Brandovi 1
Cijena
kn kn

Barnängen odjeća, obuća i modni dodaci

 • Katalog
 • Lista
Brand: Barnängen 16 proizvoda
 • Barnängen Nutritive krema za tuširanje za suhu i vrlo suhu kožu 400 ml
  Barnängen Nutritive, 400 ml, Kreme za tuširanje za žene, Krema za tuširanje mazit će kožu vašeg tijela, a pri pranju će joj pružiti svu potrebnu hidrataciju i hranjive tvari.Svojstva:nježno čisti kožu i uklanja nečistoćeintenzivno hidratizirahrani i njeguje kožudermatološki testiranoNačin upotrebe:Nanesite pri tuširanju ili kupanju. Nanesite na kožu cijeloga tijela i potom isperite toplom vodom. Pogodno za svakodnevnu uporabu.
 • Barnängen Sensitive krema za tuširanje za osjetljivu kožu 400 ml
  Barnängen Sensitive, 400 ml, Kreme za tuširanje za žene, Krema za tuširanje mazit će kožu vašeg tijela, a pri pranju će joj pružiti svu potrebnu hidrataciju i hranjive tvari.Svojstva:nježno čisti kožu i uklanja nečistoćevraća koži osjećaj komforahrani i njeguje kožudermatološki testiranoNačin upotrebe:Nanesite pri tuširanju ili kupanju. Nanesite na kožu cijeloga tijela i potom isperite toplom vodom. Pogodno za svakodnevnu uporabu.
 • Barnängen Oil Intense hidratantno mlijeko za tijelo 400 ml
  Barnängen Oil Intense, 400 ml, Mlijeko za tijelo za žene, Mlijeko za tijelo Barnängen Oil Intense vašoj će koži osigurat potrebnu hidrataciju i dat će joj baršunastu glatkoću.Svojstva:osigurava dugotrajnu hidrataciju i glatkoćukoži vraća elastičnostdobro se nanosi, lako se upijaSastojci:veganski proizvodNačin upotrebe:Nanesite potrebnu količinu proizvoda za čistu kožu, najbolje nakon tuširanja ili kupanja. Dobro umasirajte. Koristite ujutro i/ili navečer za cijelo tijelo.
 • Barnängen Berry Boost gel za kupku i tuširanje 400 ml
  Barnängen Berry Boost, 400 ml, Gelovi za kupku za žene, Gel za tuširanje Barnängen Berry Boost nezamjenjiv je dio vaše svakodnevne higijene. Blago i nježno pere kožu cijeloga tijela i daje mu potrebnu hidrataciju.Svojstva:čisti i pere kožu cijelog tijeladaje koži baršunastu glatkoću i nježnostopušta tijelo i umSastojci:veganski proizvodNačin upotrebe:Nanesite pri tuširanju ili kupanju. Nanesite na kožu cijeloga tijela i potom isperite toplom vodom. Pogodno za svakodnevnu uporabu.
 • Barnängen Oil Intense nježna krema za tuširanje za suhu i vrlo suhu kožu 400 ml
  Barnängen Oil Intense, 400 ml, Kreme za tuširanje za žene, Krema za tuširanje Barnängen Oil Intense mazit će kožu vašeg tijela, a pri pranju će joj pružiti svu potrebnu hidrataciju i hranjive tvari.Svojstva:ostavlja kožu baršunasto mekanom i glatkomnježno čisti kožu i uklanja nečistoćevraća koži osjećaj komforaSastojci:veganski proizvodNačin upotrebe:Nanesite pri tuširanju ili kupanju. Nanesite na kožu cijeloga tijela i potom isperite toplom vodom. Pogodno za svakodnevnu uporabu.
 • Barnängen SOS Vard regenerirajuća krema za ruke za izrazito suhu kožu 75 ml
  Barnängen SOS Vard, 75 ml, Kreme za ruke za žene, Krema Barnängen SOS Vard savršeno hidratizira kožu vaših ruku i osigurava im potrebne hranjive sastojke.Svojstva:hidratizira i hrani kožuregenerirasprječava sušenje kožeštiti od štetnog djelovanja vanjskog okruženjaSastojci:bez parfemaveganski proizvodNačin upotrebe:Nanesite kremu za ruke po potrebi i masirajte dok se krema ne upije.
 • Barnängen Caring mlijeko za tijelo za normalnu i suhu kožu 400 ml
  Barnängen Caring, 400 ml, Mlijeko za tijelo za žene, Mlijeko za tijelo vašoj će koži osigurat potrebnu hidrataciju i dat će joj baršunastu glatkoću.Svojstva:učinkovito regenerira kožuintenzivno hrani i njegujedermatološki testiranoNačin upotrebe:Nanesite potrebnu količinu proizvoda za čistu kožu, najbolje nakon tuširanja ili kupanja. Dobro umasirajte.
 • Barnängen Midsommar Glow gel za kupku i tuširanje 400 ml
