Cijena
kn kn
Veličine

Popusti i sniženja veličine 40 MM

 • Katalog
 • Lista
27 proizvoda
 • Guess GUESS TAYLOR
  959,20 kn 1199,00 kn
  Jednostavni ženski Guess sat koji dizajnom podsjeća na muški sat. Svijetla podloga pokazuje brojčanike koji pokazuju vrijeme, datum, dane u tjednu i 24 satno vrijeme. Pristaje na casual odjevne kombinacije.
 • Guess GUESS DAZZLER
  1199,20 kn 1499,00 kn
  Guess ženski sat kojem su kućište i narukvica napravljeni od nehrđajućeg čelika. Vanjski prsten sata je ukrašen mnoštvom Swarovski kristala zbog kojih sat izvrsno pristaje uz elegantnije odjevne kombinacije. Multifunkcionalni mehanizam pokazuje vrijeme, dane u tjednu i 24 satno vrijeme.
 • Guess GUESS WATSON
  719,20 kn 899,00 kn
  Klasični muški Guess sat koji izvrsno pristaje uz elegantne i poslovne odjevne kombinacije. Na čeličnom kućištu je smeđi kožni remen s krokodilskim uzorkom. Krem podlogu ukrašavaju rimski brojevi i brojčanici koji pokazuju multifunkcionalni mehanizam sata.
 • Guess GUESS CAMBRIDGE
  799,20 kn 999,00 kn
  Klasični muški Guess sat koji izvrsno pristaje na poslovne odjevne kombinacije. Na satu je kožni remen smeđe boje s krokodilskim uzorkom. Na svijetloj podlozi su uočljivi rimski brojevi i kazaljke plave boje.
 • Guess GUESS DAZZLER
  1288,00 kn 1610,00 kn
  Elegantni Guess ženski sat bakrene boje. Na svijetloj pozadini se nalaze brojčanici koji pokazuju vrijeme, datum, dane u tjednu i 24 satnu podjelu vremena. Vanjski prsten sata je ukrašen mnoštvom Swarovski kristala.
 • Guess GUESS WATSON
  719,20 kn 899,00 kn
  Klasični muški Guess sat koji izvrsno pristaje uz elegantne i poslovne odjevne kombinacije. Na čeličnom kućištu je crni kožni remen s krokodilskim uzorkom. Podlogu ukrašavaju rimski brojevi i brojčanici koji pokazuju multifunkcionalni mehanizam sata.
 • Guess GUESS WATSON
  1015,20 kn 1269,00 kn
  Elegantni muški Guess sat napravljen od nehrđajućeg čelika kojeg ukrašava popularna mesh narukvica. Podloga je crne boje, a na njoj su rimski brojevi i brojčanici koji pokazuju multifunkcionalni mehanizam sata. Izvrsno pristaje na poslovne i večernje odjevne kombinacije.
 • Timex TIMEX Allied
  479,20 kn 599,00 kn
  Jednostavni muški Timex sat maslinasto zelene boje. Na metalnom kućištu je udobni tekstilni remen. Na tamnoj podlozi su istaknuti arapski brojevi u prozor u kojem se prikazuje datum. Pritiskom na krunicu se pali INDIGLO noćno svjetlo.
 • Timex TIMEX Waterbury Classic
  607,20 kn 759,00 kn
  Klasični muški Timex sat iz Waterbury kolekcije na kojem je moderna mesh narukvica. Podloga je crne boje, a u uvjetima slabe svjetlosti ju osvjetljava INDIGLO noćno svjetlo. Pristaje na elegantne i poslovne odjevne kombinacije.
 • Timex TIMEX THE WATERBURY
  639,20 kn 799,00 kn
  Jednostavan i klasičan Timex model u retro kombinaciji s ugodnim smeđim kožnim remenom i kućištem od nehrđajućeg čelika. Unutrašnjost kućišta je izrađena u vintage stilu i odlično stoji uz razne casual odjevne stilove.
 • Timex TIMEX Waterbury Traditional
  607,20 kn 759,00 kn
  Muški Timex sat iz Waterbury kolekcije na kojem prevladava siva boja. Na čeličnom kućištu je kožni sivi remen. Jednostavna podloga pokazuje analogni mehanizam koji pokazuje vrijeme i datum. Pristaje uz casual i poslovne odjevne kombinacije.
 • Timex TIMEX Waterbury Classic
  839,20 kn 1049,00 kn
  Muški Timex sat iz Waterbury kolekcije koji je napravljen od nehrđajućeg čelika. Ukrašava ga crna podloga koja pokazuje kronograf mehanizam. U uvjetima slabe svjetlosti, podlogu osvjetljava INDIGLO noćno svjetlo. Izvrsno pristaje na večernje odjevne kombinacije.
