Brandovi 1
Cijena
kn kn

BaByliss odjeća, obuća i modni dodaci

 • Katalog
 • Lista
Brand: BaByliss 48 proizvoda
 • BaByliss Curlers Easy Waves uvijač za trostruke kovrče za kosu (C260E)
  BaByliss Curlers Easy Waves, , Uvijači za kosu za žene, Uvijač za kosu BaByliss Curlers Easy Waves napravit će vam neobuzdane valove, a kosi će pružiti savršeni oblik u roku od par minuta.Svojstva:nježno uvija kosu i stvara moderne frizuremogućnost podešavanja temperaturerotirajući kabeluvija kosu bez natezanja i kidanjaNačin upotrebe:Slijedite priložene upute za uporabu.
 • BaByliss Creative pegla i uvijač za kosu 2 u 1 tip ST440E
  BaByliss Creative, , Pegle za kosu za žene, Glačalo za kosu BaByliss Creative Creative lako će vam osigurati savršenu frizuru. Vaša kosa bit će uvijek predivno sređena, gipka i krasno sjajna.Svojstva:funkcija ionizacijemogućnost podešavanja temperaturerotirajući kabelfunkcija automatskog isključivanja nakon dulje neaktivnostimože se koristiti i za pravljenje valovaNačin upotrebe:Slijedite priložene upute za uporabu.
 • BaByliss Le Pro Compact 6730E sušilo za kosu
  BaByliss Le Pro Compact 6730E, , Sušila za kosu za žene, Sušilo za kosu BaByliss Le Pro Compact osigurat će brzo i učinkovito sušenje vaše kose. Pomoći će vam u dobijanju većeg volumena.Svojstva:funkcija ionizacijemogućnost podešavanja temperaturemogućnost reguliranja brzinefunkcija hladnog zraka radi fiksacije frizureu pakiranju je i difuzorNačin upotrebe:Slijedite priložene upute za uporabu.
 • BaByliss Curlers Pro 180 C332E uvijač za kosu Ø 32 mm
  BaByliss Curlers Pro 180 C332E, , Uvijači za kosu za žene, Uvijač za kosu BaByliss Curlers Pro 180 C332E napravit će vam neobuzdane valove, a kosi će pružiti savršeni oblik u roku od par minuta.Svojstva:mogućnost podešavanja temperaturerotirajući kabelNačin upotrebe:Slijedite priložene upute za uporabu.
 • BaByliss Curlers Easy Curl uvijač za kosu (C20E)
  BaByliss Curlers Easy Curl, , Uvijači za kosu za žene, Uvijač za kosu BaByliss Curlers Easy Curl napravit će vam neobuzdane valove, a kosi će pružiti savršeni oblik u roku od par minuta.Svojstva:mogućnost podešavanja temperaturefunkcija automatskog isključivanja nakon dulje neaktivnostirotirajući kabelNačin upotrebe:Slijedite priložene upute za uporabu.
 • BaByliss Elegance 2100 profesionalno sušilo za kosu s ionizatorom Rose Gold 5336PE
  BaByliss Elegance 2100, , Sušila za kosu za žene, Sušilo za kosu BaByliss Elegance 2100 osigurat će brzo i učinkovito sušenje vaše kose. Pomoći će vam u dobijanju većeg volumena.Svojstva:nježno suši kosumogućnost podešavanja temperaturefunkcija ionizacijemogućnost reguliranja brzinemala masa, ergonomski oblikNačin upotrebe:Slijedite priložene upute za uporabu.
 • BaByliss Le Pro Light Volume sušilo za kosu (6610DE)
  BaByliss Le Pro Light Volume, , Sušila za kosu za žene, Sušilo za kosu BaByliss Le Pro Light Volume osigurat će brzo i učinkovito sušenje vaše kose. Pomoći će vam u dobijanju većeg volumena.Svojstva:nježno suši kosumogućnost reguliranja brzinemogućnost podešavanja temperaturefunkcija ionizacijefunkcija hladnog zraka radi fiksacije frizuremala masa, ergonomski oblikodvojiva zadnja rešetka radi lakšeg čišćenjau pakiranju je i difuzorNačin upotrebe:Slijedite priložene upute za uporabu.
