Popusti i sniženja na: Nakamura rukavice

 • Katalog
 • Lista
4 proizvoda
 • Nakamura Nakamura 2729-14, muške rukavice za bicikl, crna
  49,98 kn 99,95 kn
  Ženske biciklističke rukavice Nakamura 2729-14 do polovice prstiju omogućavaju bolji hvat volana. Izrađene su od elastičnog materijala tako da dobro prianjaju i jednostavno se stavljaju i skidaju. Dlanovi su podloženi. Zatvaraju se oko zapešća s kvalitetnom velcro trakom (na čičak). Veoma su izdržljive i imaju dug životni vijek.
 • Nakamura Nakamura NC 2704, muške rukavice za bicikl, crna
  59,98 kn 119,95 kn
  Biciklističke rukavice Nakamura NC 2704 su primjere za muške i ženske. Visokokvalitetne s detaljima za više udobnosti i praktičnosti. Rukavice sežu do pola prstiju te se jednostavno stavljaju i uklanjaju. Dlanovi su podloženi za više udobnosti i imaju silikonski dio za bolji hvat. Rukavice se zatvaraju oko zapešća s velcro trakom ("na čičak"). Veoma su izdržljive i dugo će vam služiti u redovnoj uporabi.
 • Nakamura Nakamura 2729-11, ženske rukavice za bicikl, ljubičasta
  49,98 kn 99,95 kn
  Ženske biciklističke rukavice Nakamura 2729-11 do polovice prstiju omogućavaju bolji hvat volana. Izrađene su od elastičnog materijala tako da dobro prianjaju i jednostavno se stavljaju i skidaju. Dlanovi su podloženi. Zatvaraju se oko zapešća s kvalitetnom velcro trakom (na čičak). Veoma su izdržljive i imaju dug životni vijek.
 • Nakamura Nakamura NC 2717, dječje rukavice za bicikl, crna
  49,98 kn 99,95 kn
  Dječje biciklističke rukavice Nakamura NC 2717 do polovice prstiju omogućavaju bolji hvat volana. Izrađene su od elastičnog materijala tako da dobro prianjaju i jednostavno se stavljaju i skidaju. Dlanovi su podloženi. Zatvaraju se oko zapešća s kvalitetnom velcro trakom (na čičak). Veoma su izdržljive i imaju dug životni vijek.
Popusti, Akcije, Rasprodaje: Rukavice štite ruke od zime i ostalih vremenskih uvjeta te se također koriste za zaštitu kod određenih sportova. Tako možemo pronaći rukavice za zimu, primjerice kožne rukavice i pletene rukavice, ali i rukavice za bicikl, rukavice za skijanje i ostale sportove i aktivnosti. Kod rukavica je bitno da su napravljene od dobrog materijala koji odgovara prigodi u kojoj ih koristimo. Tako će za zimu i zaštitu kože ruku od hladnoće, snijega i leda najpogodnije biti vunene ili pamučne rukavice, što debljeg materijala i kožne rukavice koje neće promočiti vodu. Za sportske aktivnosti biraju se rukavice prema posebnim potrebama, a bitno je da je materijal čvrst, kvalitetan, da dobro čuva i štiti ruke te da savršeno pristaju. Ako vas možda brine što s je s rukavicama teže izvoditi određene svakodnevne aktivnosti, poput tipkanja po mobitelu, pisanja, držanja predmeta i slično, ne brinite jer postoje brojni dizajni rukavica koji će pomoći pri tome, odnosno ukloniti te neprilike. Izaberite rukavice koje imaju odvojivi vrh tako da po potrebi možete izvaditi prste. Možete odabrati i rukavice bez prstiju koje će nešto slabije štititi od hladnoće, ali omogućiti normalno obavljanje svakodnevnih aktivnosti. Ako želite tipkati po mobitelu, ali istovremeno imati i tople i nepromrznute prste, postoje i rukavice od posebnog materijala koji je sukladan s radom na smartphoneu. Rukavice su bitan modni dodatak jer će zimi sačuvati ruke od isušivanja, a time i preuranjenog starenja kože, a kod sportskih aktivnosti čuvat će od ozljeda i ogrebotina.
Vrh