Brandovi
Cijena
kn kn
Veličine

Timex odjeća, obuća i modni dodaci

 • Katalog
 • Lista
44 proizvoda
 • Timex TIMEX Crystal Bloom
  649,00 kn
  Nježni Timex Crystal Bloom sat sa zlatnim kućištem čiju podlogu krase Swarovski kristali raznih nijansi ružičaste i crvene boje. Dolazi u kombinaciji s kožnim ružičastim remenom. Idealno se uklapa uz romantične i ženstvene odjevne kombinacije.
 • Timex TIMEX Waterbury Classic
  699,00 kn
  Klasični muški Timex sat iz Waterbury kolekcije s metalnim kućištem na kojem je crni kožni remen. Bijela pregledna podloga je ukrašena arapskim brojevima. U uvjetima slabe svjetlosti, podlogu osvjetljava INDIGLO noćno svjetlo. Izvrsno pristaje uz poslovne odjevne kombinacije.
 • Timex TIMEX Originals Tonal
  299,50 kn 599,00 kn
  Nježni ženski sat u kombinaciji krem i zlatne boje. Bijela podloga je ukrašena zlatnim detaljima i svijetli kada se pritisne krunica. Tekstilni remen čini sat udobnim za nošenje.
 • Timex TIMEX IRONMAN Essential
  559,00 kn
  Muški Timex sat sportskog dizajna iz Ironman kolekcije. Kućište i silikonski remen su crne boje. Tamna podloga sadrži sive oznake i neke narančaste detalje. Pristaje uz dnevne, opuštene odjevne kombinacije.
 • Timex TIMEX The Fairfield
  639,00 kn
  Klasični Timex sat s dozom modernog stila koji rado nose žene i muškarci. Metalno kućište je ukrašeno tamnoplavom podlogom koju osvjetljuje INDIGLO noćno svjetlo. Ispod kućišta se podvlači udobni kožni remen boje konjaka.
 • Timex TIMEX Fairfield
  669,00 kn
  Ovaj Timex Fairfield dolazi u srebrnoj boji i s popularnom mesh narukvicom. Jasno vidljive oznake nalaze se na plavoj podlozi koja, zahvaljujući patentiranom Indiglo svijetlu, može i zasvijetliti. Radi se o modelu koji će podjednako oduševiti i muškarce i žene jer se upravo zbog svoje jednostavnosti lako uklapa u najrazličitije odjevne kombinacije. Idealan je za casual, retro pa i poslovni look.
 • Timex TIMEX IRONMAN® Sleek 50 Full-Size
  329,50 kn 659,00 kn
  Digitalni Timex sat za trčanje koji rado nose žene i muškarci. Kućište je ukrašeno zlatnim detaljima. Na digitalnom zaslonu se prikazuju vrijeme, štoperica koja mjeri do 50 krugova, intervalni tajmer i INDIGLO noćno svjetlo. Vodootporan je do 100 m.
 • Timex TIMEX The Fairfield
  699,00 kn
  Klasični Timex sat s kućištem moderne bakrene boje. Na satu je kožni remen boje konjaka. Jednostavnu podlogu u uvjetima slabe svjetlosti osvjetljava INDIGLO noćno svjetlo. Uz poslovne kombinacije ga rado nose žene i muškarci.
 • Timex TIMEX IRONMAN® Sleek 150
  399,50 kn 799,00 kn
  Sportski sat s kojim zbog žute boje remena ne možete proći nezamijećeno. Posjeduje tehnologiju dodirnog zaslona koja trkačima olakšava bilježenje rezultata. Dodirni zaslon je funkcionalan u opciji štoperice, tajmera i intervalnog tajmera. Sat je vodootporan do 100 m.
 • Timex TIMEX The Fairfield Chronograph
  999,00 kn
  Timex sat kojeg jednako vole nositi žene i muškarci. Napravljen je od nehrđajućeg čelika, a ukrašava ga mesh narukvica. Bijelu podlogu osvjetljuje INDIGLO noćno svjetlo. Mehanizam posjeduje štopericu.