 • BaByliss Creative Oval uvijač za kosu tip C440E
  BaByliss Creative Oval, , Uvijači za kosu za žene, Uvijač za kosu BaByliss Creative Oval napravit će vam neobuzdane valove, a kosi će pružiti savršeni oblik u roku od par minuta.Svojstva:nježno uvija kosu i stvara moderne frizuremogućnost podešavanja temperaturedigitalni zaslonfunkcija automatskog isključivanja nakon dulje neaktivnostiNačin upotrebe:Slijedite priložene upute za uporabu.
 • BaByliss Fashion Curl Secret automatski uvijač za kosu za kosu C903PE
  BaByliss Fashion Curl Secret, , Uvijači za kosu za žene, Uvijač za kosu BaByliss Fashion Curl Secret napravit će vam neobuzdane valove, a kosi će pružiti savršeni oblik u roku od par minuta.Svojstva:nježno uvija kosu i stvara moderne frizuremogućnost podešavanja temperaturebrzo se zagrijavafunkcija automatskog isključivanja nakon dulje neaktivnostirotirajući kabelNačin upotrebe:Slijedite priložene upute za uporabu.
 • BaByliss Style Mix specijalni set za kosu - 10kom (MS21E)
  BaByliss Style Mix, , Uvijači za kosu za žene, Uvijač za kosu BaByliss Style Mix napravit će vam neobuzdane valove, a kosi će pružiti savršeni oblik u roku od par minuta.Svojstva:mogućnost podešavanja temperatureuvija kosu bez natezanja i kidanjanježno uvija kosu i stvara moderne frizureNačin upotrebe:Slijedite priložene upute za uporabu.
 • BaByliss Sublim Touch C319E uvijač za kosu
  BaByliss Sublim Touch C319E, , Uvijači za kosu za žene, Uvijač za kosu BaByliss Sublim Touch C319E napravit će vam neobuzdane valove, a kosi će pružiti savršeni oblik u roku od par minuta.Svojstva:nježno uvija kosu i stvara moderne frizuremogućnost podešavanja temperaturerotirajući kabelNačin upotrebe:Slijedite priložene upute za uporabu.
 • BaByliss Elegance 2663PE automatski uvijač za kosu za kosu
  BaByliss Elegance 2663PE, , Uvijači za kosu za žene, Uvijač za kosu BaByliss Elegance 2663PE napravit će vam neobuzdane valove, a kosi će pružiti savršeni oblik u roku od par minuta.Svojstva:nježno uvija kosu i stvara moderne frizuremogućnost podešavanja temperaturerotirajući kabelfunkcija automatskog isključivanja nakon dulje neaktivnostiNačin upotrebe:Slijedite priložene upute za uporabu.
 • BaByliss Curlers Pro 180 38 mm uvijač za kosu (C338E)
  BaByliss Curlers Pro 180 38 mm, , Uvijači za kosu za žene, Uvijač za kosu BaByliss Curlers Pro 180 38 mm napravit će vam neobuzdane valove, a kosi će pružiti savršeni oblik u roku od par minuta.Svojstva:rotirajući kabelsprječava kidanje i oštećenje kosemogućnost podešavanja temperatureNačin upotrebe:Slijedite priložene upute za uporabu.
 • BaByliss Sensitive uvijač za kosu tip C619E ø 19 mm
  BaByliss Sensitive, , Uvijači za kosu za žene, Uvijač za kosu BaByliss Sensitive Sensitive napravit će vam neobuzdane valove, a kosi će pružiti savršeni oblik u roku od par minuta.Svojstva:uvija kosu bez natezanja i kidanjanježno uvija kosu i stvara moderne frizuremogućnost podešavanja temperaturerotirajući kabelNačin upotrebe:Slijedite priložene upute za uporabu.
 • BaByliss Curl Secret Optimum C1600E automatski uvijač za kosu za kosu
  BaByliss Curl Secret Optimum C1600E, , Uvijači za kosu za žene, Uvijač za kosu BaByliss Curl Secret Optimum C1600E napravit će vam neobuzdane valove, a kosi će pružiti savršeni oblik u roku od par minuta.Svojstva:funkcija ionizacijebrzo se zagrijavazvučna signalizacijarotirajući kabelfunkcija automatskog isključivanja nakon dulje neaktivnostimogućnost podešavanja temperatureNačin upotrebe:Slijedite priložene upute za uporabu.
