Brandovi 1
Cijena
kn kn

Aveda odjeća, obuća i modni dodaci

 • Katalog
 • Lista
Brand: Aveda 40 proizvoda
 • Aveda Damage Remedy regenerirajuća kura za kosu 100 ml
  Aveda Damage Remedy, 100 ml, Kreme i gelovi za kosu za žene, Njega bez ispiranja Aveda Damage Remedy pruža vašoj kosi nakon pranja sve što joj je potrebno.Svojstva:pruža hidrataciju i hranjive tvarikosa je krasno sjajna i vitalnaima regenerativni učinakugodno mirisna kosaNačin upotrebe:Nanesite na kosu osušenu ručnikom. Nemojte ispirati.
 • Aveda Air Control lak za kosu s blagim učvršćivanjem 300 ml
  Aveda Air Control, 300 ml, Lakovi za kosu za žene, Lak za kosu Aveda Air Control fiksirat će vašu frizuru na dulje vrijeme, te će tako osigurati maksimalnu kontrolu nad vašom kosom.Svojstva:temeljito fiksira sve tipove kose i frizurane ostavlja u kosi ostatke i lako se češljapruža kosi vitalnost i sjajprirodna fiksacijaNačin upotrebe:Prije uporabe dobro protresite. Naprskajte na suhu kosu s udaljenosti od 30 cm. Za dosezanje maksimalnog volumena naprskajte izravno na korijen.
 • Aveda Brilliant sprej za kosu za srednje jako učvršćivanje 250 ml
  Aveda Brilliant, 250 ml, Lakovi za kosu za žene, Lak za kosu Aveda Brilliant fiksirat će vašu frizuru na dulje vrijeme, te će tako osigurati maksimalnu kontrolu nad vašom kosom.Svojstva:temeljito fiksira sve tipove kose i frizuradugotrajni učinakpruža kosi vitalnost i sjajNačin upotrebe:Naprskajte na suhu kosu s udaljenosti od 30 cm. Za dosezanje maksimalnog volumena naprskajte izravno na korijen.
 • Aveda Tonic tonik za kosu za volumen i sjaj 1000 ml
  Aveda Tonic, 1000 ml, Sprejevi za kosu za žene, Njega bez ispiranja Aveda Tonic pruža vašoj kosi nakon pranja sve što joj je potrebno.Svojstva:povećava gustoću i jačinu kosepruža privlačan sjajugodno mirisna kosa
 • Aveda Sun Care vodootporni sprej za kosu iscrpljenu od sunca 100 ml
  Aveda Sun Care, 100 ml, Zaštita kose od sunca za žene, Zaštitni preparat Aveda Sun Care održava vašu kosu hranjenom i vitalnom.Svojstva:štiti od UV zračenjapruža hidrataciju i hranjive tvari
 • Aveda Dry Remedy hidratantno ulje za suhu kosu 30 ml
  Aveda Dry Remedy, 30 ml, Klasična ulja za kosu za žene, Pružite svojoj kosi luksuznu njegu. Suho ulje Aveda Dry Remedy daje kosi glatkoćuSvojstva:popravlja oštećenu strukturu vlasiintenzivno regenerira i štiti kosusprječava kovrčanje kosedaje kosi baršunastu glatkoćudaje kosi sjajNačin upotrebe:Nanesite na cijelu duljinu i vrhove suhe ili mokre kose.
 • Aveda Tonic tonik za kosu za gustoću kose 100 ml
  Aveda Tonic, 100 ml, Sprejevi za kosu za žene, Njega bez ispiranja Aveda Tonic pruža vašoj kosi nakon pranja sve što joj je potrebno.Svojstva:povećava gustoću i jačinu koseugodno mirisna kosaNačin upotrebe:Nanesite na kosu osušenu ručnikom. Nemojte ispirati.
 • Aveda Men Pure - Formance blato za modeling za učvršćivanje i oblik 75 ml
  Aveda Men Pure - Formance, 75 ml, Paste za kosu za muškarce, Proizvod za styling Aveda Men Pure - Formance istaknut će vašu frizuru i održavati je postojanom duže vrijeme.Svojstva:fiksira frizuru u željenom oblikupruža mat izgledpruža frizuri teksturu i oblikNačin upotrebe:Nanesite malu količinu preparata u dlan i nanesite na kosu.