 • Timex TIMEX Originals Oversized
  215,60 kn 412,00 kn
  Jednostavan i pregledan Timex sat koji jednako vole nositi žene i muškarci. Na metalnom kućištu je crni kožni remen koji se može lako zamijeniti. Bijelu podlogu ukrašavaju arapski brojevi. U uvjetima slabog osvjetljenja, pritiskom na krunicu se pali INDIGLO noćno svjetlo.
 • Timex TIMEX Timex 80
  247,00 kn 494,00 kn
  Retro dizajn je uvijek in. Sat na čije kućište zlatne boje se nadovezuje kožni remen presvučen traperom. Posjeduje štopericu, alarm, tajmer i INDIGLO noćno svjetlo. Jednako ga vole nositi žene i muškarci.
 • Timex TIMEX IRONMAN® Run x20 GPS
  584,50 kn 1169,00 kn
  Bijeli Timex sat namijenjen osobama koje se bave trčanjem. Jednako ga vole koristiti žene i muškarci. Posjeduje GPS i mjeri brzinu, tempo, udaljenost i kalorije. Vodootporan je do 50 m.
 • Timex TIMEX Fairfield Supernova Chronograph
  1159,00 kn
  Timex Fairfield Supernova Chronograph sat sa sivim kućištem od nehrđajućeg čelika. Siva podloga ukrašena je plavim kronograf mehanizmom i plavim detaljima. Ukomponiran je s crnim metalnim remenom. Pristaje uz poslovne i casual kombinacije.
 • Timex TIMEX Fairfield Chronograph Supernova™
  999,00 kn
  Timex Fairfield Supernova Chronograph sat s crnim kućištem od nehrđajućeg čelika. Siva podloga ukrašena je crnim kronograf mehanizmom i plavim detaljima. Ukomponiran je sa smeđim kožnim remenom. Pristaje uz poslovne i casual kombinacije.
 • Timex TIMEX Waterbury Traditional
  999,00 kn
  Muški Timex sat iz Waterbury kolekcije na kojem prevladava siva boja. Na čeličnom kućištu je udobni sivi remen. Podloga pokazuje kronograf mehanizam. Pristaje uz poslovne i sportske odjevne kombinacije.
 • Timex TIMEX The Fairfield Chronograph
  899,00 kn
  Timex sat jednostavnog dizajna kojeg jednako vole nositi žene i muškarci. Bijela podloga pokazuje mehanizam koji posjeduje štopericu, a osvjetljava ju INDIGLO noćno svjetlo. Na čeličnom kućištu je kožni remen boje konjaka ukrašen rupicama.
 • Timex TIMEX Timex 80
  247,00 kn 494,00 kn
  Timex sat koji dizajnom podsjeća na retro stil osamdesetih godina. Rado ga nose žene i muškarci. Od funkcija posjeduje štopericu, tajmer, alarm i INDIGLO noćno svjetlo. Pristaje uz opuštene odjevne kombinacije.
 • Timex TIMEX The Fairfield
  299,50 kn 599,00 kn
  Trendi ženski sat s veselim tekstilnim remenom roze i zelene boje. Jednostavno kućište je ukrašeno zlatnom bojom i bijelom podlogom koja se može osvijetliti. Izvrstan spoj modernog i klasičnog.
 • Timex TIMEX The Fairfield
  299,50 kn 599,00 kn
  Ženski Timex sat kojeg ukrašava kućište zlatne boje. Tekstilni remen je ukrašen bež, narančastom i tamnoplavom prugom. Analogni mehanizam pokazuje vrijeme. Sat posjeduje INDIGLO noćno svjetlo. Pristaje uz casual odjevne kombinacije.
 • Timex TIMEX Fairfield Chronograph
  1049,00 kn
  Efektan Timex Fairfield Chronograph sat sa srebrnim kućištem čija je podloga ispunjena crnom bojom. U kombinaciji s metalnim remenom idealno se uklapa uz svakodnevne poslovne ali i casual odjevne kombinacije .
