne kupkeNačin upotrebe:Nanesite pri tuširanju ili kupanju. Nanesite na kožu cijeloga tijela i potom isperite toplom vodom.
 • Bettina Barty Red Line gel za kupku i tuširanje 500 ml
  Bettina Barty Red Line, 500 ml, Gelovi za kupku uniseks, Gel za tuširanje Bettina Barty Red Line nezamjenjiv je dio vaše svakodnevne higijene. Blago i nježno pere kožu cijeloga tijela i daje mu potrebnu hidrataciju.Svojstva:čisti i pere kožu cijelog tijelanjeguje kožuvraća koži osjećaj komforaNačin upotrebe:Nanesite pri tuširanju ili kupanju. Nanesite na kožu cijeloga tijela i potom isperite toplom vodom.
 • Bettina Barty Classic Summer Vanilla mlijeko za tijelo za žene 500 ml
  Bettina Barty Classic Summer Vanilla, 500 ml, mlijeko za tijelo za žene, Mlijeko za tijelo Bettina Barty Classic Summer Vanilla savršeno nadopunjuje miris iz istoimene kolekcije. Mlijeko učinkovito hrani vašu kožu, daje joj toliko potrebnu hidrataciju. Uz redovitu uporabu vaša će koža biti baršunasto mekana i neodoljivo nježna.
 • Bettina Barty Botanical Rise Milk & Cherry Blossom maslac za tijelo 400 ml
  Bettina Barty Botanical Rise Milk & Cherry Blossom, 400 ml, Kreme za tijelo za žene, Krema za tijelo Bettina Barty Botanical Rise Milk & Cherry Blossom njeguje vašu kožu i pruža joj potrebnu njegu i dugotrajnu hidrataciju.Svojstva:intenzivno hrani i njegujekoži vraća elastičnostdaje koži baršunastu glatkoćuNačin upotrebe:Nanesite preparat na čistu kožu i blago umasirajte dok se potpuno ne upije.
 • Bettina Barty Love It! mlijeko za tijelo 200 ml
  Bettina Barty Love It!, 200 ml, Mlijeko za tijelo za žene, Mlijeko za tijelo Bettina Barty Love It! vašoj će koži osigurat potrebnu hidrataciju i dat će joj baršunastu glatkoću.Svojstva:dubinski hidratizira kožuintenzivno hrani i njegujeostavlja kožu baršunasto nježnom na dodirdobro se nanosi, lako se upijaNačin upotrebe:Nanesite potrebnu količinu proizvoda za čistu kožu, najbolje nakon tuširanja ili kupanja. Dobro umasirajte. Koristite ujutro i/ili navečer za cijelo tijelo.
 • Bettina Barty Vanilla Lime Cupcake mlijeko za tijelo 500 ml
  Bettina Barty Vanilla Lime Cupcake, 500 ml, Mlijeko za tijelo za žene, Mlijeko za tijelo Bettina Barty Vanilla Lime Cupcake vašoj će koži osigurat potrebnu hidrataciju i dat će joj baršunastu glatkoću.Svojstva:osigurava dugotrajnu hidrataciju i glatkoćuostavlja kožu baršunasto nježnom na dodirNačin upotrebe:Nanesite na čistu kožu ruku i blago umasirajte dok se potpuno ne upije.
 • Bettina Barty Vanilla Lime Cupcake gel za kupku i tuširanje 500 ml
  Bettina Barty Vanilla Lime Cupcake, 500 ml, Gelovi za tuširanje za žene, Gel za tuširanje Bettina Barty Vanilla Lime Cupcake nezamjenjiv je dio vaše svakodnevne higijene. Blago i nježno pere kožu cijeloga tijela i daje mu potrebnu hidrataciju.Svojstva:pere kožu i uklanja nečistoćeostavlja kožu baršunasto mekanom i glatkomNačin upotrebe:Nanesite pri tuširanju ili kupanju. Nanesite na kožu cijeloga tijela i potom isperite toplom vodom.
 • Bettina Barty Vanilla Mandarine Cupcake mlijeko za tijelo 500 ml
  Bettina Barty Vanilla Mandarine Cupcake, 500 ml, Mlijeko za tijelo za žene, Mlijeko za tijelo Bettina Barty Vanilla Mandarine Cupcake vašoj će koži osigurat potrebnu hidrataciju i dat će joj baršunastu glatkoću.Svojstva:osigurava dugotrajnu hidrataciju i glatkoćuostavlja kožu baršunasto nježnom na dodirNačin upotrebe:Nanesite na čistu kožu ruku i blago umasirajte dok se potpuno ne upije.
 • Bettina Barty Red Line mlijeko za ruke i tijelo 500 ml
  Bettina Barty Red Line, 500 ml, Mlijeko za tijelo uniseks, Mlijeko za tijelo Bettina Barty Red Line vašoj će koži osigurat potrebnu hidrataciju i dat će joj baršunastu glatkoću.Svojstva:dubinski hidratizira kožuostavlja kožu nježnom i glatkomugodno mirišeNačin upotrebe:Nanesite na čistu kožu ruku i blago umasirajte dok se potpuno ne upije.
 • Bettina Barty Love It! maslac za tijelo 250 ml
  Bettina Barty Love It!, 250 ml, Kreme za tijelo za žene, Svojstva:dubinski hidratizira kožudaje koži baršunastu glatkoćuomekšava i pomaže da koža bude svilenkasto glatkadobro se nanosi, lako se upija i nije ljepljivaNačin upotrebe:Nanesite preparat na čistu kožu i blago umasirajte dok se potpuno ne upije. Koristite po potrebi.

Posljednje pregledano

Vrh