Brandovi
Cijena
kn kn
Veličine

Popusti i sniženja

 • Katalog
 • Lista
3 proizvoda
 • McKinley McKinley BEVERLY WMS, ženska skijaška jakna, višebojno
  951,97 kn 1359,95 kn
  McKinley Beth je ženska skijaška jakna s kapuljačom i odvojivim obrubom od umjetnog krzna. Jakna je prošivena i zatvara se pomoću patentnog zatvarača. Na stranama su dva priručna džepa. Izrađena je od poliesterskog materijala koji je vodootporan i istodobno prozračan. Tkanina se tretira s posebnim tretmanom bez fluorougljika i repelenata. Ona se suši 50% brže od neobrađenih tkanina i istodobno pruža izvrsnu ventilaciju. Ima oblikovani lakat za jednostavnost kretanja. Zatvarač je osiguran sigurnosnim dodatkom koji štiti od iritacije kože.
 • McKinley McKinley DILIANA WMS, ženska skijaška jakna, višebojno
  1119,97 kn 1599,95 kn
  McKinley Diliana wms je elegantna ženska skijaška jakna koja je primjerena i za razne druge aktivnosti u slobodno vrijeme. Izrađena je od kvalitetnog materijala koji se brzo suši i dobro uklanja vlagu. Nudi veliku mjeru topline. Ima razne džepove i uklonjiv obrub izrađen od umjetnog krzna.
 • McKinley McKinley DARYL WMS, ženska skijaška jakna, višebojno
  1007,97 kn 1439,95 kn
  McKinley Daryl wms je elegantna ženska skijaška jakna koja je primjerena i za razne aktivnosti u slobodno vrijeme. Izrađena je od kvalitetnog materijala koji se brzo suši i dobro uklanja vlagu. Osigurava izdašnu mjeru topline. Ima razne džepove i uklonjiv obrub od umjetnog krzna.
Vrh