Brandovi 1
Cijena
kn kn

Ambientair odjeća, obuća i modni dodaci

 • Katalog
 • Lista
Brand: Ambientair 51 proizvoda
 • Ambientair Lacrosse Pure Oxygen mirisna svijeća 200 g
  Ambientair Lacrosse Pure Oxygen, 200 g, mirisna svijeća Mirisi za dom, Mirisna svijeća Ambientair Lacrosse Pure Oxygen zamirisat će u vašem domu predivnim mirisom, te će tako kreirati ugodnu atmosferu zahvaljujući kojoj ćete se osjećati uvijek odlično.Svojstva:prozračni čisti mirissvježi mirisNačin upotrebe:Svijeću stavite na površinu prilagođenu za više temperature. Nemojte ju ostavljati upaljenu dulje od 4 sata. Nikada ne ostavljajte da svijeća dogori. Upaljenu svijeću ne ostavljajte bez nadzora i u blizini zapaljivih predmeta. Držite izvan domašaja djece i kućnih ljubimaca.
 • Ambientair Lacrosse Pompelmo mirisi za rublje
  Ambientair Lacrosse Pompelmo, , mirisi za rublje Mirisi za dom, Miris za rublje Ambientair Lacrosse Pompelmo unijet će u vaš ormar dugotrajnu svježu aromu. Miris za rublje postupno će oslobađati aromu u zrak i tako će bilo koji prostor zamirisati – ormar, polica za cipele ili sportska torba.Svojstva:svježi mirisvoćni mirismiris citrusaNačin upotrebe:Koristite po priloženim uputama.
 • Ambientair Olphactory Santal mirisna svijeća (Cosy) 200 g
  Ambientair Olphactory Santal, 200 g, mirisna svijeća Mirisi za dom, Mirisna svijeća Ambientair Olphactory Santal zamirisat će u vašem domu predivnim mirisom, te će tako kreirati ugodnu atmosferu zahvaljujući kojoj ćete se osjećati uvijek odlično.Svojstva:miris drvećaNačin upotrebe:Svijeću stavite na površinu prilagođenu za više temperature. Nemojte ju ostavljati upaljenu dulje od 4 sata. Nikada ne ostavljajte da svijeća dogori. Upaljenu svijeću ne ostavljajte bez nadzora i u blizini zapaljivih predmeta. Držite izvan domašaja djece i kućnih ljubimaca. Slijedite priložene upute.
 • Ambientair Lacrosse Wood & Tonka mirisna svijeća 200 g
  Ambientair Lacrosse Wood & Tonka, 200 g, mirisna svijeća Mirisi za dom, Mirisna svijeća Ambientair Lacrosse Wood & Tonka zamirisat će u vašem domu predivnim mirisom, te će tako kreirati ugodnu atmosferu zahvaljujući kojoj ćete se osjećati uvijek odlično.Svojstva:miris drvećatopli mirisdugo vrijeme gorenjaSastojci:smjesa biljnih voskovasadrži esencijalna uljaNačin upotrebe:Svijeću stavite na površinu prilagođenu za više temperature. Nemojte ju ostavljati upaljenu dulje od 4 sata. Nikada ne ostavljajte da svijeća dogori. Upaljenu svijeću ne ostavljajte bez nadzora i u blizini zapaljivih predmeta. Držite izvan domašaja djece i kućnih ljubimaca. Za optimalno gorenje preporučujemo redovito skraćivanje fitilja na preporučenu duljinu.
 • Ambientair Lacrosse Green Tea & Lime aroma difuzer s punjenjem 200 ml
  Ambientair Lacrosse Green Tea & Lime, 200 ml, aroma difuzer s punjenjem Mirisi za dom, Aroma difuzer Ambientair Lacrosse Green Tea & Lime predstavlja ugodan način kako interijer oplemeniti mirisom. Aroma difuzer sadrži punjenje koje pomoću ubačenih štapića postupno isparava u zrak i tako u prostoriji stvara veoma ugodnu aromu.Svojstva:svježi mirismiris citrusaNačin upotrebe:Otvorite poklopac aroma difuzera i natočite punjenje. Miris će se iz aroma difuzera širiti pomoću ubačenih štapića. Što više štapića stavite u posudu, time će mirisna esencija biti više prisutna u prostoriji. Intenzitet mirisa u svom interijeru možete povećati i povremenim okretanjem štapića. Ovaj aroma difuzer isporučuje s punjenjem. Čuvajte van domašaja djece. Ukoliko punjenje difuzera dođe u dodir s kožom, odmah je operite velikom količinom vode i sapuna. Ukoliko dođe u dodir s očima, isperite vodom nekoliko minuta.
 • Ambientair Lacrosse Thermal Water mirisi za rublje
  Ambientair Lacrosse Thermal Water, , mirisi za rublje Mirisi za dom, Miris za rublje Ambientair Lacrosse Thermal Water unijet će u vaš ormar dugotrajnu svježu aromu. Miris za rublje postupno će oslobađati aromu u zrak i tako će bilo koji prostor zamirisati – ormar, polica za cipele ili sportska torba.Svojstva:prozračni čisti mirissvježi mirisNačin upotrebe:Koristite po priloženim uputama.
 • Ambientair Olphactory Santal aroma difuzer s punjenjem (Cosy) 250 ml
  Ambientair Olphactory Santal, 250 ml, aroma difuzer s punjenjem Mirisi za dom, Aroma difuzer Ambientair Olphactory Santal predstavlja ugodan način kako interijer oplemeniti mirisom. Aroma difuzer sadrži punjenje koje pomoću ubačenih štapića postupno isparava u zrak i tako u prostoriji stvara veoma ugodnu aromu.Svojstva:miris drvećaSastojci:ne sadrži alkoholNačin upotrebe:Ovaj aroma difuzer isporučuje s punjenjem. Intenzitet mirisa u svom interijeru možete povećati i povremenim okretanjem štapića. Čuvajte van domašaja djece. Ukoliko punjenje difuzera dođe u dodir s kožom, odmah je operite velikom količinom vode i sapuna. Ukoliko dođe u dodir s očima, isperite vodom nekoliko minuta. Slijedite priložene upute.