 • BaByliss PRO DIGITAL 6000E profesionalno sušilo za kosu s ionizatorom
  BaByliss PRO DIGITAL 6000E, , Sušila za kosu za žene, Sušilo za kosu BaByliss PRO DIGITAL 6000E osigurat će brzo i učinkovito sušenje vaše kose. Pomoći će vam u dobijanju većeg volumena.Svojstva:funkcija ionizacijemogućnost podešavanja temperaturemogućnost reguliranja brzineu pakiranju je i difuzorodvojiva zadnja rešetka radi lakšeg čišćenjasprječava neposlušnost i naelektriziranu kosuNačin upotrebe:Slijedite priložene upute za uporabu.
 • BaByliss Le Pro Light 2000W 6604WE sušilo za kosu
  BaByliss Le Pro Light 2000W 6604WE, , Sušila za kosu za žene, Sušilo za kosu BaByliss Le Pro Light 2000W 6604WE osigurat će brzo i učinkovito sušenje vaše kose. Pomoći će vam u dobijanju većeg volumena.Svojstva:nježno suši kosumogućnost reguliranja brzinemogućnost podešavanja temperaturefunkcija hladnog zraka radi fiksacije frizuremala masa, ergonomski oblikodvojiva zadnja rešetka radi lakšeg čišćenjaNačin upotrebe:Slijedite priložene upute za uporabu.
 • BaByliss Curlers Pro 180 25 mm uvijač za kosu (C325E)
  BaByliss Curlers Pro 180 25 mm, , Uvijači za kosu za žene, Uvijač za kosu BaByliss Curlers Pro 180 25 mm napravit će vam neobuzdane valove, a kosi će pružiti savršeni oblik u roku od par minuta.Svojstva:nježno uvija kosu i stvara moderne frizuremogućnost podešavanja temperaturerotirajući kabelNačin upotrebe:Slijedite priložene upute za uporabu.
 • BaByliss Creative uvijač za kosu veličina S C419E
  BaByliss Creative, , Uvijači za kosu za žene, Uvijač za kosu BaByliss Creative Creative napravit će vam neobuzdane valove, a kosi će pružiti savršeni oblik u roku od par minuta.Svojstva:mogućnost podešavanja temperaturefunkcija automatskog isključivanja nakon dulje neaktivnostirotirajući kabelNačin upotrebe:Slijedite priložene upute za uporabu.
 • BaByliss Elegance 235 pegla za kosu Rose Gold 2598PE
  BaByliss Elegance 235, , Pegle za kosu za žene, Glačalo za kosu BaByliss Elegance 235 lako će vam osigurati savršenu frizuru. Vaša kosa bit će uvijek predivno sređena, gipka i krasno sjajna.Svojstva:mogućnost podešavanja temperaturekabel s rotirajućim završetkomLED zaslonfunkcija automatskog isključivanja nakon dulje neaktivnostiNačin upotrebe:Slijedite priložene upute za uporabu.
 • BaByliss Curlers Easy Curl rotacijska četka s vrućim zrakom za volumen i sjaj kose tip AS510E
  BaByliss Curlers Easy Curl, , rotirajuća četka za sušenje i oblikovanje kose za žene, Sušilo i uvijač u jednom BaByliss Curlers Easy Curl predstavlja višenamjenski uređaj za stiliziranje koji će se lako pobrinuti za savršeni izgled vaše kose. Svakodnevno uređivanje postaje zabava!Svojstva:nudi veliki izbor mogućnosti oblikovanja kosehladan zrak za učvršćivanje frizuremogućnost reguliranja temperaturekabel koji se može okretatiionizacijska funkcijaNačin upotrebe:Pramen kose prislonite na četku i kliznim pokretom idite od korijena prema vrhovima.
 • BaByliss Air Brushes Airstyle 300 rotirajuća četka za sušenje i uvijanje kose za glatki styling i volumen (667E)
  BaByliss Air Brushes Airstyle 300, , rotirajuća četka za sušenje i oblikovanje kose za žene, Uvijač za kosu BaByliss Air Brushes Airstyle 300W napravit će vam neobuzdane valove, a kosi će pružiti savršeni oblik u roku od par minuta.Svojstva:nježno uvija kosu i stvara moderne frizurerotirajući kabelNačin upotrebe:Slijedite priložene upute za uporabu.
