Brandovi 1
Cijena
kn kn

BaByliss PRO odjeća, obuća i modni dodaci

 • Katalog
 • Lista
Brand: BaByliss PRO 55 proizvoda
 • BaByliss PRO Hi-Def Waver BAB2469TTE uvijač za trostruke kovrče za kosu s ionizatorom
  BaByliss PRO Hi-Def Waver BAB2469TTE, , Uvijači za kosu za žene, Uvijač za kosu BaByliss PRO Hi-Def Waver BAB2469TTE napravit će vam neobuzdane valove, a kosi će pružiti savršeni oblik u roku od par minuta.Svojstva:funkcija ionizacijebrzo se zagrijavauvijač u obliku kliještarotirajući kabeldigitalni zaslonNačin upotrebe:Slijedite priložene upute za uporabu.
 • BaByliss PRO Curling Iron 2173TTE uvijač za kosu (BAB2173TTE)
  BaByliss PRO Curling Iron 2173TTE, , Uvijači za kosu za žene, Uvijač za kosu BaByliss PRO Curling Iron 2173TTE napravit će vam neobuzdane valove, a kosi će pružiti savršeni oblik u roku od par minuta.Svojstva:nježno uvija kosu i stvara moderne frizuremogućnost podešavanja temperaturefunkcija automatskog isključivanja nakon dulje neaktivnostiNačin upotrebe:Slijedite priložene upute za uporabu.
 • BaByliss PRO Diffuser Pro 2 difuzor za sušilo za kosu BABD12E
  BaByliss PRO Diffuser Pro 2, , Difuzori za kosu za žene, Difuzor BaByliss PRO Diffuser Pro 2 će vam pomoći u kreiranju bujne frizure sve od korijena. Istaknite svoju valovitu kosu i dajte joj bogati volumen!Svojstva:definira valove i kovrčeosigurava kosi volumenNačin upotrebe:Dodatak jednostavno stavite na vrat sušila za kosu određenog tipa. Prilikom sušenja pojedinačne pramenove ubacujte u zaobljene vrhove difuzora i nježno ih podižite.
 • BaByliss PRO Curling Iron Ionic 3D Waver 2369TTE uvijač za trostruke kovrče za kosu BAB2369TTE
  BaByliss PRO Curling Iron Ionic 3D Waver 2369TTE, , Uvijači za kosu za žene, Uvijač za kosu BaByliss PRO Curling Iron Ionic 3D Waver 2369TTE napravit će vam neobuzdane valove, a kosi će pružiti savršeni oblik u roku od par minuta.Svojstva:funkcija ionizacijeuvija kosu bez natezanja i kidanjabrzo se zagrijavaNačin upotrebe:Slijedite priložene upute za uporabu.
 • BaByliss PRO Brush Collection Ceramic Pulse keramička četka za kosu BABCB2E Ø 32 mm
  BaByliss PRO Brush Collection Ceramic Pulse, , Četka za feniranje za žene, Okrugla četka za kosu BaByliss PRO Brush Collection Ceramic Pulse nezamjenjiv pomoćnik prilikom redovitog feniranja.Svojstva:idealna je za oblikovanje kose tijekom feniranjašuplja je i ubrzava sušenjepomaže u podizanju šišaka koje su se opustiledjeluje na neposlušnu kosuNačin upotrebe:Veličinu četke birajte po konkretnoj duljini i gustoći svoje kose. Okrugla četka je pogodna za styling pomoću toplinskog oblikovanja kose.
 • BaByliss PRO Dryers Caruso sušilo za kosu BAB6510IE
  BaByliss PRO Dryers Caruso, , Sušila za kosu za žene, Sušilo za kosu BaByliss PRO Dryers Caruso osigurat će brzo i učinkovito sušenje vaše kose. Pomoći će vam u dobijanju većeg volumena.Svojstva:mogućnost reguliranja brzinemogućnost podešavanja temperaturefunkcija ionizacijeNačin upotrebe:Slijedite priložene upute za uporabu.
 • BaByliss PRO Curling Iron BAB2174TTE uvijač za kosu Ø 32 mm
  BaByliss PRO Curling Iron BAB2174TTE, , Uvijači za kosu za žene, Uvijač za kosu BaByliss PRO Curling Iron BAB2174TTE napravit će vam neobuzdane valove, a kosi će pružiti savršeni oblik u roku od par minuta.Svojstva:brzo se zagrijavamogućnost podešavanja temperaturefunkcija automatskog isključivanja nakon dulje neaktivnostirotirajući kabelnježno uvija kosu i stvara moderne frizureNačin upotrebe:Slijedite priložene upute za uporabu.