 • Ambientair Lacrosse Vanilla & Wood mirisna svijeća 200 g
  Ambientair Lacrosse Vanilla & Wood, 200 g, mirisna svijeća Mirisi za dom, Mirisna svijeća Ambientair Lacrosse Vanilla & Wood zamirisat će u vašem domu predivnim mirisom, te će tako kreirati ugodnu atmosferu zahvaljujući kojoj ćete se osjećati uvijek odlično.Svojstva:miris drvećaslatka aromatopli mirisdugo vrijeme gorenjaSastojci:reciklirajući proizvodsmjesa biljnih voskovasadrži esencijalna uljaNačin upotrebe:Svijeću stavite na površinu prilagođenu za više temperature. Nemojte ju ostavljati upaljenu dulje od 4 sata. Nikada ne ostavljajte da svijeća dogori. Upaljenu svijeću ne ostavljajte bez nadzora i u blizini zapaljivih predmeta. Držite izvan domašaja djece i kućnih ljubimaca. Za optimalno gorenje preporučujemo redovito skraćivanje fitilja na preporučenu duljinu.
 • Ambientair Lacrosse Green Tea & Lime mirisi za rublje
  Ambientair Lacrosse Green Tea & Lime, , mirisi za rublje Mirisi za dom, Miris za rublje Ambientair Lacrosse Green Tea & Lime unijet će u vaš ormar dugotrajnu svježu aromu. Miris za rublje postupno će oslobađati aromu u zrak i tako će bilo koji prostor zamirisati – ormar, polica za cipele ili sportska torba.Svojstva:svježi mirismiris citrusaNačin upotrebe:Koristite po priloženim uputama.
 • Ambientair Lacrosse White Tea mirisna svijeća 200 g
  Ambientair Lacrosse White Tea, 200 g, mirisna svijeća Mirisi za dom, Mirisna svijeća Ambientair Lacrosse White Tea zamirisat će u vašem domu predivnim mirisom, te će tako kreirati ugodnu atmosferu zahvaljujući kojoj ćete se osjećati uvijek odlično.Svojstva:svježi mirisbiljna aromadugo vrijeme gorenjaSastojci:reciklirajući proizvodsmjesa biljnih voskovasadrži esencijalna uljaNačin upotrebe:Svijeću stavite na površinu prilagođenu za više temperature. Nemojte ju ostavljati upaljenu dulje od 4 sata. Nikada ne ostavljajte da svijeća dogori. Upaljenu svijeću ne ostavljajte bez nadzora i u blizini zapaljivih predmeta. Držite izvan domašaja djece i kućnih ljubimaca. Za optimalno gorenje preporučujemo redovito skraćivanje fitilja na preporučenu duljinu.
 • Ambientair Lacrosse Vanilla & Wood sprej za dom 100 ml
  Ambientair Lacrosse Vanilla & Wood, 100 ml, sprej za dom Mirisi za dom, Sprej za dom Ambientair Lacrosse Vanilla & Wood jednim dodirom krasno će namirisati prostore vašeg interijera. Zahvaljujući svom trenutnom učinku, ugodan miris osjetit ćete odmah u trenutku kada je to potrebno.Svojstva:miris drvećaslatka aromatopli mirisNačin upotrebe:Sprej je idealan za osvježavanje mirisa manjih prostora. Čuvajte van domašaja djece i kućnih ljubimaca. Ukoliko punjenje proizvoda dođe u dodir s kožom, odmah je operite velikom količinom vode i sapuna. Ukoliko dođe u dodir s očima, ispirajte ih vodom nekoliko minuta. Slijedite priložene upute.
 • Ambientair Lacrosse Vanilla & Wood aroma difuzer s punjenjem 200 ml
  Ambientair Lacrosse Vanilla & Wood, 200 ml, aroma difuzer s punjenjem Mirisi za dom, Aroma difuzer Ambientair Lacrosse Vanilla & Wood predstavlja ugodan način kako interijer oplemeniti mirisom. Aroma difuzer sadrži punjenje koje pomoću ubačenih štapića postupno isparava u zrak i tako u prostoriji stvara veoma ugodnu aromu.Svojstva:slatka aromamiris drvećatopli mirisNačin upotrebe:Ovaj aroma difuzer isporučuje s punjenjem. Otvorite poklopac aroma difuzera i natočite punjenje. Miris će se iz aroma difuzera širiti pomoću ubačenih štapića. Što više štapića stavite u posudu, time će mirisna esencija biti više prisutna u prostoriji. Intenzitet mirisa u svom interijeru možete povećati i povremenim okretanjem štapića. Čuvajte van domašaja djece. Ukoliko punjenje difuzera dođe u dodir s kožom, odmah je operite velikom količinom vode i sapuna. Ukoliko dođe u dodir s očima, isperite vodom nekoliko minuta. Slijedite priložene upute.
 • Ambientair Lacrosse Ocean mirisna svijeća 200 g
  Ambientair Lacrosse Ocean, 200 g, mirisna svijeća Mirisi za dom, Mirisna svijeća Ambientair Lacrosse Ocean zamirisat će u vašem domu predivnim mirisom, te će tako kreirati ugodnu atmosferu zahvaljujući kojoj ćete se osjećati uvijek odlično.Svojstva:prozračni čisti mirissvježi mirisdugo vrijeme gorenjaSastojci:reciklirajući proizvodsmjesa biljnih voskovaNačin upotrebe:Svijeću stavite na površinu prilagođenu za više temperature. Nemojte ju ostavljati upaljenu dulje od 4 sata. Nikada ne ostavljajte da svijeća dogori. Upaljenu svijeću ne ostavljajte bez nadzora i u blizini zapaljivih predmeta. Držite izvan domašaja djece i kućnih ljubimaca. Za optimalno gorenje preporučujemo redovito skraćivanje fitilja na preporučenu duljinu.