 • Timex TIMEX Waterbury Traditional
  759,00 kn
  Muški Timex sat iz Waterbury kolekcije na kojem prevladava siva boja. Na čeličnom kućištu je kožni sivi remen. Jednostavna podloga pokazuje analogni mehanizam koji pokazuje vrijeme i datum. Pristaje uz casual i poslovne odjevne kombinacije.
 • Timex TIMEX The Fairfield Chronograph
  1049,00 kn
  Metalni Timex zlatne boje kojeg jednako vole nositi žene i muškarci. Ukrašava ga mesh narukvica koja ostavlja dojam nakita na ruci. Jednostavna bijela podloga pokazuje brojčanike od štoperice, a osvjetljava ju INDIGLO noćno svjetlo u uvjetima slabe svjetlosti.
 • Timex TIMEX The Fairfield
  299,50 kn 599,00 kn
  Ženski Timex sat s klasičnim kućištem zlatne boje ispod kojih se provlači višebojni tekstilni remen. Pritiskom na krunicu se osvjetljava jednostavna podloga. Spoj modernog i klasično koji upotpunjava svaku opuštenu odjevnu kombinaciju.
 • Timex TIMEX IRONMAN Essential
  559,00 kn
  Muški Timex sat sportskog dizajna iz Ironman kolekcije. Kućište i silikonski remen su sive boje. Tamna podloga sadrži sive oznake i neke narančaste detalje. Pristaje uz dnevne, opuštene odjevne kombinacije.
 • Timex TIMEX EASY READER® 40TH ANNIVERSARY SPECIAL EDITION
  599,00 kn
  Jednostavan Timexov unisex kvarcni model koji odlično pristaje uz razne odjevne stilove. Kućište je izrađeno od nehrđajućeg čelika dok je unutrašnjost bijele boje s crnim brojkama. Na kućište se nastavlja crni kožni remen.
 • Timex TIMEX IRONMAN® Sleek 50 Full-Size
  329,50 kn 659,00 kn
  Bijeli digitalni sat kojeg jednako vole nositi žene i muškarci. Od funkcija posjeduje štopericu s memorijom do 50 krugova, intervalni tajmer i alarm. Vodootporan je do 100 m, a zaslon mu osvjetljava INDIGLO noćno svjetlo. Izvrstan dodatak za osobe koje se bave trčanjem.
 • Timex TIMEX Fairfield Supernova Chronograph
  999,00 kn
  Timex Fairfield Supernova Chronograph sat sa srebrnim kućištem od nehrđajućeg čelika. Srebrna podloga ukrašena je plavim kronograf mehanizmom i plavim detaljima. Ukomponiran je s plavim kožnim remenom. Pristaje uz poslovne i casual kombinacije.
 • Timex TIMEX The Fairfield
  659,00 kn
  Jednostavni sat koji vole nositi žene i muškarci. Ispod bakrenog kućišta se provlači udobni kožni remen boje konjaka. Analogni mehanizam pokazuje vrijeme. Pritiskom na krunicu sata, podlogu osvjetljava INDIGLO noćno svjetlo.
 • Timex TIMEX The Fairfield
  659,00 kn
  Timex sat koji jednako dobro pristaje ženama i muškarcima. Ispod metalnog kućišta se provlači crni kožni remen. Jednostavna bijela podloga pokazuje analogni mehanizam. Sat posjeduje INDIGLO noćno svjetlo. Savršeno pristaje uz poslovne i casual odjevne kombinacije.
 • Timex TIMEX Expedition® Shock XL
  619,00 kn
  Masivni digitalni Timex sat na čije se kućište nadovezuje crni plastični remen. Osim što pokazuje vrijeme, od funkcija posjeduje štopericu, tajmer i vibrirajući alarm. Otporan je na udarce i vodu do 200 m.
 • Timex TIMEX Originals Oversized
  519,00 kn
  Klasični sat koji jednako vole nositi žene i muškarci. Crno kućište ukrašava jednostavna crna podloga ukrašena arapskim brojevima. Remen boje konjaka je od udobne brušene kože. Podloga se može osvijetliti INDIGLO noćnim svjetlom.
Vrh