Brandovi
Cijena
kn kn
Veličine

Popusti i sniženja

 • Katalog
 • Lista
Popusti, Akcije, Rasprodaje: Finski brand Icepeak, osnovan 1996. godine, jedan je od najvećih sportskih brandova u Europi. U svojoj ponudi imaju odjeću i obuću za sport, outdoor i svakodnevne aktivnosti.
 • Icepeak RENEE JR, dječja jakna za planinarenje, roza
  275,97 kn 459,95 kn
  Jakna Icepeak Renee Jr Jacket je prekrasan izbor za aktivne djevojčice koji vole provoditi svoje slobodno vrijeme u prirodi. Izrađena je od visokokvalitetnog  Icetech Softshell materijala, koji pouzdano štiti od kiše i vjetra. Jakna ima kapuljaču, prednja dva sigurnosna džepa. Savršeno se uklapa i pogodna je za svestranu uporabu. Izrađena je u skladu s sigurnosnim propisima za dječju odjeću.
 • Icepeak CELIA JR, dječje skijaške hlače, roza
  321,97 kn 459,95 kn
  Skijaške hlače Icepeak Celia Jr za djevojčice, koje uživaju u zimskim sportovima. Hlače su svestrane i veoma funkcionalne, te dobro podstavljene. Izrađene su od Icetech materijala, koji je otporan na vjetar i dobro diše. Za dobro prianjanje i udobnost pri kretanju skrbe naramenice, a hlače imaju i puno drugih promišljenih detalja. Vodootporne su i imaju ljepljene šavove, tako da ne mogu promočiti. Primjerene su za sve vremenske uvjete i pouzdano će vas štiti od vanjskih elemenata.
 • Icepeak LUCY, ženska jakna za planinarenje, roza
  274,98 kn 549,95 kn
  Ženska softshell jakna Icepeak Lucy za promjenjive jesenske vremenske uvjete, kada uvijek morate biti spremni na oborine. Jakna odlično štiti i od kiše i od vjetra. Izrađena je od kvalitetnog Icetech materijala, koji nudi visoku funkcionalnost. Za dodatno zaštitu brine se kapuljača. Jakna je primjerna za svaki dan i za aktivnosti u prirodi. izvrstan model, koji je tehnički dovršen, i također iznutra topli i mekani.
 • Icepeak LUCY, ženska jakna za planinarenje, roza
  377,97 kn 539,95 kn
  Icepeak Lucy je ženski softshell koji je primjeren za sve vremenske uvjete. Ima oblikovane rukave, donji rub i rukavi su podesivi , a također ima kapuljaču koja se može skinuti.
 • Icepeak LUCY, ženska jakna za planinarenje, roza
  377,97 kn 539,95 kn
  Icepeak Lucy je ženski softshell koji je primjeren za sve vremenske uvjete. Ima oblikovane rukave, donji rub i rukavi su podesivi , a također ima kapuljaču koja se može skinuti.
 • Icepeak LORRAIN, ženska jakna, roza
  538,97 kn 769,95 kn
  Icepeak Lorrain je ženska softshell jakna koja će vas štititi od mraza, vjetra i padalina. Izrađena je od vodootpornog materijala, a oblikovana je prema tijelu i ima produljeni leđni dio za još bolju zaštitu. Kapuljača se može skinuti.
 • Icepeak KENDRA, ženska skijaška jakna, roza
  779,97 kn 1299,95 kn
  Ženska skijaška jakna Icepeak Kendra je stilsko dovršen model, koji izvrsno pristaje ženskoj figuri. Pored izgleda, naravno, sadrži i mnoge vrlo funkcionalne specifikacije. Dvoslojna tkanina dobro diše i vodootporna je, pa ćete s ovom jaknom ostati sigurni i na vjetru i na kiši. Sprječava prodor snijega u unutrašnjost i ima uklonjivu kapuljaču. Na rukavu ima poseban džep za skijašku kartu. Zaista odličan izbor za aktivno provođenje zimskih dana.
 • Icepeak JAMIRA, kupaće, roza
  111,97 kn 159,95 kn
  Icepeak Jamira je ženski bikini koji osvaja svojim trendi izgledom i udobnošću. Ima uklonjivu podlogu u košaricama, izrađen je od materijala koji osigurava zaštitu od sunca UPF 30+.
 • Icepeak HERMIA JR, dječja skijaška jakna, roza
  377,97 kn 539,95 kn
  Jakna za djevojčice Icepeak Hermia Jr sa snježnim pahuljama bit će vaša nova najomiljenija jakna na bijelim strminama. Toplo postavljena i izrađena od vrhunskog Icemax materijala koji će vas grijati i u najhladnijim danima. Kapuljača je prilagodljiva i po potrebi ju možete lako ukloniti. Jakna je izrađena u skladu sa sigurnosnim propisima za dječju odjeću. Simpatična je, kvalitetne izrade s praktičnim detaljima. Na rukavu ima poseban džep za skijašku kartu.
 • Icepeak CELINE, ženski prsluk flis, roza
  149,98 kn 299,95 kn
  Ženska dolčevita Icepeak Celine se ispod skijaške jakne neće vidjeti, ali će vam osjećaj na koži biti odličan. Izrađena je od fleksibilnog materijala koji nikako ne ometa pri kretanju, tako da ćete se osjećati potpuno slobodno. Učinkovito uklanja znoj od kože tako da ćete ostati svježi. Dolčevita je topla i mekana tako da vas nježno obujme i u najhladnijim danima na skijalištu. Moderan sportski dizajn skrbi za odličan osjećaj.
 • Icepeak SELIMA, ženska majica za planinarenje, roza
  125,97 kn 179,95 kn
  Icepeak Selima je privlačna ženska majica s uzorkom na prednjoj strani koja je kao stvorena za sve prigode, od slobodnog vremena do aktivnosti u prirodi.
 • Icepeak GALENA, ženska majica za planinarenje, roza
  139,97 kn 199,95 kn
  Icepeak Galena je privlačna ženska majica s kontrastnim šavovima te kontrastnim bojama, koja je kao stvorena za sve prigode, od slobodnog vremena do aktivnosti u prirodi.
 • Icepeak STACY, ženska majica za planinarenje, roza
  89,98 kn 179,95 kn
  Icepeak Stacy je atraktivna ženska majica s natpisom na prednjoj strani koja je savršena za sve prigode, od slobodnog vremena do aktivnosti na otvorenom.

Posljednje pregledano

Vrh