 • BaByliss PRO Proliss sprej za zaglađivanje kose 250 ml
  BaByliss PRO Proliss, 250 ml, Ostali styling za žene, Preparat za toplinsko oblikovanje kose BaByliss PRO Proliss osigurava kosi učinkovitu zaštitu od uništavanja pod utjecajem toplote.Svojstva:predstavlja učinkovitu zaštitu prilikom toplinskog uređivanja koseostavlja kosu mekanom i nježnom na dodirpruža hidrataciju i sjajNačin upotrebe:Našpricajte odgovarajuću količinu na kosu prije feniranja, uvijanja ili glačanja.
 • BaByliss PRO Brush Collection Professional Tools četka za kratku i srednje dugu kosu BABNB1E
  BaByliss PRO Brush Collection Professional Tools, , Četke za kosu za žene, Četka za kosu BaByliss PRO Brush Collection Professional Tools je nezamjenjiv pomoćnik u svakodnevnom uređivanju frizure i složenijem stylingu.Svojstva:specijalno dizajnirane čekinje koje bezbolno raščešljavaju zamršenu kosunježna za kosu i kožufleksibilne čekinje masiraju vlasištepogodna za feniranje koseNačin upotrebe:Četkajte kosu polako i nježno kako biste izbjegli mehaničko oštećenje kose.
 • BaByliss PRO Curling Iron 2273TTE uvijač za kosu BAB2273TTE
  BaByliss PRO Curling Iron 2273TTE, , Uvijači za kosu za žene, Uvijač za kosu BaByliss PRO Curling Iron 2273TTE napravit će vam neobuzdane valove, a kosi će pružiti savršeni oblik u roku od par minuta.Svojstva:štiti kosu od isušivanjamogućnost podešavanja temperaturebrzo se zagrijavafunkcija automatskog isključivanja nakon dulje neaktivnostidigitalni zaslonNačin upotrebe:Slijedite priložene upute za uporabu.
 • BaByliss PRO Procurl sprej za stiliziranje za kovrčavu kosu 250 ml
  BaByliss PRO Procurl, 250 ml, Ostali styling za žene, Preparat za toplinsko oblikovanje kose BaByliss PRO Procurl osigurava kosi učinkovitu zaštitu od uništavanja pod utjecajem toplote.Svojstva:predstavlja učinkovitu zaštitu prilikom toplinskog uređivanja koseostavlja kosu sjajnom i hidratiziranomostavlja kosu mekanom i nježnom na dodirNačin upotrebe:Našpricajte odgovarajuću količinu na kosu prije feniranja, uvijanja ili glačanja.
 • BaByliss PRO Curling Iron 2280TTE uvijač za kosu BAB2280TTE
  BaByliss PRO Curling Iron 2280TTE, , Uvijači za kosu za žene, Uvijač za kosu BaByliss PRO Curling Iron 2280TTE napravit će vam neobuzdane valove, a kosi će pružiti savršeni oblik u roku od par minuta.Svojstva:kupasti uvijač za kosumogućnost podešavanja temperaturenježno uvija kosu i stvara moderne frizurefunkcija automatskog isključivanja nakon dulje neaktivnostiNačin upotrebe:Slijedite priložene upute za uporabu.
 • BaByliss PRO Vulcano V3 sušilo za kosu s ionizatorom BAB6180IBE
  BaByliss PRO Vulcano V3, , Sušila za kosu za žene, Sušilo za kosu BaByliss PRO Vulcano V3 osigurat će brzo i učinkovito sušenje vaše kose. Pomoći će vam u dobijanju većeg volumena.Svojstva:mogućnost podešavanja temperaturemogućnost reguliranja brzinefunkcija ionizacijefunkcija hladnog zraka radi fiksacije frizuremala masa, ergonomski oblikNačin upotrebe:Slijedite priložene upute za uporabu.
