Brandovi 1
Cijena
kn kn

Astrid odjeća, obuća i modni dodaci

 • Katalog
 • Lista
Brand: Astrid 15 proizvoda
 • Astrid Sun mlijeko za sunčanje SPF 30 300 ml
  Astrid Sun, 300 ml, Zaštita od sunca za žene, Preparat Astrid Sun će osigurati još ljepšu preplanulost.Svojstva:priprema kožu za boravak na suncuproizvod je vodootporanNačin upotrebe:Nanesite prije boravka na suncu i temeljito razmažite.
 • Astrid Sun ulje za sunčanje u spreju SPF 6 200 ml
  Astrid Sun, 200 ml, Zaštita od sunca za žene, Zaštitni preparat za sunčanje Astrid Sun Sun nezamjenjiv je sastavni dio njege za kožu pri boravku na suncu.Svojstva:djeluje preventivno protiv starenja kožeštiti kožu od UVA i UVB zračenjapruža koži potrebnu hidratacijuproizvod je vodootporanNačin upotrebe:Prije boravka na suncu nanesite u dovoljnoj količini na kožu cijeloga tijela.
 • Astrid Sun ulje za sunčanje u spreju SPF 15 200 ml
  Astrid Sun, 200 ml, Zaštita od sunca za žene, Zaštitni preparat za sunčanje Astrid Sun Sun nezamjenjiv je sastavni dio njege za kožu pri boravku na suncu.Svojstva:djeluje preventivno protiv starenja kožeštiti kožu od UVA i UVB zračenjapruža koži potrebnu hidratacijuproizvod je vodootporanNačin upotrebe:Prije boravka na suncu nanesite u dovoljnoj količini na kožu cijeloga tijela.
 • Astrid Sun hidratantno mlijeko za sunčanje SPF 30 200 ml
  Astrid Sun, 200 ml, Zaštita od sunca za žene, Zaštitni preparat za sunčanje Astrid Sun Sun nezamjenjiv je sastavni dio njege za kožu pri boravku na suncu.Svojstva:štiti kožu od oštećenja zbog utjecaja UV zračenjaštiti kožu od UVA i UVB zračenjapruža koži potrebnu hidratacijudjeluje preventivno protiv starenja kožeproizvod je vodootporanlako se nanosi i ne ostavlja trag masnoćeNačin upotrebe:Prije boravka na suncu nanesite u dovoljnoj količini na kožu cijeloga tijela. Nanošenje ponavljajte posebice ukoliko se znojite, nakon kupanja ili brisanja ručnikom. Na suncu nemojte ostajati previše dugo, bez obzira što ste koristili zaštitna sredstva za sunčanje. Malu djecu nemojte izlagati direktnom sunčevom zračenju.
 • Astrid Sun hidratantno mlijeko za sunčanje SPF 20 200 ml
  Astrid Sun, 200 ml, Zaštita od sunca za žene, Zaštitni preparat za sunčanje Astrid Sun Sun nezamjenjiv je sastavni dio njege za kožu pri boravku na suncu.Svojstva:štiti kožu od UVA i UVB zračenjapruža zaštitu od UV zračenjanjeguje kožu i brine se o njojdjeluje preventivno protiv starenja koželako se nanosi i ne ostavlja trag masnoćeproizvod je vodootporanNačin upotrebe:Prije boravka na suncu nanesite u dovoljnoj količini na kožu cijeloga tijela. Na suncu nemojte ostajati previše dugo, bez obzira što ste koristili zaštitna sredstva za sunčanje. Ponovite ako je potrebno, osobito nakon kupanja, sušenja ručnikom ili prekomjernog znojenja.
 • Astrid Sun sprej za samotamnjenje za tijelo i lice 150 ml
  Astrid Sun, 150 ml, Proizvodi za samotamnjenje za žene, Preparat za tijelo za samotamnjenje Astrid Sun garancija je krasno preplanule kože tijekom cijele godine.Svojstva:koži pruža zdravi, suncem zagrljeni izgledlako se razmazuje i odlično se upijaujednačava tenmože se koristiti za lice i tijeloNačin upotrebe:Manju količinu preparata nanesite na kožu cijeloga tijela. Temeljito i ravnomjerno razmažite. Nakon uporabe temeljito operite ruke.
 • Astrid Sun kozmetički set za žene
  Astrid Sun, , Njega nakon sunčanja za žene
 • Astrid Sun svjetlucavo mlijeko nakon sunčanja 150 ml