 • Aveda Be Curly Co-Wash hidratantni šampon za valovitu i kovrčavu kosu 250 ml
  Aveda Be Curly Co-Wash, 250 ml, Šamponi za žene, Šampon Aveda Be Curly Co-Wash učinkovito čisti vlasište, temeljito pere kosu i vraća joj prirodnu ljepotu.Svojstva:pere kosu i čisti vlasišteintenzivno hidratizirajača dlaku kosezamirisat će kosu blagim mirisomSastojci:bez sulfataNačin upotrebe:Nanesite odgovarajuću količinu šampona na mokru kosu. Nježnim pokretima napravite pjenu i temeljito isperite.
 • Aveda Rosemary Mint regenerator 250 ml
  Aveda Rosemary Mint, 250 ml, Regeneratori za kosu za žene, Regenerator Aveda Rosemary Mint osigurava vašoj kosi lako češljanje i potrebne hranljive supstance bez kojih nema lijepe i zdrave kose.Svojstva:zaglađuje i djeluje na neposlušnu kosuolakšava češljanje i uređivanještiti kosu od oštećenjapoboljšava strukturu koseNačin upotrebe:Nanesite na kosu opranu šamponom. Ostavite da djeluje par trenutaka, a potom temeljito isperite.
 • Aveda Be Curly regenerator za kovrčavu i kosu s trajnom ondulacijom 200 ml
  Aveda Be Curly, 200 ml, Regeneratori za kosu za žene, Regenerator Aveda Be Curly Be Curly osigurava vašoj kosi lako češljanje i potrebne hranjive supstance bez kojih nema lijepe i zdrave kose.Svojstva:poboljšava strukturu kosezaglađuje i djeluje na neposlušnu kosuosigurava kosi briljantni sjajNačin upotrebe:Nanesite na kosu opranu šamponom. Ostavite da djeluje par trenutaka, a potom temeljito isperite.
 • Aveda Lip Saver balzam za usne SPF 15 4,25 g
  Aveda Lip Saver, 4,25 g, Balzami za usne za žene, Balzam za usne Aveda Lip Saver je nezamjenjiv pomoćnik u njezi osjetljive kože usana pogodan za sva godišnja doba.Svojstva:dubinski hidratizira i intenzivno hraniostavlja nježne i mekane usneštiti od sunčevih zrakasuhim usnama pruža trenutačno olakšanjeNačin upotrebe:Nanesite na usne po potrebi bilo kada tijekom dana.
 • Aveda Brilliant regenerator za kemijski tretiranu kosu 200 ml
  Aveda Brilliant, 200 ml, Regeneratori za kosu za žene, Regenerator Aveda Brilliant osigurava vašoj kosi lako češljanje i potrebne hranjive supstance bez kojih nema lijepe i zdrave kose.Svojstva:osigurava kosi briljantni sjajpruža potrebnu hidratacijupoboljšava strukturu koseNačin upotrebe:Nanesite na kosu opranu šamponom. Ostavite da djeluje par trenutaka, a potom temeljito isperite.
 • Aveda Damage Remedy regenerator za oštećenu kosu 1000 ml
  Aveda Damage Remedy, 1000 ml, Regeneratori za kosu za žene, Regenerator Aveda Damage Remedy osigurava vašoj kosi lako češljanje i potrebne hranljive supstance bez kojih nema lijepe i zdrave kose.Svojstva:zaglađuje i djeluje na neposlušnu kosupruža potrebnu hidratacijuštiti kosu od oštećenjaNačin upotrebe:Nanesite na kosu opranu šamponom. Ostavite da djeluje par trenutaka, a potom temeljito isperite.
 • Aveda Be Curly krema za kosu za sjaj valovite i kovrčave kose 200 ml
  Aveda Be Curly, 200 ml, Kreme i gelovi za kosu za žene, Proizvod za styling Aveda Be Curly istaknut će vašu frizuru i održavati je postojanom duže vrijeme.Svojstva:srednje učvršćenjeolakšava stylingpruža savršeni volumen i oblikpruža zdravi sjajNačin upotrebe:Nanesite na vlažnu kosu, potom oblikujte u željeni oblik.
 • Aveda Sun Care šampon i gel za tuširanje 2 u 1 250 ml
  Aveda Sun Care, 250 ml, Gel i šampon za tuširanje 2 u 1 za žene, Gel za tuširanje i šampon 2 u 1 Aveda Sun Care brzo i učinkovito pere kako kožu cijeloga tijela, tako i kosu.Svojstva:njeguje kosu i kožuomekšava kožuvarijanta preparata 2 u 1 praktična je i za putovanjaostavlja kožu ugodno svježompere kožu i uklanja nečistoćeNačin upotrebe:Nanesite na vlažnu kosu i kožu cijeloga tijela, blago napravite pjenu, masirajte i potom temeljito isperite.