 • BaByliss PRO Dryers 5559E sušilo za kosu BAB5559E
  BaByliss PRO Dryers 5559E, , Sušila za kosu za žene, Sušilo za kosu BaByliss PRO Dryers 5559E osigurat će brzo i učinkovito sušenje vaše kose. Pomoći će vam u dobijanju većeg volumena.Svojstva:nježno suši kosumogućnost podešavanja temperaturemogućnost reguliranja brzineodvojiva zadnja rešetka radi lakšeg čišćenjaNačin upotrebe:Slijedite priložene upute za uporabu.
 • BaByliss PRO Dryers SL Ionic 1 5586GE sušilo za kosu sjajni BAB5586GE
  BaByliss PRO Dryers SL Ionic 1 5586GE, , Sušila za kosu za žene, Sušilo za kosu BaByliss PRO Dryers SL Ionic 1 5586GE osigurat će brzo i učinkovito sušenje vaše kose. Pomoći će vam u dobijanju većeg volumena.Svojstva:eliminira oštećenja kose utjecajem toplinefunkcija hladnog zraka radi fiksacije frizuremala masa, ergonomski oblikodvojiva zadnja rešetka radi lakšeg čišćenjaNačin upotrebe:Slijedite priložene upute za uporabu.
 • BaByliss PRO Dryers SL ionic BAB5586E sušilo za kosu mat BAB5586E
  BaByliss PRO Dryers SL ionic BAB5586E, , Sušila za kosu za žene, Sušilo za kosu BaByliss PRO Dryers SL ionic BAB5586E osigurat će brzo i učinkovito sušenje vaše kose. Pomoći će vam u dobijanju većeg volumena.Svojstva:eliminira oštećenja kose utjecajem toplinefunkcija hladnog zraka radi fiksacije frizuremala masa, ergonomski oblikodvojiva zadnja rešetka radi lakšeg čišćenjaNačin upotrebe:Slijedite priložene upute za uporabu.
 • BaByliss PRO Diffuser Pro 3 difuzor za sušilo za kosu BABDF06E
  BaByliss PRO Diffuser Pro 3, , Difuzori za kosu za žene, Difuzor BaByliss PRO Diffuser Pro 3 će vam pomoći u kreiranju bujne frizure sve od korijena. Istaknite svoju valovitu kosu i dajte joj bogati volumen!Svojstva:osigurava kosi volumendefinira valove i kovrčeNačin upotrebe:Dodatak jednostavno stavite na vrat sušila za kosu određenog tipa. Prilikom sušenja pojedinačne pramenove ubacujte u zaobljene vrhove difuzora i nježno ih podižite.
 • BaByliss PRO Black Star super jako ionizacijsko sušilo za kosu BAB6250IE
  BaByliss PRO Black Star, , Sušila za kosu za žene, Sušilo za kosu BaByliss PRO Black Star osigurat će brzo i učinkovito sušenje vaše kose. Pomoći će vam u dobijanju većeg volumena.Svojstva:nježno suši kosumala masa, ergonomski oblikfunkcija ionizacijefunkcija hladnog zraka radi fiksacije frizureNačin upotrebe:Slijedite priložene upute za uporabu.
 • BaByliss PRO Curling Iron 2275TTE uvijač za kosu (BAB2275TTE)
  BaByliss PRO Curling Iron 2275TTE, , Uvijači za kosu za žene, Uvijač za kosu BaByliss PRO Curling Iron 2275TTE napravit će vam neobuzdane valove, a kosi će pružiti savršeni oblik u roku od par minuta.Svojstva:nježno uvija kosu i stvara moderne frizuremogućnost podešavanja temperaturefunkcija automatskog isključivanja nakon dulje neaktivnostidigitalni zaslonrotirajući kabelNačin upotrebe:Slijedite priložene upute za uporabu.
 • BaByliss PRO Brush Collection Professional Tools četka za dugu kosu BABNB2E
  BaByliss PRO Brush Collection Professional Tools, , Četke za kosu za žene, Četka za kosu BaByliss PRO Brush Collection Professional Tools je nezamjenjiv pomoćnik u svakodnevnom uređivanju frizure i složenijem stylingu.Svojstva:specijalno dizajnirane čekinje koje bezbolno raščešljavaju zamršenu kosunježna za kosu i kožuuklanja zamršenost i uplitanje kose u čvorićezaglađuje i ispravlja kosufleksibilne čekinje masiraju vlasišteNačin upotrebe:Četkajte kosu polako i nježno kako biste izbjegli mehaničko oštećenje kose.