 • Ambientair Olphactory Cashmere mirisna svijeća (Pause) 200 g
  Ambientair Olphactory Cashmere, 200 g, mirisna svijeća Mirisi za dom, Mirisna svijeća Ambientair Olphactory Cashmere zamirisat će u vašem domu predivnim mirisom, te će tako kreirati ugodnu atmosferu zahvaljujući kojoj ćete se osjećati uvijek odlično.Svojstva:svježi mirisčisti puderasti mirisdugo vrijeme gorenjaSastojci:smjesa biljnih voskovasadrži esencijalna uljaNačin upotrebe:Svijeću stavite na površinu prilagođenu za više temperature. Nemojte ju ostavljati upaljenu dulje od 4 sata. Nikada ne ostavljajte da svijeća dogori. Upaljenu svijeću ne ostavljajte bez nadzora i u blizini zapaljivih predmeta. Držite izvan domašaja djece i kućnih ljubimaca. Slijedite priložene upute. Za optimalno gorenje preporučujemo redovito skraćivanje fitilja na preporučenu duljinu.
 • Ambientair Olphactory Orange & Cinnamon mirisna svijeća (Bright) 200 g
  Ambientair Olphactory Orange & Cinnamon, 200 g, mirisna svijeća Mirisi za dom, Mirisna svijeća Ambientair Olphactory Orange & Cinnamon zamirisat će u vašem domu predivnim mirisom, te će tako kreirati ugodnu atmosferu zahvaljujući kojoj ćete se osjećati uvijek odlično.Svojstva:voćni mirismiris začinaNačin upotrebe:Svijeću stavite na površinu prilagođenu za više temperature. Nemojte ju ostavljati upaljenu dulje od 4 sata. Nikada ne ostavljajte da svijeća dogori. Upaljenu svijeću ne ostavljajte bez nadzora i u blizini zapaljivih predmeta. Držite izvan domašaja djece i kućnih ljubimaca. Slijedite priložene upute.
 • Ambientair Olphactory Red Fruits aroma difuzer s punjenjem (Hygge) 250 ml
  Ambientair Olphactory Red Fruits, 250 ml, aroma difuzer s punjenjem Mirisi za dom, Aroma difuzer Ambientair Olphactory Red Fruits predstavlja ugodan način kako interijer oplemeniti mirisom. Aroma difuzer sadrži punjenje koje pomoću ubačenih štapića postupno isparava u zrak i tako u prostoriji stvara veoma ugodnu aromu.Svojstva:voćni mirissvježi mirisSastojci:ne sadrži alkoholNačin upotrebe:Ovaj aroma difuzer isporučuje s punjenjem. Intenzitet mirisa u svom interijeru možete povećati i povremenim okretanjem štapića. Čuvajte van domašaja djece. Ukoliko punjenje difuzera dođe u dodir s kožom, odmah je operite velikom količinom vode i sapuna. Ukoliko dođe u dodir s očima, isperite vodom nekoliko minuta. Slijedite priložene upute.
 • Ambientair Olphactory Oxygen aroma difuzer s punjenjem (Oxygen) 250 ml
  Ambientair Olphactory Oxygen, 250 ml, aroma difuzer s punjenjem Mirisi za dom, Aroma difuzer Ambientair Olphactory Oxygen predstavlja ugodan način kako interijer oplemeniti mirisom. Aroma difuzer sadrži punjenje koje pomoću ubačenih štapića postupno isparava u zrak i tako u prostoriji stvara veoma ugodnu aromu.Svojstva:svježi mirisprozračni čisti mirisSastojci:ne sadrži alkoholNačin upotrebe:Ovaj aroma difuzer isporučuje s punjenjem. Intenzitet mirisa u svom interijeru možete povećati i povremenim okretanjem štapića. Čuvajte van domašaja djece. Ukoliko punjenje difuzera dođe u dodir s kožom, odmah je operite velikom količinom vode i sapuna. Ukoliko dođe u dodir s očima, isperite vodom nekoliko minuta. Slijedite priložene upute.
 • Ambientair Olphactory Cashmere aroma difuzer s punjenjem (Pause) 250 ml
  Ambientair Olphactory Cashmere, 250 ml, aroma difuzer s punjenjem Mirisi za dom, Aroma difuzer Ambientair Olphactory Cashmere predstavlja ugodan način kako interijer oplemeniti mirisom. Aroma difuzer sadrži punjenje koje pomoću ubačenih štapića postupno isparava u zrak i tako u prostoriji stvara veoma ugodnu aromu.Svojstva:prozračni čisti mirisSastojci:ne sadrži alkoholNačin upotrebe:Ovaj aroma difuzer isporučuje s punjenjem. Intenzitet mirisa u svom interijeru možete povećati i povremenim okretanjem štapića. Čuvajte van domašaja djece. Ukoliko punjenje difuzera dođe u dodir s kožom, odmah je operite velikom količinom vode i sapuna. Ukoliko dođe u dodir s očima, isperite vodom nekoliko minuta. Slijedite priložene upute.
 • Ambientair Lacrosse Fresh Linen aroma difuzer s punjenjem 200 ml
  Ambientair Lacrosse Fresh Linen, 200 ml, aroma difuzer s punjenjem Mirisi za dom, Aroma difuzer Ambientair Lacrosse Fresh Linen predstavlja ugodan način kako interijer oplemeniti mirisom. Aroma difuzer sadrži punjenje koje pomoću ubačenih štapića postupno isparava u zrak i tako u prostoriji stvara veoma ugodnu aromu.Svojstva:čisti puderasti mirissvježi mirisNačin upotrebe:Ovaj aroma difuzer isporučuje s punjenjem. Otvorite poklopac aroma difuzera i natočite punjenje. Miris će se iz aroma difuzera širiti pomoću ubačenih štapića. Što više štapića stavite u posudu, time će mirisna esencija biti više prisutna u prostoriji. Intenzitet mirisa u svom interijeru možete povećati i povremenim okretanjem štapića. Čuvajte van domašaja djece. Ukoliko punjenje difuzera dođe u dodir s kožom, odmah je operite velikom količinom vode i sapuna. Ukoliko dođe u dodir s očima, isperite vodom nekoliko minuta. Slijedite priložene upute.