 • Aveda Scalp Benefits regenerator za učvršćivanje 200 ml
  Aveda Scalp Benefits, 200 ml, Regeneratori za kosu za žene, Regenerator Aveda Scalp osigurava vašoj kosi lako češljanje i potrebne hranljive supstance bez kojih nema lijepe i zdrave kose.Svojstva:poboljšava strukturu koseolakšava češljanje i uređivanještiti kosu od oštećenjazatvara površinu kose, čini je otpornijomNačin upotrebe:Nanesite na kosu opranu šamponom. Ostavite da djeluje par trenutaka, a potom temeljito isperite.
 • Aveda Shampure hranjivi šampon 250 ml
  Aveda Shampure, 250 ml, Šamponi za žene, Šampon Aveda Shampure učinkovito čisti vlasište, temeljito pere kosu i vraća joj prirodnu ljepotu.Svojstva:pere kosu i čisti vlasišteregenerira i hrani kosuintenzivno hidratiziraNačin upotrebe:Nanesite odgovarajuću količinu šampona na mokru kosu. Nježnim pokretima napravite pjenu i temeljito isperite.
 • Aveda Be Curly šampon za kovrčavu i valovitu kosu 1000 ml
  Aveda Be Curly, 1000 ml, Šamponi za žene, Šampon Aveda Be Curly Be Curly učinkovito čisti vlasište, temeljito pere kosu i vraća joj prirodnu ljepotu.Svojstva:pere kosu i čisti vlasišteregenerira i hrani kosujača dlaku kosepruža sjaj i volumenNačin upotrebe:Nanesite odgovarajuću količinu šampona na mokru kosu. Nježnim pokretima napravite pjenu i temeljito isperite. U slučaju potrebe, postupak ponovite.
 • Aveda Smooth Infusion regenerator za zaglađivanje anti-frizzy 200 ml
  Aveda Smooth Infusion, 200 ml, Regeneratori za kosu za žene, Regenerator Aveda Smooth Infusion osigurava vašoj kosi lako češljanje i potrebne hranjive supstance bez kojih nema lijepe i zdrave kose.Svojstva:zaglađuje i djeluje na neposlušnu kosupoboljšava strukturu kosepruža potrebnu hidratacijuNačin upotrebe:Nanesite na kosu opranu šamponom. Ostavite da djeluje par trenutaka, a potom temeljito isperite.
 • Aveda Color Conserve zaštitni šampon za obojenu kosu 250 ml
  Aveda Color Conserve, 250 ml, Šamponi za žene, Šampon Aveda Color Conserve učinkovito čisti vlasište, temeljito pere kosu i vraća joj prirodnu ljepotu.Svojstva:produljuje boju kosepere kosu i čisti vlasišteostavlja kosu mekanompruža sjaj i volumenzamirisat će kosu blagim mirisomNačin upotrebe:Nanesite odgovarajuću količinu šampona na mokru kosu. Nježnim pokretima napravite pjenu i temeljito isperite. Za optimalan rezultat, nastavite koristiti preparate za njegu kose iz iste kolekcije.
 • Aveda Pure Abundance šampon za volumen 250 ml
  Aveda Pure Abundance, 250 ml, Šamponi za žene, Šampon Aveda Pure Abundance učinkovito čisti vlasište, temeljito pere kosu i vraća joj prirodnu ljepotu.Svojstva:pruža sjaj i volumenostavlja kosu mekanompere kosu i čisti vlasištezamirisat će kosu blagim mirisomNačin upotrebe:Nanesite odgovarajuću količinu šampona na mokru kosu. Nježnim pokretima napravite pjenu i temeljito isperite. U slučaju potrebe, postupak ponovite.
 • Aveda Smooth Infusion šampon za zaglađivanje anti-frizzy 250 ml
  Aveda Smooth Infusion, 250 ml, Šamponi za žene, Šampon Aveda Smooth Infusion učinkovito čisti vlasište, temeljito pere kosu i vraća joj prirodnu ljepotu.Svojstva:pere kosu i čisti vlasištezamirisat će kosu blagim mirisomjača dlaku koseNačin upotrebe:Nanesite odgovarajuću količinu šampona na mokru kosu. Nježnim pokretima napravite pjenu i temeljito isperite. U slučaju potrebe, postupak ponovite. Za optimalan rezultat, nastavite koristiti preparate za njegu kose iz iste kolekcije.