  Astrid Sun, 150 ml, Priprema kože za sunčanje za žene, Preparat nakon sunčanja Astrid Sun Sun osigurat će koži izmučenoj suncem potrebnu regeneraciju i umirivanje.Svojstva:smiruje kožu nakon sunčanjadubinski hrani kožunjeguje i regenerirapojačava i produljuje preplanulostNačin upotrebe:Nanesite prije boravka na suncu ili u solariju i temeljito razmažite.
 • Astrid Sun hidratantno mlijeko za sunčanje SPF 15 100 ml
  Astrid Sun, 100 ml, Zaštita od sunca za žene, Zaštitni preparat za sunčanje Astrid Sun Sun nezamjenjiv je sastavni dio njege za kožu pri boravku na suncu.Svojstva:štiti kožu od oštećenja zbog utjecaja UV zračenjaštiti kožu od UVA i UVB zračenjapruža koži potrebnu hidratacijulako se nanosi i ne ostavlja trag masnoćeproizvod je vodootporandjeluje preventivno protiv starenja kožeNačin upotrebe:Prije boravka na suncu nanesite u dovoljnoj količini na kožu cijeloga tijela. Nanošenje ponavljajte posebice ukoliko se znojite, nakon kupanja ili brisanja ručnikom. Malu djecu nemojte izlagati direktnom sunčevom zračenju.
 • Astrid Sun ulje za sunčanje u spreju SPF 20 200 ml
  Astrid Sun, 200 ml, Zaštita od sunca za žene, Zaštitni preparat za sunčanje Astrid Sun Sun nezamjenjiv je sastavni dio njege za kožu pri boravku na suncu.Svojstva:štiti kožu od oštećenja zbog utjecaja UV zračenjaubrzava prirodni proces sunčanjanjeguje kožu i brine se o njojproizvod je vodootporanNačin upotrebe:Prije boravka na suncu nanesite u dovoljnoj količini na kožu cijeloga tijela. Ponovite ako je potrebno, osobito nakon kupanja, sušenja ručnikom ili prekomjernog znojenja.
 • Astrid Sun Kids dječji sprej za sunčanje SPF 50 150 ml
  Astrid Sun Kids, 150 ml, Proizvodi za sunčanje i nakon sunčanja za djecu, Preparat za sunčanje Astrid Sun Kids služi kao savršena zaštita od sunca za dječju kožu.Svojstva:pruža zaštitu od UV zračenjaNačin upotrebe:Nanesite preparat u dovoljnoj količini na kožu prije sunčanja. Nanošenje ponavljajte posebice prije i nakon kupanja, nakon brisanja ili sušenja ručnikom. Prije uporabe dobro protresite.
 • Astrid Sun hidratantna krema za sunčanje SPF 30 75 ml
  Astrid Sun, 75 ml, Zaštita od sunca za žene, Preparat će vašem licu pružiti pouzdanu zaštitu od sunčevog zračenja.Svojstva:štiti kožu od UVA i UVB zračenjaproizvod je vodootporanbrzo upijaintenzivno hidratiziraNačin upotrebe:Nanesite na čistu kožu prije boravka na suncu.
 • Astrid Sun Kids mlijeko za sunčanje u spreju za djecu SPF 30 200 ml
  Astrid Sun Kids, 200 ml, Proizvodi za sunčanje i nakon sunčanja za djecu, Svojstva:hidratizira dječju kožusmanjuje rizik pojave alergije na sunce
 • Astrid Sun matirajuća krema za sunčanje za lice SPF 15 75 ml
  Astrid Sun, 75 ml, Zaštita od sunca za žene, Preparat Astrid Sun Sun će vašem licu pružiti pouzdanu zaštitu od sunčevog zračenja.Svojstva:intenzivno hidratiziraštiti lice od oštećenja zbog utjecaja UV zračenjasprječava neujednačenu pigmentaciju kožeproizvod je vodootporanNačin upotrebe:Nanesite na čistu kožu prije boravka na suncu. Ponovite po potrebi, posebice nakon kupanja, u slučaju znojenja i sušenja kože ručnikom.
 • Astrid Sun prozirni sprej za sunčanje SPF 30 150 ml
  Astrid Sun, 150 ml, Priprema kože za sunčanje za žene, Preparat Astrid Sun će osigurati još ljepšu preplanulost.Svojstva:priprema kožu za boravak na suncuubrzava prirodni proces sunčanjaproizvod je vodootporanNačin upotrebe:Prije uporabe protresite. Nanesite prije boravka na suncu i temeljito razmažite.

Posljednje pregledano

Vrh