 • Ambientair Lacrosse Wood & Tonka mirisi za rublje
  Ambientair Lacrosse Wood & Tonka, , mirisi za rublje Mirisi za dom, Miris za rublje Ambientair Lacrosse Wood & Tonka unijet će u vaš ormar dugotrajnu svježu aromu. Miris za rublje postupno će oslobađati aromu u zrak i tako će bilo koji prostor zamirisati – ormar, polica za cipele ili sportska torba.Svojstva:miris drvećatopli mirisNačin upotrebe:Koristite po priloženim uputama.
 • Ambientair Lacrosse Osmanthus & Bourbon aroma difuzer s punjenjem 200 ml
  Ambientair Lacrosse Osmanthus & Bourbon, 200 ml, aroma difuzer s punjenjem Mirisi za dom, Aroma difuzer Ambientair Lacrosse Osmanthus & Bourbon predstavlja ugodan način kako interijer oplemeniti mirisom. Aroma difuzer sadrži punjenje koje pomoću ubačenih štapića postupno isparava u zrak i tako u prostoriji stvara veoma ugodnu aromu.Svojstva:cvjetni mirisslatka aromaNačin upotrebe:Otvorite poklopac aroma difuzera i natočite punjenje. Miris će se iz aroma difuzera širiti pomoću ubačenih štapića. Što više štapića stavite u posudu, time će mirisna esencija biti više prisutna u prostoriji. Intenzitet mirisa u svom interijeru možete povećati i povremenim okretanjem štapića. Ovaj aroma difuzer isporučuje s punjenjem. Čuvajte van domašaja djece. Ukoliko punjenje difuzera dođe u dodir s kožom, odmah je operite velikom količinom vode i sapuna. Ukoliko dođe u dodir s očima, isperite vodom nekoliko minuta.
 • Ambientair Lacrosse Osmanthus & Bourbon sprej za dom 100 ml
  Ambientair Lacrosse Osmanthus & Bourbon, 100 ml, sprej za dom Mirisi za dom, Sprej za dom Ambientair Lacrosse Osmanthus & Bourbon jednim dodirom krasno će namirisati prostore vašeg interijera. Zahvaljujući svom trenutnom učinku, ugodan miris osjetit ćete odmah u trenutku kada je to potrebno.Svojstva:cvjetni mirisslatka aromaNačin upotrebe:Sprej je idealan za osvježavanje mirisa manjih prostora. Možete ga koristiti i za osvježavanje mirisa tekstila. Mirisi su napravljeni specijalno tako da na tekstilu ne stvaraju nikakve mrlje. Čuvajte van domašaja djece i kućnih ljubimaca. Ukoliko punjenje proizvoda dođe u dodir s kožom, odmah je operite velikom količinom vode i sapuna. Ukoliko dođe u dodir s očima, ispirajte ih vodom nekoliko minuta.
 • Ambientair Lacrosse White Tea aroma difuzer s punjenjem 200 ml
  Ambientair Lacrosse White Tea, 200 ml, aroma difuzer s punjenjem Mirisi za dom, Aroma difuzer Ambientair Lacrosse White Tea predstavlja ugodan način kako interijer oplemeniti mirisom. Aroma difuzer sadrži punjenje koje pomoću ubačenih štapića postupno isparava u zrak i tako u prostoriji stvara veoma ugodnu aromu.Svojstva:svježi mirisbiljna aromaNačin upotrebe:Otvorite poklopac aroma difuzera i natočite punjenje. Miris će se iz aroma difuzera širiti pomoću ubačenih štapića. Što više štapića stavite u posudu, time će mirisna esencija biti više prisutna u prostoriji. Intenzitet mirisa u svom interijeru možete povećati i povremenim okretanjem štapića. Ovaj aroma difuzer isporučuje s punjenjem. Čuvajte van domašaja djece. Ukoliko punjenje difuzera dođe u dodir s kožom, odmah je operite velikom količinom vode i sapuna. Ukoliko dođe u dodir s očima, isperite vodom nekoliko minuta.
 • Ambientair Lacrosse White Tea mirisi za rublje
  Ambientair Lacrosse White Tea, , mirisi za rublje Mirisi za dom, Miris za rublje Ambientair Lacrosse White Tea unijet će u vaš ormar dugotrajnu svježu aromu. Miris za rublje postupno će oslobađati aromu u zrak i tako će bilo koji prostor zamirisati – ormar, polica za cipele ili sportska torba.Svojstva:svježi mirisbiljna aromaNačin upotrebe:Koristite po priloženim uputama.
 • Ambientair Lacrosse Sandalwood & Bergamot aroma difuzer s punjenjem 200 ml
  Ambientair Lacrosse Sandalwood & Bergamot, 200 ml, aroma difuzer s punjenjem Mirisi za dom, Aroma difuzer Ambientair Lacrosse Sandalwood & Bergamot predstavlja ugodan način kako interijer oplemeniti mirisom. Aroma difuzer sadrži punjenje koje pomoću ubačenih štapića postupno isparava u zrak i tako u prostoriji stvara veoma ugodnu aromu.Svojstva:miris drvećamiris citrusaNačin upotrebe:Otvorite poklopac aroma difuzera i natočite punjenje. Miris će se iz aroma difuzera širiti pomoću ubačenih štapića. Što više štapića stavite u posudu, time će mirisna esencija biti više prisutna u prostoriji. Intenzitet mirisa u svom interijeru možete povećati i povremenim okretanjem štapića. Ovaj aroma difuzer isporučuje s punjenjem. Čuvajte van domašaja djece. Ukoliko punjenje difuzera dođe u dodir s kožom, odmah je operite velikom količinom vode i sapuna. Ukoliko dođe u dodir s očima, isperite vodom nekoliko minuta.
 • Ambientair Lacrosse White Musk sprej za dom 100 ml
  Ambientair Lacrosse White Musk, 100 ml, sprej za dom Mirisi za dom, Sprej za dom Ambientair Lacrosse White Musk jednim dodirom krasno će namirisati prostore vašeg interijera. Zahvaljujući svom trenutnom učinku, ugodan miris osjetit ćete odmah u trenutku kada je to potrebno.Svojstva:svježi mirisNačin upotrebe:Sprej je idealan za osvježavanje mirisa manjih prostora. Možete ga koristiti i za osvježavanje mirisa tekstila. Mirisi su napravljeni specijalno tako da na tekstilu ne stvaraju nikakve mrlje. Čuvajte van domašaja djece i kućnih ljubimaca. Ukoliko punjenje proizvoda dođe u dodir s kožom, odmah je operite velikom količinom vode i sapuna. Ukoliko dođe u dodir s očima, ispirajte ih vodom nekoliko minuta.