 • BaByliss PRO Curling Iron 2269TTE uvijač za trostruke kovrče za kosu BAB2269TTE
  BaByliss PRO Curling Iron 2269TTE, , Uvijači za kosu za žene, Uvijač za kosu BaByliss PRO Curling Iron 2269TTE napravit će vam neobuzdane valove, a kosi će pružiti savršeni oblik u roku od par minuta.Svojstva:nježno uvija kosu i stvara moderne frizuremogućnost podešavanja temperaturerotirajući kabelNačin upotrebe:Slijedite priložene upute za uporabu.
 • BaByliss PRO Black Star sušilo za kosu BAB6200E
  BaByliss PRO Black Star, , Sušila za kosu za žene, Sušilo za kosu osigurat će brzo i učinkovito sušenje vaše kose. Pomoći će vam u dobijanju većeg volumena.Svojstva:nježno suši kosumogućnost reguliranja brzinemogućnost podešavanja temperaturemala masa, ergonomski oblikodvojiva zadnja rešetka radi lakšeg čišćenjafunkcija hladnog zraka radi fiksacije frizureNačin upotrebe:Slijedite priložene upute za uporabu.
 • BaByliss PRO Brush Collection Professional Tools četka za kosu s čekinjama divlje svinje
  BaByliss PRO Brush Collection Professional Tools, , Četke za kosu za žene, Četka za kosu BaByliss PRO Brush Collection Professional Tools je nezamjenjiv pomoćnik u svakodnevnom uređivanju frizure i složenijem stylingu.Svojstva:smanjuje oštećenja koseuklanja zamršenost i uplitanje kose u čvorićezaglađuje i ispravlja kosupogodna za feniranje koseNačin upotrebe:Četkajte kosu polako i nježno kako biste izbjegli mehaničko oštećenje kose.
 • BaByliss PRO Curling Iron MiraCurl SteamTech BAB2665SE automatski uvijač za kosu za kosu
  BaByliss PRO Curling Iron MiraCurl SteamTech BAB2665SE, , Uvijači za kosu za žene, Uvijač za kosu BaByliss PRO Curling Iron MiraCurl SteamTech BAB2665SE napravit će vam neobuzdane valove, a kosi će pružiti savršeni oblik u roku od par minuta.Svojstva:nježno uvija kosu i stvara moderne frizuremogućnost podešavanja temperaturebrzo se zagrijavafunkcija automatskog isključivanja nakon dulje neaktivnostirotirajući kabelzvučna signalizacijaNačin upotrebe:Slijedite priložene upute za uporabu.
 • BaByliss PRO Curling Iron 2274TTE uvijač za kosu BAB2274TTE
  BaByliss PRO Curling Iron 2274TTE, , Uvijači za kosu za žene, Uvijač za kosu BaByliss PRO Curling Iron 2274TTE napravit će vam neobuzdane valove, a kosi će pružiti savršeni oblik u roku od par minuta.Svojstva:štiti kosu od isušivanjamogućnost podešavanja temperaturefunkcija automatskog isključivanja nakon dulje neaktivnostidigitalni zaslonNačin upotrebe:Slijedite priložene upute za uporabu.
 • BaByliss PRO Curling Iron 2225TTE pegla i uvijač za kosu 2 u 1
  BaByliss PRO Curling Iron 2225TTE, , Uvijači za kosu za žene, Uvijač za kosu BaByliss PRO Curling Iron 2225TTE napravit će vam neobuzdane valove, a kosi će pružiti savršeni oblik u roku od par minuta.Svojstva:kupasti uvijač za kosunježno uvija kosu i stvara moderne frizurebrzo se zagrijavamogućnost podešavanja temperatureNačin upotrebe:Slijedite priložene upute za uporabu.
 • BaByliss PRO Curling Iron MiraCurl 2665E automatski uvijač za kosu za kosu 1 kom
  BaByliss PRO Curling Iron MiraCurl 2665E, 1 kom, Uvijači za kosu za žene, Uvijač za kosu BaByliss PRO Curling Iron MiraCurl 2665E napravit će vam neobuzdane valove, a kosi će pružiti savršeni oblik u roku od par minuta.Svojstva:nježno uvija kosu i stvara moderne frizurebrzo se zagrijavamogućnost podešavanja temperaturefunkcija automatskog isključivanja nakon dulje neaktivnostirotirajući kabelzvučna signalizacijaNačin upotrebe:Slijedite priložene upute za uporabu.
