Brandovi 1
Cijena
kn kn

Benton odjeća, obuća i modni dodaci

 • Katalog
 • Lista
Brand: Benton 14 proizvoda
 • Benton Snail Bee tonik za lice s ekstraktom puža 150 ml
  Benton Snail Bee, 150 ml, Toneri za lice za žene, Preparat za toniranje Benton Snail Bee pomoći će u dovršavanju čišćenja, u harmoniziranju i osvježavanju vaše kože.Svojstva:jača i hrani kožuostavlja kožu mekanom, svježom i blistavomodmah umiruje kožuNačin upotrebe:Nanesite na blazinicu i kružnim pokretima kožu tretirajte.
 • Benton Deep Green Tea hidratantno mlijeko sa zelenim čajem 120 ml
  Benton Deep Green Tea, 120 ml, Kreme za lice za žene, Krema za lice Benton Deep Green Tea svakoga će dana vašem licu pružiti upravo takvu njegu kakvu zaslužuje.Svojstva:regeneracija i vitalizacijabrzo upijaintenzivno hidratiziradubinski hraniNačin upotrebe:Nanesite na čisto lice i umasirajte kružnim pokretima. Koristite svako jutro i/ili navečer. Nemojte ispirati.
 • Benton Snail Bee krema za lice s ekstraktom puža 50 g
  Benton Snail Bee, 50 g, Kreme za lice za žene, Krema za lice Benton Snail Bee svakoga će dana vašem licu pružiti upravo takvu njegu kakvu zaslužuje.Svojstva:vraća koži mladenački izgledintenzivno hidratiziradubinski hranidaje koži svježinu i sjajregeneracija i vitalizacijaNačin upotrebe:Nanesite na očišćenu kožu i umasirajte kružnim pokretima.
 • Benton Fermentation krema za kompleksnu njegu očiju protiv bora 30 g
  Benton Fermentation, 30 g, Kreme i gelovi za područja oko očiju za žene, Njega područja oko očiju Benton Fermentation čuva kožu oko očiju i pruža joj sve potrebne hranjive tvari i hidrataciju.Svojstva:dubinski hidratizirazaglađuje linije i sitne boriceujednačuje ton kože koja potom prekrasno sijapodručju oko očiju pruža mladolikostNačin upotrebe:Ujutro ili navečer, nanesite preparat oko kontura očiju lakim tapkanjem, dok potpuno ne upije.
 • Benton Honest pjena za čišćenje 150 g
  Benton Honest, 150 g, Čišćenje lica za žene, Preparat za čišćenje kože Benton Honest je pravi izbor za svakodnevnu njegu.Svojstva:dubinski hidratiziranježno i temeljito umiva cijelo liceugodno osvježavaSastojci:nježnog je mirisaNačin upotrebe:Nanesite svako jutro i/ili navečer na vlažno lice i napravite pjenu. Potom isperite.
 • Benton Aloe BHA hidratantni toner 200 ml
  Benton Aloe BHA, 200 ml, Toneri za lice za žene, Preparat za toniranje Benton Aloe BHA pomoći će u dovršavanju čišćenja, u harmoniziranju i osvježavanju vaše kože.Svojstva:jača i hrani kožuštiti kožu od štetnih vanjskih utjecajaostavlja kožu mekanom, svježom i blistavomodmah umiruje kožuSastojci:bez alkoholaNačin upotrebe:Nanesite na blazinicu i kružnim pokretima kožu tretirajte.
 • Benton Cacao Moist and Mild blaga hidratantna krema 50 g
  Benton Cacao Moist and Mild, 50 g, Kreme za lice za žene, Krema za lice Benton Cacao Moist and Mild svakoga će dana vašem licu pružiti upravo takvu njegu kakvu zaslužuje.Svojstva:intenzivno hidratiziraNačin upotrebe:Nanesite na očišćenu kožu i umasirajte kružnim pokretima.
 • Benton Fermentation esencija za lice protiv bora 100 ml