 • Ambientair Lacrosse White Musk mirisna svijeća 200 g
  Ambientair Lacrosse White Musk, 200 g, mirisna svijeća Mirisi za dom, Mirisna svijeća Ambientair Lacrosse White Musk zamirisat će u vašem domu predivnim mirisom, te će tako kreirati ugodnu atmosferu zahvaljujući kojoj ćete se osjećati uvijek odlično.Svojstva:svježi mirisSastojci:reciklirajući proizvodsmjesa biljnih voskovasadrži esencijalna uljaNačin upotrebe:Svijeću stavite na površinu prilagođenu za više temperature. Nemojte ju ostavljati upaljenu dulje od 4 sata. Nikada ne ostavljajte da svijeća dogori. Upaljenu svijeću ne ostavljajte bez nadzora i u blizini zapaljivih predmeta. Držite izvan domašaja djece i kućnih ljubimaca. Za optimalno gorenje preporučujemo redovito skraćivanje fitilja na preporučenu duljinu.
 • Ambientair Lacrosse Sandalwood & Bergamot mirisna svijeća 200 g
  Ambientair Lacrosse Sandalwood & Bergamot, 200 g, mirisna svijeća Mirisi za dom, Mirisna svijeća Ambientair Lacrosse Sandalwood & Bergamot zamirisat će u vašem domu predivnim mirisom, te će tako kreirati ugodnu atmosferu zahvaljujući kojoj ćete se osjećati uvijek odlično.Svojstva:miris drvećamiris citrusadugo vrijeme gorenjaSastojci:reciklirajući proizvodsmjesa biljnih voskovasadrži esencijalna uljaNačin upotrebe:Svijeću stavite na površinu prilagođenu za više temperature. Nemojte ju ostavljati upaljenu dulje od 4 sata. Nikada ne ostavljajte da svijeća dogori. Upaljenu svijeću ne ostavljajte bez nadzora i u blizini zapaljivih predmeta. Držite izvan domašaja djece i kućnih ljubimaca. Za optimalno gorenje preporučujemo redovito skraćivanje fitilja na preporučenu duljinu.
 • Ambientair Lacrosse Fresh Linen sprej za dom 100 ml
  Ambientair Lacrosse Fresh Linen, 100 ml, sprej za dom Mirisi za dom, Sprej za dom Ambientair Lacrosse Fresh Linen jednim dodirom krasno će namirisati prostore vašeg interijera. Zahvaljujući svom trenutnom učinku, ugodan miris osjetit ćete odmah u trenutku kada je to potrebno.Svojstva:prozračni čisti mirisNačin upotrebe:Sprej je idealan za osvježavanje mirisa manjih prostora. Možete ga koristiti i za osvježavanje mirisa tekstila. Mirisi su napravljeni specijalno tako da na tekstilu ne stvaraju nikakve mrlje. Čuvajte van domašaja djece i kućnih ljubimaca. Ukoliko punjenje proizvoda dođe u dodir s kožom, odmah je operite velikom količinom vode i sapuna. Ukoliko dođe u dodir s očima, ispirajte ih vodom nekoliko minuta.
 • Ambientair Lacrosse Wood & Tonka sprej za dom 100 ml
  Ambientair Lacrosse Wood & Tonka, 100 ml, sprej za dom Mirisi za dom, Sprej za dom Ambientair Lacrosse Wood & Tonka jednim dodirom krasno će namirisati prostore vašeg interijera. Zahvaljujući svom trenutnom učinku, ugodan miris osjetit ćete odmah u trenutku kada je to potrebno.Svojstva:miris drvećaNačin upotrebe:Sprej je idealan za osvježavanje mirisa manjih prostora. Možete ga koristiti i za osvježavanje mirisa tekstila. Mirisi su napravljeni specijalno tako da na tekstilu ne stvaraju nikakve mrlje. Čuvajte van domašaja djece i kućnih ljubimaca. Ukoliko punjenje proizvoda dođe u dodir s kožom, odmah je operite velikom količinom vode i sapuna. Ukoliko dođe u dodir s očima, ispirajte ih vodom nekoliko minuta.
 • Ambientair Lacrosse Ocean mirisi za rublje
  Ambientair Lacrosse Ocean, , mirisi za rublje Mirisi za dom, Miris za rublje Ambientair Lacrosse Ocean unijet će u vaš ormar dugotrajnu svježu aromu. Miris za rublje postupno će oslobađati aromu u zrak i tako će bilo koji prostor zamirisati – ormar, polica za cipele ili sportska torba.Svojstva:prozračni čisti mirissvježi mirisNačin upotrebe:Koristite po priloženim uputama.
 • Ambientair Lacrosse Pompelmo mirisna svijeća 200 g
  Ambientair Lacrosse Pompelmo, 200 g, mirisna svijeća Mirisi za dom, Mirisna svijeća Ambientair Lacrosse Pompelmo zamirisat će u vašem domu predivnim mirisom, te će tako kreirati ugodnu atmosferu zahvaljujući kojoj ćete se osjećati uvijek odlično.Svojstva:voćni mirissvježi mirismiris citrusaSastojci:reciklirajući proizvodsmjesa biljnih voskovasadrži esencijalna uljaNačin upotrebe:Svijeću stavite na površinu prilagođenu za više temperature. Nemojte ju ostavljati upaljenu dulje od 4 sata. Nikada ne ostavljajte da svijeća dogori. Upaljenu svijeću ne ostavljajte bez nadzora i u blizini zapaljivih predmeta. Držite izvan domašaja djece i kućnih ljubimaca. Za optimalno gorenje preporučujemo redovito skraćivanje fitilja na preporučenu duljinu.