 • BaByliss PRO Diffuser Pro 5 difuzor za sušilo za kosu BABD11E
  BaByliss PRO Diffuser Pro 5, , Difuzori za kosu za žene, Difuzor BaByliss PRO Diffuser Pro 5 će vam pomoći u kreiranju bujne frizure sve od korijena. Istaknite svoju valovitu kosu i dajte joj bogati volumen!Svojstva:jamči ravnomjerno sušenje koseNačin upotrebe:Dodatak jednostavno stavite na vrat sušila za kosu određenog tipa. Prilikom sušenja pojedinačne pramenove ubacujte u zaobljene vrhove difuzora i nježno ih podižite.
 • BaByliss PRO Excess super jako ionizacijsko sušilo za kosu
  BaByliss PRO Excess, , Sušila za kosu za žene, Sušilo za kosu BaByliss PRO Excess osigurat će brzo i učinkovito sušenje vaše kose. Pomoći će vam u dobijanju većeg volumena.Svojstva:nježno suši kosumogućnost reguliranja brzinemogućnost podešavanja temperaturefunkcija ionizacijeodvojiva zadnja rešetka radi lakšeg čišćenjaNačin upotrebe:Slijedite priložene upute za uporabu.
 • BaByliss PRO Titanium Diamond Extra Long uvijač za dugu kosu BAB2473TDE Ø 25 mm
  BaByliss PRO Titanium Diamond Extra Long, , Uvijači za kosu za žene, Uvijač za kosu BaByliss PRO Titanium Diamond Extra Long napravit će vam neobuzdane valove, a kosi će pružiti savršeni oblik u roku od par minuta.Svojstva:nježno uvija kosu i stvara moderne frizuremogućnost podešavanja temperaturefunkcija automatskog isključivanja nakon dulje neaktivnostirotirajući kabelbrzo se zagrijavaNačin upotrebe:Slijedite priložene upute za uporabu.
 • BaByliss PRO Cut-Definer FX862E profesionalni aparat za šišanje
  BaByliss PRO Cut-Definer FX862E, , Trimeri i aparati za brijanje i šišanje za muškarce, Uređaj BaByliss PRO Cut-Definer FX862E će vam omogućiti da svoj izgled neprestano imate pod kontrolom. Laka uporaba napravit će od njega idealnog pomoćnika prilikom jednostavnih styling uređivanja.Svojstva:podešavanje duljine šišanjaizmjenjivi dodaciindikator punjenjaNačin upotrebe:Slijedite priložene upute za uporabu.
 • BaByliss PRO Cut-Definer FX872E profesionalni aparat za šišanje
  BaByliss PRO Cut-Definer FX872E, , Trimeri i aparati za brijanje i šišanje za muškarce, Uređaj BaByliss PRO Cut-Definer FX872E će vam omogućiti da svoj izgled neprestano imate pod kontrolom. Laka uporaba napravit će od njega idealnog pomoćnika prilikom jednostavnih styling uređivanja.Svojstva:podešavanje duljine šišanjaizmjenjivi dodaciindikator punjenjaNačin upotrebe:Slijedite priložene upute za uporabu.
 • BaByliss PRO Straighteners Ep Technology 5.0 Ultra Culr 2071EPE pegla za kosu (BAB2071EPE)
  BaByliss PRO Straighteners Ep Technology 5.0 Ultra Culr 2071EPE, , Pegle za kosu za žene, Glačalo za kosu BaByliss PRO Straighteners Ep Technology 5.0 Ultra Culr 2071EPE lako će vam osigurati savršenu frizuru. Vaša kosa bit će uvijek predivno sređena, gipka i krasno sjajna.Svojstva:temeljito ispravlja kosumogućnost podešavanja temperaturemože se koristiti i za pravljenje valovahladan vrh za lakše rukovanjekabel s rotirajućim završetkomNačin upotrebe:Pramen kose ubacite među ploče i blago stisnite rukohvat glačala. Kliznim pokretom potom vucite glačalo sve do krajeva kose. Proceduru ponovite sve dok ne dobijete traženu frizuru.