 • BaByliss For Men Multi 10 Titanium aparat za šišanje i brijanje (E826E)
  BaByliss For Men Multi 10 Titanium, , Trimeri za muškarce, Uređaj BaByliss For Men Multi 10 Titanium vam osigurava savršeno šišanje brade ili kose.Svojstva:podešavanje duljine šišanjaizmjenjivi dodacibežična uporabatitanijumska površinapunjenje preko USB priključkaNačin upotrebe:Slijedite priložene upute za uporabu.
 • BaByliss For Men E650E trimmer za dlačice u nosu
  BaByliss For Men E650E, , Trimeri i aparati za brijanje i šišanje za muškarce, Uređaj BaByliss For Men E650E će vam omogućiti da svoj izgled neprestano imate pod kontrolom. Laka uporaba napravit će od njega idealnog pomoćnika prilikom jednostavnih styling uređivanja.Svojstva:lako se oslobađa neželjenih dlačicaradi na baterijeNačin upotrebe:Slijedite priložene upute za uporabu.
 • BaByliss Ceramic Airstyler AS81E rotirajuća četka za sušenje i uvijanje kose (Ø 20 mm, Ø 38 mm)
  BaByliss Ceramic Airstyler AS81E, , rotirajuća četka za sušenje i oblikovanje kose za žene, Sušilo za kosu BaByliss Ceramic Airstyler AS81E osigurat će brzo i učinkovito sušenje vaše kose. Pomoći će vam u dobijanju većeg volumena.Svojstva:mogućnost reguliranja brzinemogućnost podešavanja temperaturefunkcija hladnog zraka radi fiksacije frizurenježno suši kosuNačin upotrebe:Slijedite priložene upute za uporabu.
 • BaByliss Diamond Ceramic Wet & Dry ST326E pegla za kosu
  BaByliss Diamond Ceramic Wet & Dry ST326E, , Pegle za kosu za žene, Glačalo za kosu BaByliss Diamond Ceramic Wet & Dry ST326E lako će vam osigurati savršenu frizuru. Vaša kosa bit će uvijek predivno sređena, gipka i krasno sjajna.Svojstva:temeljito ispravlja kosumogućnost podešavanja temperaturemože se koristiti i za pravljenje valovakeramičke pločeuporaba i za mokru i za suhu kosuLED zaslonkabel s rotirajućim završetkomNačin upotrebe:Pramen kose ubacite među ploče i blago stisnite rukohvat glačala. Kliznim pokretom potom vucite glačalo sve do krajeva kose. Proceduru ponovite sve dok ne dobijete traženu frizuru.
 • BaByliss Liss Brush 3D HSB100E četka za ravnanje kose
  BaByliss Liss Brush 3D HSB100E, , četka za ravnanje kose za žene, Glačalo za kosu BaByliss Liss Brush 3D HSB100E lako će vam osigurati savršenu frizuru. Vaša kosa bit će uvijek predivno sređena, gipka i krasno sjajna.Svojstva:temeljito ispravlja kosumogućnost podešavanja temperaturefunkcija ionizacijekeramičke pločeNačin upotrebe:Slijedite priložene upute za uporabu.
 • BaByliss Steam Pure ST495E parna pegla za kosu
  BaByliss Steam Pure ST495E, , Parne pegle za kosu za žene, Glačalo za kosu BaByliss Steam Pure ST495E lako će vam osigurati savršenu frizuru. Vaša kosa bit će uvijek predivno sređena, gipka i krasno sjajna.Svojstva:temeljito ispravlja kosufunkcija ionizacijesmiruje neposlušnu kosuLED zaslonkabel s rotirajućim završetkommože se koristiti i za pravljenje valovaNačin upotrebe:Pramen kose ubacite među ploče i blago stisnite rukohvat glačala. Kliznim pokretom potom vucite glačalo sve do krajeva kose. Proceduru ponovite sve dok ne dobijete traženu frizuru. Slijedite priložene upute za uporabu.
 • BaByliss For Men Pro 40 Titanium E971E aparat za šišanje i brijanje
  BaByliss For Men Pro 40 Titanium E971E, , Trimeri za muškarce, Uređaj BaByliss For Men Pro 40 Titanium E971E vam osigurava savršeno šišanje brade ili kose.Svojstva:osigurava lako uređivanje kosepodešavanje duljine šišanjaizmjenjivi dodacibežična uporabaNačin upotrebe:Slijedite priložene upute za uporabu.