 • Aveda Clove regenerator za obojenu kosu 250 ml
  Aveda Clove, 250 ml, Regeneratori za kosu za žene, Regenerator Aveda Clove osigurava vašoj kosi lako češljanje i potrebne hranljive supstance bez kojih nema lijepe i zdrave kose.Svojstva:olakšava češljanje i uređivanjeintenzivira boju koseštiti kosu od oštećenjaštiti od negativnih učinaka vanjskog okruženjaNačin upotrebe:Nanesite na kosu opranu šamponom. Ostavite da djeluje par trenutaka, a potom temeljito isperite.
 • Aveda Shampure hranjivi regenerator 250 ml
  Aveda Shampure, 250 ml, Regeneratori za kosu za žene, Regenerator Aveda Shampure osigurava vašoj kosi lako češljanje i potrebne hranljive supstance bez kojih nema lijepe i zdrave kose.Svojstva:olakšava češljanje i uređivanještiti od negativnih učinaka vanjskog okruženjapoboljšava strukturu koseštiti kosu od oštećenjaNačin upotrebe:Nanesite na kosu opranu šamponom. Ostavite da djeluje par trenutaka, a potom temeljito isperite.
 • Aveda Rosemary Mint šampon za čišćenje 250 ml
  Aveda Rosemary Mint, 250 ml, Šamponi za žene, Šampon Aveda Rosemary Mint učinkovito čisti vlasište, temeljito pere kosu i vraća joj prirodnu ljepotu.Svojstva:pere kosu i čisti vlasišteregenerira i hrani kosuzamirisat će kosu blagim mirisomostavlja kosu mekanom
 • Aveda Blue Malva regenerator za oživljavanje plave boje kose 250 ml
  Aveda Blue Malva, 250 ml, Regeneratori za kosu za žene, Regenerator Aveda Blue Malva osigurava vašoj kosi lako češljanje i potrebne hranljive supstance bez kojih nema lijepe i zdrave kose.Svojstva:intenzivira boju kosepruža potrebnu hidratacijuproduljuje trajanje bojeNačin upotrebe:Nanesite na kosu opranu šamponom. Ostavite da djeluje par trenutaka, a potom temeljito isperite.
 • Aveda Botanical Kinetics krema za područje oko očiju 15 ml
  Aveda Botanical Kinetics, 15 ml, Kreme i gelovi za područja oko očiju za žene, Njega područja oko očiju Aveda Botanical Kinetics čuva kožu oko očiju i pruža joj sve potrebne hranjive tvari i hidrataciju.Svojstva:dubinski hidratiziraosvježava i zaglađuje područje oko očijuposvjetljuje područje oko očijuNačin upotrebe:Ujutro ili navečer, nanesite preparat oko kontura očiju lakim tapkanjem, dok potpuno ne upije.
 • Aveda Men Pure - Formance šampon za kosu za masnu kožu i vlasište 300 ml
  Aveda Men Pure - Formance, 300 ml, Šamponi za muškarce, Šampon Aveda Men Pure - Formance učinkovito čisti vlasište, temeljito pere kosu i vraća joj prirodnu ljepotu.Svojstva:pere kosu i čisti vlasišteregenerira i hrani kosupreparat je posebice napravljen za potrebe muškaracaNačin upotrebe:Nanesite odgovarajuću količinu šampona na mokru kosu. Nježnim pokretima napravite pjenu i temeljito isperite.
 • Aveda Dry Remedy šampon za suhu i oštećenu kosu 250 ml
  Aveda Dry Remedy, 250 ml, Šamponi za žene, Šampon Aveda Dry Remedy učinkovito čisti vlasište, temeljito pere kosu i vraća joj prirodnu ljepotu.Svojstva:pere kosu i čisti vlasišteintenzivno hidratizirazamirisat će kosu blagim mirisomostavlja kosu mekanomNačin upotrebe:Nanesite odgovarajuću količinu šampona na mokru kosu. Nježnim pokretima napravite pjenu i temeljito isperite. Za optimalan rezultat, nastavite koristiti preparate za njegu kose iz iste kolekcije.
 • Aveda Accessories aplikator
  Aveda Accessories, , Ostali styling za žene
 • Aveda Pure Abundance sprej za stiliziranje za volumen 100 ml
  Aveda Pure Abundance, 100 ml, Sprej za volumen za žene, Preparat za učvršćivanje Aveda Pure Abundance vašoj frizuri pružit će željeni oblik i volumen.Svojstva:pruža volumen od korijenapreparat je posebice pogodan za nježnu i tanku kosublago parfimirani učinit će da vaša kosa zamirišeNačin upotrebe:Prije uporabe dobro protresite.