 • BaByliss PRO Straighteners Ep Technology 5.0 2658EPCE uvijač za kosu
  BaByliss PRO Straighteners Ep Technology 5.0 2658EPCE, , Pegle za kosu za žene, Glačalo za kosu BaByliss PRO Straighteners Ep Technology 5.0 2658EPCE lako će vam osigurati savršenu frizuru. Vaša kosa bit će uvijek predivno sređena, gipka i krasno sjajna.Svojstva:podloga s površinom prilagođenom za više temperaturene oštećuje i ne isušuje kosumogućnost podešavanja temperaturetemeljito ispravlja kosuNačin upotrebe:Slijedite priložene upute za uporabu.
 • BaByliss PRO Clippers Forfex Mini FX44E aparat za šišanje FX44E
  BaByliss PRO Clippers Forfex Mini FX44E, , Trimeri i aparati za brijanje i šišanje za žene, Uređaj BaByliss PRO Clippers Forfex Mini FX44E će vam omogućiti da svoj izgled neprestano imate pod kontrolom. Laka uporaba napravit će od njega idealnog pomoćnika prilikom jednostavnih styling uređivanja.Svojstva:pouzdano šiša kosu i braduosigurava lako uređivanje koseizmjenjivi dodaciradi na baterijeNačin upotrebe:Slijedite priložene upute za uporabu.
 • BaByliss PRO Straighteners Baby Crimp 2151E uvijač za kosu BAB2151E
  BaByliss PRO Straighteners Baby Crimp 2151E, , Pegle za kosu za žene, Glačalo za kosu BaByliss PRO Straighteners Baby Crimp 2151E lako će vam osigurati savršenu frizuru. Vaša kosa bit će uvijek predivno sređena, gipka i krasno sjajna.Svojstva:keramičke pločetemeljito ispravlja kosumože se koristiti i za pravljenje valovasmiruje neposlušnu kosuNačin upotrebe:Slijedite priložene upute za uporabu.
 • BaByliss PRO Straighteners Baby Sleek 2050E mini pegla za kosu BAB2050E
  BaByliss PRO Straighteners Baby Sleek 2050E, , Putna sušila i pegle za žene, Glačalo za kosu BaByliss PRO Straighteners Baby Sleek 2050E lako će vam osigurati savršenu frizuru. Vaša kosa bit će uvijek predivno sređena, gipka i krasno sjajna.Svojstva:temeljito ispravlja kosune oštećuje i ne isušuje kosusmiruje neposlušnu kosumože se koristiti i za pravljenje valovaNačin upotrebe:Slijedite priložene upute za uporabu.
 • BaByliss PRO Straighteners Ep Technology 5.0 2072E pegla za kosu 24 mm (BAB2072EPE)
  BaByliss PRO Straighteners Ep Technology 5.0 2072E, , Pegle za kosu za žene, Glačalo za kosu BaByliss PRO Straighteners Ep Technology 5.0 2072E lako će vam osigurati savršenu frizuru. Vaša kosa bit će uvijek predivno sređena, gipka i krasno sjajna.Svojstva:temeljito ispravlja kosumože se koristiti i za pravljenje valovamogućnost podešavanja temperaturene oštećuje i ne isušuje kosukabel s rotirajućim završetkomNačin upotrebe:Pramen kose ubacite među ploče i blago stisnite rukohvat glačala. Kliznim pokretom potom vucite glačalo sve do krajeva kose. Proceduru ponovite sve dok ne dobijete traženu frizuru.
 • BaByliss PRO Clippers X2 Volare FX811E aparat za šišanje
  BaByliss PRO Clippers X2 Volare FX811E, , Trimeri i aparati za brijanje i šišanje za muškarce, Uređaj BaByliss PRO Clippers X2 Volare FX811E će vam omogućiti da svoj izgled neprestano imate pod kontrolom. Laka uporaba napravit će od njega idealnog pomoćnika prilikom jednostavnih styling uređivanja.Svojstva:podešavanje duljine šišanjaergonomski oblikindikator punjenjaosigurava lako uređivanje koseizmjenjivi dodacibežična uporabaNačin upotrebe:Slijedite priložene upute za uporabu.
 • BaByliss PRO V - Blade Titan FX685E profesionalni aparat za šišanje
  BaByliss PRO V - Blade Titan FX685E, , Trimeri i aparati za brijanje i šišanje za muškarce, Uređaj BaByliss PRO V - Blade Titan FX685E će vam omogućiti da svoj izgled neprestano imate pod kontrolom. Laka uporaba napravit će od njega idealnog pomoćnika prilikom jednostavnih styling uređivanja.Svojstva:osigurava lako uređivanje kosepodešavanje duljine šišanjaizmjenjivi dodacititanijumska površinaergonomski oblikNačin upotrebe:Slijedite priložene upute za uporabu.