  Benton Fermentation, 100 ml, Serumi za lice za žene, Serum za lice Benton Fermentation predstavlja proizvod s visokim sadržajem aktivnih tvari. Zahvaljujući tome vašoj koži pruža najluksuzniju njegu.Svojstva:pomaže u zaglađivanju bora i finih linijavraća koži elastičnostvraća koži svježinu i mladenačku ljepotuučinkovito hidratizira i hraniNačin upotrebe:Manju količinu seruma nježno utapkajte vrhovima prstiju na čistu kožu. Nanesite na lice, vrat i dekolte.
 • Benton Snail Bee Sheet maska za cjelovitu njegu s ekstraktom puža 10 × 20 g
  Benton Snail Bee, 20 g, Sheet maske za žene, Maska za lice Benton Snail Bee vašu će kožu maziti i paziti.Svojstva:dubinski hidratizira i intenzivno hraniučinkovito čisti poredaje sjaj i svježinune iritira kožuNačin upotrebe:Pažljivo izvadite masku iz ambalaže i stavite je na očišćeno lice. Ostavite da djeluje u vremenu navedenom na pakiranju.
 • Benton Tea Tree antioksidativna hidratantna maglica za lice s ekstraktom čaja 80 ml
  Benton Tea Tree, 80 ml, Magle za lice za žene, Osvježavajući sprej za kožu Benton Tea Tree probudit će vašu kožu bilo kada tijekom dana i pružit će joj trenutačno olakšanje.Svojstva:pomaže u sprječavanju dehidracije kožeosvježava i osvjetljavaima opuštajuće djelovanjeNačin upotrebe:Naprskajte na lice manju količinu preparata. Koristite tijekom dana po potrebi.
 • Benton Aloe umirujuća maska za lice 10 kom
  Benton Aloe, 10 kom, Sheet maske za žene, Maska za lice Benton Aloe vašu će kožu maziti i paziti.Svojstva:dubinski hidratizira i intenzivno hranivraća koži elastičnost i osjećaj komforaostavlja kožu svilenkasto mekanom na dodirNačin upotrebe:Pažljivo izvadite masku iz ambalaže i stavite je na očišćeno lice. Ostavite da djeluje u vremenu navedenom na pakiranju. Serum koji se nije upio nježno umasirajte u kožu ili obrišite blazinicom.
 • Benton Snail Bee esencija za lice s ekstraktom puža 60 ml
  Benton Snail Bee, 60 ml, Serumi za lice za žene, Serum za lice Benton Snail Bee predstavlja proizvod s visokim sadržajem aktivnih tvari. Zahvaljujući tome vašoj koži pruža najluksuzniju njegu.Svojstva:pomaže u zaglađivanju bora i finih linijavraća koži elastičnostuklanja znakove umoraučinkovito hidratizira i hranidermatološki testiranoNačin upotrebe:Manju količinu seruma nježno vrhovima prstiju utapkajte na čistu kožu.
 • Benton Aloe Propolis umirujući gel 100 ml
  Benton Aloe Propolis, 100 ml, Kreme za lice za žene, Krema za lice Benton Aloe Propolis svakoga će dana vašem licu pružiti upravo takvu njegu kakvu zaslužuje.Svojstva:intenzivno hidratiziraumiruje iritacije i crvenilodaje koži svježinu i sjajSastojci:bez alkoholaNačin upotrebe:Nanesite na čisto lice i umasirajte kružnim pokretima.
 • Benton Deep Green Tea hidratantni tonik za lice sa zelenim čajem 150 ml
  Benton Deep Green Tea, 150 ml, Toneri za lice za žene, Preparat za toniranje Benton Deep Green Tea pomoći će u dovršavanju čišćenja, u harmoniziranju i osvježavanju vaše kože.Svojstva:oslobađa kožu nečistoća i masnoćejača i hrani kožuregulira proizvodnju sebumaostavlja kožu mekanom, svježom i blistavomodmah umiruje kožuNačin upotrebe:Nanesite na blazinicu i kružnim pokretima kožu tretirajte. Nemojte ispirati. Koristite svako jutro i/ili navečer.

Posljednje pregledano

Vrh