 • Aveda Color Conserve zaštitni regenerator za obojenu kosu 200 ml
  Aveda Color Conserve, 200 ml, Regeneratori za kosu za žene, Regenerator Aveda Color Conserve osigurava vašoj kosi lako češljanje i potrebne hranjive supstance bez kojih nema lijepe i zdrave kose.Svojstva:produljuje trajanje bojezatvara površinu kose, čini je otpornijompruža potrebnu hidratacijuosigurava kosi briljantni sjajNačin upotrebe:Nanesite na kosu opranu šamponom. Ostavite da djeluje par trenutaka, a potom temeljito isperite.
 • Aveda Brilliant šampon za kemijski tretiranu kosu 250 ml
  Aveda Brilliant, 250 ml, Šamponi za žene, Šampon Aveda Brilliant učinkovito čisti vlasište, temeljito pere kosu i vraća joj prirodnu ljepotu.Svojstva:pere kosu i čisti vlasištejača dlaku kosepruža sjaj i volumenostavlja kosu mekanomNačin upotrebe:Nanesite odgovarajuću količinu šampona na mokru kosu. Nježnim pokretima napravite pjenu i temeljito isperite.
 • Aveda Color Conserve regenerator nakon bojanja 1000 ml
  Aveda Color Conserve, 1000 ml, Regeneratori za kosu za žene, Regenerator Aveda Color Conserve osigurava vašoj kosi lako češljanje i potrebne hranljive supstance bez kojih nema lijepe i zdrave kose.Svojstva:produljuje trajanje bojepruža potrebnu hidratacijuzaglađuje i djeluje na neposlušnu kosupoboljšava strukturu koseNačin upotrebe:Samo za profesionalnu upotrebu. Nanesite na kosu opranu šamponom. Ostavite da djeluje par trenutaka, a potom temeljito isperite.
 • Aveda Damage Remedy hidratantna njega za kosu 500 ml
  Aveda Damage Remedy, 500 ml, Regeneratori za kosu za žene, Regenerator Aveda Damage Remedy osigurava vašoj kosi lako češljanje i potrebne hranljive supstance bez kojih nema lijepe i zdrave kose.Svojstva:pruža potrebnu hidratacijuštiti od negativnih učinaka vanjskog okruženjaštiti kosu od oštećenjasprječava lomljenje kosepoboljšava strukturu koseNačin upotrebe:Nanesite na kosu opranu šamponom. Ostavite da djeluje par trenutaka, a potom temeljito isperite.
 • Aveda Hand Relief krema za ruke 125 ml
  Aveda Hand Relief, 125 ml, Kreme za ruke za žene, Krema Aveda Hand Relief savršeno hidratizira kožu vaših ruku i osigurava im potrebne hranjive sastojke.Svojstva:hidratizira i hrani kožuostavlja kožu nježnom i glatkombrzo upijaugodno mirišeNačin upotrebe:Nanesite kremu za ruke po potrebi i masirajte dok se krema ne upije.
 • Aveda Accessories trokutasta spužvica za puder 100 kom
  Aveda Accessories, 100 kom, Spužvice za žene, Spužvica za make-up Aveda Accessories osigurat će besprijekorno nanošenje vašeg make-upa uz profesionalni finalni izgled.Svojstva:precizno nanosi make-up u vidu kreme ili tekućinejamči blagu aplikacijuosigurava udobnu aplikaciju i na naborima licapruža profesionalni izgled make-upaNačin upotrebe:Spužvicu prije uporabe nakvasite. Nanesite make-up, bazu ili korektor na spužvici i onda ga lagano razmažite po licu. Uvijek krenite od sredine lica pa nastavite prema vanjskim stranama.
 • Aveda Dry Remedy regenerator za suhu i oštećenu kosu 1000 ml
  Aveda Dry Remedy, 1000 ml, Regeneratori za kosu za žene, Regenerator Aveda Dry Remedy osigurava vašoj kosi lako češljanje i potrebne hranljive supstance bez kojih nema lijepe i zdrave kose.Svojstva:zaglađuje i djeluje na neposlušnu kosuolakšava češljanje i uređivanještiti od negativnih učinaka vanjskog okruženjaštiti kosu od oštećenjaNačin upotrebe:Nanesite na kosu opranu šamponom. Ostavite da djeluje par trenutaka, a potom temeljito isperite.
 • Aveda Accessories set aplikatora 50 kom
  Aveda Accessories, 50 kom, Kistovi za usne za žene, Kist za usne Aveda Accessories omogućit će vam da imate savršene i precizno našminkane usne.Svojstva:savršeno oblikuje usne zahvaljujući preciznom nanošenju ružaravnomjerno razmazuje ružza putovanja i za torbicubrza i jednostavna aplikacija

Posljednje pregledano

Vrh