 • BaByliss Air Brushes Airstyle 300 rotirajuća četka za sušenje i uvijanje kose za bujni styling i kovrče (2656E)
  BaByliss Air Brushes Airstyle 300, , rotirajuća četka za sušenje i oblikovanje kose za žene, Uvijač za kosu BaByliss Air Brushes Airstyle 300W napravit će vam neobuzdane valove, a kosi će pružiti savršeni oblik u roku od par minuta.Svojstva:uvija kosu bez natezanja i kidanjamogućnost podešavanja temperaturerotirajući kabelNačin upotrebe:Slijedite priložene upute za uporabu.
 • BaByliss I-PRO 230 Steam Total Protection parna pegla za kosu (ST292E)
  BaByliss I-PRO 230 Steam Total Protection, , Parne pegle za kosu za žene, Glačalo za kosu BaByliss I-PRO 230 Steam Total Protection lako će vam osigurati savršenu frizuru. Vaša kosa bit će uvijek predivno sređena, gipka i krasno sjajna.Svojstva:temeljito ispravlja kosumogućnost podešavanja temperaturene oštećuje i ne isušuje kosufunkcija automatskog isključivanja nakon dulje neaktivnostifunkcija ionizacijepodloga s površinom prilagođenom za više temperaturekabel s rotirajućim završetkomNačin upotrebe:Pramen kose ubacite među ploče i blago stisnite rukohvat glačala. Kliznim pokretom potom vucite glačalo sve do krajeva kose. Proceduru ponovite sve dok ne dobijete traženu frizuru.
 • BaByliss Stylers 2 in 1 Straighten or Curl pegla i uvijač za kosu 2 u 1 (SE330E)
  BaByliss Stylers 2 in 1 Straighten or Curl, , Pegle za kosu za žene, Glačalo za kosu BaByliss Stylers 2 in 1 Straighten or Curl lako će vam osigurati savršenu frizuru. Vaša kosa bit će uvijek predivno sređena, gipka i krasno sjajna.Svojstva:temeljito ispravlja kosumogućnost podešavanja temperaturene oštećuje i ne isušuje kosufunkcija automatskog isključivanja nakon dulje neaktivnostimože se koristiti i za pravljenje valovakeramičke pločeuporaba i za mokru i za suhu kosuLED zaslonkabel s rotirajućim završetkomNačin upotrebe:Pramen kose ubacite među ploče i blago stisnite rukohvat glačala. Kliznim pokretom potom vucite glačalo sve do krajeva kose. Proceduru ponovite sve dok ne dobijete traženu frizuru.
 • BaByliss For Men Digital Control E876E aparat za brijanje
  BaByliss For Men Digital Control E876E, , Trimeri za muškarce, Uređaj BaByliss For Men Digital Control E876E vam osigurava savršeno šišanje brade ili kose.Svojstva:podešavanje duljine šišanjaizmjenjivi dodacipunjenje preko USB priključkaNačin upotrebe:Slijedite priložene upute za uporabu.
 • BaByliss Diamond Ceramic ST325E pegla za kosu
  BaByliss Diamond Ceramic ST325E, , Pegle za kosu za žene, Glačalo za kosu BaByliss Diamond Ceramic ST325E lako će vam osigurati savršenu frizuru. Vaša kosa bit će uvijek predivno sređena, gipka i krasno sjajna.Svojstva:temeljito ispravlja kosukeramičke pločeLED zaslonkabel s rotirajućim završetkomNačin upotrebe:Pramen kose ubacite među ploče i blago stisnite rukohvat glačala. Kliznim pokretom potom vucite glačalo sve do krajeva kose. Proceduru ponovite sve dok ne dobijete traženu frizuru.
 • BaByliss For Men E972E aparat za šišanje i brijanje
  BaByliss For Men E972E, , Trimeri za muškarce, Uređaj BaByliss For Men E972E će vam omogućiti da svoj izgled neprestano imate pod kontrolom. Laka uporaba napravit će od njega idealnog pomoćnika prilikom jednostavnih styling uređivanja.Svojstva:pouzdano šiša kosu i bradupodešavanje duljine šišanjaergonomski oblikbežična uporabaindikator punjenjapakiranje sadrži dodatke za šišanjelako se održavaNačin upotrebe:Slijedite priložene upute za uporabu.