 • BaByliss PRO Barbers Spirit FX7880E aparat za šišanje Silver
  BaByliss PRO Barbers Spirit FX7880E, , Trimeri i aparati za brijanje i šišanje za muškarce, Uređaj BaByliss PRO Barbers Spirit FX7880E će vam omogućiti da svoj izgled neprestano imate pod kontrolom. Laka uporaba napravit će od njega idealnog pomoćnika prilikom jednostavnih styling uređivanja.Svojstva:osigurava lako uređivanje koseindikator punjenjaNačin upotrebe:Slijedite priložene upute za uporabu.
 • BaByliss PRO EP Technology BAB2512EPCE uvijač za kosu
  BaByliss PRO EP Technology BAB2512EPCE, , Pegle za kosu za žene, Glačalo za kosu BaByliss PRO EP Technology BAB2512EPCE lako će vam osigurati savršenu frizuru. Vaša kosa bit će uvijek predivno sređena, gipka i krasno sjajna.Svojstva:mogućnost podešavanja temperaturekabel s rotirajućim završetkomhladan vrh za lakše rukovanjeNačin upotrebe:Slijedite priložene upute za uporabu.
 • BaByliss PRO GoldFX FX8700GE profesionalni aparat za šišanje
  BaByliss PRO GoldFX FX8700GE, , Trimeri i aparati za brijanje i šišanje za muškarce, Uređaj BaByliss PRO GoldFX FX8700GE će vam omogućiti da svoj izgled neprestano imate pod kontrolom. Laka uporaba napravit će od njega idealnog pomoćnika prilikom jednostavnih styling uređivanja.Svojstva:osigurava lako uređivanje kosepodešavanje duljine šišanjaizmjenjivi dodaciNačin upotrebe:Slijedite priložene upute za uporabu.
 • BaByliss PRO Clippers FX672E aparat za šišanje (FX672E)
  BaByliss PRO Clippers FX672E, , Trimeri i aparati za brijanje i šišanje za žene, Uređaj BaByliss PRO Clippers FX672E će vam omogućiti da svoj izgled neprestano imate pod kontrolom. Laka uporaba napravit će od njega idealnog pomoćnika prilikom jednostavnih styling uređivanja.Svojstva:osigurava lako uređivanje kosepodešavanje duljine šišanjaizmjenjivi dodaciergonomski obliktitanijumska površinaNačin upotrebe:Slijedite priložene upute za uporabu.
 • BaByliss PRO Clippers Flash FX668E aparat za šišanje
  BaByliss PRO Clippers Flash FX668E, , Trimeri i aparati za brijanje i šišanje za muškarce, Uređaj BaByliss PRO Clippers Flash FX668E će vam omogućiti da svoj izgled neprestano imate pod kontrolom. Laka uporaba napravit će od njega idealnog pomoćnika prilikom jednostavnih styling uređivanja.Svojstva:osigurava lako uređivanje kosepodešavanje duljine šišanjaizmjenjivi dodacibežična uporabaergonomski oblikNačin upotrebe:Slijedite priložene upute za uporabu.
 • BaByliss PRO Rotating 800W rotacijska električna četka za kosu BAB2770E Ø 40 mm - 50 mm
  BaByliss PRO Rotating 800W, , rotirajuća četka za sušenje i oblikovanje kose za žene, Uvijač za kosu BaByliss PRO Rotating 800W napravit će vam neobuzdane valove, a kosi će pružiti savršeni oblik u roku od par minuta.Svojstva:nježno suši kosumogućnost reguliranja brzinemogućnost podešavanja temperaturefunkcija hladnog zraka radi fiksacije frizurenježno uvija kosu i stvara moderne frizureNačin upotrebe:Slijedite priložene upute za uporabu.
 • BaByliss PRO Titanium Tourmaline BAB2676TTE rotirajuća četka za sušenje i uvijanje kose
  BaByliss PRO Titanium Tourmaline BAB2676TTE, , rotirajuća četka za sušenje i oblikovanje kose za žene, Uvijač za kosu BaByliss PRO Titanium Tourmaline BAB2676TTE napravit će vam neobuzdane valove, a kosi će pružiti savršeni oblik u roku od par minuta.Svojstva:nježno suši kosumogućnost reguliranja brzinenježno uvija kosu i stvara moderne frizureNačin upotrebe:Slijedite priložene upute za uporabu.