 • Ambientair Lacrosse Thermal Water mirisna svijeća 200 g
  Ambientair Lacrosse Thermal Water, 200 g, mirisna svijeća Mirisi za dom, Mirisna svijeća Ambientair Lacrosse Thermal Water zamirisat će u vašem domu predivnim mirisom, te će tako kreirati ugodnu atmosferu zahvaljujući kojoj ćete se osjećati uvijek odlično.Svojstva:svježi mirisprozračni čisti mirisdugo vrijeme gorenjaSastojci:reciklirajući proizvodsmjesa biljnih voskovasadrži esencijalna uljaNačin upotrebe:Svijeću stavite na površinu prilagođenu za više temperature. Nemojte ju ostavljati upaljenu dulje od 4 sata. Nikada ne ostavljajte da svijeća dogori. Upaljenu svijeću ne ostavljajte bez nadzora i u blizini zapaljivih predmeta. Držite izvan domašaja djece i kućnih ljubimaca. Za optimalno gorenje preporučujemo redovito skraćivanje fitilja na preporučenu duljinu.
 • Ambientair Olphactory Red Fruits mirisna svijeća (Hygge) 200 g
  Ambientair Olphactory Red Fruits, 200 g, mirisna svijeća Mirisi za dom, Mirisna svijeća Ambientair Olphactory Red Fruits zamirisat će u vašem domu predivnim mirisom, te će tako kreirati ugodnu atmosferu zahvaljujući kojoj ćete se osjećati uvijek odlično.Svojstva:voćni mirissvježi mirisNačin upotrebe:Svijeću stavite na površinu prilagođenu za više temperature. Nemojte ju ostavljati upaljenu dulje od 4 sata. Nikada ne ostavljajte da svijeća dogori. Upaljenu svijeću ne ostavljajte bez nadzora i u blizini zapaljivih predmeta. Držite izvan domašaja djece i kućnih ljubimaca.
 • Ambientair Verbena mirisna svijeća (Further) 200 g
  Ambientair Verbena, 200 g, mirisna svijeća Mirisi za dom, Mirisna svijeća Ambientair Verbena zamirisat će u vašem domu predivnim mirisom, te će tako kreirati ugodnu atmosferu zahvaljujući kojoj ćete se osjećati uvijek odlično.Svojstva:miris citrusasvježi mirisdugo vrijeme gorenjaSastojci:smjesa biljnih voskovasadrži esencijalna uljaNačin upotrebe:Svijeću stavite na površinu prilagođenu za više temperature. Nemojte ju ostavljati upaljenu dulje od 4 sata. Nikada ne ostavljajte da svijeća dogori. Upaljenu svijeću ne ostavljajte bez nadzora i u blizini zapaljivih predmeta. Držite izvan domašaja djece i kućnih ljubimaca. Za optimalno gorenje preporučujemo redovito skraćivanje fitilja na preporučenu duljinu.
 • Ambientair Olphactory White Musk mirisna svijeća (Relax) 200 g
  Ambientair Olphactory White Musk, 200 g, mirisna svijeća Mirisi za dom, Mirisna svijeća Ambientair Olphactory White Musk zamirisat će u vašem domu predivnim mirisom, te će tako kreirati ugodnu atmosferu zahvaljujući kojoj ćete se osjećati uvijek odlično.Svojstva:čisti puderasti mirisdugo vrijeme gorenjaSastojci:smjesa biljnih voskovasadrži esencijalna uljaNačin upotrebe:Svijeću stavite na površinu prilagođenu za više temperature. Nemojte ju ostavljati upaljenu dulje od 4 sata. Nikada ne ostavljajte da svijeća dogori. Upaljenu svijeću ne ostavljajte bez nadzora i u blizini zapaljivih predmeta. Držite izvan domašaja djece i kućnih ljubimaca. Za optimalno gorenje preporučujemo redovito skraćivanje fitilja na preporučenu duljinu.
 • Ambientair Lacrosse Green Tea & Lime sprej za dom 100 ml
  Ambientair Lacrosse Green Tea & Lime, 100 ml, sprej za dom Mirisi za dom, Sprej za dom Ambientair Lacrosse Green Tea & Lime jednim dodirom krasno će namirisati prostore vašeg interijera. Zahvaljujući svom trenutnom učinku, ugodan miris osjetit ćete odmah u trenutku kada je to potrebno.Svojstva:svježi mirismiris citrusaNačin upotrebe:Sprej je idealan za osvježavanje mirisa manjih prostora. Možete ga koristiti i za osvježavanje mirisa tekstila. Mirisi su napravljeni specijalno tako da na tekstilu ne stvaraju nikakve mrlje. Čuvajte van domašaja djece i kućnih ljubimaca. Ukoliko punjenje proizvoda dođe u dodir s kožom, odmah je operite velikom količinom vode i sapuna. Ukoliko dođe u dodir s očima, ispirajte ih vodom nekoliko minuta.
 • Ambientair Lacrosse White Musk aroma difuzer s punjenjem 200 ml
  Ambientair Lacrosse White Musk, 200 ml, aroma difuzer s punjenjem Mirisi za dom, Aroma difuzer Ambientair Lacrosse White Musk predstavlja ugodan način kako interijer oplemeniti mirisom. Aroma difuzer sadrži punjenje koje pomoću ubačenih štapića postupno isparava u zrak i tako u prostoriji stvara veoma ugodnu aromu.Svojstva:svježi mirisNačin upotrebe:Otvorite poklopac aroma difuzera i natočite punjenje. Miris će se iz aroma difuzera širiti pomoću ubačenih štapića. Što više štapića stavite u posudu, time će mirisna esencija biti više prisutna u prostoriji. Intenzitet mirisa u svom interijeru možete povećati i povremenim okretanjem štapića. Ovaj aroma difuzer isporučuje s punjenjem. Čuvajte van domašaja djece. Ukoliko punjenje difuzera dođe u dodir s kožom, odmah je operite velikom količinom vode i sapuna. Ukoliko dođe u dodir s očima, isperite vodom nekoliko minuta.
 • Ambientair Lacrosse White Musk mirisi za rublje
  Ambientair Lacrosse White Musk, , mirisi za rublje Mirisi za dom, Miris za rublje Ambientair Lacrosse White Musk unijet će u vaš ormar dugotrajnu svježu aromu. Miris za rublje postupno će oslobađati aromu u zrak i tako će bilo koji prostor zamirisati – ormar, polica za cipele ili sportska torba.Svojstva:svježi mirisNačin upotrebe:Koristite po priloženim uputama.