 • BaByliss For Men E980E aparat za šišanje
  BaByliss For Men E980E, , Trimeri i aparati za brijanje i šišanje za muškarce, Uređaj BaByliss For Men E980E će vam omogućiti da svoj izgled neprestano imate pod kontrolom. Laka uporaba napravit će od njega idealnog pomoćnika prilikom jednostavnih styling uređivanja.Svojstva:osigurava lako uređivanje koseizmjenjivi dodaciergonomski oblikbežična uporabaindikator punjenjaNačin upotrebe:Slijedite priložene upute za uporabu.
 • BaByliss Sensitive ST460E pegla za kosu
  BaByliss Sensitive ST460E, , Pegle za kosu za žene, Glačalo za kosu BaByliss Sensitive ST460E lako će vam osigurati savršenu frizuru. Vaša kosa bit će uvijek predivno sređena, gipka i krasno sjajna.Svojstva:ne oštećuje i ne isušuje kosufunkcija ionizacijeLED zaslonpodloga s površinom prilagođenom za više temperaturekabel s rotirajućim završetkomNačin upotrebe:Slijedite priložene upute za uporabu.
 • BaByliss Stylers Slim 28 mm Intense Protect pegla za kosu (Straightener - ST327E)
  BaByliss Stylers Slim 28 mm Intense Protect, , Pegle za kosu za žene, Glačalo za kosu BaByliss Stylers Slim 28 mm Intense Protect lako će vam osigurati savršenu frizuru. Vaša kosa bit će uvijek predivno sređena, gipka i krasno sjajna.Svojstva:temeljito ispravlja kosumogućnost podešavanja temperaturene oštećuje i ne isušuje kosufunkcija automatskog isključivanja nakon dulje neaktivnostimože se koristiti i za pravljenje valovakeramičke pločeLED zaslonkabel s rotirajućim završetkomNačin upotrebe:Pramen kose ubacite među ploče i blago stisnite rukohvat glačala. Kliznim pokretom potom vucite glačalo sve do krajeva kose. Proceduru ponovite sve dok ne dobijete traženu frizuru.
 • BaByliss For Men E696E aparat za šišanje
  BaByliss For Men E696E, , Trimeri i aparati za brijanje i šišanje za muškarce, Uređaj BaByliss For Men E696E vam osigurava savršeno šišanje brade ili kose.Svojstva:podešavanje duljine šišanjaizmjenjivi dodacipunjenje preko USB priključkaNačin upotrebe:Slijedite priložene upute za uporabu.
 • BaByliss For Men E823E aparat za šišanje i brijanje
  BaByliss For Men E823E, , Trimeri i aparati za brijanje i šišanje za muškarce, Uređaj BaByliss For Men E823E vam osigurava savršeno šišanje brade ili kose.Svojstva:pouzdano šiša kosu i braduizmjenjivi dodaciindikator punjenjaNačin upotrebe:Slijedite priložene upute za uporabu.
 • BaByliss For Men E652E trimmer za dlačice u nosu i ušima + nastavak za podrezivanje obrve
  BaByliss For Men E652E, , Trimeri i aparati za brijanje i šišanje za muškarce, Svojstva:izmjenjivi dodaciradi na baterijeNačin upotrebe:Slijedite priložene upute za uporabu.
 • BaByliss Sensitive AS540E rotacijska četka s vrućim zrakom za volumen i sjaj kose
  BaByliss Sensitive AS540E, , rotirajuća četka za sušenje i oblikovanje kose za žene, Sušilo i uvijač u jednom BaByliss Sensitive AS540E predstavlja višenamjenski uređaj za stiliziranje koji će se lako pobrinuti za savršeni izgled vaše kose. Svakodnevno uređivanje postaje zabava!Svojstva:nudi veliki izbor mogućnosti oblikovanja koseza svakodnevno uređivanje kosehladan zrak za učvršćivanje frizurejednostavno se koristi i održavamogućnost reguliranja temperatureomogućuje brzi stylingkabel koji se može okretatifunkcija izmjene rotacijabogati dodaci i opremaputna futrolaNačin upotrebe:Uključite četku i laganim pokretima od korijena prema vrhovima češljajte pramen po pramen. Ponavljajte postupak sve dok ne dobijete željenu frizuru.