 • BaByliss PRO Barbers Spirit FX880E profesionalni aparat za šišanje
  BaByliss PRO Barbers Spirit FX880E, , Trimeri i aparati za brijanje i šišanje za žene, Uređaj BaByliss PRO Barbers Spirit FX880E će vam omogućiti da svoj izgled neprestano imate pod kontrolom. Laka uporaba napravit će od njega idealnog pomoćnika prilikom jednostavnih styling uređivanja.Svojstva:izmjenjivi dodaciergonomski oblikNačin upotrebe:Slijedite priložene upute za uporabu.
 • BaByliss PRO Clippers Forfex FX660SE aparat za šišanje FX660SE
  BaByliss PRO Clippers Forfex FX660SE, , Trimeri i aparati za brijanje i šišanje za muškarce, Uređaj BaByliss PRO Clippers Forfex FX660SE vam osigurava savršeno šišanje brade ili kose.Svojstva:izmjenjivi dodaciergonomski obliktitanijumska površinaradi na baterijebežična uporabaNačin upotrebe:Slijedite priložene upute za uporabu.
 • BaByliss PRO Straighteners EP Technology 5.0 2654EPE pegla za kosu (BAB2654EPE)
  BaByliss PRO Straighteners EP Technology 5.0 2654EPE, , Pegle za kosu za žene, Glačalo za kosu BaByliss PRO Straighteners EP Technology 5.0 2654EPE lako će vam osigurati savršenu frizuru. Vaša kosa bit će uvijek predivno sređena, gipka i krasno sjajna.Svojstva:temeljito ispravlja kosune oštećuje i ne isušuje kosumože se koristiti i za pravljenje valovamogućnost podešavanja temperatureNačin upotrebe:Slijedite priložene upute za uporabu.
 • BaByliss PRO Straighteners Ep Technology 5.0 2091E pegla za kosu 28 mm (BAB2091EPE)
  BaByliss PRO Straighteners Ep Technology 5.0 2091E, , Pegle za kosu za žene, Glačalo za kosu BaByliss PRO Straighteners Ep Technology 5.0 2091E lako će vam osigurati savršenu frizuru. Vaša kosa bit će uvijek predivno sređena, gipka i krasno sjajna.Svojstva:temeljito ispravlja kosumogućnost podešavanja temperaturene oštećuje i ne isušuje kosufunkcija ionizacijesmiruje neposlušnu kosumože se koristiti i za pravljenje valovahladan vrh za lakše rukovanjekabel s rotirajućim završetkomLED zaslonNačin upotrebe:Slijedite priložene upute za uporabu.
 • BaByliss PRO Clippers Forfex FX757E mini trimer (Forfex FX757E)
  BaByliss PRO Clippers Forfex FX757E, , Trimeri i aparati za brijanje i šišanje za muškarce, Uređaj BaByliss PRO Clippers Forfex FX757E će vam omogućiti da svoj izgled neprestano imate pod kontrolom. Laka uporaba napravit će od njega idealnog pomoćnika prilikom jednostavnih styling uređivanja.Svojstva:lako se oslobađa neželjenih dlačicaizmjenjivi dodaciergonomski oblikradi na baterijeNačin upotrebe:Slijedite priložene upute za uporabu.
 • BaByliss PRO Ear & Nose Trimmer trimmer za dlačice u nosu i ušima (FX7020E)
  BaByliss PRO Ear & Nose Trimmer, , Trimeri i aparati za brijanje i šišanje za muškarce, Uređaj BaByliss PRO Ear & Nose Trimmer će vam omogućiti da svoj izgled neprestano imate pod kontrolom. Laka uporaba napravit će od njega idealnog pomoćnika prilikom jednostavnih styling uređivanja.Svojstva:lako se oslobađa neželjenih dlačicaradi na baterijeNačin upotrebe:Slijedite priložene upute za uporabu.
 • BaByliss PRO Jumbo BAB3025E grijani uvijači za kosu 12 x ⌀ 38 mm
  BaByliss PRO Jumbo BAB3025E, , Uvijači za kosu za žene, Svojstva:nježno uvija kosu i stvara moderne frizurebrzo se zagrijavaNačin upotrebe:Slijedite priložene upute za uporabu.

Posljednje pregledano

Vrh