  Barnängen Midsommar Glow, 400 ml, Gelovi za kupku za žene, Gel za tuširanje nezamjenjiv je dio vaše svakodnevne higijene. Blago i nježno pere kožu cijeloga tijela i daje mu potrebnu hidrataciju.Svojstva:čisti i pere kožu cijelog tijelapruža ugodan komfor blage i mirisne kupkenjeguje kožudermatološki testiranoNačin upotrebe:Nanesite pri tuširanju ili kupanju. Nanesite na kožu cijeloga tijela i potom isperite toplom vodom.
 • Barnängen Sensitive mlijeko za tijelo za osjetljivu kožu 400 ml
  Barnängen Sensitive, 400 ml, Mlijeko za tijelo za žene, Mlijeko za tijelo vašoj će koži osigurat potrebnu hidrataciju i dat će joj baršunastu glatkoću.Svojstva:osigurava koži komfor i vitalnostintenzivno hrani i njegujeumiruje kožu i osvježava jedermatološki testiranoNačin upotrebe:Nanesite potrebnu količinu proizvoda za čistu kožu, najbolje nakon tuširanja ili kupanja. Dobro umasirajte. Koristite ujutro i/ili navečer za cijelo tijelo.
 • Barnängen Caring krema za tuširanje za normalnu i suhu kožu 400 ml
  Barnängen Caring, 400 ml, Kreme za tuširanje za žene, Krema za tuširanje mazit će kožu vašeg tijela, a pri pranju će joj pružiti svu potrebnu hidrataciju i hranjive tvari.Svojstva:nježno čisti kožu i uklanja nečistoćeintenzivno hidratiziraomekšava i poboljšava gipkostdermatološki testiranoNačin upotrebe:Nanesite pri tuširanju ili kupanju. Nanesite na kožu cijeloga tijela i potom isperite toplom vodom. Pogodno za svakodnevnu uporabu.
 • Barnängen All Over Rescue balzam za tijelo 200 ml
  Barnängen All Over Rescue, 200 ml, Balzami za tijelo za žene, Preparat njeguje kožu cijeloga tijela i pruža joj potrebnu hidrataciju.Svojstva:dubinski hidratizira kožuosigurava koži komfor i vitalnostdaje koži baršunastu glatkoćudermatološki testiranoNačin upotrebe:Masiranjem se nanosi na kožu dok se preparat u potpunosti ne upije.
 • Barnängen Nutritive mlijeko za tijelo za suhu i vrlo suhu kožu 400 ml
  Barnängen Nutritive, 400 ml, Mlijeko za tijelo za žene, Mlijeko za tijelo vašoj će koži osigurat potrebnu hidrataciju i dat će joj baršunastu glatkoću.Svojstva:dubinski hidratizira kožupomaže suhoj kožiosigurava koži komfor i vitalnostdermatološki testiranoNačin upotrebe:Nanesite na čistu kožu ruku i blago umasirajte dok se potpuno ne upije. Koristite ujutro i/ili navečer za cijelo tijelo.
 • Barnängen Oil Intense hidratantni balzam za tijelo za suhu i vrlo suhu kožu 200 ml
  Barnängen Oil Intense, 200 ml, Balzami za tijelo za žene, Preparat Barnängen Oil Intense njeguje kožu cijeloga tijela i pruža joj potrebnu hidrataciju.Svojstva:dubinski hidratizira kožudoprinosi svilenkasto glatkoj kožidobro se nanosi, lako se upija i ne ostavlja osjećaj masnoćeSastojci:veganski proizvodNačin upotrebe:Masiranjem se nanosi na kožu dok se preparat u potpunosti ne upije. Koristite ujutro i/ili navečer.
 • Barnängen Midsommar Glow ulje za tijelo 150 ml
  Barnängen Midsommar Glow, 150 ml, Ulja za tijelo za žene, Ulje za tijelo vašoj će koži omogućiti intenzivnu hidratantnu i regenerativnu njegu.Svojstva:ostavlja kožu baršunasto mekanomhrani i njeguje kožuzateže opuštenu kožuNačin upotrebe:Manju količinu ulja nježno umasirajte na kožu cijeloga tijela.
 • Barnängen Balans krema za njegu ruku 75 ml
  Barnängen Balans, 75 ml, Kreme za ruke za žene, Krema Barnängen Balans savršeno hidratizira kožu vaših ruku i osigurava im potrebne hranjive sastojke.Svojstva:štiti od štetnog djelovanja vanjskog okruženjahidratizira i hrani kožubrzo upijaNačin upotrebe:Nanesite kremu za ruke po potrebi i masirajte dok se krema ne upije.
 • Barnängen Lycka hranjiva krema za ruke 75 ml
  Barnängen Lycka, 75 ml, Kreme za ruke za žene, Krema Barnängen Lycka savršeno hidratizira kožu vaših ruku i osigurava im potrebne hranjive sastojke.Svojstva:hidratizira i hrani kožuostavlja kožu nježnom i glatkomštiti kožubrzo upijaNačin upotrebe:Nanesite kremu za ruke po potrebi i masirajte dok se krema ne upije.

Posljednje pregledano

Vrh