 • BaByliss Stylers I-Pro 235 Intense Protect pegla za kosu (Straightener - ST387E)
  BaByliss Stylers I-Pro 235 Intense Protect, , Pegle za kosu za žene, Glačalo za kosu BaByliss Stylers I-Pro 235 Intense Protect lako će vam osigurati savršenu frizuru. Vaša kosa bit će uvijek predivno sređena, gipka i krasno sjajna.Svojstva:temeljito ispravlja kosumogućnost podešavanja temperaturefunkcija automatskog isključivanja nakon dulje neaktivnostihladan vrh za lakše rukovanjekeramičke pločeuporaba i za mokru i za suhu kosukabel s rotirajućim završetkomNačin upotrebe:Pramen kose ubacite među ploče i blago stisnite rukohvat glačala. Kliznim pokretom potom vucite glačalo sve do krajeva kose. Proceduru ponovite sve dok ne dobijete traženu frizuru.
 • BaByliss Stylers I-Pro 235 XL Intense Protect pegla za kosu (ST389E)
  BaByliss Stylers I-Pro 235 XL Intense Protect, , Pegle za kosu za žene, Glačalo za kosu BaByliss Stylers I-Pro 235 XL Intense Protect lako će vam osigurati savršenu frizuru. Vaša kosa bit će uvijek predivno sređena, gipka i krasno sjajna.Svojstva:funkcija automatskog isključivanja nakon dulje neaktivnostihladan vrh za lakše rukovanjeuporaba i za mokru i za suhu kosukabel s rotirajućim završetkomfunkcija ionizacijeNačin upotrebe:Pramen kose ubacite među ploče i blago stisnite rukohvat glačala. Kliznim pokretom potom vucite glačalo sve do krajeva kose. Proceduru ponovite sve dok ne dobijete traženu frizuru.
 • BaByliss For Men X - 10 aparat za šišanje i brijanje
  BaByliss For Men X - 10, , Trimeri za muškarce, Uređaj BaByliss For Men X - 10 vam osigurava savršeno šišanje brade ili kose.Svojstva:podešavanje duljine šišanjaizmjenjivi dodacipunjenje preko USB priključkauređaj je vodootporanNačin upotrebe:Slijedite priložene upute za uporabu.
 • BaByliss iPro 230 Steam ST395E parna pegla za kosu
  BaByliss iPro 230 Steam ST395E, , Parne pegle za kosu za žene, Glačalo za kosu BaByliss iPro 230 Steam ST395E lako će vam osigurati savršenu frizuru. Vaša kosa bit će uvijek predivno sređena, gipka i krasno sjajna.Svojstva:ne oštećuje i ne isušuje kosumogućnost podešavanja temperaturetemeljito ispravlja kosuNačin upotrebe:Pramen kose ubacite među ploče i blago stisnite rukohvat glačala. Kliznim pokretom potom vucite glačalo sve do krajeva kose. Proceduru ponovite sve dok ne dobijete traženu frizuru.
 • BaByliss Air Brushes PRO Rotating Brush 800W rotacijska električna četka za kosu
  BaByliss Air Brushes PRO Rotating Brush 800W, , rotirajuća četka za sušenje i oblikovanje kose za žene, Uvijač za kosu BaByliss Air Brushes PRO Rotating Brush 800W napravit će vam neobuzdane valove, a kosi će pružiti savršeni oblik u roku od par minuta.Svojstva:funkcija ionizacijerotirajući kabelu pakiranju su i rezervni dodaciNačin upotrebe:Slijedite priložene upute za uporabu.
 • BaByliss Creative pegla za kosu tip ST420E M
  BaByliss Creative, , Pegle za kosu za žene, Glačalo za kosu BaByliss Creative Creative lako će vam osigurati savršenu frizuru. Vaša kosa bit će uvijek predivno sređena, gipka i krasno sjajna.Svojstva:može se koristiti i za pravljenje valovamogućnost podešavanja temperaturefunkcija automatskog isključivanja nakon dulje neaktivnostikabel s rotirajućim završetkompodloga s površinom prilagođenom za više temperatureNačin upotrebe:Slijedite priložene upute za uporabu.

Posljednje pregledano

Vrh