 • Ambientair Lacrosse Sandalwood & Bergamot mirisi za rublje
  Ambientair Lacrosse Sandalwood & Bergamot, , mirisi za rublje Mirisi za dom, Miris za rublje Ambientair Lacrosse Sandalwood & Bergamot unijet će u vaš ormar dugotrajnu svježu aromu. Miris za rublje postupno će oslobađati aromu u zrak i tako će bilo koji prostor zamirisati – ormar, polica za cipele ili sportska torba.Svojstva:miris drvećamiris citrusaNačin upotrebe:Koristite po priloženim uputama.
 • Ambientair Lacrosse Pure Oxygen sprej za dom 100 ml
  Ambientair Lacrosse Pure Oxygen, 100 ml, sprej za dom Mirisi za dom, Sprej za dom Ambientair Lacrosse Pure Oxygen jednim dodirom krasno će namirisati prostore vašeg interijera. Zahvaljujući svom trenutnom učinku, ugodan miris osjetit ćete odmah u trenutku kada je to potrebno.Svojstva:svježi mirisprozračni čisti mirisNačin upotrebe:Sprej je idealan za osvježavanje mirisa manjih prostora. Možete ga koristiti i za osvježavanje mirisa tekstila. Mirisi su napravljeni specijalno tako da na tekstilu ne stvaraju nikakve mrlje. Čuvajte van domašaja djece i kućnih ljubimaca. Ukoliko punjenje proizvoda dođe u dodir s kožom, odmah je operite velikom količinom vode i sapuna. Ukoliko dođe u dodir s očima, ispirajte ih vodom nekoliko minuta.
 • Ambientair Olphactory Oxygen mirisna svijeća (Breathe) 200 g
  Ambientair Olphactory Oxygen, 200 g, mirisna svijeća Mirisi za dom, Mirisna svijeća Ambientair Olphactory Oxygen zamirisat će u vašem domu predivnim mirisom, te će tako kreirati ugodnu atmosferu zahvaljujući kojoj ćete se osjećati uvijek odlično.Svojstva:svježi mirisprozračni čisti mirisdugo vrijeme gorenjaSastojci:smjesa biljnih voskovasadrži esencijalna uljaNačin upotrebe:Svijeću stavite na površinu prilagođenu za više temperature. Nemojte ju ostavljati upaljenu dulje od 4 sata. Nikada ne ostavljajte da svijeća dogori. Upaljenu svijeću ne ostavljajte bez nadzora i u blizini zapaljivih predmeta. Držite izvan domašaja djece i kućnih ljubimaca. Slijedite priložene upute. Za optimalno gorenje preporučujemo redovito skraćivanje fitilja na preporučenu duljinu.
 • Ambientair Olphactory Verbena aroma difuzer s punjenjem (Further) 250 ml
  Ambientair Olphactory Verbena, 250 ml, aroma difuzer s punjenjem Mirisi za dom, Aroma difuzer Ambientair Olphactory Verbena predstavlja ugodan način kako interijer oplemeniti mirisom. Aroma difuzer sadrži punjenje koje pomoću ubačenih štapića postupno isparava u zrak i tako u prostoriji stvara veoma ugodnu aromu.Svojstva:svježi mirismiris citrusaSastojci:ne sadrži alkoholNačin upotrebe:Ovaj aroma difuzer isporučuje s punjenjem. Intenzitet mirisa u svom interijeru možete povećati i povremenim okretanjem štapića. Čuvajte van domašaja djece. Ukoliko punjenje difuzera dođe u dodir s kožom, odmah je operite velikom količinom vode i sapuna. Ukoliko dođe u dodir s očima, isperite vodom nekoliko minuta. Slijedite priložene upute.
 • Ambientair Lacrosse Fresh Linen mirisna svijeća 200 g
  Ambientair Lacrosse Fresh Linen, 200 g, mirisna svijeća Mirisi za dom, Mirisna svijeća Ambientair Lacrosse Fresh Linen zamirisat će u vašem domu predivnim mirisom, te će tako kreirati ugodnu atmosferu zahvaljujući kojoj ćete se osjećati uvijek odlično.Svojstva:čisti puderasti mirisdugo vrijeme gorenjasvježi mirisSastojci:smjesa biljnih voskovareciklirajući proizvodsadrži esencijalna uljaNačin upotrebe:Svijeću stavite na površinu prilagođenu za više temperature. Nemojte ju ostavljati upaljenu dulje od 4 sata. Nikada ne ostavljajte da svijeća dogori. Upaljenu svijeću ne ostavljajte bez nadzora i u blizini zapaljivih predmeta. Držite izvan domašaja djece i kućnih ljubimaca.
 • Ambientair Lacrosse Green Tea & Lime mirisna svijeća 200 g
  Ambientair Lacrosse Green Tea & Lime, 200 g, mirisna svijeća Mirisi za dom, Mirisna svijeća Ambientair Lacrosse Green Tea & Lime zamirisat će u vašem domu predivnim mirisom, te će tako kreirati ugodnu atmosferu zahvaljujući kojoj ćete se osjećati uvijek odlično.Svojstva:miris citrusasvježi mirisdugo vrijeme gorenjaSastojci:smjesa biljnih voskovareciklirajući proizvodsadrži esencijalna uljaNačin upotrebe:Svijeću stavite na površinu prilagođenu za više temperature. Nemojte ju ostavljati upaljenu dulje od 4 sata. Nikada ne ostavljajte da svijeća dogori. Upaljenu svijeću ne ostavljajte bez nadzora i u blizini zapaljivih predmeta. Držite izvan domašaja djece i kućnih ljubimaca. Za optimalno gorenje preporučujemo redovito skraćivanje fitilja na preporučenu duljinu.