 • Timex TIMEX Weekender Chronograph Gift Set
  615,20 kn 769,00 kn
  Klasični Timex sat koji rado nose muškarci i žene. Dolazi u kompletu s dva remena: kožnim boje konjaka i tekstilnim tamnoplavim. Metalno kućište ukrašava tamnoplava podloga koja pokazuje vrijeme, datum i brojčanike od štoperice te ju osvjetljava INDIGLO noćno svjetlo.
 • Timex TIMEX Waterbury Classic
  559,20 kn 699,00 kn
  Klasični muški Timex sat iz Waterbury kolekcije s metalnim kućištem na kojem je crni kožni remen. Bijela pregledna podloga je ukrašena arapskim brojevima. U uvjetima slabe svjetlosti, podlogu osvjetljava INDIGLO noćno svjetlo. Izvrsno pristaje uz poslovne odjevne kombinacije.
 • Timex TIMEX Allied
  479,20 kn 599,00 kn
  Muški Timex sat s tamnim metalnim kućištem na kojem je tamnoplavi tekstilni remen. Podloga je također tamnoplava, a upotpunjavaju ju pregledni arapski brojevi. Pritiskom na krunicu se pali INDIGLO noćno svjetlo.
 • Guess GUESS LADY FRONTIER
  1039,20 kn 1299,00 kn
  Uočljivi ženski Guess sat zlatne boje kojem su kućište i dio silikonskog remena optočeni Swarovski kristalima. Remen je crne boje, a podloga ispunjena šljokicama pokazuje multifunkcionalni mehanizam. Trendi modni dodatak s kojim ne možete proći nezamjećeno.
 • Guess GUESS G TWIST
  599,20 kn 749,00 kn
  Moderni ženski Guess sat s čeličnim kućištem na kojem je bijeli lakirani kožni remen. Podloga je ispunjena šljokicama i prepoznatljivim G slovima, a vanjski prsten sata je ukrašen Swarovski kristalima. Pristaje uz sve trendi odjevne kombinacije.
 • Timex TIMEX SUB-SECOND
  639,20 kn 799,00 kn
  Otkako je stigao u Watch Centar trgovine, ovo je jedan od najtraženijih modela. Ovo je jedan od jednostavnih Timex modela koji se jako često koriste u poslovnim odjevnim kombinacijama, a često su viđeni i na ženskim zapešćima.
 • Timex TIMEX Weekender
  439,20 kn 549,00 kn
  Muški Timex sat kojeg zbog jednostavnog dizajna rado nose i žene. Na satu je smeđu kožni remen koji lijepo pristaje uz krem podlogu. Pritiskom na krunicu se pali INDIGLO noćno svjetlo.
 • Guess GUESS SWIRL
  1119,20 kn 1399,00 kn
  Uočljivi ženski Guess sat s elegantnim kućištem koje je ukrašeno Swarovski kristalima. Na satu je sportski silikonski remen bijele boje po kojem su aplicirani bakreni kristali. Jednostavna podloga pokazuje oznake i brojčanike multifunkcionalnog mehanizma. Ovaj trendi sat pristaje na dnevne i večernje odjevne kombinacije.
 • Guess GUESS SWIRL
  1079,20 kn 1349,00 kn
  Uočljivi ženski Guess sat napravljen u kombinaciji zlatne i crne boje. Na kućištu je silikonski remen ispunjen šljokicama, a vanjski prsten sata je ispunjen Swarovski kristalima. Crna podloga je ukrašena zlatnim detaljima koji pokazuju multifunkcionalni mehanizam.
 • Guess GUESS BEDAZZLE
  1199,20 kn 1499,00 kn
  Guess Bedazzle pripada Spring 2018 kolekciji a specifičan je po tome što je vanjski prsten sata ukrašen mnoštvom Swarovski kristala zbog kojih sat izvrsno pristaje uz elegantnije odjevne kombinacije. Multifunkcionalni mehanizam pokazuje vrijeme, dane u tjednu i 24 satno vrijeme.
 • Guess GUESS SOLAR
  1279,20 kn 1599,00 kn
  Moderni ženski Guess sat čije su kućište i narukvica napravljeni od nehrđajućeg čelika boje. Svijetla podloga pokazuje multifunkcionalni mehanizam dok je vanjski prsten sata ukrašen Swarovski kristalima. Pristaje na sve moderne odjevne kombinacije.
 • Guess GUESS TAYLOR
  1239,20 kn 1549,00 kn
  Ženski Guess sat bakrene boje koji se lako kombinira uz poslovne i casual odjevne kombinacije. Na bijeloj podlozi su brojčanici koji pokazuju vrijeme, datum, dane u tjednu i 24 satno vrijeme.
 • Guess GUESS SWIRL
  1039,20 kn 1299,00 kn
  Uočljivi ženski Guess sat s elegantnim kućištem koje je ukrašeno Swarovski kristalima. Na satu je sportski silikonski remen bijele boje po kojem su aplicirani sivi kristali. Jednostavna podloga pokazuje oznake i brojčanike multifunkcionalnog mehanizma. Ovaj trendi sat pristaje na dnevne i večernje odjevne kombinacije.
Vrh