 • Ambientair Lacrosse Osmanthus & Bourbon mirisna svijeća 200 g
  Ambientair Lacrosse Osmanthus & Bourbon, 200 g, mirisna svijeća Mirisi za dom, Mirisna svijeća Ambientair Lacrosse Osmanthus & Bourbon zamirisat će u vašem domu predivnim mirisom, te će tako kreirati ugodnu atmosferu zahvaljujući kojoj ćete se osjećati uvijek odlično.Svojstva:cvjetni mirisslatka aromadugo vrijeme gorenjaSastojci:reciklirajući proizvodsmjesa biljnih voskovasadrži esencijalna uljaNačin upotrebe:Svijeću stavite na površinu prilagođenu za više temperature. Nemojte ju ostavljati upaljenu dulje od 4 sata. Nikada ne ostavljajte da svijeća dogori. Upaljenu svijeću ne ostavljajte bez nadzora i u blizini zapaljivih predmeta. Držite izvan domašaja djece i kućnih ljubimaca. Za optimalno gorenje preporučujemo redovito skraćivanje fitilja na preporučenu duljinu.
 • Ambientair Olphactory Orange & Cinnamon aroma difuzer s punjenjem (Bright) 250 ml
  Ambientair Olphactory Orange & Cinnamon, 250 ml, aroma difuzer s punjenjem Mirisi za dom, Aroma difuzer Ambientair Olphactory Orange & Cinnamon predstavlja ugodan način kako interijer oplemeniti mirisom. Aroma difuzer sadrži punjenje koje pomoću ubačenih štapića postupno isparava u zrak i tako u prostoriji stvara veoma ugodnu aromu.Svojstva:miris začinavoćni mirisSastojci:ne sadrži alkoholNačin upotrebe:Ovaj aroma difuzer isporučuje s punjenjem. Intenzitet mirisa u svom interijeru možete povećati i povremenim okretanjem štapića. Čuvajte van domašaja djece. Ukoliko punjenje difuzera dođe u dodir s kožom, odmah je operite velikom količinom vode i sapuna. Ukoliko dođe u dodir s očima, isperite vodom nekoliko minuta. Slijedite priložene upute.
 • Ambientair Lacrosse Pure Oxygen aroma difuzer s punjenjem 200 ml
  Ambientair Lacrosse Pure Oxygen, 200 ml, aroma difuzer s punjenjem Mirisi za dom, Aroma difuzer Ambientair Lacrosse Pure Oxygen predstavlja ugodan način kako interijer oplemeniti mirisom. Aroma difuzer sadrži punjenje koje pomoću ubačenih štapića postupno isparava u zrak i tako u prostoriji stvara veoma ugodnu aromu.Svojstva:prozračni čisti mirissvježi mirisNačin upotrebe:Ovaj aroma difuzer isporučuje s punjenjem. Otvorite poklopac aroma difuzera i natočite punjenje. Miris će se iz aroma difuzera širiti pomoću ubačenih štapića. Što više štapića stavite u posudu, time će mirisna esencija biti više prisutna u prostoriji. Intenzitet mirisa u svom interijeru možete povećati i povremenim okretanjem štapića. Čuvajte van domašaja djece. Ukoliko punjenje difuzera dođe u dodir s kožom, odmah je operite velikom količinom vode i sapuna. Ukoliko dođe u dodir s očima, isperite vodom nekoliko minuta. Slijedite priložene upute.
 • Ambientair Lacrosse White Tea sprej za dom 100 ml
  Ambientair Lacrosse White Tea, 100 ml, sprej za dom Mirisi za dom, Sprej za dom Ambientair Lacrosse White Tea jednim dodirom krasno će namirisati prostore vašeg interijera. Zahvaljujući svom trenutnom učinku, ugodan miris osjetit ćete odmah u trenutku kada je to potrebno.Svojstva:svježi mirisbiljna aromaNačin upotrebe:Sprej je idealan za osvježavanje mirisa manjih prostora. Možete ga koristiti i za osvježavanje mirisa tekstila. Mirisi su napravljeni specijalno tako da na tekstilu ne stvaraju nikakve mrlje. Čuvajte van domašaja djece i kućnih ljubimaca. Ukoliko punjenje proizvoda dođe u dodir s kožom, odmah je operite velikom količinom vode i sapuna. Ukoliko dođe u dodir s očima, ispirajte ih vodom nekoliko minuta.
 • Ambientair Lacrosse Sandalwood & Bergamot sprej za dom 100 ml
  Ambientair Lacrosse Sandalwood & Bergamot, 100 ml, sprej za dom Mirisi za dom, Sprej za dom Ambientair Lacrosse Sandalwood & Bergamot jednim dodirom krasno će namirisati prostore vašeg interijera. Zahvaljujući svom trenutnom učinku, ugodan miris osjetit ćete odmah u trenutku kada je to potrebno.Svojstva:miris drvećamiris citrusaNačin upotrebe:Sprej je idealan za osvježavanje mirisa manjih prostora. Možete ga koristiti i za osvježavanje mirisa tekstila. Mirisi su napravljeni specijalno tako da na tekstilu ne stvaraju nikakve mrlje. Čuvajte van domašaja djece i kućnih ljubimaca. Ukoliko punjenje proizvoda dođe u dodir s kožom, odmah je operite velikom količinom vode i sapuna. Ukoliko dođe u dodir s očima, ispirajte ih vodom nekoliko minuta.
 • Ambientair Olphactory White Musk aroma difuzer s punjenjem (Relax) 250 ml
  Ambientair Olphactory White Musk, 250 ml, aroma difuzer s punjenjem Mirisi za dom, Aroma difuzer Ambientair Olphactory White Musk predstavlja ugodan način kako interijer oplemeniti mirisom. Aroma difuzer sadrži punjenje koje pomoću ubačenih štapića postupno isparava u zrak i tako u prostoriji stvara veoma ugodnu aromu.Svojstva:čisti puderasti mirisSastojci:ne sadrži alkoholNačin upotrebe:Ovaj aroma difuzer isporučuje s punjenjem. Intenzitet mirisa u svom interijeru možete povećati i povremenim okretanjem štapića. Čuvajte van domašaja djece. Ukoliko punjenje difuzera dođe u dodir s kožom, odmah je operite velikom količinom vode i sapuna. Ukoliko dođe u dodir s očima, isperite vodom nekoliko minuta. Slijedite priložene upute.

Posljednje pregledano

Vrh